خیردوستانی که کاهش بازدید داشتن ، مشکلشون حل نشده؟
خیردوستانی که کاهش بازدید داشتن ، مشکلشون حل نشده؟
هنوز خیلی ها هستن که دچار افت شدن
سلامسایت من هم با قدمت 8 سال تقریبا 70 درصد افت کرده و فعلا هم درست نشده. مطالب هم اکثرا یونیک هستند و خیلیها از بیتوته و باشگاه خبرنگاران جوان و گوگولیو موگولی و ... همه خیلی از مطالب ما رو کپی کردند. به قول دوستمون همیشه اسپمرها پیروزند بیخود خودتون رو با این حرفهای چرت و پرت تئوریک که محتوا مهمه و ... گول نزنید.
دوستان ، وضعیت سایت های شما بهتر شده یا هنوز با مشکل رو به رو هستید ؟
اینطور که معلومه گوگل کمر همت بسته سایت های ما رو با خاک یکسان کنه .
مطالب اختصاصی که سال هاست ما لینک یک گوگل بودیم رو هم کم کم داره میده به سایر دوستان تازه کار که زیر یک سال دارند کار میکنند .
نکنه قانون جدیدش بالا آوردن سایت های تازه کار و نابودی سایت های قدیمیه .
برامن درست نشد. همون افت 60-70 درصدی موندهدوستان ، وضعیت سایت های شما بهتر شده یا هنوز با مشکل رو به رو هستید ؟
مطالب اختصاصی که سال هاست ما لینک یک گوگل بودیم رو هم کم کم داره میده به سایر دوستان تازه کار که زیر یک سال دارند کار میکنند .
دوستان ، وضعیت سایت های شما بهتر شده یا هنوز با مشکل رو به رو هستید ؟
بحث خصومت شخصی نیست .فکر نکنم گوگل با سایتی بدون دلیل خصومت شخصی داشته باشه.
اگر کل بازدید ها تقریبا ثابت باشه ، در ازای افت بازدید یه سری سایت ها ، یه عده دیگه افزایش بازدید دارن. که این نشون میشده معیار گوگل برای رتبه بندی فرق کرده با قبل. که طبیعتا برای یه سری سایت ها خوبه و برای یه سری بده!
در مورد مطالب کپی حق کاملا با شماست ولی در مورد توضیحات متا در صورتیکه مرتبط با مطلب باشه طرف هرچیزی که خواست می تونه قرار بده.بحث خصومت شخصی نیست .
بحث اینه که الگوریتم هاش حداقل تو سایت های فارسی زبان به شدت غلط اجرا میشه .
الان سایت هایی دارن میان بالا که تو قسمت توضیحات متا عنوان مطلب رو سه چهار بار تکرار کردند که یه حقه بازی و دزدی هست و کار کاملا غیر قانونی اما راحت دارند بالا میان مثل نمناک و بیتوته و ... و حتی سایت های کوچیک تازه راه افتاده که از این روش استفاده میکنند .
خنده داره .
طرف بیاد مطلب شما رو کپی کنه بعد متا توضیحات رو چند بار برای کلمه کلیدی تکرار کنه و بیاد جلو شما .
بله اما به شرطی که گوگل با این ترفند اونا رو بالا نیاره چون کلمه کلیدی صدبار تکرار میشه .در مورد مطالب کپی حق کاملا با شماست ولی در مورد توضیحات متا در صورتیکه مرتبط با مطلب باشه طرف هرچیزی که خواست می تونه قرار بده.
بله اما به شرطی که گوگل با این ترفند اونا رو بالا نیاره چون کلمه کلیدی صدبار تکرار میشه .
طرف میاد برای بیوگرافی میزنه بیوگرافی فلانی و زندگینامه فلانی و عکس فلانی و شوهر فلانی و همسر فلانی و فلانی خالی و فلانی تو رختخوابش و فلانی و بهمانی .
گوگل هم میگه به به صد بار اسمش اومده چه مطلب خوبی .هه .
جالبه میری تو بیوگرافی فقط ده خط در موردش نوشته و سایت هایی که 200 خط مطلب نوشتند و کل زندگی و بیوگرافی طرف رو منتشر کردند پوست پیازی مورد ارزش قرار داده نمیشن .
جالبه مطلب رو از اول تا آخرش رو من خودم نوشتم و کلی وقت گذاشتم روش . بعد چند مدت که دیدن ما لینک یک اون هستیم چند تا سایت همون مطالب رو حتی با عکس و آرم ما از ما کپی کردند و اونا اومدن صدر و ما رفتیم ته .
خب این چه وضعشه چطور برای من رمق گذاشتن مطلب اختصاصی بمونه .
موافق نیستم که مردم بالا میارن چون به چشم خودم دیدم که مطالبی از سایت هایی که یک سال هم نیست راه افتاده و اصلا تو گوگل جایی نداشتند یهو وارد صفحه اول گوگل شدند و کم کم اومدن اول .البته باهاتون موافقم. خودمم این مشکلو دارم. چون سعی میکنم متا دسکریپشن طبیعی باشه...
اما، اینکه میگید گوگل اونارو بالا میاره و نه شمارو، علتش گوگل نیستش.
مردم هستن، همونطور که همه سئوکارا توصیه میکنن متن این قسمت جذاب باشه تا طرف کلیک کنه روش، با این حرکت نرخ کلیک ctr اون سایت و صفحه میره بالاتر از سایت بنده و شما، و با توجه به نرخ خروج bounce rate / exit rate و بقیه نکات on page گوگل اون سایت رقیب رو میاره بالاتر از من و شما...
خب هدف گوگل هم بهترین گزینه برای کاربر هست... وقتی میبینه یک سایتی ctr بالاتر داره از اونور از نظر on page اوکی هست نسبت به لینک های بالاسریش و نرخ خروجش کمه اونو بعد یه مدت میاره بالاتر...
البته این ها همه تجربی بود و نظر شخصی.
با احترام.