• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
هنوز خیلی ها هستن که دچار افت شدن
و طبق ابدیت دفعه پیش که ما افتی داشتیم درست نشد و اینم فکر کنم خیلی زحمت مثل قبل بشه بازدید سایت های که افت کرده
خود ما سایتمون افت 30درصدی کرده که بسیار هم ناراحت کننده هست چون تلاش شبانه روزی دوستان بر این هست که بازدید رو به رشد باشه و هر روز به امید اینکه رشد شروع خواهد شد یهو یه روز 30درصد بازدید افت میکنه و در همون مقدار میمونه!!!!واقعا سخت قبول کردن این موضوع و روحیه که برای رشد سایت اماده شد بود اینطوری بشکنه طوری میشه که ادم از سایت هم دلسرد میشه و مثل قبل نمیتونه با انرژی کار کنه

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
پست های این تاپیک و حرف های دوستان رو خوندم.
فکر میکردم فقط مشکل سایت بنده هستش و دنبال علت بودم که چرا این الگوریتم اینقدر تاثیر گذاشته...
بنده هم 20 تا 30 درصد کاهش داشتم اما طبق گفته دوستمون alireza1411@ توی کنسول گوگل،
کاهش رتبه و ctr نداشتم و فقط impressions اومده پایین و در نتیجه تعداد کلیک و بازدید 30 درصد افت داشته...
توی برخی کلمات هم کلا یا حذف شدم یا نوسان شدید داشتم توشون (هم ایپی ایران چک شده و هم خارجی با مرورگر مختلف)

سایت هم نزدیک 5 سال قدمت داره و مطالب یونیک بدون کپی از 10 هزار ایپی رسیدم به 7 هزار ایپی اونم به زور !

فکر میکنم اگه قرار بود درست بشه تا الان درست شده بود...
بقول دوستان گوگل توی وب فارسی خیلی ضعیفه توی تشخیص سایت اسپم... مخصوصا تشخیص سایتی که بک لینک خریده یا نخریده...

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
سایت من هم با قدمت 8 سال تقریبا 70 درصد افت کرده و فعلا هم درست نشده. مطالب هم اکثرا یونیک هستند و خیلیها از بیتوته و باشگاه خبرنگاران جوان و گوگولیو موگولی و ... همه خیلی از مطالب ما رو کپی کردند. به قول دوستمون همیشه اسپمرها پیروزند بیخود خودتون رو با این حرفهای چرت و پرت تئوریک که محتوا مهمه و ... گول نزنید.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سایت من هم با قدمت 8 سال تقریبا 70 درصد افت کرده و فعلا هم درست نشده. مطالب هم اکثرا یونیک هستند و خیلیها از بیتوته و باشگاه خبرنگاران جوان و گوگولیو موگولی و ... همه خیلی از مطالب ما رو کپی کردند. به قول دوستمون همیشه اسپمرها پیروزند بیخود خودتون رو با این حرفهای چرت و پرت تئوریک که محتوا مهمه و ... گول نزنید.
سلام
باشگاه خبرنگاران را میشه باهاشون تماس گرفت و مشکل رو حل کرد.
و اینکه مشکل اصلی کپی کردن این ها نیست. مشکل زمانی هست که yjc و بیتوته و... کپی میکنه و در کمتر از 10 دقیقه مطلب شما در بالای 100 سایت اسپمر پخش میشه.

---------
سایت جدید من (7 ماهه تاسیس شده) در آپدیت 1 آگوست رشد قابل توجه ای داشت.
البته سایت من اسپمر نیست.
یک سایت آموزشی هستش که تمام محتوای آن اختصاصی و بدون کپی هستش.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببینید در همه کلمات کلیدی به این شکل نیست با توجه به چگالی کلمه و آلودگی و گستردگی اون طبیعتاً یه مقدار زمان می‌بره تا دوباره رتبه قبلی و حتی اگر بدرستی بهینه شده باشه بهتر از قبل سایت رتبه بگیره برخی کلمات کلیدی الان بشدت مواج شدن و سایت ها با این موج تعغییر مکان در رتبشون به وجود میاد این دوتا دلیل داره الگوریتم فعلی با ابن جانمایی در حقیقت نرخ نسبی موقعیت سایت رو در کلمه کلیدی آزمایش میکنه این یه تکنولوژی جدید و منحصر به فرد هست که گوگل از مدت ها پیش روی اون کار می کنه ینی کشف مرتبط ترین محتوا با توجه به منظور وهدف اصلی جستجوگر مثلاً هوش مصنوعی به خوبی درک میکنه این جستجوگر خاص ریز سرچش دارای چه باری هست قصدش خریده یا کسب اطلاعات .یا... این یه تحول نوین در بحث جستجو و محتوا بوجود میاره اما خوب اثراتیم داره که شاید گاهی تا عادلانه باشه اما مطمین باشید به خوبی این موارد رصد میشه ودر زمان مناسب ریکاوری صورت میگیره این موج برای مشتری های ما هم به خوبی قابل مشاهده هست که با آنالیز های لازم کاملا مرحله ثبات الگوریتم نشون داده شده اگر سایت شما بدرستی محتوا گذاری صحیح شده باشه و در جهت جستجوگر و اعتماد و. راحتی بازدید کنندگان بهینه باشه حتما رتبه های مناسبی حتی در کلمات کلیدی متفاوت و غیر منتظره برای سایت بوجود میاد در غیر این صورت ممکنه دچار پنالتی ویا هات اسپوت فریز به شکل مقطعی و یا کلی در فاز های مختلفش بشه که اونم با توجه به شدت و اثرش شانس ریکاوری براشون هست

