من قبلا کارگاه تولیدی داشتم بعد از ورشکست شدن تصمیم گرفتم وبمستری رو امتحان کنم
فروردین 96 سایتمو تغییر کاربری دادم و به سایت سلامت تبدیل کردم بعد از نه ماه فعالیت به بازدید 28000 هزار ای پی رسیدم .. در 20 اسفند سال قبل با تغییر الگوریتم های گوگل 14 کا از بازدید رو ازدست دادم !!! دیروز هم 6 کا بازدید از دست دادم!!!
البته الان بازدیدم کم شده ولی نمیدونم توی چ کلماتی عقب رفتم! فقط میدونم بازدیدم کم شده
با پلتفرمهای مختلف کار کردم توی ایرانی ها کانگورو توی خارجی ها ادنو خیلی خوب بودن
الان نه کانگورویی وجود داره نه ادنویی
خیلی ها پیام دادن برای تبلیغات اما درخواستشون رد شد مثلا 5040 ! پیشنهادشون برای یکماه خیلی پایین بود
دیگه تصمیم گرفتم بعد از 15 ماه دنبال علایق خودم برم ! هر چند سایتمو تا اخرین بازدید خواهم دوشید ولی خب دیگه نمیخوام وقتمو صرفش کنم
تو این 16 ماه 5 پیام از فیلترینگ داشتم با میلیونها لینک اسپم که شاید دلیل افت سایت همین باشه
یه وبلاگ هم زدم که پتانسیل رشد خوبی داره ولی حوصله ندارم !
من در این مدت تمام درامد دلاری وریالی سایت رو سرمایه گذاری کردم و جلو کاهش ارزش پولمو گرفتم
یادم میاد چند ماه پیش هر مطلبی در سایت قرار میدادم بعد یک هفته در صفحه یک گوگل بود ! مثلا خواص زردچوبه ! من با 1000 مطلب در موضاعات سلامت که قاعدتا پربازدیدم نیس به این امار رسیدم! و گرنه با یه مدیر سایت موزیک صحبت میکردم ایشون میگفت ما در کلمه حمید هیراد فقط 2 کا انلاینی داریم !حالامن کلمه مثلا خارشتر روزی 100 بازدیدم نداشت ! در بیش 5 هزار کلید واژه در صفحه یک گوگل بودم
مهمترین دلیل پیشرفت من دستیابی به ترفندی بود که واسه همیشه در قلبم میمونه! این ایده رو از نمناک برش داشتم:general703:
در کل تجربه خوبی بود
واسه منی که نه سئو کار بودم نه برنامه نویس ن وبمستری حرفه ای
مهمترین نکته ک سایت من داشت ورودی خوب و تازه نفسی بود که داشتم ! از کلماتی زیادی ورودی داشتم ک چرخش جالبی داشت! اینجوری بازدهی تبلیغات خیلی خوب بود
با شرکت های پاپ اپ و کلیکی همکاری داشتم ! هیچ کدوم در واریز درامد مشکلی نداشتند! تنها سیستمی که باهاشون مشکل داشتم ادنگاه بود که با توجه به اینکه کلیک غیر قابل قبولشون شون زیاد بود بهشون گفتم کلاهبردار! اونا هم عصبی شدن و با هم مشاجره کردیم! اینایی ک میگن سیستم های کلیکی کلاهبردارن نه واقعا اینجور نیست فقط شمارشون خوب نیس