• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
صرفا جهت دوستان سئوکار که همیشه میگن مطلب کاملتر بهتره باید عرض کنم که در جدیدترین الگوریتم گوگل مطلب ناقص تر بهتره .
سلام
دقیقاً درست میگید. بنده یه مانیتورینگ داشتم از ۳ ۴ آگوست به این ور. یه سری سایت ایرانی زیر ۲۰۰ رو بررسی کردم دو سه روز یه بار. دقیقاً سایت‌هایی با محتوای بسیار کوتاه که چند موردشون سایت‌های زرد کپی‌کار هستن و چند مورد هم سایت‌های فروشگاهی و آگهی فروش هستن! همگی کم و بیش رشد داشتن از نظر رتبه جهانی. مشخصه که ما ایرانی‌ها در زمینه‌ی کپی‌کاری و کارای زرد مشالله وضعیتمون خوبه!!! (البته متأسفانه!!!)

و نکته‌ی جالبی که شما هم اشاره کردید دقیقاً درسته. سایت‌هایی که محتوای بهتر و کامل‌تری داشتن به جز یک مورد خاص، رشدشون کمتر از سایت‌هایی با مطالب کوتاه بوده.

من فکر میکنم این بروزرسانی زیادی از تعادل خارج شده ... به نظرم در آپدیت‌های اساسی بعدی، گوگل سایت‌هایی با محتوای بسیار کوتاه یا Thin Content رو فکر میکنم یکمی پایین میکشه.

اما همیشه من به وبمسترها توصیه میکنم که به تناسب موضوع مطلب بنویسید. اگه خبر و ترفند کوتاهه، خب کوتاه باشه بهتره و اگر یه خبر طولانی و مطلب طولانیه خب طبعاً بلند باشه منطقی‌تره. به نظرم در درازمدت که هوش مصنوعی گوگل تکامل پیدا میکنه مرتباً، خودش تشخیص میده که کجا باید مطلب طولانی باشه و کجا بلند و اگر عمداً وب‌مستر بیاد خیلی کوتاه و خیلی بلند کار کنه، به مشکل میخوره. مثلاً سایت آگهی فروش وسایل دست‌دوم دلیلی نداره که خیلی طولانی باشه مطالبش و دلیلی هم نداره که مطالب بدون عکس از محصول قرار بگیره!!! حالا طرف بیاد یه متن طولانی بدون هیچ ویدیو و عکسی بزاره کاملاً مشخصه که میخواد هوش مصنوعی رو فریب بده که این در دراز مدت اوکی نیست به نظر من.

فکر میکنم فعلاً در روال کار نباید تغییر شدید ایجاد کرد و بهتره که برای بروزرسانی بعدی صبر کنیم. من به شخصه رو سایت اصلیم تغییراتی دادم ماه پیش ولی همگی با نگاه بلندمدت بوده. قبلاً رو مطالب طولانی اصرار میکردم اما الان به موضوع نگاه میکنم، اگر ترکیب چند موضوع خیلی کوتاه در یک مقاله منطقی باشه و واقعاً به هم ربط داشته باشن، این کارو میکنم. اگرم مقاله بیش از ۱۰۰۰ کلمه بشه چک میکنم که زیرموضوعات مقاله رو میشه جدا کرد و در دو مقاله منتشر کرد یا خیر.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
باز هم گوگل بروزرسانی بزرگ داشته. همون طور که میلینید متریک semrush فوق‌العاده بالا بوده هر چند گزارش وبمسترها نوسانی در حد Medic Update که ۱ آگوست اتفاق افتاده رو نشون نمیده.
من که در حال انتقال هاست و تغیر قالب بودم امار چک نکردم اما شبیه روزهای قبل بود. نمیدونم گوگل گویا داره رو برخی کشورا و زبانا تست میکنه یا جریان چیه که من تفاوتی ندیدم در کلیت آمار.

semrush-1536753488.png

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
سلام
باز هم گوگل بروزرسانی بزرگ داشته. همون طور که میلینید متریک semrush فوق‌العاده بالا بوده هر چند گزارش وبمسترها نوسانی در حد Medic Update که ۱ آگوست اتفاق افتاده رو نشون نمیده.
من که در حال انتقال هاست و تغیر قالب بودم امار چک نکردم اما شبیه روزهای قبل بود. نمیدونم گوگل گویا داره رو برخی کشورا و زبانا تست میکنه یا جریان چیه که من تفاوتی ندیدم در کلیت آمار.

