در یک کلیدواژه خیلی پربازدید رتبه دوم یا سوم گوکل بودم و بیش از دو هزار بازدیدکننده روزانه از اون داشتم. دیروز نگاه می کردم رفته بود رتبه 70 گوگل!
امروز هم برگشته به رتبه 40 گوگل
این رقص گوگلی بدجوری قرش زیاده، داره کمر ما رو می لرزونه! امیدوارم نشکنه
تأیید میشه. به وبمسترز سایتتون نگاه بندازید. برای من رتبه متوسط شده مثل قبل. البته مال ۲ آگوست میشه. بنده روز ۱ ۲ ۳ آگوست به ترتیب ۱۴ و ۲۴ و ۳۲ درصد افت داشته سایتم یهو!!!
موضوع هم رتبه مطلب نیست. ایمپرسشن یه موضوع خیلی مهمتری هست که تو سایتهای سئو خیلی کم بهش میپردازن و همه نگاهشون به بحث رتبه یا SERP محدود میشه.
مثال بزنم روشن میشه:
قبلاً شما سرچ میکردید لینوکس و یه عبارتی بعدش و قبلش، گوگل سایت بنده رو هم نشون میداد در نتایج. ۱۰۰ نوع عبارت سرچ میکردید ۳۰ بار یکی از مطالب سایت من رو در صفحات یکم الی آخر نشون میداد. متوسط جایگاه هم مثلاً شما فرض کن رتبه ۲ بوده.
اما الان ۱۰۰ جملهی سابق رو که سرچ میکنیم، مثلا ۲۰ بار در نتایج مطالب بنده میاد. جایگاه مشابه قبل هست به طور متوسط یعنی بازم ۲ مونده اما ایمپرسشن یا نمایش ۳۳ درصد کم شده.
الان وضعیتی که هست اینه که رتبه در کل خیلی افت و خیزش زیاد نیست چون شما از رتبه ۸ بری رتبه ۹، درصد کلیکش ۱ درصد کم میشه. از رتبه ۱ هم حتی بری به رتبه ۲ باز ۳۰ درصد کم میشه اما این فقط برای یک کیورده. برای همه کیوردها اگه ۱ بودید و جدیداً شده بودید ۱.۵ میشد گفت که رتبه خراب شده و مشکل فقط همینه اما بحث این نیست.
به نظرم برای train کردن هوش مصنوعی و الگوریتم جدید و بهینهسازی باید حداقل چند روزی گوگل سایتهای بیربط و با ربط و باکیفیت و بی کیفیت و خلاصه همه چیزی رو در نتایج بیاره بالا و ببینه بازخورد چیه. از تایم صفحه و باونس ریت و Dwell Time راحت میتونه محک بزنه که چه سایتی واقعاً کاربر رو مشغول میکنه و چه سایتی الکی هست و کاربر سریع خارج میشه.
بنده امروز که چک میکردم در برخی موضوعات تعداد ایمپرسشنها داره برمیگرده به حالت سابق. امیدوار باشید که زودتر وضعیت سبز بشه و حتی بهتر از سابق بشه!