• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
تو فروم‌های وبمستر ورلد که دو سه نفر به شدت از وضع آپدیت گوگل شاکی بودند و سایتشون با موضوع سلامت بود. حتی مثال زده بودن که فلان سایت مطالب سخیف داره اما بالاتر از ماست و با این بروزرسانی جدید گوگل هم ما سقوط کردیم.
من آمار سایت دوستم رو بررسی می‌کردم در روزهای اخیر، بخش تفریحی و سرگرمی نه تنها افت نداشت بلکه ۱۵ درصد رشد هم کرده بود! همین‌طور موضوع سلامت. به نظرم الگوریتم جدید به موضوع سایت کار نداره، مطالب کیفی رو تدریجاً بالا میاره و کپی‌ها یا نیمه کپی‌ها رو پایین میفرسته.
چرا سایتهای کپی کار اکا و نمناک و بیتوته پایین نیومدن
چ قبول کنید چ نه ، گوگل ازتشخیص دقیق محتوای فارسی عاجزه
رمز موفقیت در وب فارسی لینک سازی حرفه ای داخلی و لینک سازی قدرتمند خارجی هست:rolleyes:
وبلاگ من با محتوای کپی بازدیدش 10 برابر شده:confused:
به هر حال گوگل هم دست کمی از حکومت توتالیتر امریکا نداره و هر وقت منافعش در خطره لگد پرانی میکنه:general304::general304::general304:

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
والله منم امروز سایتم 60 درصد افت بازدید داشته 1/5 سال قدمت داره محتوا خیلی خوبی هم داره گوگل داره چکار می کنه ؟ به جای اینکه بهترش کنه بدترش می کنه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مشکل اصلی که دوستان بهش دقت نمی کنن این هست که اکثرا دارید از سیستم تبلیغاتی بهره می ب
چرا سایتهای کپی کار اکا و نمناک و بیتوته پایین نیومدن
چ قبول کنید چ نه ، گوگل ازتشخیص دقیق محتوای فارسی عاجزه
رمز موفقیت در وب فارسی لینک سازی حرفه ای داخلی و لینک سازی قدرتمند خارجی هست:rolleyes:
وبلاگ من با محتوای کپی بازدیدش 10 برابر شده:confused:
به هر حال گوگل هم دست کمی از حکومت توتالیتر امریکا نداره و هر وقت منافعش در خطره لگد پرانی میکنه:general304::general304::general304:
دقیقا اونجا که با خط قرمز مشخص کردم وسلام

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
مشکل اصلی که دوستان بهش دقت نمی کنن این هست که اکثرا دارید از سیستم تبلیغاتی بهره می ب

من از هیچ سیستم تبلیغاتی استفاده نمی کنم اما دیروز حدود 60 درصد کاهش بازدید داشتم امروز هم کماکان این کاهش بازدید ادامه دارد

