• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
بستگی به موضوع سایت داره که تابستون بهتر باشه یا زمستون. اما در کل به طور متوسط ۱۰ درصد نیمه‌ی اول سایت پایین‌تر از نیمه‌ی دوم میشه چون تفریحاتی مثل مسافرت‌ها با وب‌گردی جور در نمیاد مگر سایت خاصی که کاملاً مخاطبش موبایل و اهل گردش و سفر باشه.
سلام سایت من رو در امضا بررسی کنید نظرتون رو توی خصوصی واسم ارسال کنید ممنون

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
من قبلا کارگاه تولیدی داشتم بعد از ورشکست شدن تصمیم گرفتم وبمستری رو امتحان کنم :rolleyes:
فروردین 96 سایتمو تغییر کاربری دادم و به سایت سلامت تبدیل کردم بعد از نه ماه فعالیت به بازدید 28000 هزار ای پی رسیدم .. در 20 اسفند سال قبل با تغییر الگوریتم های گوگل 14 کا از بازدید رو ازدست دادم !!! دیروز هم 6 کا بازدید از دست دادم!!!:rolleyes:البته الان بازدیدم کم شده ولی نمیدونم توی چ کلماتی عقب رفتم! فقط میدونم بازدیدم کم شده:rolleyes:
با پلتفرمهای مختلف کار کردم توی ایرانی ها کانگورو توی خارجی ها ادنو خیلی خوب بودن:rolleyes:
الان نه کانگورویی وجود داره نه ادنویی:rolleyes:خیلی ها پیام دادن برای تبلیغات اما درخواستشون رد شد مثلا 5040 ! پیشنهادشون برای یکماه خیلی پایین بود
دیگه تصمیم گرفتم بعد از 15 ماه دنبال علایق خودم برم ! هر چند سایتمو تا اخرین بازدید خواهم دوشید ولی خب دیگه نمیخوام وقتمو صرفش کنم:rolleyes:
تو این 16 ماه 5 پیام از فیلترینگ داشتم با میلیونها لینک اسپم که شاید دلیل افت سایت همین باشه:rolleyes:
یه وبلاگ هم زدم که پتانسیل رشد خوبی داره ولی حوصله ندارم !:rolleyes:
من در این مدت تمام درامد دلاری وریالی سایت رو سرمایه گذاری کردم و جلو کاهش ارزش پولمو گرفتم :rolleyes:
یادم میاد چند ماه پیش هر مطلبی در سایت قرار میدادم بعد یک هفته در صفحه یک گوگل بود ! مثلا خواص زردچوبه ! من با 1000 مطلب در موضاعات سلامت که قاعدتا پربازدیدم نیس به این امار رسیدم! و گرنه با یه مدیر سایت موزیک صحبت میکردم ایشون میگفت ما در کلمه حمید هیراد فقط 2 کا انلاینی داریم !حالامن کلمه مثلا خارشتر روزی 100 بازدیدم نداشت ! در بیش 5 هزار کلید واژه در صفحه یک گوگل بودم:rolleyes:مهمترین دلیل پیشرفت من دستیابی به ترفندی بود که واسه همیشه در قلبم میمونه! این ایده رو از نمناک برش داشتم:general703:
در کل تجربه خوبی بود :) واسه منی که نه سئو کار بودم نه برنامه نویس ن وبمستری حرفه ای:rolleyes:
مهمترین نکته ک سایت من داشت ورودی خوب و تازه نفسی بود که داشتم ! از کلماتی زیادی ورودی داشتم ک چرخش جالبی داشت! اینجوری بازدهی تبلیغات خیلی خوب بود:rolleyes:
با شرکت های پاپ اپ و کلیکی همکاری داشتم ! هیچ کدوم در واریز درامد مشکلی نداشتند! تنها سیستمی که باهاشون مشکل داشتم ادنگاه بود که با توجه به اینکه کلیک غیر قابل قبولشون شون زیاد بود بهشون گفتم کلاهبردار! اونا هم عصبی شدن و با هم مشاجره کردیم! اینایی ک میگن سیستم های کلیکی کلاهبردارن نه واقعا اینجور نیست فقط شمارشون خوب نیس:rolleyes:
خوش به حالتون ما که هنوز هیچ ترفندی یاد نگرفتیم . البته گوگل نمیذاره چیزی یاد بگیریم سریع عوض میکنه قانونشو

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
بررسی‌های آماری رو کارشناسای SEO شروع کردن در سایت‌های تخصصی SEO:
https://www.seroundtable.com/google-seos-algorithm-update-26149.html

من آمار سایت‌هایی که به آنالیتیکس‌شون دسترسی داشتم و همین‌طور سایت‌های دوستانی که تو تاپیک اعلام کردن افت داشتند رو چک کردم فعلاً به این چند نکته رسیدم:
مطالب طولانی کمتر افت بازدید داشتند و مطالب کوتاه بیشتر افت نشون دادند.
مطالب یونیک که شبیه‌شون در سایت‌های دیگه نیست افت بازدید کمتری داشتند و حتی برخی رشد خوبی کردند.
مطالبی با کلمات کلیدی بسیار زیاد در متا دیسکریپشن هد سایت متضرر شدند.
مطالبی که کلمات کلیدی کم‌تعدادی در توضیحات متا داشتند هم متضرر شدند.

