• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
تلاش گوگل برای نابودی سایت ما همچنان ادامه داره و هر روز داره بازدید کاهش پیدا میکنه و من هم شاهد ذره ذره نابود شدن سایتی که 6 سال روش زحمت کشیدم هستم .
هروقت سایت رو به جایی رسوندم و خواستم ازش لذت ببرم یه اتفاقی افتاده . یا شرکت های هاستینگ دزد کشور عزیزمون اطلاعات سایت رو میدزدیدند و سایت رو نابود میکردند یا فیلترینگ محترم چپ و راست فیلترمون میکرد الانم یکی دو ساله اونا ولمون کردند ، گوگل نمیذاره به جایی برسیم .
فقط به این موضوع رسیدم که هر کی میگه از شما حرکت از خدا برکت حرف مفته چون هر چقدر حرکت کردم و کار کردم بعد یه مدت نه تنها برکتی ندیدم بلکه فقط چشمامو از دست دادم و نابودتر شدم .
ببینید دوست من اینو رک میگم وبمستران ایرانی باید از وقتی سایت کلوپ به عنوان شبکه اجتماعی استقبال شد جریان رو می فهمیدن و مزه دهن کاربر ایرانی اون زمان کاملا معلوم شد تقریبا و در اینستا و تلی کاملا خودشو نشون داد در آینده تنها سایت های فروشگاهی و خدماتی باقی می مونن سایت های فروشگاهی هم از این شبکه ها کاربر رو میارن و در واقع تنها کار فروش رو اونجا مدیریت می کنن خودتون هم بهترین می دونید چرا این شبکه ها بهتر جواب میدن و از طرفی الان هزینه سالانه یه سایت تقریبا شده 500 هزارتومن در حالی که رو اونا نه فکر موارد داری نه فکر هزینه دامنه و غیره برا همونه الان یه ادمین اینستا راحت ماهیانه چندین میلیون در میاره و هیچ تخصص خاصیم جز انداختن پست نداره و مدیر سایت که چندین سال هست روش زحمت کشیده و کلی علم و تجربه کرده اینجوریه باید باخت رو پذیرفت و مسیر رو اصلاح کرد