مشاهده پیوست 1086586
درسته ما هم در چند روز اخیر یه تغییراتی تو آمارمون داشتیم . یهو یه مقدار رفت بالا و بعدش دوباره دیروز اومد پایین

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
درسته ما هم در چند روز اخیر یه تغییراتی تو آمارمون داشتیم . یهو یه مقدار رفت بالا و بعدش دوباره دیروز اومد پایین
آمار من هم امروز اومده پایین
و
رتبه بسیاری از مطالبمو از دست دادم. با این وجود سقوط آزاد نکردم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سلام

مشاهده پیوست 1086586
میگن افزایش رنک السکا بعد از تغییر قالب به طور موقتی طبیعیه!!ولی تا چه مدت اینطوریه؟!!
3 هزارتا رنک رفته بالا 10 روزی هم گذشته ولی سرجاش برنگشته..

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
گوگل کمر همت رو بسته تا نابودمون نکنه دست بردار نیست .
اگر میخواد سایت رو نابود کنه خب مثل آدم همه رو پنالتی کنه بره دیگه این ادا و اصولا چیه داره درمیاره . میخواد ذره ذره شکنجمون کنه .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
واسه من رتبه مطلبم در نتایج گوگل
در اینترنت همراه اول و ایرانسل و ثابت متفاوت هست.
وضعیت ایرانسلم خیلی خرابه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
میگن افزایش رنک السکا بعد از تغییر قالب به طور موقتی طبیعیه!!ولی تا چه مدت اینطوریه؟!!
3 هزارتا رنک رفته بالا 10 روزی هم گذشته ولی سرجاش برنگشته..

سلام. فکر نمیکنم اصلاً طبیعی محسوب بشه!!!!! مگه اینکه قالب جدید ساختار اشتباهی داشته باشه یا موضوع سایت طوری باشه که اغلب ورودی‌های گوگل وارد صفحات دسته و برچسب بشن و نه صفحات مقالات.
معمولاً یه قالب ساده و حتی با سئوی بد، عوض بشه و قالب دیگری جاش بشینه، چیزی که ثابته محتوای مطالب هست و این یعنی نباید در ورودی‌های گوگل یا مستقیم تغییری ایجاد بشه و لذا رتبه الکسا هم نباید زیاد بشه.

بنده خودم قالب سایتم رو هر از گاهی تغییر میدم، اونم تغییرات اساسی و مرتبط با بحث سئو ولی هیچ وقت این جریانی که میگید رو ندیدم.

Manger4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اگه موضوع سایتتون تفریحی و موزیک و فیلم هستش کمی صبر کنید و تغییرات بزرگ ندید من خودم تجربه داشتم تغییرات بزرگ دادن تو سایت نتیجه رو بدتر میکنه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سلام. فکر نمیکنم اصلاً طبیعی محسوب بشه!!!!! مگه اینکه قالب جدید ساختار اشتباهی داشته باشه یا موضوع سایت طوری باشه که اغلب ورودی‌های گوگل وارد صفحات دسته و برچسب بشن و نه صفحات مقالات.
معمولاً یه قالب ساده و حتی با سئوی بد، عوض بشه و قالب دیگری جاش بشینه، چیزی که ثابته محتوای مطالب هست و این یعنی نباید در ورودی‌های گوگل یا مستقیم تغییری ایجاد بشه و لذا رتبه الکسا هم نباید زیاد بشه.