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260

دقیقا اونجا که با خط قرمز مشخص کردم وسلام

دوستان این افت بازدید شدید یا افزایش بازدید برای برخی موارد نادر!!! رو به هیچ وجه به استفاده از پاپ‌آپ و تبلیغات و اختلال اینترنت و فیلترینگ و غیره ربط ندید. گوگل صراحتاً گفته تغییر الگوریتم بوده و هنوز توضیحی هم نداده که دقیقاً کدوم یکی از الگوریتم‌هاش به نسخه‌ی جدید بروز شده. از طرفی با توجه به افت آمار سایت‌های مختلف روشنه که یه ارتباطی با کیفیت مطالب داشته و خود گوگل هم همین رو اشاره کرده در توییتر.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
تمام سرچ گوگل به کلی بهم ریخته - مطالب هرزه، اسپم و سوالی بالا اومدن و مطالب اصلی گم شدن!
مهمترین کیورد های من کامل محو شدن و بقیه هم افت کردن! و همون کلمات محو شده از گوگل ، روی یاهو و بینگ اومدن رنک یک تا پنج !!
مخالف این هستم که به محتوا اهمیت میده چون مطالب هرزه بالا اومدن! اهمیت بکلینک و چیز های دیگه هم بی معنی شده
اینطوری نمیشه ادامه داد ببینید کمپ خارجی یا جایی برای اعتراض به این مورد هست؟ - داره نابود میکنه تمام ذحمات بیشمار وبمستر...
نظر شما چیه آقا محسن؟ این وضعیت اصلاح میشه یا دیگه درستش نمیکنن؟ همه چیز غیر منطقی و طبق قانون جنگل داره اجرا میشه این چند روز توی گوگل @mohsen.unlimited
من اصلا اعتقادی به بی اهمیت شدن بک لینک ندارم.ممکنه روش و چگونگی ایجاد بک لینک های شمامشکلی داشته.نه ذات بک لینک.
ما مشکلی نداشتیم برای سایت هامون.چند تاشون رشد کردند چند تاشونم تغییر نکردن و برخی هم افت کمی داشتند.
درباره قانون جنگل و بهم ریختگی من توی سئوروز، در این باره نوشتم که بروزرسانی سمت چه چیزی میره.و این حرکتش هم با بی نظمی و با نمودار سینوسی هست.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
انتظارش و داشتیم که گوگل در آپ دیت جدید دست به تعغییراتی بزنه. ..مدت ها بود که گوگل از نبود مطالب و محتوایی هدفمند و موثر در الگوریتم کلی جستجو نگران بود.. در وهله اول به خود کرولینگ و شبکه درک هوش مصنوعی خودش مشکوک شد بخصوص بعد از تست پردازش کوانتومی اما در نهایت متوجه شد که ایراد در خود تولید محتوا هست .... بعد از فراخوان از برخی پارتنر های بررسی محتوا این امر تایید شد...در حقیقت حجم زیادی از محتوا الان بیشتر کپی هوشمند یا بازنویسی بسط داده شده هست یه موضوع بار ها بشکل گوناگون باز نویسی میشه و در وب با تکنیک های محتوا نویسی بهینه میشه امسال گوگل توصیه ای داشت که افراد دخیل تو این صنعت تمرکز شون رو بزارن رو بحث برندینگ و به خوبی می‌تونستیم حدس بزنیم که توصیه گوگل ینی اینکه بزودی خبری میشه تو این وضع طبیعی که گوگل به سایت های برند توجه بیشتری بکنه که میبینیم همینم شد این پچ جدید یه نوع فیلتر محتوا _بک لینک هست که بعداز فهم اولیه مطالب نرخ برابری بک لینک و مطلب رو بررسی میکنه و به الگوریتم اصلی جستجو تزریق میکنه برای همین می بینید برخی اسپم ها یا چگال لینک های اسپم بالا اومدن این فاز اول هست اما در پشت این داستان اعتبار سنجی اصلی داره صورت میگیره که نتیجه تا دو یا سه هفته آینده معلوم میشه رو برخی کلمات کلیدی که محتوا کلی ضعیف هست این الگوریتم اعمال میشه مثل حوزه سلامت در آمریکای شمالی ویا محتوای فروشگاهی در کل الگوریتم تو تفریحیه اثرش کوتاه چون بار خبری زیادی داره این کلمات و محتوا جدید به سرعت تولید میشه اما اینجا هم سایت های بالا میان که زودتر خبر رو وارد الگوریتم جستجو بکنن ... راه حلش فقط تولید محتوای جدید برای سایت هست نه بازپروری یه مطلب کهنه همچنین حتما نرخ برابری بک لینک با کلمات مطلب رو برای هر محتوایی که تولید میکنید داشته باشید نوع بک لینک هم حتما با احتیاط انتخاب بشه و حتما با آنالیز های لازم باشه... این الگوریتم نحوه چیدمان جستجو رو تعغییراتی اساسی میده اما اگه سایتتون محتوای قابل تامل داشته باشه مطمین باشید بزودی رتبه های خوبی میگرید حتی بسیار بهتر از گذشته گوگل سیاستش همینه تو هر الگریتمی اول کمی آشفتگی و بالا اومدن اسپم ها و بعد پالایش وب و رتبه به بهترین ها