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
ببینید دوست من اینو رک میگم وبمستران ایرانی باید از وقتی سایت کلوپ به عنوان شبکه اجتماعی استقبال شد جریان رو می فهمیدن و مزه دهن کاربر ایرانی اون زمان کاملا معلوم شد تقریبا و در اینستا و تلی کاملا خودشو نشون داد در آینده تنها سایت های فروشگاهی و خدماتی باقی می مونن سایت های فروشگاهی هم از این شبکه ها کاربر رو میارن و در واقع تنها کار فروش رو اونجا مدیریت می کنن خودتون هم بهترین می دونید چرا این شبکه ها بهتر جواب میدن و از طرفی الان هزینه سالانه یه سایت تقریبا شده 500 هزارتومن در حالی که رو اونا نه فکر موارد داری نه فکر هزینه دامنه و غیره برا همونه الان یه ادمین اینستا راحت ماهیانه چندین میلیون در میاره و هیچ تخصص خاصیم جز انداختن پست نداره و مدیر سایت که چندین سال هست روش زحمت کشیده و کلی علم و تجربه کرده اینجوریه باید باخت رو پذیرفت و مسیر رو اصلاح کرد
چه ربطی داره الان به موضوع کاهش آمار ما ؟
ما که با رشد اینستا و تلگرام و حمایت بی حد و حصر دولت محترممون ازش ساختیم و دم نزدیم . مگه ما گفتیم کاهش بازدیدمون بخاطر تلگرام و اینستاگرام هست .
مسئله اینه تو عرض چند روز گوگل داره نابودمون میکنه چرا ؟
هر روز نسبت به دیروز گوگل داره لینک های بیشتری از سایت من که سال ها و سال ها لینک یک بودم رو ازم میگیره چرا ؟
مگه گوگل نگفت حامی سایت های باسابقه است . مگه نگفت حامی مطالب درست و حسابیه . چطور من هر چی مطلب درست و حسابی داشتم و این همه سال لینک یک بودم الان باید جامو بدم به سایت های تازه کار و بکشم کنار ؟
حرف گوگله حرف اینستاگرام و تلگرام و فرهنگ مردم ایران نیست که هر چی میبینند سریع میریزن توش دیگه کاری ندارند چه خبره .
در مورد حرفاتون هم باید بگم فقط تو ایران این طور هست که شما میگید وگرنه در دنیا وبمستران هیچ کدوم دچار این مشکلاتی که ما باهاش تو ایران دست و پنجه نرم میکنیم نمیشن . چرا ؟ چون مردم بافرهنگی دارند که ندید بدید نیستند که یه چیز آسون ببینند بریزن توش . چون دولت هایی دارند که تا جایی که میتونه ازشون حمایت میکنه نه اینکه نه تنها حمایت نمیکنه بلکه با تبر ریشه وبمسترا رو میزنه . چون ستادی ندارند که چپ و راست فیلترشون کنه . چون شرکت هاستینگ دزد و سئوکار دزد و شرکت تبلیغاتی دزد ندارند که فقط دنبال فرصت برای دزدی از وبمستر بدبخت هستند که پول تو جیبشون بیشتر بشه ( دارند اما واضحه اونایی که کارشون درسته ) . تو ایران به بزرگترین شرکت هاست و بزرگترین سئوکار و بزرگترین شرکت تبلیغاتی نمیشه اعتماد کرد چون تو یه لحظه میبینی سایتت رفت دست خدا . دیدم که میگم .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
چه ربطی داره الان به موضوع کاهش آمار ما ؟
ما که با رشد اینستا و تلگرام و حمایت بی حد و حصر دولت محترممون ازش ساختیم و دم نزدیم . مگه ما گفتیم کاهش بازدیدمون بخاطر تلگرام و اینستاگرام هست .
مسئله اینه تو عرض چند روز گوگل داره نابودمون میکنه چرا ؟
هر روز نسبت به دیروز گوگل داره لینک های بیشتری از سایت من که سال ها و سال ها لینک یک بودم رو ازم میگیره چرا ؟
مگه گوگل نگفت حامی سایت های باسابقه است . مگه نگفت حامی مطالب درست و حسابیه . چطور من هر چی مطلب درست و حسابی داشتم و این همه سال لینک یک بودم الان باید جامو بدم به سایت های تازه کار و بکشم کنار ؟
حرف گوگله حرف اینستاگرام و تلگرام و فرهنگ مردم ایران نیست که هر چی میبینند سریع میریزن توش دیگه کاری ندارند چه خبره .
در مورد حرفاتون هم باید بگم فقط تو ایران این طور هست که شما میگید وگرنه در دنیا وبمستران هیچ کدوم دچار این مشکلاتی که ما باهاش تو ایران دست و پنجه نرم میکنیم نمیشن . چرا ؟ چون مردم بافرهنگی دارند که ندید بدید نیستند که یه چیز آسون ببینند بریزن توش . چون دولت هایی دارند که تا جایی که میتونه ازشون حمایت میکنه نه اینکه نه تنها حمایت نمیکنه بلکه با تبر ریشه وبمسترا رو میزنه . چون ستادی ندارند که چپ و راست فیلترشون کنه . چون شرکت هاستینگ دزد و سئوکار دزد و شرکت تبلیغاتی دزد ندارند که فقط دنبال فرصت برای دزدی از وبمستر بدبخت هستند که پول تو جیبشون بیشتر بشه ( دارند اما واضحه اونایی که کارشون درسته ) . تو ایران به بزرگترین شرکت هاست و بزرگترین سئوکار و بزرگترین شرکت تبلیغاتی نمیشه اعتماد کرد چون تو یه لحظه میبینی سایتت رفت دست خدا . دیدم که میگم .