در مجموع تغییرات مثبت بوده به نظر من اما برخی سایت‌های کیفی هم با این الگوریتم سقوط کردند که باید صبر کنیم تا گوگل مشکلات و نواقص رو برطرف کنه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من قبلا کارگاه تولیدی داشتم بعد از ورشکست شدن تصمیم گرفتم وبمستری رو امتحان کنم :rolleyes:
فروردین 96 سایتمو تغییر کاربری دادم و به سایت سلامت تبدیل کردم بعد از نه ماه فعالیت به بازدید 28000 هزار ای پی رسیدم .. در 20 اسفند سال قبل با تغییر الگوریتم های گوگل 14 کا از بازدید رو ازدست دادم !!! دیروز هم 6 کا بازدید از دست دادم!!!:rolleyes:البته الان بازدیدم کم شده ولی نمیدونم توی چ کلماتی عقب رفتم! فقط میدونم بازدیدم کم شده:rolleyes:
با پلتفرمهای مختلف کار کردم توی ایرانی ها کانگورو توی خارجی ها ادنو خیلی خوب بودن:rolleyes:
الان نه کانگورویی وجود داره نه ادنویی:rolleyes:خیلی ها پیام دادن برای تبلیغات اما درخواستشون رد شد مثلا 5040 ! پیشنهادشون برای یکماه خیلی پایین بود
دیگه تصمیم گرفتم بعد از 15 ماه دنبال علایق خودم برم ! هر چند سایتمو تا اخرین بازدید خواهم دوشید ولی خب دیگه نمیخوام وقتمو صرفش کنم:rolleyes:
تو این 16 ماه 5 پیام از فیلترینگ داشتم با میلیونها لینک اسپم که شاید دلیل افت سایت همین باشه:rolleyes:
من در این مدت تمام درامد دلاری وریالی سایت رو سرمایه گذاری کردم و جلو کاهش ارزش پولمو گرفتم :rolleyes:
یادم میاد چند ماه پیش هر مطلبی در سایت قرار میدادم بعد یک هفته در صفحه یک گوگل بود ! مثلا خواص زردچوبه ! من با 1000 مطلب در موضاعات سلامت که قاعدتا پربازدیدم نیس به این امار رسیدم! و گرنه با یه مدیر سایت موزیک صحبت میکردم ایشون میگفت ما در کلمه حمید هیراد فقط 2 کا انلاینی داریم !حالامن کلمه مثلا خارشتر روزی 100 بازدیدم نداشت ! در بیش 5 هزار کلید واژه در صفحه یک گوگل بودم:rolleyes:مهمترین دلیل پیشرفت من دستیابی به ترفندی بود که واسه همیشه در قلبم میمونه! این ایده رو از نمناک برش داشتم:general703:
در کل تجربه خوبی بود :) واسه منی که نه سئو کار بودم نه برنامه نویس ن وبمستری حرفه ای:rolleyes:
مهمترین نکته ک سایت من داشت ورودی خوب و تازه نفسی بود که داشتم ! از کلماتی زیادی ورودی داشتم ک چرخش جالبی داشت! اینجوری بازدهی تبلیغات خیلی خوب بود:rolleyes:
با شرکت های پاپ اپ و کلیکی همکاری داشتم ! هیچ کدوم در واریز درامد مشکلی نداشتند! تنها سیستمی که باهاشون مشکل داشتم ادنگاه بود که با توجه به اینکه کلیک غیر قابل قبولشون شون زیاد بود بهشون گفتم کلاهبردار! اونا هم عصبی شدن و با هم مشاجره کردیم! اینایی ک میگن سیستم های کلیکی کلاهبردارن نه واقعا اینجور نیست فقط شمارشون خوب نیس:rolleyes:
چرا حالا میری یه سایت دیگه کار کن خب

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
برای منم 25% کاهش ورودی داشته..
سایتتو داریش؟
میفروشیش؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
چرا جایی در مورد جزئیات این الگوریم چیزی ننوشته؟
چه الگوریتمی هست ؟

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
چرا حالا میری یه سایت دیگه کار کن خب
میرم دنبال کاری ک درامدش از وبمستری بهتره:)
برای منم 25% کاهش ورودی داشته..