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
سلام دوستان
وبسایت ما هم در روز 2 آگوست دچار افت بازدید شد، ولی به حالت عادی برگشت و الان روند رو به رشدی داره.
Opera Snapshot_2018-08-14_005740_www.google.com.png

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کاملا مشخصه که لگوریتم جدید گوگل اختلال داره
برای یک کلمه مثلا رنک 5 باشم روز بعد کلا نیست حتی صفحه 10 روز بعد دوباره رنک 5 و همینطور رنک عبارت قطع و وصل میشه!!

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
این حالت یکی در ماه‌های اولیه‌ی راه‌اندازی سایت‌ها دیده میشه یکی هم در حالت تغییر جایگاه مطالب سایت. مشخصه که الگوریتم جدید یا الگوریتم‌های جدیدتر در حال کار هستن و دارن کم کم رتبه‌ی مطالب رو تصحیح میکنن.
بازدید برخی سایت‌‌هایی که افت کرده بوده یکم بهتر شده ولی هنوز خیلی مونده تا مثل قبل بشه. از اون طرف برخی سایت‌ها که رشد کردن هم دارن افت میکنن.

ما که بی خیال رشد آمار شدیم، به همون مقدار قبلی برگرده از گوگل تشکر می‌کنیم. به قول معروف به خیر تو امید نیست، شر مرسان!

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دقیقا دارند درست میگن . گوگل قاطی کرده . یک روز مطلب لینکای اولیم روز بعد کلا نیستیم روز بعدتر بهتر میشه . اصلا معلوم نیست چه خبره .
کاش برگردیم به همون آمار قبلی که یه مقدار امیدوار شیم که گوگل دست برداشته از مسخره بازیاش

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دوستان ، وضعیت سایت های شما بهتر شده یا هنوز با مشکل رو به رو هستید ؟
اینطور که معلومه گوگل کمر همت بسته سایت های ما رو با خاک یکسان کنه .
مطالب اختصاصی که سال هاست ما لینک یک گوگل بودیم رو هم کم کم داره میده به سایر دوستان تازه کار که زیر یک سال دارند کار میکنند .
نکنه قانون جدیدش بالا آوردن سایت های تازه کار و نابودی سایت های قدیمیه .

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
مطالب اختصاصی که سال هاست ما لینک یک گوگل بودیم رو هم کم کم داره میده به سایر دوستان تازه کار که زیر یک سال دارند کار میکنند .

والله سایت من یک و نیم ساله که قدمت داره کلا حدود سه روز افت در حد 60 تا 70 درصد داشتم اما بعدش کامل درست شد

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
برامن درست نشد. همون افت 60-70 درصدی مونده
دقیقا سایت من هم قدیمیه
جایگاههای منم داده به سایتهای دیگه در حالی که حتی مطالبی بودند که کلا اولین بار من ترجمه و گردآوری کردم تو وب فارسی

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129

فکر نکنم گوگل با سایتی بدون دلیل خصومت شخصی داشته باشه.
اگر کل بازدید ها تقریبا ثابت باشه ، در ازای افت بازدید یه سری سایت ها ، یه عده دیگه افزایش بازدید دارن. که این نشون میشده معیار گوگل برای رتبه بندی فرق کرده با قبل. که طبیعتا برای یه سری سایت ها خوبه و برای یه سری بده!