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
کاملاً با شما موافقم. واقعاً گوگل یا هر موتور سرچ دیگری بیاد و بی‌طرف فقط مطالب تولیدی باکیفیت رو بیاره بالا، اونجوری تلاش بی‌مورد و هزینه‌ی بی‌موردی که صرف نوشتن اسکریپت و کپی کردن و خرید بک‌لینک و کارهای بی‌معنی سئو میشه، میره تو جای درست‌تری خرج میشه.
البته خود گوگل هم شرکت تبلیغاتیه و کاراش کاملاً درست نیست اما ببینید چقدر سایت فروش بک‌لینک و رپورتاژ و بنر و کلیک و پاپ‌آپ تو ایران داریم و چه پولایی هم درمیارن!؟!!

بنده جالبه تو ۱۱ ماهی که سایت جدیدم رو زدم، دو مورد رپورتاژ معرفی نرم‌افزار خارجی داشتم در حالی که به چند سایت ایرانی خرید بک‌لینک و رپورتاژ پیشنهاد دادم، همه سریعاً گفتم اتوریتی سایت شما پایینه!! و مبلغی در حد ۲۰ برابر کمتر از دو مشتری خارجی پیشنهاد دادن بهم. تو تبلیغات کلیکی و بنری و بقیه هم همین بساط رو داریم متأسفانه. الان دوران استناد به مفهوم ساختگی Authority و مفهوم ساختگی رتبه Alexa و بازدیدهای مصنوعی پاپ‌آپی و غیره دیگه باید تموم بشه و همین الگوریتم‌های گوگل خیلی به این قضیه میتونه کمک کنه.

امیدوار باشیم که واقعاً سایت‌هایی که Added Value یا ارزش اضافی تولید نمیکنن رو گوگل کنار بزاره چون با این وضعیت اقتصادی چهار تا وبمستر زحمتکش هم که داریم احتمالاً تا چند وقت دیگه ول می‌کنن میرن تو کار دلالی.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بگردید دنبال یه سایت/فروم خارجی برای اعتراض به این کار های گوگل شاید برگرده به حالت استاندارد
گوگل باید یک استاندارد درست و حساب شده داشته باشه
بینگ و یاهو خوب بودن و هستن ولی در ایران کمتر کسی استفاده میکنه

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
آخرین آپدیت شبیه این بار کی بود؟ کسی یادش هست؟!

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
ماه April روزش یادم نیست. میشد تقریباً وسطای اردیبهشت. یکی هم ۱۷ جولای داشتیم که کوچک‌تر محسوب میشد. البته این ۱ آگوست خیلی جنجالی و سنگین بوده نسبت به اون قبلی‌ها.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
آمارگیر های استتس غیر قابل اعتماد ترین سایت شده گوگل انالیز هم بسیار مبهم و رابطه کاربری آشغال، یک ساعت گشتم لوکال تایم را تنظیم کنم پیداش نکردم! فعلا clicky گذاشتم ، کسی پیشنهادی نداره برای آمارگیر خوب؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
کاملاً با شما موافقم. واقعاً گوگل یا هر موتور سرچ دیگری بیاد و بی‌طرف فقط مطالب تولیدی باکیفیت رو بیاره بالا، اونجوری تلاش بی‌مورد و هزینه‌ی بی‌موردی که صرف نوشتن اسکریپت و کپی کردن و خرید بک‌لینک و کارهای بی‌معنی سئو میشه، میره تو جای درست‌تری خرج میشه.
البته خود گوگل هم شرکت تبلیغاتیه و کاراش کاملاً درست نیست اما ببینید چقدر سایت فروش بک‌لینک و رپورتاژ و بنر و کلیک و پاپ‌آپ تو ایران داریم و چه پولایی هم درمیارن!؟!!

