• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
موافق نیستم که مردم بالا میارن چون به چشم خودم دیدم که مطالبی از سایت هایی که یک سال هم نیست راه افتاده و اصلا تو گوگل جایی نداشتند یهو وارد صفحه اول گوگل شدند و کم کم اومدن اول .
همه میدونیم مردم خیلی کم به صفحات دو و سه برای نگاه کردن مطالب میرن پس چطور این مطالب وارد صفحه اول گوگل میشن وقتی هیچ بازدیدی از سمت مردم نداشتند به جز اینکه گوگل فریب موضوعی که عرض کردم رو خورده باشه .
واسه خودم اتفاق افتاده و دیدم که میگم .
سایت عمرش یک سوم عمر سایت من و مطلب سایت من لینک یک گوگل . یهو بعد از چندین و چند ماه اومد جلو ما و اصلا تفهمیدم از کجا اومده در حالی که اون مطلب طبق گفته خود وبمستر بیش از 50 درصد بازدیدش از گوگل در سایت ما بوده .

نمیخوام از بحث تاپیک منحرف بشم اما دقیقا برعکس چیزی که شما میگید برای من اتفاق میفته(حتی با در نظر گرفتن سن دامنه و سن پست ارسال شده) و دلیلشم فکر میکنم همونی باشه که توی پست قبلی گفتم.اما با صحبت های شما احتمالا موضوع با موضوع فرق داشته باشه بنابراین حرف شمارو رد نمیکنم.
من اکثر مواقع مطالبی که ارسال میکنم توی صفحه اول به سختی پیدا میشن... اما بعد از مدتی به صفحه اول میرسن و حتی رتبه های اول...(بدون اون تکنیک های غیر کاربرپسند مثل افزایش تراکم کلمه کلیدی توی متا دسکریپشن که نمونه هم میتونم بدم ببینید)

با تمام این صحبت ها، امیدوارم وضعیت به سابق برگرده.
مجددا صحبت های alireza1411@ تایید میشه... طی 30 درصد کاهش نمایش نتایج از 1 آگوست، حدود 10 الی 15 درصد بازدید افزایش پیدا کرده اما همچنان به حالت قبل برنگشته...

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
آقا دوباره آپدیت شد این گوگل؟ سایتای ما دوباره افت کرد.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
بله. یه آپدیت نسبتاً مهم داشته در روز ۲۲ آگوست ولی جزئیاتی طبق معمول گفته نشده! از طرفی برخی سایت‌ها از روز ۲۰ آگوست هم یه افزایش و کاهش شدید بازدید داشتن که نمونه‌اش هاو تو گیک هست:
https://www.quantcast.com/howtogeek.com#/trafficCard
خوشبختانه این سایت رو گوگل از زمین خوردن نجات داد. مطالبشون کاملاً اختصاصی و بسیار باکیفیت هم هست. تو این بروزرسانی جدید یهو بازدیدش دو برابر هم بیشتر شده و جبران دو آپدیت بزرگ قبلی رو کرده در واقع.

دقت کنید از چهارشنبه شروع شده و دقیقاً با این تعطیلی‌ها یکی شده تاریخش. اینه که افت بخشیش به تعطیلی مربوطه و بخشی هم به این آپدیت جدید. برخی وب‌مسترها گفتن آپدیت قبلی ۳۰ درصد افت ایجاد کرده و این جدیده هم ۳۰ درصد دیگه افت ایجاد کرده! برخی هم رشد خوبی رو گزارش کردن. تأثیرش رو بازدیدهای دستاپی بیشتر بوده و طبق برخی متریک‌ها حتی از آپدیت ۱ آگوست هم اثرش شدیدتره!