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
فکر نکنم گوگل با سایتی بدون دلیل خصومت شخصی داشته باشه.
اگر کل بازدید ها تقریبا ثابت باشه ، در ازای افت بازدید یه سری سایت ها ، یه عده دیگه افزایش بازدید دارن. که این نشون میشده معیار گوگل برای رتبه بندی فرق کرده با قبل. که طبیعتا برای یه سری سایت ها خوبه و برای یه سری بده!
بحث خصومت شخصی نیست .
بحث اینه که الگوریتم هاش حداقل تو سایت های فارسی زبان به شدت غلط اجرا میشه .
الان سایت هایی دارن میان بالا که تو قسمت توضیحات متا عنوان مطلب رو سه چهار بار تکرار کردند که یه حقه بازی و دزدی هست و کار کاملا غیر قانونی اما راحت دارند بالا میان مثل نمناک و بیتوته و ... و حتی سایت های کوچیک تازه راه افتاده که از این روش استفاده میکنند .
خنده داره .
طرف بیاد مطلب شما رو کپی کنه بعد متا توضیحات رو چند بار برای کلمه کلیدی تکرار کنه و بیاد جلو شما .

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
بحث خصومت شخصی نیست .
بحث اینه که الگوریتم هاش حداقل تو سایت های فارسی زبان به شدت غلط اجرا میشه .
الان سایت هایی دارن میان بالا که تو قسمت توضیحات متا عنوان مطلب رو سه چهار بار تکرار کردند که یه حقه بازی و دزدی هست و کار کاملا غیر قانونی اما راحت دارند بالا میان مثل نمناک و بیتوته و ... و حتی سایت های کوچیک تازه راه افتاده که از این روش استفاده میکنند .
خنده داره .
طرف بیاد مطلب شما رو کپی کنه بعد متا توضیحات رو چند بار برای کلمه کلیدی تکرار کنه و بیاد جلو شما .
در مورد مطالب کپی حق کاملا با شماست ولی در مورد توضیحات متا در صورتیکه مرتبط با مطلب باشه طرف هرچیزی که خواست می تونه قرار بده.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
در مورد مطالب کپی حق کاملا با شماست ولی در مورد توضیحات متا در صورتیکه مرتبط با مطلب باشه طرف هرچیزی که خواست می تونه قرار بده.
بله اما به شرطی که گوگل با این ترفند اونا رو بالا نیاره چون کلمه کلیدی صدبار تکرار میشه .
طرف میاد برای بیوگرافی میزنه بیوگرافی فلانی و زندگینامه فلانی و عکس فلانی و شوهر فلانی و همسر فلانی و فلانی خالی و فلانی تو رختخوابش و فلانی و بهمانی .
گوگل هم میگه به به صد بار اسمش اومده چه مطلب خوبی .هه .
جالبه میری تو بیوگرافی فقط ده خط در موردش نوشته و سایت هایی که 200 خط مطلب نوشتند و کل زندگی و بیوگرافی طرف رو منتشر کردند پوست پیازی مورد ارزش قرار داده نمیشن .
جالبه مطلب رو از اول تا آخرش رو من خودم نوشتم و کلی وقت گذاشتم روش . بعد چند مدت که دیدن ما لینک یک اون هستیم چند تا سایت همون مطالب رو حتی با عکس و آرم ما از ما کپی کردند و اونا اومدن صدر و ما رفتیم ته .
خب این چه وضعشه چطور برای من رمق گذاشتن مطلب اختصاصی بمونه .

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
بله اما به شرطی که گوگل با این ترفند اونا رو بالا نیاره چون کلمه کلیدی صدبار تکرار میشه .
طرف میاد برای بیوگرافی میزنه بیوگرافی فلانی و زندگینامه فلانی و عکس فلانی و شوهر فلانی و همسر فلانی و فلانی خالی و فلانی تو رختخوابش و فلانی و بهمانی .
گوگل هم میگه به به صد بار اسمش اومده چه مطلب خوبی .هه .
جالبه میری تو بیوگرافی فقط ده خط در موردش نوشته و سایت هایی که 200 خط مطلب نوشتند و کل زندگی و بیوگرافی طرف رو منتشر کردند پوست پیازی مورد ارزش قرار داده نمیشن .
جالبه مطلب رو از اول تا آخرش رو من خودم نوشتم و کلی وقت گذاشتم روش . بعد چند مدت که دیدن ما لینک یک اون هستیم چند تا سایت همون مطالب رو حتی با عکس و آرم ما از ما کپی کردند و اونا اومدن صدر و ما رفتیم ته .
خب این چه وضعشه چطور برای من رمق گذاشتن مطلب اختصاصی بمونه .

