kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
این اپدیت که سایت مارو ترکوند همه برنامه های مارو بهم زد
خیلی هم آپدیت خوبی بود برنامه های مارو جلو برد و سایت مارو ترکونداین اپدیت که سایت مارو ترکوند همه برنامه های مارو بهم زد
اونایی که افت داشتن چی ایا بازدیدشون مثل قبل درست میشه یانه؟؟سلام خدمت وبمسترها. الان دو مطلب خوندم یکیش که گوگل اعلام کرده که الگوریتم جدید کامل پیادهسازی شده دیگه امروز.
https://searchengineland.com/google...gorithm-update-is-now-fully-rolled-out-303475
متاسفانه سایت جدید بنده یعنی it-planet.ir که بازدیدش ۱۰۰۰ تا کم شده حدودا تو این یه هفته. امیدوارم در درازمدت درست بشه.
یه مطلب دیگه که خوندم آماری از سقوط سایتها بود. حدود ۴۴ درصد سایتایی که افت بازدید داشتن موضوعشون بحث سلامت بوده. اغلب هم سایتهایی بودن که مطالب از نظر نویسنده و منبع و بکلینک معتبر ضعیف بوده.
برخی سایتها به شدت معترض هستن از جمله howtogeek که مدیرش در فروم وبمسترای گوگل گفته در سه اپدیت اخیر بازدیدشون به کمتر از نصف رسیده. من چک کردم دیدم طبق quantcast از روزی ۷۰۰ هزار یونیک رسیده به روزی ۲۹۰ هزار که خیلی ناجوره چون این سایت تمام مطالبش کاملا تولیدی و با کیفیت هست.
خب درصد افت مهمه نه تعداد. برای من ۲۵ درصد میشه فکر میکنم.اونایی که افت داشتن چی ایا بازدیدشون مثل قبل درست میشه یانه؟؟
برای جمع کردن یه کا بازدید باید کلی زحمت کشید و زمان گذاشت و الان هستن کسانی که خیلی راحت 10کا حتی بیشتر از دست دادن
پس سایت های اسپم پیروز شدند رفت .
هه هزار تا سایت از ما داره کپی میکنه مطالبشون میره لینکای اول خود ما نابود میشیم بعد گوگل میگه اسپم ها رو نابود کردم .
برای اثبات کپی کردن اونا هم فقط کافیه عکساشون رو دید که آدرس سایت ما روشون هست بعد مطلب ما نابود میشه مطلب اونا میاد بالا .
شاید ما اسپمیم که اونا از ما کپی کردند شاید تعریف گوگل از اسپم ما هستیم .
چه میدونم . والا ما حدود 6 تا 7 کا کاهش آی پی و بیش از 10 کا کاهش بازدید داشتیم اونم رو مطالبی که خودمون از اول تا آخرش نشستیم کار کردیم و عکس های مرتب و ... گذاشتیم .
شاید باید مثل برخی سایت ها باید ما هم یه متاتگ بزنیم و توش صد بار کلمه کلیدی رو تکرار کنیم تا گوگل بگه به به عجی مطلب پر و پیمونی .
تقصیر خودمه که از اول اجازه ندادم اینجوری کار کنیم حالا باید تاوان بدم .