درست می فرمائید من در واقع یه موضوع کلی رو براتون گفتم و دقت داشته باشید که الان اکثر کاربران ایرانی در این دو می گردن پس اتوماتیک تعدای از ترافیک شما هم کم میشه چون بلاخره تعداد کمتری میرن رو اون لینک بزن و بیان سایت شما در حالت کلی دیگه سایت داری کلا سودی نداره مگه سایت های خدماتی و خاص من چند وقت پیش با ادمینی حرف می زدم میگفت از 5 کا حدود 400 درآمد داره خوب ما الان به عنوان یه وبمستر می دونیم برا این درآمد رو سایت باید چه خون دلی بخوری در مورد علت استقبال غیر منطقی کاربران هم باید بگم خب مربوط به جذابتر بودن محتوا در اونجا داره در مورد اینکه چرا گوگل داره این مدل باهاتون رفتار می کنه دوست من گوگل در وب فارسی هرگز رفتار درستی نداشته نمونه اصلیش هم بیتوته که یه کپی مطلق هست اما همیشه در صدر بوده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
حتما انلیز های محتوا و بک لینک و همچنین اعتبار سنجی مقالات و نرخ تبادل سرس کدها با محتوا رو بررسی کنید مطمنا ریشه مشکل رو پیدا میکنید که باید سریعا ریکاوری رو شروع کنید چون هنوز الگریتم در حال پالایش وب هست در این مرحله فاز ایستا وجود داره که که ما بهش میگیم
شانس طلایی اگر در این زمان بتونید بدرستی ریکاور ی کنید شانسی برای ریکاوری هست منتهی حتما باید قبلش مطمین بشید ایا واقعا مشکلی وجود داره یا فقط همون بحث تلاطم موجی الگریتم هست که گاهی ممکنه بطور موقت در برخی کلیدی ها منجر به حذف سایت بشه
منکر این نیستم که گوگل ممکنه اشتباه کنه شکی در این نیست چون تازه در اول کار هوش مصنوعی و دنیای رباتیک هستیم و راه دارازی تا به مطلوب فاصله داریم اما نسبت به ۵ سال پیش ضریب اشتباهاتش بشدت پایین اومده و روز به روز کمتر میشه این الگریتم جدیدم الگریتم سختی هست هم به جهت انلیز های لازم برای متخصصین و هم برای ادمین سایت ها در سراسر دنیا الان همه جا همین مشکل رو دارن و یکی از دلایلش ممکنه این باشه که گوگل نحوه سرچ و مدیریتش رو در این روزها کاملا به هوش مصنوعی سپرده و الان بطور کامل این هوش اختیار جستجو رو به عهده گرفته این قابل پیش بود تو همین فرم خودمون هم فکر کنم دو سال پیش بود بحثش شد گوگل اهسته اهسته اختیار رو به هوش مصنوعی سپرد تا در نهایت به اینجا رسیداگر درست باشه این حدس که برخی انلیز ها و بررسی ها تا حدی اینو نشون میده ما برای اولین بار داریم یه مقوله کاملا جدید و تجربه میکنیم که مختصات خودشو داره و نحوه تعامل با هوش مصنوعی قوانین خودشو داره که مهمترینش بهینه سازی اصولی هست هوش مصنوعی از یه الگریتم محض تبعیت میکنه و خا رج از نرم داده ای خودش هر چیز دیگه ای رو پالایش میکنه و کنار میزنه اینو قبلا گوگل هشدار داده بود واز وب مستر ها تلویحی و به شیوه مجهول خودش خواسته بود کاملا بهینه حرکت کنند متاسفانه تو کشورمون اطلاع رسانی ضعیف شده بشدت در این موارد من یادمه الگر یتم قبلی پنگوون خیلی زودتر از بقیه دنیا بچه های پرشین تولز تو تاپیک سووو اطلاع رسانی و گمانه زنی میکردن و چقدر منجر به پیشگیری و کمترین اسیب به سایت های ایرانی شد من نمیدونم تو این چن سال چه اتفاقی افتاد که بهینه سازی تو ایران کلا به سمت دیگه رفت شد تمرکز بیش اندازه رو فاکتورهای طراحی و بصری و بر نامه نویسی یا پا امترهای کاهش سرعت ینی گرایش به سمت طراحی رفت تا بهینه سازی ازون طرف جو بک لینک ینی رتبه اول که از سال ها پیش زمینش وجود داشت و ما تو پرشین چقدربر سرش دعوا داشتیم تا اصولیشو جا بندازیم دوباره غالب شد باز محتوا فراموش شد بک لینک و محتواسازی بشدت فرق کرده با سابق متدها در برخی کلمات کلیدی باید به روز انلیز تهیه بشه و منطبق با وضعیت روز الگریتم در سایت اعمال بشه در هر صورت باید منتظر شد تا در نهایت گرد و غبار ها بخوابه تا بهتر بشه دید
اما مطمین باشید اگر اصولی بالا اومده باشید و بهتر از رقبا از دید گوگل که این فقط با انلیز های دقیق و مرتب مثلا یکساله مشخص میشه باشید حتما جایگاه خودتون رو پس میگیرید و حتی در برخی کواری ها مقیم میشید که بعدا تبدیل به جایگاه در کلمه کلیدی میشه

