• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان ، هنوز آمارتون در حال سقوطه ؟ انگار دوباره از چند روز پیش سقوط شروع شده و تمومی هم نداره .
ما از روز 24 آگوست یه سقوط ملایم داریم (که تا امروز باعث 30 درصد افت شده مجموعا) و این روزا هم نوسانیه در حد 2 درصد بالا و پایین میشه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
دوستانی که میگن سقوط داشتن ... فقط ممکنه به علت محرم نباشه. ۱۱ سپتامبر هم مثل ۶ و ۷ سپتاکبر تغییرات رتبه‌بندی سایت‌ها شدید بوده. البته نمیدونم بین المللی هست یا باز فقط در مورد برخی کشورهاست اما اگه به گوگل وبمسترز نگاه کنید مشخصه که ربات‌های گوگل در روزهای ۴ سپتامبر به این ور در سایت‌های فارسی هم حسابی شخم زدن. لذا فکر میکنم کاهش آمار مرتبط با گوگل هم باشه.
rankranger-1536753487.png

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
به نظر بنده باید این 10 روز هم تحمل کنیم تا مهر بیاد. بعد از شروع مهر، شروع به تحلیل کنیم. این روزا چندین عامل روی بازدید تاثیر دارن و هیچ معلوم نیست تاثیر کدومه و چقدره

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
به نظر بنده باید این 10 روز هم تحمل کنیم تا مهر بیاد. بعد از شروع مهر، شروع به تحلیل کنیم. این روزا چندین عامل روی بازدید تاثیر دارن و هیچ معلوم نیست تاثیر کدومه و چقدره
بله اینترنت رایگان مدارس و دانشگاه ها خودش خیلی کمک حال هست اما من واقعا احساس می کنم این شروع یه روند پایانی برا سایت ها هست من که شبکه های اجتماعی رو بررسی می کنم واقعا حجم وسیعی از حتی شرکت های بزرگ دارن اونجا تبلیغ میدن و این نشون دهنده مهاجرت زیاد کاربران هست

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
بله اینترنت رایگان مدارس و دانشگاه ها خودش خیلی کمک حال هست اما من واقعا احساس می کنم این شروع یه روند پایانی برا سایت ها هست من که شبکه های اجتماعی رو بررسی می کنم واقعا حجم وسیعی از حتی شرکت های بزرگ دارن اونجا تبلیغ میدن و این نشون دهنده مهاجرت زیاد کاربران هست

ولی آپدیت گوگل که به مهاجرت کاربرا ربطی نداره
تاثیر شبکه های اجتماعی هر چقدر بوده اعمال شده به تدریج . دیگه بدتر از این نمیشه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260

شبکه‌های اجتماعی هم مثل بحث وبلاگ و پیام‌رسان‌ها یه سقفی داره و اشباع میشه. این تکنولوژی‌ها تو چند سال اول که میان جذابیت زیادی دارن و یه عده رو جذب میکنن و بعد از اون دیگه نمیشه رشد کرد و برعکس هم میشه چون تعداد شرکتا و افرادی که میرن بازاریابی رو در اون بخش انجام میدن، زیاد میشه. درست مثل بحث سایت‌های فروشگاهی که چند سال پیش خلوت بود و هر کی شروع کرده خوب نتیجه گرفته اما الان داره به حالت اشباع خودش میرسه و دیگه هر کسی نمیتونه نتیجه بگیره.

البته همون‌طور که دوستمون اشاره کردن این بحث الگوریتم‌های گوگل هیچ ارتباطی با شبکه‌های اجتماعی نداره. ما بحثمون روی ترافیک ارگانیک هست که به دلیل تغییر الگوریتم‌های گوگل شدیداً بالا پایین میشه گاهاً. مسائلی مثل عید نوروز و محرم و رمضان و غیره رو هر سال داریم و روال مشخصه و حتی دقیقاً میشه پیش بینی کرد که مثلاً در ایام عید ترافیک چند درصد کم میشه یا مثلاً با شروع مدارس چند درصد رشد میکنه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ولی آپدیت گوگل که به مهاجرت کاربرا ربطی نداره
تاثیر شبکه های اجتماعی هر چقدر بوده اعمال شده به تدریج . دیگه بدتر از این نمیشه
چرا ربط نداره گوگل اطلاعات دقیقی از درخواست های کاربران داره و تعداد اونا وقتی تعداد جستجوها کم میشه خودبه خود رتبه ها کمتر و کمتر میشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
شبکه‌های اجتماعی هم مثل بحث وبلاگ و پیام‌رسان‌ها یه سقفی داره و اشباع میشه. این تکنولوژی‌ها تو چند سال اول که میان جذابیت زیادی دارن و یه عده رو جذب میکنن و بعد از اون دیگه نمیشه رشد کرد و برعکس هم میشه چون تعداد شرکتا و افرادی که میرن بازاریابی رو در اون بخش انجام میدن، زیاد میشه. درست مثل بحث سایت‌های فروشگاهی که چند سال پیش خلوت بود و هر کی شروع کرده خوب نتیجه گرفته اما الان داره به حالت اشباع خودش میرسه و دیگه هر کسی نمیتونه نتیجه بگیره.