بنده خودم قالب سایتم رو هر از گاهی تغییر میدم، اونم تغییرات اساسی و مرتبط با بحث سئو ولی هیچ وقت این جریانی که میگید رو ندیدم.
ممنون بابت توضیحاتتون..
میگم جای معتبر و حرفه یی رو میشناسید که ازش قالب مجله یی بگیرم؟

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
ممنون بابت توضیحاتتون..
میگم جای معتبر و حرفه یی رو میشناسید که ازش قالب مجله یی بگیرم؟
قالب نال شده که خیلی سایتا میفروشن و ارزونه اما مطمئن نیست. تضمینی برای آپدیت کردن و پشتیبانی وجود نداره قطعا. قالب اختصاصی هم سفارش بدید بازم قطعی بروز و پشتیبانی نمیشه چون اینجا ایرانه!
به نظرم سخت‌گیری نکنید از یه جا بخرید و اگر تغییراتی لازم داشتید خودتون اعمال کنید. اما نکته اینجاست که قالبی که میخرید سعی کنید زیاد پیچیده نباشه که بعدها به خاطر باگ امنیتی هک بشه سایتتون.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
قالب نال شده که خیلی سایتا میفروشن و ارزونه اما مطمئن نیست. تضمینی برای آپدیت کردن و پشتیبانی وجود نداره قطعا. قالب اختصاصی هم سفارش بدید بازم قطعی بروز و پشتیبانی نمیشه چون اینجا ایرانه!
به نظرم سخت‌گیری نکنید از یه جا بخرید و اگر تغییراتی لازم داشتید خودتون اعمال کنید. اما نکته اینجاست که قالبی که میخرید سعی کنید زیاد پیچیده نباشه که بعدها به خاطر باگ امنیتی هک بشه سایتتون.
مشکل نال شده فقط بحث امنیت و بک لینک های مخفیه؟
اینا رو مگه با افزونه های موجود نمیشه برطرف کرد؟

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
سلام.
در مورد افت بازدید و رنک الکسا همونطور که دوستمون گفتن طبیعی نیست و باید رشد کنید تا افت، چراکه قالب با هدف تجربه کاربری بهتر از قبل (UX) باید عوض بشه بنابراین یک قالب خوب میتونه زمان ماندگاری کاربر و بازدید صفحات (Page View) و بازدید برگشتی رو افزایش بده که این به تنهایی میتونه رنک الکسا رو افزایش بده. اگه غیر از این باشه نتایج، یعنی قالب جدید هیچ نفعی نسبت به قالب قبلی نداشته !

در مورد خود قالب هم باید بگم که قالب های تجاری که بصورت رایگان دریافت میکنید در اکثر مواقع کد های مخفی دارن که براحتی قابل تشخیص نیستن و باید بررسی بشن توسط یک فرد متخصص و برخی دیگه هم مثلا همونطور که گفتید ممکنه بک لینک بزارن (بصورت کد شده قرار میدن که باید Decode کنید تا بتونید لینک رو حذف کنید،) اما مهمترین مشکلی که بعضی قالب های تجاری نال شده یا ریپ شده دارن ویروس هستش ! که ممکنه حتی بعد از پاک کردن قالب اثارشون در هاست باقی بمونه و خیلی هم ممکنه مخرب باشه براتون.
مشکل پشتیبانی و بروزرسانی و ... که دیگه بماند خودتون بهتر میدونید.
یه مشکل دیگه هم که البته همه قالب ها اینطوری نیستن، بحث سنگینی و پیچیده بودنشون هستن. مثلا همین پنل تنظیمات قالب ها و اپشن های زیادشون باعث میشه توی دیتبایس حجم زیادی از اطلاعات درج بشه و در خروجی زمان لود بره بالا به علت کوئری های سنگین قالب که برای برخی سایت ها اصلا ضرورتی نداره ! مثلا یه نمونه قالب صحیفه که خیلی معروف شده بود یه زمانی یا قالب ها چند منظوره...

بنظر من سعی کنید یک قالب ساده و سبک تهیه کنید و توسعه بدید به مرور.

