صد در صد با آرش (اگه اسمشون آرش باشه) موافقم.
من تقریباً از سال 91 وبمستری رو شروع کردم، ترند اون دوران، وبسایتهای تفریحی، جوک و اس ام اس بود، منم به همین دلیل یه سایت اس ام اس و جوک زدم و اتفاقاً بعد از یک سال توی اکثر کلمات صفحهی اول گوگل و جز 5 لینک اول قرار گرفتم و تا 30 هزار آیپی هم رفتم، اون اوایل تقریباً روزی پنچ شیش ساعت واسش وقت میذاشتم و کل زندگیم شده بود این سایت! توی دانشگاه کافی بود یه ربع وقت خالی پیدا میکردم سریع لپتاپو روشن میکردم و سایت رو آپدیت میکردم.
یه روز که مثل همیشه تاپیک "بحث و گفتگو بین وبمسترها" رو میخوندم، حرف از تعداد سفارشات روزانهی دیجیکالا شد و مثل همیشه، همه ماشین حساب به دست، داشتند درآمدش رو حساب میکردند
یادمه یکی از کاربرها به همه توصیه کرد که دوران وبسایت تفریحی گذشته و نون توی سایتهای خدماتیه (فک کنم کاربر
@miladgraph بود، خیلی وقته خبری ازش ندارم امیدوارم هرجا که هست موفق باشه) بعد از این موضوع بود که به فکر سایت خدماتی افتادم کم کم از سایت جوکم فاصله گرفتم (یادش بخیر؛ یه چت روم داشت و کلی دختر پسر رو باهم آشنا کرده بودم
) و یه سایت خدماتی زدم روش کار کردم و تقریباً به یه درآمد ثابتی رسید سایت جوکم دیگه بش نرسیدم روزبهروز کمتر بش رسیدگی کردم اواخر شاید چند هفته میشد که اصلاً بش سر نمیزدم، تیر آخر هم تلگرام بش زد که ورودیهای گوگل یک دهم شد، خدابیامرز هم یه سال پیش نابود شد
بگذریم، یکی از مزیتهای سایت خدماتی اینه که نیاز نیست برای مدیریتش زیاد وقت بزارید، تقریباً روزی نیم الی یه ساعت وقتمو میگیره، موضوع گسترده نیست به همین خاطر سئو کردنش به نسبت آسونتره، خطر فیلترینگ خیلی پایینه، راحتتر به درآمد میرسه و درآمدش تضمین شدست.
به همین خاطر به همه دوستان توصیه میکنم با توجه به رقبایی مثل نمناک و بیتوته و سرمایه گذاری میلیاردی سایتهایی مثل چطور و از همه مهمتر کانالای تگرامی و پیجهای اینستاگرام، در کنار وبسایت تریحیشون یه سایت خدماتی و یا اپ هم داشته باشند که به مرور زمان روی این سایتها سوئیچ کنند و یا حداقل تخصصی یاد بگیرند.
و یه موضوع خیلی مهمتر، به صورت صد در صد روی این حرف من حساب باز نکنید آخرین باری که یک سایت تفریحی داشتم مربوط به 4 سال پیش میشه، به همین دلیل ممکنه دید صحیحی از وضعیت فعلی وبسایتهای تفریحی نداشته باشم.
موفق و موید باشید