بنده جالبه تو ۱۱ ماهی که سایت جدیدم رو زدم، دو مورد رپورتاژ معرفی نرم‌افزار خارجی داشتم در حالی که به چند سایت ایرانی خرید بک‌لینک و رپورتاژ پیشنهاد دادم، همه سریعاً گفتم اتوریتی سایت شما پایینه!! و مبلغی در حد ۲۰ برابر کمتر از دو مشتری خارجی پیشنهاد دادن بهم. تو تبلیغات کلیکی و بنری و بقیه هم همین بساط رو داریم متأسفانه. الان دوران استناد به مفهوم ساختگی Authority و مفهوم ساختگی رتبه Alexa و بازدیدهای مصنوعی پاپ‌آپی و غیره دیگه باید تموم بشه و همین الگوریتم‌های گوگل خیلی به این قضیه میتونه کمک کنه.

امیدوار باشیم که واقعاً سایت‌هایی که Added Value یا ارزش اضافی تولید نمیکنن رو گوگل کنار بزاره چون با این وضعیت اقتصادی چهار تا وبمستر زحمتکش هم که داریم احتمالاً تا چند وقت دیگه ول می‌کنن میرن تو کار دلالی.
دقیقا این الگوریتم برای همین اومده...اور اپتمایز بهینه سازی داخلی و مطلب یکی از روش های فریب الگوریتمه ینی تمرکز بیش اندازه بر روی المان های فنی به جای مطلب موثر ... چه وب ایران و چه جهان تو این داستان مشترک شده بودن کار به جایی رسیده بود که بهینه سازی
شده بود فقط یه سری تکنیک طراحی صفحه پیچ با خلوص فنی بالا و محتوای بی کیفیت و بی اعتبار اما با تکنیک قواعد نگارش مثلاً تمرکز بیش اندازه رو تگ های مطلب یا عنوان ها همچنین تعداد حروف یا. نوشتن کیلویی آلت تگ برا عکس... تمرکز شدید رو اصول طراحی مثل فشرده سازی بیش اندازه سرس کد ها ..... یا دستکاری کد های جاوا... ایجکس برای مثالا بهینه کردن.. سال ها پیش گوگل اعلام کرد زیاد رو المان های اینچنینی تمرکز نکنید به جاش به کیفیت مطالب و سهولت دسترسی بازدید کنند ها به محتوای سایتتون فکر کنید اما خوب اکثرا فراموش میشه و با یه الگوریتم اینچنینی کل وب به هم مبریزه...نکته بعدی این هست وب پر شده از مطالب بی اعتبار وبعضا خطرناک مثلاً تو بخش سلامت پر شده فروش محصولات عجیب و غریب الان هوش مصنوعی به خوبی اینا رو تشخیص میده در نتیجه نمیشه از طریق گوگل دیگه چنین کاری کرد...حتما اگر مطلب علمی یا ادعا خاصی در مطلبی هست باید رفرنس و یا تحقیقات معتبر برای اون داشته باشید و تاییدیه مراجع معتبر... اینا بخصوص برا فروشگاه دار ها مهمه حتما صفحات درباره ما.... اهداف پیش رو.. داشته باشید... آدرس معتبر و... اعتبار سنجی گوگل بشدت بالا رفته بنابراین باید چه برای مطلب و چه برای فروش حتما دلایل معتبر و محکمی داشته باشید تا رتبه بگیرید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
نکته بعدی اینکه این بحث سایت اتوریتی یا صفحه رو موز سال ها پیش به عنوان یه تز به شاگردانش معرفی کرد همون موقع هم من یادمه بشدت بهش انتقاد شد یکیش تو همین پرشین تولز خودمون بود که بعدا خودش مجبور شد الگوریتم موزر و معرفی کنه که کلا دیتا بیس مجزایی داره ینی یه موز شبه گوگلیه هرگز این مولفه ها از طرف گوگل تایید نشد اما تلویحی به خاطر نبوغی که پشتش بود گوگل ازش استفاده کرد نه به عنوان فاکتور اصلی بلکه فقط یکی از اجزای اعتبار سنجی از صد ها مورد دیگه اما خوب به سرعت همه گیر شد و تبدیل شد به یه معضل الان این الگوریتم این تمرکز بیش از حد رو تنظیم میکنه و این داستان رو نشون میده که این مفاهیم فقط یه بخش کوچیکی از اعتبار یه مطلب و سایت هستن و . نباید به این ها به تنهایی اکتفا کرد وگرنه پنالتی صد در صده

