• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اخبار رو دنبال نمی‌کنید مگه؟ سر بحث اندروید و انحصارطلبی ... پلتفرم به اسم متن باز و رایگان بودن کار میکنه اما سازنده محصول ملزم هست که اپ و سرویسای گوگل رو استفاده کنه. این با متن باز بودن جور در نمیاد و خب جریمه‌اش کردن.
در ضمن اغراق نکنید، گوگل که هیچ، اپل هم که بیشترین ثروت رو داره در بین کمپانی‌های جهان، اندازه یک کشور کوچیک صنعتی پول در میاره. ۵ میلیارد دلار میشه تقریباً سود ۵ ۶ ماه کارکرد یه کمپانی بزرگ مثل گوگل. به نظرم برای گوگل جریمه‌ی کمی هست البته.
فقط برای تناقص متن باز بودن !! اگه قوانین در ایران اجرا میشد در همه را باید تخته میکردن همینکه اروپا اینطور قوانین خوبی داره خودش جای تحصین داره

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
به نظر میاد این دومین تلاش گوگل برای تکمیل پروژه هوش مصنوعیش هست ولی چیزی که مهمه بنظر میاد اوضاع اینبار از تست اولش که چند مدت پیش انجام شد بدتره و نتایج بیشتر هم ریخته ما که آمارمون از 20 هزار آی پی داره میاد روی 8 هزار آی پی تازه این سقوط فعلا فقط مربوط به یک آگوست هست این سه روز رو وبمستر تولز هنوز نشون نمیده
گوگل شاید پروژه هوش مصنوعیش رو قبل از تکمیل داره تست و راه اندازی میکنه

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
عه پس چرا بازدید سایت من افزایش پیدا کرده مخصوصا ورودی گوگلم

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سایت با عمر زیر سه ماه محتوام تولید کنه تصاعدی رشد میکنهطبیعیه که براتون محسوس نباشه این ماجرای جنجالی.

دوستانی که اسم سایت برام فرستادن یه نکته مشترکی بالاخره پیدا کردم:
سایتایی با عمر بالا مثل ۱.۵ سال به بالا تقریبا افت بازدید محسوس نبوده. چهار ماه تا یکسال همه افت داشتن به نوعی. البته این که میگم کلی هست و موارد استثنا داریم بازم.
سایت‌های قدیمی هم مواردی که محتوای بروز و باکیفیت نداشتن کم و بیش افت کردن.

سایت قدیمی خودم که بسیار باکیفیت کار شده بود اما ۲ ۳ ساله بروز نشده اصلا هم ۵ ۶ درصد رشد داشته.

با این حساب اگه سایت زیر یه سال دارید و محتوا خوبه به آمار کار نداشته باشید با خیال راحت کار کنید. وضعیت مثبته چون سایت‌ها قدیمی اما کم‌کیفیت رو کم و بیش گوگل تضعیف کرده مثل سال‌های اخیر. به این ترتیب عمر سایتتون بره بالا آمار بهتر و بهتر خواهد شد.

اگه بک‌لینک هم خریداری میکنید مراقب باشید برای سایت‌های کم‌کیفیت که صرفا اتوریتی بالا دارن هزینه زیادی نکنید. البته بحث ساختگی اتوریتی خیلی وقته که ... ... ...

M.B.N

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
بازدید یکی از سایت های بنده افت داشت و بعد از یک سقوط نگران کننده ،امروز وضعیت بهتری نسبت به دو روز گذشته داشت و رشد صعودی داشت (عمر سایت حود 9 سال)
در عوض سایت دیگه ام که محتوای قوی تری هم داره رشد داشته (عمر سایت حدود 2 سال)

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
افت 10% همچنان ادامه دار!!

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
افت 10% همچنان ادامه دار!!
۱۰ درصد که خوبه! چیزی نیست که ...!!! صبور باشید ببینیم چه اتفاقی میافته. البته من که یه تتغییر شدید دادم در سایتم! ولی نباید تغییری تو کارا داد. همون روال رو طی کنید انشالله درست میشه.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
سایت با عمر زیر سه ماه محتوام تولید کنه تصاعدی رشد میکنهطبیعیه که براتون محسوس نباشه این ماجرای جنجالی.

دوستانی که اسم سایت برام فرستادن یه نکته مشترکی بالاخره پیدا کردم:
سایتایی با عمر بالا مثل ۱.۵ سال به بالا تقریبا افت بازدید محسوس نبوده. چهار ماه تا یکسال همه افت داشتن به نوعی. البته این که میگم کلی هست و موارد استثنا داریم بازم.
سایت‌های قدیمی هم مواردی که محتوای بروز و باکیفیت نداشتن کم و بیش افت کردن.