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
سلام

مشاهده پیوست 1086586
ممنون که اخبار رو به اشتراک میگذارید.
متاسفانه افت هنوز پابرجاست و هیچ تغییری نمیکنه بعد از 22 آگوست که تکون شدیدی داد بهمون.
بعید میدونم وضع بهتر بشه و بنظرم با این اپدیت ها وضع بدتر میشه...البته امیدوارم اینطور نشه.
قاعدتا گوگل روی یک موضوعی در داخل الگوریتمش تمرکز کرده که سایت های ما اون مورد رو رعایت نکرده به خوبی که باید این مورد رو پیدا کنیم...
فکر میکنم هنوز هیچ کس نتونسه این مورد رو کشف کنه امیدوارم هرچه سریع تر مشخص بشه تا بتونیم بهینه کنیم.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
بک لینک که سریعا شناسایی میشه کرد کاری نداره. اما مثلا یه قالب در فرانت اند اجازه بده کاربر اسکریپت و شل آپلود کنه و چک نکنه که آیا فایل یه عکس آواتاره یا یه فایل اجرایی ... خب این باگ امنیتی خیلی تابلو به راحتی موجب هک شدن سایت میشه.
بنده خودم قالب برای کارای خودم مینویسم اما به ساده‌ترین شکل. شرکتی که قالب مینویسه و امکانات متعدد در نظر میگیره باید تمام جوانب رو بسنجه و سوتی نده اصطلاحا. برای همینه که قالب حرفه ای با امکانات متعدد رو باید از شرکت درست درمون خرید و نال شده که نشه آپدیت کرد هم برای سایتی که قراره شغل اصلی وبمستر باشه ریسک داره.
قالب های ساده و رایگان وردپرس به نظرم گزینه خوبیه و در درجه بعدی قالب‌های پر از امکانات اما نال نشده انتخاب خوبیه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بک لینک که سریعا شناسایی میشه کرد کاری نداره. اما مثلا یه قالب در فرانت اند اجازه بده کاربر اسکریپت و شل آپلود کنه و چک نکنه که آیا فایل یه عکس آواتاره یا یه فایل اجرایی ... خب این باگ امنیتی خیلی تابلو به راحتی موجب هک شدن سایت میشه.
بنده خودم قالب برای کارای خودم مینویسم اما به ساده‌ترین شکل. شرکتی که قالب مینویسه و امکانات متعدد در نظر میگیره باید تمام جوانب رو بسنجه و سوتی نده اصطلاحا. برای همینه که قالب حرفه ای با امکانات متعدد رو باید از شرکت درست درمون خرید و نال شده که نشه آپدیت کرد هم برای سایتی که قراره شغل اصلی وبمستر باشه ریسک داره.
قالب های ساده و رایگان وردپرس به نظرم گزینه خوبیه و در درجه بعدی قالب‌های پر از امکانات اما نال نشده انتخاب خوبیه.
البته اعتبار سنجی در سمت کلاینت بیشتر برای معتبر بودن داده هایی نظیر ساختار ایمیل و موبایل هست و صد درصد در سمت سرور باید مقادیر بررسی بشه و اگر نشه مشکل برنامه نویس هست نه طراح قالب

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
البته اعتبار سنجی در سمت کلاینت بیشتر برای معتبر بودن داده هایی نظیر ساختار ایمیل و موبایل هست و صد درصد در سمت سرور باید مقادیر بررسی بشه و اگر نشه مشکل برنامه نویس هست نه طراح قالب
منظورمو متوجه نشدید. بحث من سمت کلاینت نیست اصلا. هکر میتونه از بررسی نکردن فایلی که آپلود میشه، سوء استفاده کنه و این دقیقاً مشکلی هست که طراح قالب، طراح CMS و طراح پلاگین باید بهش توجه داشته باشه. منظورم من از طراح هم کسی نیست که فتوشاپ کار میکنه و PSD قالب وردپرس رو میده به برنامه‌نویس، منظورم خود کسی هست که کدهای قالب رو داره مینویسه و بخشی مثل همین که مثال زدم، آپلود رو طراحی میکنه.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دوستان ، هنوز آمارتون در حال سقوطه ؟ انگار دوباره از چند روز پیش سقوط شروع شده و تمومی هم نداره .

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
الان که شب‌های محرم شروع شده مردم تو خیابونن بایدم کمتر بشه خب. تو عید نوروز فکر میکنم آمار تا حتی یک سوم سقوط میکرد و تو محرم هم فکر میکنم ۲۰ درصدی کمتر از حد معمول میشد سال‌های پیش. دقیق البته چک نکردم.

Manger4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان ، هنوز آمارتون در حال سقوطه ؟ انگار دوباره از چند روز پیش سقوط شروع شده و تمومی هم نداره .
بله امار بدجور افت کرده که به خاطر نزدیک شدن به تاسوعا و عاشورا هستش

بالا