البته باهاتون موافقم. خودمم این مشکلو دارم. چون سعی میکنم متا دسکریپشن طبیعی باشه...
اما، اینکه میگید گوگل اونارو بالا میاره و نه شمارو، علتش گوگل نیستش.
مردم هستن، همونطور که همه سئوکارا توصیه میکنن متن این قسمت جذاب باشه تا طرف کلیک کنه روش، با این حرکت نرخ کلیک ctr اون سایت و صفحه میره بالاتر از سایت بنده و شما، و با توجه به نرخ خروج bounce rate / exit rate و بقیه نکات on page گوگل اون سایت رقیب رو میاره بالاتر از من و شما...
خب هدف گوگل هم بهترین گزینه برای کاربر هست... وقتی میبینه یک سایتی ctr بالاتر داره از اونور از نظر on page اوکی هست نسبت به لینک های بالاسریش و نرخ خروجش کمه اونو بعد یه مدت میاره بالاتر...

البته این ها همه تجربی بود و نظر شخصی.
با احترام.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
البته باهاتون موافقم. خودمم این مشکلو دارم. چون سعی میکنم متا دسکریپشن طبیعی باشه...
اما، اینکه میگید گوگل اونارو بالا میاره و نه شمارو، علتش گوگل نیستش.
مردم هستن، همونطور که همه سئوکارا توصیه میکنن متن این قسمت جذاب باشه تا طرف کلیک کنه روش، با این حرکت نرخ کلیک ctr اون سایت و صفحه میره بالاتر از سایت بنده و شما، و با توجه به نرخ خروج bounce rate / exit rate و بقیه نکات on page گوگل اون سایت رقیب رو میاره بالاتر از من و شما...
خب هدف گوگل هم بهترین گزینه برای کاربر هست... وقتی میبینه یک سایتی ctr بالاتر داره از اونور از نظر on page اوکی هست نسبت به لینک های بالاسریش و نرخ خروجش کمه اونو بعد یه مدت میاره بالاتر...

البته این ها همه تجربی بود و نظر شخصی.
با احترام.
موافق نیستم که مردم بالا میارن چون به چشم خودم دیدم که مطالبی از سایت هایی که یک سال هم نیست راه افتاده و اصلا تو گوگل جایی نداشتند یهو وارد صفحه اول گوگل شدند و کم کم اومدن اول .
همه میدونیم مردم خیلی کم به صفحات دو و سه برای نگاه کردن مطالب میرن پس چطور این مطالب وارد صفحه اول گوگل میشن وقتی هیچ بازدیدی از سمت مردم نداشتند به جز اینکه گوگل فریب موضوعی که عرض کردم رو خورده باشه .
واسه خودم اتفاق افتاده و دیدم که میگم .
سایت عمرش یک سوم عمر سایت من و مطلب سایت من لینک یک گوگل . یهو بعد از چندین و چند ماه اومد جلو ما و اصلا تفهمیدم از کجا اومده در حالی که اون مطلب طبق گفته خود وبمستر بیش از 50 درصد بازدیدش از گوگل در سایت ما بوده .

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
من آمار رو چک کردم این چند روزه اون افت۳۰ درصدی که تو سایت اصلیم داشتم ۱۰ ۱۵ درصدش جبران شده و به نظر میاد که روال موضوعات اصلی همچنان صعودی هست. هم رتبه در نتایج گوگل و هم تعداد ایمپرسشن‌ها داره برمیگرده.
البته من یه تغییر اساسی و منطقی در متا دیسکریپشن دادم اما اون روشی که سایت‌های معروف کپی‌کار انجام میدن و واقعاً رباتیک و زشت هست رو پیاده‌سازی نکردم و نمی‌کنم. به نظرم این راهکارهای دور زدن هوش مصنوعی گوگل، دیر یا زود بی‌فایده میشه اما بازم هر وبمستری هر جور صلاح میدونه کار میکنه.

من به ایرانیانی که متأسفانه همش فکر نوشتن ربات و کارای این طوری هستن کاری ندارم که موفق میشن در درازمدت یا خیر. فعلاً که شدن!!! اما انصافاً این کارا انسانی نیست.

یه خبر خوبی هم که دارم اینه که تو دو هفته‌ی اخیر ترافیک سایت‌های معروف و زیر ۱۰۰ که کارشون کپی بوده، اولش رفته بالا در حد ۳۰ ۴۰ درصد حتی! ولی بعدش روال نزولی گرفته و تا الان فکر میکنم ۱۰ ۱۵ درصد افت کرده. انشالله این افت ادامه داشته باشه که دوستانی که میگن کارشون اورجینال و کیفی هست از این وضعیت ناامیدکننده یکم دور بشن. واقعاً برخی سایت‌ها رو که دوستان اسمشون رو پی‌وی کردن و بررسی کردم، محتواشون عالیه و نباید این جوری به خاطر یه عده معلوم‌الحال تعطیل بشن یا ذره‌ای ضرر کنن.

بالا