البته همون‌طور که دوستمون اشاره کردن این بحث الگوریتم‌های گوگل هیچ ارتباطی با شبکه‌های اجتماعی نداره. ما بحثمون روی ترافیک ارگانیک هست که به دلیل تغییر الگوریتم‌های گوگل شدیداً بالا پایین میشه گاهاً. مسائلی مثل عید نوروز و محرم و رمضان و غیره رو هر سال داریم و روال مشخصه و حتی دقیقاً میشه پیش بینی کرد که مثلاً در ایام عید ترافیک چند درصد کم میشه یا مثلاً با شروع مدارس چند درصد رشد میکنه.
تا حدی حرفتون رو قبول دارم در مورد شبکه های اجتماعی اما خب در یک محیط نرمال الان واقعا آیا سایت ها می تونن محتوایی مثل شبکه ها رو بزارن اصلا و ابدا پس کاربرا همون سمتی می مونن

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
تا حدی حرفتون رو قبول دارم در مورد شبکه های اجتماعی اما خب در یک محیط نرمال الان واقعا آیا سایت ها می تونن محتوایی مثل شبکه ها رو بزارن اصلا و ابدا پس کاربرا همون سمتی می مونن

بستگی داره. شما باید تو کسب و کار اینترنتی اول بررسی کنی ببینی چه مخاطبی رو مدنظر داری و بعد تصمیم بگیری که سایت بهتره یا شبکه‌ی اجتماعی یا یه کانال ساده تو تلگرام و اینستا و یا حتی یه سیستم تبلیغات پیامکی.

سایت‌هایی مثل ورزش ۳ مخاطب خودشون رو دارن و فعلاً هیچ شبکه‌ای توی اینستاگرام و تلگرام و غیره نتونسته جای این جور سایت‌ها رو بگیره.
سایت‌هایی مثل نمناک و بیتوته هم ۹۰ درصد ورودیشون از گوگل هست و کاملاً محتوا رو سئو کردن برای جذب کسانی که به دنبال پاسخ یه سوال عمومی هستن.
سایت‌های تخصصی رو داریم که مخاطبی که سوال تخصصی میپرسه رو هدف گرفتن.
سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلفی رو داریم که کاربرانی که بی‌هدف در اینترنت گشت و گذار میکنن و اغلب وقت‌کشی میکنن رو هدف میگیرن.
یه سری شبکه‌های تلویزیونی و ماهواره‌ای و رادیو رو داریم که اونا هم مخاطب خاصی دارن.

تمام این دسته‌ها الان تقریبا اشباع شدند در سطح جهانی. به خصوص شبکه‌ی اجتماعی و رسانه‌های تلویزیونی و ویدیویی چرا که ۱۵ سال پیش به دلیل فراگیر نبودن اینترنت اصلا مطرح نبودند و الان چند ساله بیش از حد داغ و جذاب نشون دادند و فکر میکنم ۳ ۴ سال دیگه تب و تاب این روش‌ها میافته و بخشی از ترافیکی که جذب کردن بین گزینه‌های دیگه پخش میشه.

به نظرم الان چیزی که هنوز جای کار داره و فراگیر نشده به خصوص در ایران، بحث محتوای ویدیویی هست که متأسفانه سئو کردنش خیلی مشکله اما به هر حال جای کار داره. این مورد هم البته سایت‌هایی مثل آپارات رو داریم که خیلی سرمایه‌گذاری کردن و نتیجه هم گرفتن اما دقت کنید شبیه آپارات چندین سیستم ویدیویی دیگه هم ظهور کرده و قطعاً محتوای ویدیویی هم ۳ ۴ سال دیگه به اوج میرسه و بعد از اون دیگه نمیشه انتظار رشد بیشتری داشت.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من امروز بازدیدم کم شده
جایگاه های گوگل رو از دست ندادم ولی انگار اینترنت خلوت شده