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
آمارگیر های استتس غیر قابل اعتماد ترین سایت شده گوگل انالیز هم بسیار مبهم و رابطه کاربری آشغال، یک ساعت گشتم لوکال تایم را تنظیم کنم پیداش نکردم! فعلا clicky گذاشتم ، کسی پیشنهادی نداره برای آمارگیر خوب؟
من دو روزه از این سایت دارم استفاده می کنم بدک نیست.
statcounter.com

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
در مورد لینک و الگوریتم های گوگل کلی بحث حرفه ای میشه اما آخر سر هر چی سایت اتوماتیک و اسپم هست ورودی و رتبه می گیره این تناقض همیشه در وب فارسی خواهد بود

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
در مورد لینک و الگوریتم های گوگل کلی بحث حرفه ای میشه اما آخر سر هر چی سایت اتوماتیک و اسپم هست ورودی و رتبه می گیره این تناقض همیشه در وب فارسی خواهد بود
این تناقض نه فقط تو وب پارسی، خارج هم بوده و هنوزم هست اما وضعیت خیلی بهتر شده به نظر من. جلوی پیشرفت هوش مصنوعی رو نمیشه گرفت با نوشتن ربات و سایت‌های اسپم مدرن.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
این تناقض نه فقط تو وب پارسی، خارج هم بوده و هنوزم هست اما وضعیت خیلی بهتر شده به نظر من. جلوی پیشرفت هوش مصنوعی رو نمیشه گرفت با نوشتن ربات و سایت‌های اسپم مدرن.
بله اونجا هم بیش از گوگل قانون کپی رایت حمایت کرده که در اینجا هیچ هست پس اینور بهترین کار همون نوشتن ربات هست:oops: وقتی می دونی ماحصل زحمت ترجمه و نگارش تو در عرض چند دقیقه از کانال و اینستا و وبلاگ دیگه سر در میاره بدون حتی یه لینک دادن ساده

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
آخرین بررسی‌ها نشون میده که تغییرات رتبه مطالب سایت‌ها در گوگل داره به حالت قبل برمیگرده
serpmetrics-1533553516.png
البته رتبه با ایمرسشن قبلا گفتم خیلی متفاوت میتونه میتونه باشه.
بنده چک کردم سایت‌ها قدیمی‌تر بازدیدشون بیشتر از قبل شده امروز. البته سایت‌های غیرکپی و اسپم و ربات.
اما از طرفی سایت‌های زیر ۱ سال و سایت‌های ربات‌گونه وضعیتشون هنوز مثل دو روز اخیره. طبق گزارشات تو فرومای خارجی و همین تو سایت‌های فارسی مواردی داریم که بیش از ۵۰ درصد افت داشتن و بینشون متاسفانه سایت‌های باکیفیت هم هست.
خوشبختانه بیشتر سایت‌ها عمرشون کم بوده و میشه امیدوار بود که بازدید افزایش خوبی پیدا کنه در ماه‌های آتی.

از گوکل هم پرسیدن که بروزرسانی چقدر طول میکشه ... پاسخ اواسط هفته بوده. احتمالا چهارشنبه پنج‌شنبه وضعیت باثبات میشه. البته برخی گزارش کردن که ترافیک ورودیشون تدریجا از همون کشور به حالت عادی برگشته و داره ترافیک ورودی از نواحی دورتر و کشورای دیگه در واقع به حالت قبل برمیگرده.

بالا