داداش یه پایان نامه در مورد مهاربند واسه رشته سازه هست توی نت.شما نداریش؟به نظرم نگران نباشید بازدیدتون بر می گرده منم حدود 60 تا 70 درصد کاهش بازدید داشتم که الان برگشته و مشکل حل شده
البته در اینکه گوگل خیلی در وب فارسی داره ضعیف عمل می کنه شکی نیست
نه عزیز ما هیچ پایان نامه ای نداریمداداش یه پایان نامه در مورد مهاربند واسه رشته سازه هست توی نت.شما نداریش؟
پایان-نامه-ارزیابی-عملکرد-مهاربند-کمانش-ناپذیر-و-تعیین-پارامترهای-عملکرد-لرزه-ای-مورد-استفاده-استاندارد-2800-ایران
والا سال پیش هم همین بلا سر ما اومد و دوست سئوکار سایتمون کلی تعجب کرد که چطور ممکنه همچین اتفاقی بیفته واسه سایت ما و گفت برمیگرده اما برنگشت که برنگشت . دوباره کلی زجر کشیدیم تا یه مقدار آوردیمش بالا دوباره امسال هم اینطور شد .به نظرم نگران نباشید بازدیدتون بر می گرده منم حدود 60 تا 70 درصد کاهش بازدید داشتم که الان برگشته و مشکل حل شده
البته در اینکه گوگل خیلی در وب فارسی داره ضعیف عمل می کنه شکی نیست
سایت شما سایت عالی هست من روزها سر میزنم بهش و واقعا پست زدنتون و ابدیت کردنتون هم عالی ..این بی انصافیه که چنین سایتی افت بکنه و بقیه که اسکریپ نصب میکنن و به سرعت بازدید میگیرنوالا سال پیش هم همین بلا سر ما اومد و دوست سئوکار سایتمون کلی تعجب کرد که چطور ممکنه همچین اتفاقی بیفته واسه سایت ما و گفت برمیگرده اما برنگشت که برنگشت . دوباره کلی زجر کشیدیم تا یه مقدار آوردیمش بالا دوباره امسال هم اینطور شد .
میگم که مشکل همینه که من هم مثل سایت های اسپم و سایت های بزرگ مثل بیتوته و نمناک دنبال فریب دادن گوگل نیستم . اگر میبودم الان کلی بازدیدم بالا رفته بود .
من که دیگه تصمیم گرفتم یا جمع کنم وبمستری رو یا دقیقا مثل نمناک و بیتوته که به اسم سئو سر سایت گوگل رو شیره میمالند ما هم بیفتیم دنبال راه های فریب دادن گوگل و راحت بریم بالا .
قوانین گوگل هم به درد عمش میخوره .
شما بک لینک هم برای سایتتون گرفته بودید؟والا سال پیش هم همین بلا سر ما اومد و دوست سئوکار سایتمون کلی تعجب کرد که چطور ممکنه همچین اتفاقی بیفته واسه سایت ما و گفت برمیگرده اما برنگشت که برنگشت . دوباره کلی زجر کشیدیم تا یه مقدار آوردیمش بالا دوباره امسال هم اینطور شد .
میگم که مشکل همینه که من هم مثل سایت های اسپم و سایت های بزرگ مثل بیتوته و نمناک دنبال فریب دادن گوگل نیستم . اگر میبودم الان کلی بازدیدم بالا رفته بود .
من که دیگه تصمیم گرفتم یا جمع کنم وبمستری رو یا دقیقا مثل نمناک و بیتوته که به اسم سئو سر سایت گوگل رو شیره میمالند ما هم بیفتیم دنبال راه های فریب دادن گوگل و راحت بریم بالا .
قوانین گوگل هم به درد عمش میخوره .
بک لینک خاصی خیر . البته به شدت از سمت دوستانم که سایت های بزرگ دارند پیشنهاد میشد اما توجه نکردم چون فکر میکردم گوگل واقعا طبق حرفش به سایت هایی توجه میکنه که بک لینک نمیخرند اما انگار برعکسه .شما بک لینک هم برای سایتتون گرفته بودید؟
صد در صد.بک لینک خاصی خیر . البته به شدت از سمت دوستانم که سایت های بزرگ دارند پیشنهاد میشد اما توجه نکردم چون فکر میکردم گوگل واقعا طبق حرفش به سایت هایی توجه میکنه که بک لینک نمیخرند اما انگار برعکسه .
الان فهمیدم باید یک لینک بخرم وگرنه هیچی نمیشم .
بک لینک خاصی خیر . البته به شدت از سمت دوستانم که سایت های بزرگ دارند پیشنهاد میشد اما توجه نکردم چون فکر میکردم گوگل واقعا طبق حرفش به سایت هایی توجه میکنه که بک لینک نمیخرند اما انگار برعکسه .
الان فهمیدم باید یک لینک بخرم وگرنه هیچی نمیشم .
سلامبا سلام نمودار ای پی های از 1 اگوست به این ور براتون عکس میزارم که قشنک ببینید و متوجه بشید مشکل از کجا میتونه باشه
از اونجایی که افت شدید داشته میشه 1 آگوست مصادف با 10 مرداد 97
آدرس سایتهارو هم براتون میزارم :
http://maritaldownload.ir/
http://marriagedownload.ir/