ببینید دوست من اینو رک میگم وبمستران ایرانی باید از وقتی سایت کلوپ به عنوان شبکه اجتماعی استقبال شد جریان رو می فهمیدن و مزه دهن کاربر ایرانی اون زمان کاملا معلوم شد تقریبا و در اینستا و تلی کاملا خودشو نشون داد در آینده تنها سایت های فروشگاهی و خدماتی باقی می مونن سایت های فروشگاهی هم از این شبکه ها کاربر رو میارن و در واقع تنها کار فروش رو اونجا مدیریت می کنن خودتون هم بهترین می دونید چرا این شبکه ها بهتر جواب میدن و از طرفی الان هزینه سالانه یه سایت تقریبا شده 500 هزارتومن در حالی که رو اونا نه فکر موارد داری نه فکر هزینه دامنه و غیره برا همونه الان یه ادمین اینستا راحت ماهیانه چندین میلیون در میاره و هیچ تخصص خاصیم جز انداختن پست نداره و مدیر سایت که چندین سال هست روش زحمت کشیده و کلی علم و تجربه کرده اینجوریه باید باخت رو پذیرفت و مسیر رو اصلاح کرد
چه ربطی داره الان به موضوع کاهش آمار ما ؟
ما که با رشد اینستا و تلگرام و حمایت بی حد و حصر دولت محترممون ازش ساختیم و دم نزدیم . مگه ما گفتیم کاهش بازدیدمون بخاطر تلگرام و اینستاگرام هست .
مسئله اینه تو عرض چند روز گوگل داره نابودمون میکنه چرا ؟
هر روز نسبت به دیروز گوگل داره لینک های بیشتری از سایت من که سال ها و سال ها لینک یک بودم رو ازم میگیره چرا ؟
مگه گوگل نگفت حامی سایت های باسابقه است . مگه نگفت حامی مطالب درست و حسابیه . چطور من هر چی مطلب درست و حسابی داشتم و این همه سال لینک یک بودم الان باید جامو بدم به سایت های تازه کار و بکشم کنار ؟
حرف گوگله حرف اینستاگرام و تلگرام و فرهنگ مردم ایران نیست که هر چی میبینند سریع میریزن توش دیگه کاری ندارند چه خبره .
در مورد حرفاتون هم باید بگم فقط تو ایران این طور هست که شما میگید وگرنه در دنیا وبمستران هیچ کدوم دچار این مشکلاتی که ما باهاش تو ایران دست و پنجه نرم میکنیم نمیشن . چرا ؟ چون مردم بافرهنگی دارند که ندید بدید نیستند که یه چیز آسون ببینند بریزن توش . چون دولت هایی دارند که تا جایی که میتونه ازشون حمایت میکنه نه اینکه نه تنها حمایت نمیکنه بلکه با تبر ریشه وبمسترا رو میزنه . چون ستادی ندارند که چپ و راست فیلترشون کنه . چون شرکت هاستینگ دزد و سئوکار دزد و شرکت تبلیغاتی دزد ندارند که فقط دنبال فرصت برای دزدی از وبمستر بدبخت هستند که پول تو جیبشون بیشتر بشه ( دارند اما واضحه اونایی که کارشون درسته ) . تو ایران به بزرگترین شرکت هاست و بزرگترین سئوکار و بزرگترین شرکت تبلیغاتی نمیشه اعتماد کرد چون تو یه لحظه میبینی سایتت رفت دست خدا . دیدم که میگم .