Last edited:

persian.sajjad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
بلایی که سر یکی از سایتای من اومد بعد از زلزله اخیر گوگل :( گوگل بد بد بد...:general208:
google-bad.JPG

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
ترامپ هم با این حماقتش فهمید که گوگل خر است:

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز،‌ «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا امروز-سه‌شنبه- «گوگل» را هدف حمله‌های توییتری خود قرار داد.

ترامپ مدعی شد موتور جستجوگر گوگل، نتایج جستجو‌ها را طوری نشان می‌دهد که اخبار رسانه‌های منصف دیده نشده و تنها خبر‌های بدی که راجب وی وجود دارد دیده شود. ترامپ در توییترش نوشت: «آنها(گوگل) این(نتایج جستجو‌ها) را برای من و سایرین تغییر دست‌کاری کردند.»

وی مدعی شد گوگل می‌خواهد با این کار‌ها خبرگزاری‌هایی مانند سی‌ان‌ان را معروف کرده و صدای محافظه‌کاران را ***** کند.

رییس‌جمهوری آمریکا گفت: «این مساله که گوگل چیز‌هایی که ما می‌توانیم و نمی‌توانیم ببینیم را کنترل می‌کند بسیار خطرناک بوده و به این مساله رسیدگی می‌شود.»

مقام‌های کاخ‌سفید از اظهارنظر در این رابطه خوداری کردند.

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
تو این مملکت یا باید بری دنبال حروم خوری تا پول دربیاری یا بخوای زحمتم بکشی تو کارت سنگ میندازن و به هیچ جا نمیرسی ماهم که توی اینترنت زحمت میکشیم یه پولی دراریم و از دست حکومت و دولت راحتیم اونوقت گوگل سنگ میندازه عجب بدبختی گیر کردیم برا یه لقمه نون.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
دوستان خواهشاً دعواها و بحثای جانبی رو در پیام خصوصی ادامه بدید. این تاپیک ارتباطی به سیاست و دعوای شخصی نداره و همین جور ادامه پیدا کنه مدیران انجمن میان میبندن و باید تاپیک جدید باز کنیم که حیفه واقعاً. اینجا بالاخره هر کی ضرر کرده اومده نظری داده که بقیه استفاده کنن. نه گوگل میاد اینجا، نه ترامپ میاد، نه مدیران محترم سایت‌های اسپم، به قول معروف همه دردشون اینجا یکیه. دلیلی برای انحراف موضوع و دعوا نداریم تو این تاپیک.

بزارید برای اطلاع رسانی در مورد آپدیت الگوریتم‌های گوگل و اطلاعاتی که در سایت‌های مختلف از تحلیل و بررسی سایت‌های سقوط کرده و صعود کرده گذاشته می‌شه رو اینجا بررسی کنیم.

Manger4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
هنوز امارها برنگشته ؟ یعنی ادامه داره داستان افت نتایج سایت ها ؟

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
هنوز نه. آپدیت ۲۲ آگوست رو بعضی سایت‌ها اثر مثبت منفی داشته. من که هر چی چک کردم سایت‌هایی که افت کردن در حد ۳۰ ۴۰ درصد، ۱۰ درصد بهتر شدن فقط. در کل ۲۰ ۲۵ درصد افت پابرجاست. سایت‌های قدیمی‌تر هم دیدم که آمار مثبت ۱۰ درصد شده و تو این هفته‌ها ۵ درصد سقوط کرده و در واقع هنوزم مثبت ۵ درصد هست.

فکر نمیکنم با آپدیت‌های روزانه و جزئی گوگل، اتفاق خاصی بیافته. تا آپدیت بزرگ بعدی باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
این چند روز که به خاطر تعطیلات افت بازدید داشتیم، باید صبر کرد تا بعد از تعطیلات.
تا به اینجای کار که روند امیدوار کننده بوده.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
این چند روز که به خاطر تعطیلات افت بازدید داشتیم، باید صبر کرد تا بعد از تعطیلات.
تا به اینجای کار که روند امیدوار کننده بوده.
به نظرم باید کلا شهریور رو صرف نظر کنیم ببینیم مهر ماه چی میشه. تو شهریور بازدیدا پایین و نوسانیه و نمیشه الان دقیق فهمید که تاثیر آپدیت گوگل چقدر بوده
یک بررسی بهتر اینه که آمار این روزا رو با روزای متناظر سال قبل یعنی 1396 مقایسه کنیم. البته فیلتر تلگرام و اختلال اینترنت بخاطرش قطعا بی تاثیر نیستند...

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
در روز ۶ سپتامبر یعنی از دیروز صبح اغلب متریک‌های شناسایی تغییرات الگوریتمیک نوسان شدیدی داشتند که کمتر از آپدیت ۲۲ آگوست بوده اما مقدارش باز هم زیاد هست.
بنده که تغییری در سایت‌هایی که دسترسی دارم ندیدم و گویا اینجا هم کسی گزارش افت بازدید یا افزایش نداره فعلا اما شنبه یکشنبه که روزهای عادی هست بازدید ممکنه تغییر کنه.advancedwebranking-1536234957.png