سایت قدیمی خودم که بسیار باکیفیت کار شده بود اما ۲ ۳ ساله بروز نشده اصلا هم ۵ ۶ درصد رشد داشته.

با این حساب اگه سایت زیر یه سال دارید و محتوا خوبه به آمار کار نداشته باشید با خیال راحت کار کنید. وضعیت مثبته چون سایت‌ها قدیمی اما کم‌کیفیت رو کم و بیش گوگل تضعیف کرده مثل سال‌های اخیر. به این ترتیب عمر سایتتون بره بالا آمار بهتر و بهتر خواهد شد.

اگه بک‌لینک هم خریداری میکنید مراقب باشید برای سایت‌های کم‌کیفیت که صرفا اتوریتی بالا دارن هزینه زیادی نکنید. البته بحث ساختگی اتوریتی خیلی وقته که ... ... ...
خب یعنی چی این کار ؟
الان لینکای صفحه یک گوگل ما که سال هاست روش داریم کار میکنیم رو همه رو عقب نبرده بلکه حذف کرده .
مثلا تمام بیوگرافی ها و ... .
جالبه یکی از دسته هایی که به شدت ما روش کار میکردیم و هیچ کپی کاری نبوده توش و اختصاصی روش کار کردیم و تو مطالبش معمولا تو صفحه یک و لینک های یک هستیم و قبلا هم تو این دسته لینک 3 یا 4 بودیم الان کلا نابودمون کرده .
طبق چه اصلی داره این کار رو میکنه ؟
فقط نابودی سایت های قدیمی برای پا گرفتن سایت های جدید . خیلی خنده داره به خدا .

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
تقریبا 6ماه از عمر وبسایت میگذره ، متاسفانه برای منم حداقل 30درصد کاهش ورودی داشته و هر روز هم داره کمتر و کمتر میشه :( چندتا کلمه کلیدی که اولین صفحه گوگل بوده به قول دوست بالایی کلا حذف کرده :( من که دیگه اصلا رمقی برای ادامه کار ندارم و دلسرد شدم.
گوگل جریمه شده میخواد عقده اش رو روی سر ما وبمسترا خالی کنه:general505:

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
در یک کلیدواژه خیلی پربازدید رتبه دوم یا سوم گوکل بودم و بیش از دو هزار بازدیدکننده روزانه از اون داشتم. دیروز نگاه می کردم رفته بود رتبه 70 گوگل!
امروز هم برگشته به رتبه 40 گوگل
این رقص گوگلی بدجوری قرش زیاده، داره کمر ما رو می لرزونه! امیدوارم نشکنه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
در یک کلیدواژه خیلی پربازدید رتبه دوم یا سوم گوکل بودم و بیش از دو هزار بازدیدکننده روزانه از اون داشتم. دیروز نگاه می کردم رفته بود رتبه 70 گوگل!
امروز هم برگشته به رتبه 40 گوگل
این رقص گوگلی بدجوری قرش زیاده، داره کمر ما رو می لرزونه! امیدوارم نشکنه

تأیید میشه. به وبمسترز سایتتون نگاه بندازید. برای من رتبه متوسط شده مثل قبل. البته مال ۲ آگوست میشه. بنده روز ۱ ۲ ۳ آگوست به ترتیب ۱۴ و ۲۴ و ۳۲ درصد افت داشته سایتم یهو!!!
موضوع هم رتبه مطلب نیست. ایمپرسشن یه موضوع خیلی مهم‌تری هست که تو سایت‌های سئو خیلی کم بهش میپردازن و همه نگاهشون به بحث رتبه یا SERP محدود میشه.

مثال بزنم روشن میشه:
قبلاً شما سرچ میکردید لینوکس و یه عبارتی بعدش و قبلش، گوگل سایت بنده رو هم نشون میداد در نتایج. ۱۰۰ نوع عبارت سرچ میکردید ۳۰ بار یکی از مطالب سایت من رو در صفحات یکم الی آخر نشون میداد. متوسط جایگاه هم مثلاً شما فرض کن رتبه ۲ بوده.
اما الان ۱۰۰ جمله‌ی سابق رو که سرچ می‌کنیم، مثلا ۲۰ بار در نتایج مطالب بنده میاد. جایگاه مشابه قبل هست به طور متوسط یعنی بازم ۲ مونده اما ایمپرسشن یا نمایش ۳۳ درصد کم شده.