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
امروز بله گویا یه تغییراتی منم میبینم. تو سایت‌هایی که موضوع تفریح و سرگرمی دارن و مطالب کیفیت بالایی ندارن انگار یه رشدی وجود داره متأسفانه! شایدم من دو نمونه رو دسترسی دارم به آمارشون اینجوریه و بقیه این جوری نباشه.
اما سایت اصلی خودم که وضعیت مثبته. it-planet.ir .... موضوعش که آموزش آی‌تی هست و مقالات هم کلاً ترجمه و تألیفی با کیفیت بالایی هست. در سه آپدیت اخیر که همش ضرر اندر ضرر بوده! این بار حس میکنم یکم مثبت شده شیب.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
متاسفانه فکر کنم به یه چیزی رسیدم که بسیار برام عجیبه .
تا جایی که یادمه همیشه گفته میشد از برچسب استفاده نکنیم و یا اینکه گوگل به برچسب ها یا تگ ها زیاد دقت نمیکنه .
اینطور که معلومه در آپدیت جدید گوگل برچسب ها بسیار مهم شدند چون در خیلی از مطالب برخی سایت ها با برچسب ها به شدت بالا اومدند که تا به حال اصلا اثری از اونا نبوده .
حالا چه اتفاقی افتاده که برچسب اینقدر از عنوان مطاب مهم تر شده من نمیدونم اما همین اتفاق باعث شده خیلی از مطالب ما بیفته پشت سر سایت هایی که روی برچسب کار میکردند .

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
متاسفانه فکر کنم به یه چیزی رسیدم که بسیار برام عجیبه .
تا جایی که یادمه همیشه گفته میشد از برچسب استفاده نکنیم و یا اینکه گوگل به برچسب ها یا تگ ها زیاد دقت نمیکنه .
اینطور که معلومه در آپدیت جدید گوگل برچسب ها بسیار مهم شدند چون در خیلی از مطالب برخی سایت ها با برچسب ها به شدت بالا اومدند که تا به حال اصلا اثری از اونا نبوده .
حالا چه اتفاقی افتاده که برچسب اینقدر از عنوان مطاب مهم تر شده من نمیدونم اما همین اتفاق باعث شده خیلی از مطالب ما بیفته پشت سر سایت هایی که روی برچسب کار میکردند .

اینی که میگید دقیقاً درسته و یه علتش اهمیت پیدا کردن صفحه‌ی تگ هست.

ولی علت دومی هم داره.

ببینید این هوش مصنوعی یه سری دستور اضافه بهش میشه، برای اینکه Train بشه، گوگل چند روز نتایج رو بالا پایین میکنه که سمپل‌های مختلف رو به این هوش مصنوعی جدید معرفی کنه. بعد کاربر که میان مثلاً تو صفحه تگ، خب زود کلیک میکنه رو یکی از آیتم‌ها و فیدبک رو هوش مصنوعی دریافت میکنه و متوجه میشه که نع، ترتیب باید عوض بشه و اون چیزایی که کلیک شده و کاربر زیاد تو صفحه مونده، انگار صفحه‌ی اصلی و پرمحتوا بوده.

بنابراین اینکه برخی صفحات عجیب و کوتاه سایت‌های شما و دیگران یهو بیاد در صدر طبیعی هست کاملاً اما پس از چند روز کم کم این وضعیت تصحیح میشه. البته نمیگم که کلاً میشه عین قبل و صفحه‌ی مطلب میاد بالاتر قرار میگیره.

تو برخی سایت‌ها مثلاً صفحه‌ی برچسب یا همون تگ، بالا هست و بالا هم میمونه!! چرا؟ به این علت که مثلاً پست‌ها میتونه بسیار بسیار کوتاه باشه و کاربر بیشتر در صفحه‌ی تگ زمان صرف کنه! درسته که صفحه تگ محتواش ثابت نیست و دینامیکه و چیزی هم که دینامیک هست از نگاه هوش مصنوعی معلوم نیست دقیقاً چیه. اما اینکه فیدبک دریافتی نشون بده که کاربر تو همچین صفحات ظاهراً رباتیک و دائم در حال تغییر موندنی‌تره تا دیگر صفحات، خب این معنیش برای موتور سرچ اینه که باید همچین صفحه‌ای رو بالا بیاره.

بنده در سایت خودم کلاً جمع دسته و تگ‌هایی که استفاده کردم، ۱۱۰ ۱۲۰ تا دونه بیشتر نیست. تقریباً میتونم بگم از هر هزار ورودی گوگل، ۹۹۹ تاش میره در صفحه مطالب و ۱ مورد صفحه تگ میره اما تو بعضی سایت‌های دیگه مطالب خیلی کوتاه و متفاوته.