یه لیست از کاهش و افزایش ترافیک‌ها رو اینجا میتونید چک کنید:
https://dejanseo.com.au/google-update-22-august-2018/

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
فکر کنم دوباره آپدیت شد چون سایت ما هم این دو روز دچار افت آمار شد .
معلوم نیست چه خبره .
خب سه روز تعطیلیه اگه در حد ۱۰ ۱۵ درصد افت دارید تو بخش ورودی‌های ارگانیک دستاپ به نظرم کاملاً طبیعی هست اما اگر بیشتره که تحت تأثیر آپدیت جدید بوده حتماً.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
خب سه روز تعطیلیه اگه در حد ۱۰ ۱۵ درصد افت دارید تو بخش ورودی‌های ارگانیک دستاپ به نظرم کاملاً طبیعی هست اما اگر بیشتره که تحت تأثیر آپدیت جدید بوده حتماً.
والا دیگه داره حالم از این گوگل به هم میخوره .
یک سری کلمه ما حدود دو سه سال بود تو صدر بودیم و همیشه تک بودیم بعد این آپدیت ها ما رو برد لینک دو و سه و یکسری دیگه رو آورد بالا .
واقعا نمیفهمم به چه مقیاسی این کار رو کرد . سابقه سایت ما از اونا بیشتر . مطالب اختصاصی یعنی خودمون متن و کاراش رو کردیم و اصلا کپی نبوده . اینقدر هم مطالبمون در این مورد کامل بود که سالیان سال لینک یک بودیم و کاربرا همیشه راضی . به چه علت ما از دستش دادیم .

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
عجب داستانی شده ! من فکر کردم بخاطر تعطیلاته افت بازدید(هرچند ماقبل این توی تعطیلات بازدید من حداقل 20 درصد بیشتر از روزای دیگه بود...!) ولی ظاهرا گوگل تکون داده باز مارو...
30 درصد افت بازدید 1 اگوست، بعد 10-15 درصد برگشت بازدید طی چند روز و دوباره 30 درصد افت مجدد !
با خاک داره یکسان میکنه دیگه رسما...

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
یکی از سایتای کپی کار زیر ۱۰۰ که آمارش رو دارم تو این آپدیت جدید ۱۵ درصد افت کرده. ۱ آگوست یه رشد ۱۵ درصدی داشت اما الان حدود ۳۵ درصد بازدیدش کمتر شده و در کل تو ماه آگوست ۲۰ درصد میشه گفت سقوط کرده. این بخش مثبت آپدیت‌هاست که داره محتوای کپی رو کم ارزش‌تر میکنه اما من نمیدونم این بازدیدهایی که کم شده پس به بازدید چه سایتایی داره اضافه میشه؟!!
نکنه از یه سری ربات کپی کار کم کرده و به یه سری سایت‌های مرتبط با تبلیغات خود گوگل و یه سری سایت کپی‌کار دیگه اضافه کرده!
جالبه اونایی که رشد بازدید دارن هیچ تاپیکی چیزی هم نمیزنن و خبر نمیدن که واقعا بفهمیم چه اتفاقی داره میافته.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
والا فعلا که گوگل داره ما رو با خاک یکسان میکنه .
همین الان داشتم چک میکردم یه سری از مطالبی که ما در صفحه اول گوگل بودیم باز از دیروز تا امروز کلا محو شده و یه مشت سایت تازه کار اومدن جای ما .
اصلا معلوم نیست چه خبره اما هر چی هست تا ما رو قشنگ نابود نکنه دست بردار نیست .

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
آمار بازدید هم کاهش پیدا کرده؟ ممکنه گوگل در کل ایمپرسشن مطالب دیگه رو بیشتر کرده باشه و در عین حال تو برخی کوئری‌ها مطالب شما حذف شده باشه از صفحات اول و در کل بازدیدتون ثابت بمونه.

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
در یک کلمه کلیدی پربازدید رتبه اول بودم در آپدیت جدید رفتم صفحه دوم و رتبه سیزدهم ولی تازگی ها دوباره برگشتم به صفحه اول. ولی از رتبه اول نزول اجلال فرمودم به رتبه سوم. اگر سایت درست و حسابی بالای من قرار بگیرد ناراحت نمیشم. رتبه دوم یک وبلاگ بلاگفاست که کلا دو سه مطلب بیشتر ندارد و از سال 1390 تاکنون بروز نشده است.
http://javadeparvane.blogfa.com

در نتیجه من به این نتیجه رسیدم که:
گوگل بلا شک خر است!