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام
در روز ۶ سپتامبر یعنی از دیروز صبح اغلب متریک‌های شناسایی تغییرات الگوریتمیک نوسان شدیدی داشتند که کمتر از آپدیت ۲۲ آگوست بوده اما مقدارش باز هم زیاد هست.
بنده که تغییری در سایت‌هایی که دسترسی دارم ندیدم و گویا اینجا هم کسی گزارش افت بازدید یا افزایش نداره فعلا اما شنبه یکشنبه که روزهای عادی هست بازدید ممکنه تغییر کنه.مشاهده پیوست 1085549

سلام مهندس
از دیروز یک آپدیت بزرگ در حد 1 آگوست داره اجرا میشه
نتایج آمریکا رو دگرگون کرده و به مرور روی سایر کشور هم ست میشه.
================================================================

افت نتایج این چند روز کاملا طبیعه چون روز های اوج مسافرت ها هستش و بعدش هم محرم شروع میشه
و
از مهر دانشگاه و مدارس باز میشن. اولایل مدارس یه شوک افت بازدید میخوره و به مرور بازدید دوباره برمیگرده.

نواسانات و افت کم مشکلی نیست ولی افت شدید شبیه سقوط میتونه به دلیل تغییر الگوریتم باشه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
بله همین جوری هست که میگید. ابتدا از آمریکا شروع کردن برای همین اونجا تغییرات شدیدتر بوده و بعد گویا برخی سایت‌های آلمانی گزارش تغییرات شدید داشتن. بعضیا که در دو آپدیت قبلی ضرر کردن این بار هم ضرر کردن!‌ و بعضی‌ها پیشرفت کردن.
خوشبختانه من چک میکردم دو سه سایت معروف و بسیار باکیفیت این بار رشد کرد.
خدا کنه دیگه این بار گوگل این کاهش بازدیدهای اخیر سایت‌های باکیفیت رو جبران کنه.
تو فروم‌های خارجی که خیلی اعتراض میکنن میگن گوگل سایت‌هایی که ازشون پولی در میاد براش رو داره بالاتر نشون میده. برای اغلب سایت‌های ایرانی که سرویس‌های تبلیغاتی گوگل کاربردی نداره خوشبختانه.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
ضمناً من تصحیح میکنم، اشتباه گفتم من، فرمایش شما صحیحه. طبق نمودار این آپدیت بزرگ‌تر از ۲۲ آگوست و شبیه ۱ آگوست هست که سایت‌ها رو کاملاً زیر و رو کرد! منتظر زلزله باشیم باید.

arshasam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدایی چطوری سایت دارین با این گرونی و نداشتن درامد!
برید تلگرام و اینیستاگرام نه ترس هک دارین نه فی لتر شدن هزینه هم فقط یه نت ! بازدیدم اماده سایت بیخوده

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بنظر من سایت فقط سایتهایی مثه گجت نیوز و زومیت که چندین و چند مترجم حرفه ای داره :cool:
یکسری که 24 ساعت اینجا پست و اسپم میذارن چجوری توقع بازدید بالا دارن!

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
صرفا جهت دوستان سئوکار که همیشه میگن مطلب کاملتر بهتره باید عرض کنم که در جدیدترین الگوریتم گوگل مطلب ناقص تر بهتره .
دلیل : امروز رو مطالبی که ما اول بودیم و از دست دادیم و یه عده دیگه اومدن جلو رو چک میکردم دیدم طرف اومده یه مطلب کامل ما رو به ده قسمت تقسیم کرده یعنی شما وارد هر مطلب که میشی فقط یک قسمت کوچیک از اون مطلب میبینی و بقیش رو باید بری مطلب بعدی و جالبه دقیقا همه رو تو یک روز گذاشته یعنی با علم به اینکه داره تیکه تیکه میذاره این کار رو کرده و گوگل رتبه اول رو به ایشون داده و حتی رتبه های دوم و سوم رو هم به ایشون میده .
جالبه روزی که ما داشتیم رو این مطالب کار میکردیم تمام تلاشمون رو کردیم که مطلب کامل کامل و در یک مطلب باشه تا کاربر راحت باشه و نخواد هی واسه قسمتی از مطلب جابجا بشه و سردرگم بشه اما انگار اشتباه کردیم و اصلا نظر کاربر مهم نیست نظر گوگل مهمه .
پس به این نتیجه رسیدم که میگن برای گوگل کاربر مهمه و ... همش الکیه چون ما که همچین چیزی ندیدیم و فعلا باید تاوان درست کاریمون رو بدیم .

Manger4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
البته فعلا دوستان افت رو مدنظر نداشته باشن چون ایام محرم هستش و افت طبیعی هفته اول مهر هم که مهمه میدونن پس باید فعلا صبر کرد ;)

بالا