به نظرم باید یکی دو هفته از همچین تغییرات الگوریتمی بزرگی زمان بگذره و بعد نتیجه گیری کرد که آیا صفحات تگ اهمیتش بالا رفته و سایتی که هزاران تگ زده به نفعش شده یا اصلا اتفاق خاصی نیافته در این نوع صفحات.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
دوستان یکی از اعضا پیام خصوصی داده در مورد این ظاهراً ارور در وبمسترز سوال کرده:

August 19 onward
Chart totals no longer include anonymous* (rare) queries when you apply a query filter. Previously, the chart totals included all anonymous queries when a "Queries not containing:" filter was applied. Because of this, you might see a drop in clicks and impressions when adding a filter that excludes specific queries. We believe that omitting anonymous queries from all query-filtered results is more consistent.

* An anonymous query is a query submitted only a few users. We omit these queries from results to protect user privacy. Some sites will have very few unique queries; other sites will have a large proportion of anonymous queries.

مورد خاصی نیست برای همه هم هست و اروری هم نیست در حقیقت.
میگه تو بحث نمایش کوئری‌هایی که عموم در گوگل سرچ کردن و به سایت شما رسیدن، اگر از فیلتر استفاده کنید که بفهمید مثلاً کلمه‌ی کلیدی چیا سرچ شده یا آدرس صفحه‌ای که کاربر با سرچ بهش رسیده چی هست، در قبلاً عددی که به عنوان مجموع کوئری‌ها ذکر میشد شامل افراد ناشناس یا به عبارتی افرادی که رهگیری نشدند هم میشد اما از این پس دیگه شامل این افراد نمیشه.
بنابراین زمانی که از فیلتر استفاده می‌کنید تا در مورد کیوردها و صفحات سایتتون تحقیق کنید، تعداد کلیک‌ها و تعداد نمایش‌ها یا Impression به شدت کمتر از قبل میشه.