Last edited:

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
در یک کلمه کلیدی پربازدید رتبه اول بودم در آپدیت جدید رفتم صفحه دوم و رتبه سیزدهم ولی تازگی ها دوباره برگشتم به صفحه اول. ولی از رتبه اول نزول اجلال فرمودم به رتبه سوم. اگر سایت درست و حسابی بالای من قرار بگیرد ناراحت نمیشم. رتبه دوم یک وبلاگ بلاگفاست که کلا دو سه مطلب بیشتر ندارد و از سال 1390 تاکنون بروز نشده است.
http://javadeparvane.blogfa.com

در نتیجه من به این نتیجه رسیدم که:
گوگل بلا شک خر است!

قبلاً هم گفتم سایت‌های قدیمی‌تر و گسترده‌تر رو کمی بالاتر آورده گوگل در کل. البته استثناء هم داریم. امیدوار باشید که وضعیت درست بشه. سر آپدیت قبلی که ما دل خوشی نداشتیم از کارای گوگل اما آخرش بی خیال شدم چون بالاخره عمر سایت بخوایم نخوایم زیاد میشه و این افت بعدها جبران میشه.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه مقدار منتظر باشید این یه اپدیت اساسی تیپ دو بوده ینی پارامترهای جدیدی وارد الگوریتم کرده و برخی پارامتر های قدیمی رو هم قدرت بیشتری بهش داده این قبیل آپ دیت ها تا مدت ها نتایج جستجو رو دستخوش تغییرات اساسی میکنه اما به تدریج درست میشه شما همون روال سابق رو داشته باشید ...اگر روند طبیعی رو فکر میکنید سایت داشته تا بحال به مرور با سرعت بیشتر بر میگرده سایت هنوز معلوم نیست چه پارامتر های وارد الگوریتم شده یا از قدیمی‌ ها کدوماش قدرت بیشتری گرفته زمان لازم داره تا بعد از فروکش کردن سیگنال های تلاطم بشه اون ها رو دقیقا بررسی کرد
اما بطور کوتاه یه چیزایی مشخص شده مثل تاکید و اعتبار سنجی دامنه مطالب نویسندگان مطالب به خصوص در موضوعات تخصصی و یا تشخیص نرخ برابری بک لینک های سایت با اعتبار مطلق سایت و... اگر سایت کلا طبیعی و اصولی کار شده باشه حتما موقعیتش بهتر از قبل میشه ورتبه ترافیک لازم رو میگیره..

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
یه مقدار منتظر باشید این یه اپدیت اساسی تیپ دو بوده ینی پارامترهای جدیدی وارد الگوریتم کرده و برخی پارامتر های قدیمی رو هم قدرت بیشتری بهش داده این قبیل آپ دیت ها تا مدت ها نتایج جستجو رو دستخوش تغییرات اساسی میکنه اما به تدریج درست میشه شما همون روال سابق رو داشته باشید ...اگر روند طبیعی رو فکر میکنید سایت داشته تا بحال به مرور با سرعت بیشتر بر میگرده سایت هنوز معلوم نیست چه پارامتر های وارد الگوریتم شده یا از قدیمی‌ ها کدوماش قدرت بیشتری گرفته زمان لازم داره تا بعد از فروکش کردن سیگنال های تلاطم بشه اون ها رو دقیقا بررسی کرد
اما بطور کوتاه یه چیزایی مشخص شده مثل تاکید و اعتبار سنجی دامنه مطالب نویسندگان مطالب به خصوص در موضوعات تخصصی و یا تشخیص نرخ برابری بک لینک های سایت با اعتبار مطلق سایت و... اگر سایت کلا طبیعی و اصولی کار شده باشه حتما موقعیتش بهتر از قبل میشه ورتبه ترافیک لازم رو میگیره..

