alireza1411
Registered User
سلامصرفا جهت دوستان سئوکار که همیشه میگن مطلب کاملتر بهتره باید عرض کنم که در جدیدترین الگوریتم گوگل مطلب ناقص تر بهتره .
دقیقاً درست میگید. بنده یه مانیتورینگ داشتم از ۳ ۴ آگوست به این ور. یه سری سایت ایرانی زیر ۲۰۰ رو بررسی کردم دو سه روز یه بار. دقیقاً سایتهایی با محتوای بسیار کوتاه که چند موردشون سایتهای زرد کپیکار هستن و چند مورد هم سایتهای فروشگاهی و آگهی فروش هستن! همگی کم و بیش رشد داشتن از نظر رتبه جهانی. مشخصه که ما ایرانیها در زمینهی کپیکاری و کارای زرد مشالله وضعیتمون خوبه!!! (البته متأسفانه!!!)
و نکتهی جالبی که شما هم اشاره کردید دقیقاً درسته. سایتهایی که محتوای بهتر و کاملتری داشتن به جز یک مورد خاص، رشدشون کمتر از سایتهایی با مطالب کوتاه بوده.
من فکر میکنم این بروزرسانی زیادی از تعادل خارج شده ... به نظرم در آپدیتهای اساسی بعدی، گوگل سایتهایی با محتوای بسیار کوتاه یا Thin Content رو فکر میکنم یکمی پایین میکشه.
اما همیشه من به وبمسترها توصیه میکنم که به تناسب موضوع مطلب بنویسید. اگه خبر و ترفند کوتاهه، خب کوتاه باشه بهتره و اگر یه خبر طولانی و مطلب طولانیه خب طبعاً بلند باشه منطقیتره. به نظرم در درازمدت که هوش مصنوعی گوگل تکامل پیدا میکنه مرتباً، خودش تشخیص میده که کجا باید مطلب طولانی باشه و کجا بلند و اگر عمداً وبمستر بیاد خیلی کوتاه و خیلی بلند کار کنه، به مشکل میخوره. مثلاً سایت آگهی فروش وسایل دستدوم دلیلی نداره که خیلی طولانی باشه مطالبش و دلیلی هم نداره که مطالب بدون عکس از محصول قرار بگیره!!! حالا طرف بیاد یه متن طولانی بدون هیچ ویدیو و عکسی بزاره کاملاً مشخصه که میخواد هوش مصنوعی رو فریب بده که این در دراز مدت اوکی نیست به نظر من.
فکر میکنم فعلاً در روال کار نباید تغییر شدید ایجاد کرد و بهتره که برای بروزرسانی بعدی صبر کنیم. من به شخصه رو سایت اصلیم تغییراتی دادم ماه پیش ولی همگی با نگاه بلندمدت بوده. قبلاً رو مطالب طولانی اصرار میکردم اما الان به موضوع نگاه میکنم، اگر ترکیب چند موضوع خیلی کوتاه در یک مقاله منطقی باشه و واقعاً به هم ربط داشته باشن، این کارو میکنم. اگرم مقاله بیش از ۱۰۰۰ کلمه بشه چک میکنم که زیرموضوعات مقاله رو میشه جدا کرد و در دو مقاله منتشر کرد یا خیر.