الان وضعیتی که هست اینه که رتبه در کل خیلی افت و خیزش زیاد نیست چون شما از رتبه ۸ بری رتبه ۹، درصد کلیکش ۱ درصد کم میشه. از رتبه ۱ هم حتی بری به رتبه ۲ باز ۳۰ درصد کم میشه اما این فقط برای یک کیورده. برای همه کیوردها اگه ۱ بودید و جدیداً شده بودید ۱.۵ میشد گفت که رتبه خراب شده و مشکل فقط همینه اما بحث این نیست.

به نظرم برای train کردن هوش مصنوعی و الگوریتم جدید و بهینه‌سازی باید حداقل چند روزی گوگل سایت‌های بی‌ربط و با ربط و باکیفیت و بی کیفیت و خلاصه همه چیزی رو در نتایج بیاره بالا و ببینه بازخورد چیه. از تایم صفحه و باونس ریت و Dwell Time راحت میتونه محک بزنه که چه سایتی واقعاً کاربر رو مشغول میکنه و چه سایتی الکی هست و کاربر سریع خارج میشه.

بنده امروز که چک میکردم در برخی موضوعات تعداد ایمپرسشن‌ها داره برمیگرده به حالت سابق. امیدوار باشید که زودتر وضعیت سبز بشه و حتی بهتر از سابق بشه!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
امروز به طور ناگهانی 70 درصد افت بازید را دارم تجربه می کنم . 70 درصد کاهش ورودی گوگل داشتم

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
اسم این الگوریتم جدید گوگل فرد هست
به نظر میاد روی محتوا و نوع تبلیغات تمرکز داره این الگوریتم فکر کنم نکته اصلیش اینه که باید تولید محتوا ارزشمندتر و مهمتر از کسب درآمد باشد
فعلا که برا ما همه چی در حال سقوط هست سایتی با عمر بالای ده سال و همیشه در نتایج اول بعضی کلمات کلیدی

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
اسم الگوریتم رو جایی ندیدم ذکر کرده باشن ولی به قول دوستمون میتونه فرد باشه با این وضعیتی که میبینیم.

در توییتر اشاره شده که تا اواسط هفته‌ی آینده طول میکشه که کامل الگوریتم جدید فعال بشه.

و الان برای همه کسانی که افت بازدید دارن این سوال پیش میاد که یعنی قراره بازدید صفر بشه!! فکر نکنم. برای من که روال نزولی متوقف شده خوشبختانه. تو برخی کلیدواژه‌ها که مطالب قوی کار کردم روال صعودی شده امروز خوشبختانه، البته یه تغییر ساختاری هم دادم دو روز پیش.

persian.sajjad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
فکر کنم بیشترین افت مربوط به سایتای تفریحی باشه.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
تو فروم‌های وبمستر ورلد که دو سه نفر به شدت از وضع آپدیت گوگل شاکی بودند و سایتشون با موضوع سلامت بود. حتی مثال زده بودن که فلان سایت مطالب سخیف داره اما بالاتر از ماست و با این بروزرسانی جدید گوگل هم ما سقوط کردیم.
من آمار سایت دوستم رو بررسی می‌کردم در روزهای اخیر، بخش تفریحی و سرگرمی نه تنها افت نداشت بلکه ۱۵ درصد رشد هم کرده بود! همین‌طور موضوع سلامت. به نظرم الگوریتم جدید به موضوع سایت کار نداره، مطالب کیفی رو تدریجاً بالا میاره و کپی‌ها یا نیمه کپی‌ها رو پایین میفرسته.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تمام سرچ گوگل به کلی بهم ریخته - مطالب هرزه، اسپم و سوالی بالا اومدن و مطالب اصلی گم شدن!
مهمترین کیورد های من کامل محو شدن و بقیه هم افت کردن! و همون کلمات محو شده از گوگل ، روی یاهو و بینگ اومدن رنک یک تا پنج !!
مخالف این هستم که به محتوا اهمیت میده چون مطالب هرزه بالا اومدن! اهمیت بکلینک و چیز های دیگه هم بی معنی شده
اینطوری نمیشه ادامه داد ببینید کمپ خارجی یا جایی برای اعتراض به این مورد هست؟ - داره نابود میکنه تمام ذحمات بیشمار وبمستر...
نظر شما چیه آقا محسن؟ این وضعیت اصلاح میشه یا دیگه درستش نمیکنن؟ همه چیز غیر منطقی و طبق قانون جنگل داره اجرا میشه این چند روز توی گوگل @mohsen.unlimited

بالا