تجربه‌ی خودم میگه که تقریبا ۱۰ ۱۵ درصد آمار کاربرا در وبمسترز ذکر میشه و بقیه مشخص نیست چی سرچ کردن و به چه صفحه‌ای رسیدن. البته اونایی که رهگیری میشن هم به این دلیله که مرورگر قدیمی دارن یا تنظیمات حریم خصوصی رو سخت‌گیرانه انتخاب نکردن و غیره که خودتون در جریانید.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه مقدار دیگه دوستان صبر کنند تا کار پالایش وب توسط میکرو ربات های جدید گوگل تموم بشه ... رتبه ها برمیگرده با افزایش قابل توجه اگر اصول بهینه سازی صحیح رو رعایت کرده باشید... اما بحث محتوا عجیب هست واقعا فکر میکنم دوباره بازگشتیم به هف هش سال پیش تو همین فرم بر سر استارت الگریتم پاندا بخصوص پاندا یک و بعدش به مدت یک سال ونیم بحث و جدل تا الگریتم پنگوئن .. یادمه من از مدتی قبل از شروع این الگریتم ها تو همین پرشین تولز هشدار داده شد که برروی محتوا و بخصوص بک لینک غیر اصولی توجه کنید .. و البته کسی توجه نکرد همین تاپیک سئو محل جنگ و جدل محتوا محور ها و بک لینک محور ها شده بود .. اما در نهایت گوگل جانب محتوا رو در هردوی اون الگریتم ها گرفت و بخصوص پنگوئن که منحصرا بکلینک و محتوای کپی رو هدف قرار داد .. اونجا تا دوسال نتایج جستجو دستخوش تعغیر بود تا به ارومی شیب تعغیرات کاهش پیدا کرد.. الانم همون وضعیته باز الگریتم عمقی جدید و همون بحث قدیمی که سایت های که از تکنیک های بلک استفاده میکنند میان در صدر نتایج!و سایت های محتوا محور همه دچار اسیب شدن!
اون زمان هم بعد از انلیز سایت های مختلف معلوم شد که قریب به اتفاق حداقل از دو یا سه تکنیک بلک هت استفاده کرده بودنند حتی ناخواسته! ینی چی ! ینی اینکه متاسفانه مشاورها یا متخصص ها روش های رو پیشنهاد بودن که به خیال خودشون روش صحیح بهینه سازی بود و بدتر ازون بعضیا کلا فکر کردن که تونستن الگریتم رو فریب بدن و با انواع روش های تکنیکال رتبه کسب کن اما گوگل با دو الگریتم عمقی و پچ های وابستش همه رو پالایش و حذف کرد
الانم همینه از حدود یکسال پیش گوگل هشدار داده بود که به جهت برخی محدودیت های مالی و بخصوص موانع و گرفتاری های حقوقی مطمنا اقداماتی رو انجام میده واز وب مسترا خواسته بود بیشتر رعایت کنن متاسفانه این هشدار زیاد جدی تلقی نشد تا این الگریتم رقم خورد .. در این الگریتم مدیریت انسانی به حداقل رسیده ینی اینکه دیگه از برخی چشم پوشی ها خبری نیست.. الگریتم مجزای منطقه ای بشکل گسترده دیگه نداریم و هوش مصنوعی تقریبا مدیریت رو به عهده گرفته.. هم گوگل از شر هزینه سنگین مدیریت انسانی خلاص شد و هم بار حقوقی برای گوگل بسیار کمترشد...
ممکنه من نوعی تصور کنم که سایتم کلا از روش های صحیح بهینه سازی و محتوا استفاده کرده اما!!! من فقط به یه نکته ریز اشاره میکنم.. عکس های یه مقاله اگر شما عکس رو از خود گوگل گرفته باشید یا برخی شبکه های اجتماعی مثل انستاگرام بر پایه این الگریتم جدید دقیقا باید بر طبق لیسانس عکس عمل کنید اکثرا نمیدونن این لیسانس عکس چی هست و چه جوری باید اونو پیدا کنن.. خود گوگل معمولا در گوکل ایمیج هشدار لازم رو میده و اگر نداد باید به سایت مرجع عکس رجوع کرد و قوانینشو خوند و حق کپی رایتشو دید حتی برای یک عکس .. خوب حالا فرضا عکس لیسانس رایگان داشت باز اینجا مهمه که ایا اجازه استفاده از اونو در سایت های عمومی داریم یانه و یا فقط میتونم شخصی و برای خودمون استفاده کنیم .. ببینید این فقط در مورد یک عکس ساده هست ایا ما همه این موارد رو در مقالات و نوشتهای سایتمون رعایت کردیم؟ سر همین لیسانس ساده امسال گوگل مجبور به پرداخت هزینه سنگین جهت دعاوی و شکایات شد و حتی اتحادیه اروپا شکایت کرد و... الان این الگریتم همه این ها رو لحاظ میکنه ... ولو یه عکس کوچیک در انتهای سایت .. بشدت توسط میکروربات های جدید و شاخه ای الگریتم رصد.. انگاره نگاری.. شبیه سازی مفهومی ... تطبیق و درنهایت نتیجه گیری میشه.. حالا شما بگیر محتوای سمعی- بصری مثل ویدئو موزیک و الی اخر تا برسیم به خود محتوا که من میتونم فقط یه کتاب در موردش توضیح بدم که چقد داستان داره
پس باید کاملا دقت کرد بهینه سازی کاملا تخصصی تر میشه با این الگریتم و اگر میخواید سایت شما در جستجو باشه باید دائم در حال یادگیری مطالعه و تعامل با بقیه متخصصین سئو ویا وب مسترها در سراسر جهان باشید تا دقیقا بدونید با این اوضاع جدید چکار باید بکنید
همین وضعیت هم یزودی وارد شبکه های اجتماعی میشه که شده استارتش از انستاگرام و فیس بوک شروع شده و تویتر هم به این پروتکل پیوسته اونجا هم بزودی اوضاع دگرگون میشه و سخت گیری ها حتی بیشتر از وب عملیاتی میشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
زمان ما که فقط با چوب و خطکش میزدن
الان اینترنت رایگان:eek::eek:

چطور از این موضوع مطمئن هستید؟ برای همه اینطور شده؟
نمیدونم اما تو یه موضوعی مطالب سایت ما لینک اول گوگل بودند که پس از آپدیت یک سایت دیگه که اصلا تو صفحه اول هم نبود تو تمامی مطالب اون موضوع اومدن لینکای اول که چک که کردم تگ هاشون یا همون برچسب هاشون بود نه مطالبشون . حالا من نمیدونم جریان چیه که همچین اتفاقی افتاده

Manger4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
این 3 الی 4 روز گذشته اوج افت ترافیک بوده و حتی شاید تا یکشنبه هم ادامه داشته باشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
امروز بازدید خوب شده. فردا هم خیلی خوب میشه
ولی با شروع مدارس و دانشگاه ها یه افت 20 درصدی خواهیم داشت

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
برای من بازدید تفاوتی نکرده
گفتم تاسوعا عاشورا تموم میشه بازدید بر میگرده ولی فرقی نمرده