سایتتو داریش؟
میفروشیش؟
بله دارمش ولی هم دامنه هم خود سایت ثبت شرکتی هست
ببخشید دیگه فروشی نیس:)

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
آمار سایت من که بالا رفته
سایتت روی سرور های ایرانه؟؟
من قبلا روی یک سرور ایرانی بودم فیلترم کرده بودن ولی سایت باز بود و برای 60% کاربرام صفحه فیلتر بالا میاوارد

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
چرا جایی در مورد جزئیات این الگوریم چیزی ننوشته؟
چه الگوریتمی هست ؟
گوگل تغییرات الگوریتم‌های سرچ رو که عمومی و سریع اعلام نمیکنه. گاهی بعد از چند ماه یه اشاره‌هایی میکنه که موضوع چی بوده.
به علاوه هر سال ممکنه ۵۰۰ ۶۰۰ تغییر الگوریتم کوچیک داشته باشه برای بهتر شدن نتایج سرچ. اون موارد کوچیک رو که کلاً اشاره نمیکنه چه کاری کرده.

من همچنان فروم‌های سئو رو دنبال میکنم و سایت‌های سئو رو، به نظرم فعلاً شرایط کاملاً ناپایدار هست. جای مطالب در صفحات گوگل طبق ادعای خیلی‌ها شدیداً در نوسانه. از صفحه ۱ یهو میره ۱۰ مثلا!!
من در مورد سایت اصلیم تست کردم چند مرتبه، یه نوساناتی دیدم اما در حد ۱ صفحه بوده نه چند صفحه.
یه عده گفتن باونس ریت صفحاتشون بالا رفته و برخی صفحاتشون بازدیدش متحول شده.

برخی گفتن که گوگل داره خرابکاری انجام شده رو درست میکنه و این نوسان مال اونه. برخی هم اشاره کردن به جریمه‌ی سنگین اتحادیه اروپا برای گوگل که ربطی به سرچ هم نداره البته ولی به هر حال گوگل برای جبران میتونه سایت‌های دارای تبلیغات خودش رو لااقل بالا بیاره و جبران کنه!

اما به نظرم این موارد درست نیست. به نظر من الگوریتم جدید داره مراحل train شدن رو طی میکنه تا ببینه چه مطالبی کیفیت و ارتباط بیشتری با کیورد سرچ شده دارن و اونها رو در جایگاه منطقی‌شون قرار بده کم‌کم.

البته فردا که گزارش روز ۱ آگوست تو ابزار وبمسترهای گوگل اضافه بشه، می‌تونید جایگاه مطالب رو در صفحات سرچ ببینیم و شاید بهتر بشه حدس زد که الگوریتم سرچ در چه بخشی تغییر اساسی کرده.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
جریمه برای چی؟!

گوگل اندازه تمام اتحادیه اروپا پول و ثرت داره
اخبار رو دنبال نمی‌کنید مگه؟ سر بحث اندروید و انحصارطلبی ... پلتفرم به اسم متن باز و رایگان بودن کار میکنه اما سازنده محصول ملزم هست که اپ و سرویسای گوگل رو استفاده کنه. این با متن باز بودن جور در نمیاد و خب جریمه‌اش کردن.
در ضمن اغراق نکنید، گوگل که هیچ، اپل هم که بیشترین ثروت رو داره در بین کمپانی‌های جهان، اندازه یک کشور کوچیک صنعتی پول در میاره. ۵ میلیارد دلار میشه تقریباً سود ۵ ۶ ماه کارکرد یه کمپانی بزرگ مثل گوگل. به نظرم برای گوگل جریمه‌ی کمی هست البته.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
دوستانی که مشکل دارن در بازدیدشون الان آمار روز ۱ آگوست در وبمسترز اضافه شده. میتونید چک کنید تعداد نمایش یا همون Impression و رتبه یا Position چه تغییری کرده. برای من که رتبه ۱ واحد خراب‌تر شده که مهم نیست چون به هر حال درصد کلیک مثل قبله اما متأسفانه ایمپرسشن ۲۵ تا ۳۰ درصد یهو کاهش پیدا کرده. البته چهارشنبه‌ها بنده همیشه میدیدم کاهش داره ولی ۱۰ درصد حداکثر. نه ۳۰ درصد!
2018-08-03_15-04-58.png
اگر چک کردید نتیجه رو به ما هم بگید لطفاً.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اخبار رو دنبال نمی‌کنید مگه؟ سر بحث اندروید و انحصارطلبی ... پلتفرم به اسم متن باز و رایگان بودن کار میکنه اما سازنده محصول ملزم هست که اپ و سرویسای گوگل رو استفاده کنه. این با متن باز بودن جور در نمیاد و خب جریمه‌اش کردن.
در ضمن اغراق نکنید، گوگل که هیچ، اپل هم که بیشترین ثروت رو داره در بین کمپانی‌های جهان، اندازه یک کشور کوچیک صنعتی پول در میاره. ۵ میلیارد دلار میشه تقریباً سود ۵ ۶ ماه کارکرد یه کمپانی بزرگ مثل گوگل. به نظرم برای گوگل جریمه‌ی کمی هست البته.
ارزش گوگل چیزی نزدیک به 302 میلیارد دلاره..
https://www.isna.ir/news/97030904565/گوگل-ارزشمندترین-برند-جهان-شد

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
بله درسته و بیشتر هم هست عملاً.
اما درآمدش مهمه. نه کشوری رو میشه خرید و نه یک کمپانی بزرگ رو میشه خرید. بین درآمدشون باید مقایسه کرد.
کل گوگل ۳۰۰ میلیارد دلار ارزش داره، بودجه‌ی ناسا در ۵ ۶ سال هم همین مقداره! می‌بینید که همچین چیز بزرگی هم نیست در واقع.

در ضمن اپل اینسایدر منبع خوبی برای مقایسه نیست. سایت فربس رو بررسی کنید آمار ارقام معقول‌تره.
https://www.forbes.com/pictures/591b9072a7ea434078d412be/intel/#7088ea612104

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دوستانی که مشکل دارن در بازدیدشون الان آمار روز ۱ آگوست در وبمسترز اضافه شده. میتونید چک کنید تعداد نمایش یا همون Impression و رتبه یا Position چه تغییری کرده. برای من که رتبه ۱ واحد خراب‌تر شده که مهم نیست چون به هر حال درصد کلیک مثل قبله اما متأسفانه ایمپرسشن ۲۵ تا ۳۰ درصد یهو کاهش پیدا کرده. البته چهارشنبه‌ها بنده همیشه میدیدم کاهش داره ولی ۱۰ درصد حداکثر. نه ۳۰ درصد!
مشاهده پیوست 1079974
اگر چک کردید نتیجه رو به ما هم بگید لطفاً.
اینجا چه خبره .
برای من تو 1 آگوست پوزیشن هیچ تغییر خاصی نکرده . تعداد ایمپرشن کاهش شدیدی داشته و برعکس ctr بالا رفته .
چرا ایمپرشن کاهش داشته ؟

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82

اون ارزش بازار سرمایه یا بورس کمپانی گوگل بوده که بالای 300 میلیارد دلار اون موقع بوده......اما در حال حاضر امار بورس شون تقریبا بصورت زیر است

اپل ارزش کلی 1000 میلیارد دلار یا 1 تریلیون دلار=سود ناخالص کمپانی طی سال 2017=220 میلیارد دلار=سود خالص اپل در سال 2017 حدود 50 میلیارد دلار که همگی فوق العاده هستش.

-اما این امار برای گوگل کل ارزش شرکتش که زیر مجموعه الفابت هستش حدود بیش از 850 میلیارد دلار هست و سود خالص 2017 شرکت گوگل هم بین 20-25 میلیارد دلار

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بله درسته و بیشتر هم هست عملاً.
اما درآمدش مهمه. نه کشوری رو میشه خرید و نه یک کمپانی بزرگ رو میشه خرید. بین درآمدشون باید مقایسه کرد.
کل گوگل ۳۰۰ میلیارد دلار ارزش داره، بودجه‌ی ناسا در ۵ ۶ سال هم همین مقداره! می‌بینید که همچین چیز بزرگی هم نیست در واقع.

در ضمن اپل اینسایدر منبع خوبی برای مقایسه نیست. سایت فربس رو بررسی کنید آمار ارقام معقول‌تره.
https://www.forbes.com/pictures/591b9072a7ea434078d412be/intel/#7088ea612104
ناسا یه بخش از دولتیه که اقتصادش بزرگترین اقتصاد دنیا هست و بی حد برا ناسا بودجه میده اما گوگل خودش تولید کننده این ثروت هست و یک شرکت هست

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
اینجا چه خبره .
برای من تو 1 آگوست پوزیشن هیچ تغییر خاصی نکرده . تعداد ایمپرشن کاهش شدیدی داشته و برعکس ctr بالا رفته .
چرا ایمپرشن کاهش داشته ؟

خب طبیعیه. داره هوش مصنوعی جدید سبک و سنگین میکنه برخی سایت‌ها رو بیشتر میاره تو نتایج و برخی رو کمتر میاره ببینه بازخورد چطوریه. امیدوار باشیم درست بشه. این وضعیت فعلی که صدای خیلی از وبمسترها رو درآورده.

بالا