دقیقاً. من یه سری کوئری در مورد سایت اصلیم رو چک کردم نیم ساعت پیش، اصلاً در هیچ صفحه‌ای از گوگل نبودند! مشخصه هنوز کامل پیاده‌سازی نشده. اینکه یه سری بلاگ و مطلب بی کیفیت میاد بالا هم موقتی هست چون به هر حال گوگل فیدبک کاربر سایت رو بررسی میکنه و اگر مطلب واقعاً خوب نباشه در نتایج پایین میره و سایت‌های دیگری جایگزین میشن.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
مدت ها بود گوگل بخصوص شرکای تجاریش از کیفیت پایین مطالب در وب سایت ها گله مند بودن مشخص بود گوگل یه کاری برای این داستان انجام میده و یا همون بحث چند کشور اروپایی و شکایتشان از گوگل بود که واقعا آزار دادن گوگل رو هنوزم حل نشده داستانش بلاخره گوگل زمان رو مناسب دید و الگریتم رواپ دیت کرد یه چیزی مشابه الگریتم قبلی گوگل هستش اما توسعه یافته تردر اون قبلیم این مشکلات و حتی بسیار بیشتر برای اغلب سایت ها بوجود اومد اما به مرور وضعیت نرمال شد البته با شکل جستجوی متفاوت تر و دقیق تر برای جستجوگران .. بالا اومدن این قبیل سایت ها که اشاره شد موقتی هست اگر این ها رو دقیق انلیز کنید می بینید یک یا دو پارامتر اعتبار سنجی اولیه رو دارن مثل سن دامنه.. بک لینک های غیر اصولی با توجه به اعتبار سایت.. تمرکز بیش اندازه به برخی پارامتر های مطلب نویسی بهینه و.. نقطه اشتراک همه این ها به جز یکی دو پارامتر شکلی از فریب الگریتم برای گرفتن اعتبار بیشتر و در نتیجه گرفتن رتبه بهتر هست.. اتفاقا خود همین بالا اومدن زنگ خطر و یه جور شانس اخر برای اصلاح رفتارشون هست چون مطمنا بعد از استقرار کامل الگریتم تمامی این ها پالایش و حذف میشن اگر همچنان رو این روش ها تمرکز داشته باشن یا حل نکرده باشن این مشکلاتشون رو ..

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان همچین از گوگل میگن انگار یه هوش برتره عزیزان اونجا هم دوتا برنامه نویس نشسته یاشار و کاظم کد ها رو می نویسن بعد میزارن رو سرور فردا میان می بینن کلا دنیا به هم خورده یاشار میگه ای داد گند زدیم نسخه قبلی رو بریز رو سرور :D اینورم وبمستر بیچاره میگه خدا رو شکر برگشتم بعد که یکم باگ ها برطرف شد دوباره یاشار و کاظم کد رو میریزن رو سرور و میرن سفر این ورم وبمستر میگه یا خدا گوگل طوفان کرد با الگوریتم بادبادکش :general304::general304::general304:

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
دوستان همچین از گوگل میگن انگار یه هوش برتره عزیزان اونجا هم دوتا برنامه نویس نشسته یاشار و کاظم کد ها رو می نویسن بعد میزارن رو سرور فردا میان می بینن کلا دنیا به هم خورده یاشار میگه ای داد گند زدیم نسخه قبلی رو بریز رو سرور :D اینورم وبمستر بیچاره میگه خدا رو شکر برگشتم بعد که یکم باگ ها برطرف شد دوباره یاشار و کاظم کد رو میریزن رو سرور و میرن سفر این ورم وبمستر میگه یا خدا گوگل طوفان کرد با الگوریتم بادبادکش :general304::general304::general304:

نه در این حد هم دیگه ساده نیست. گوگل فقط کارش موتور سرچ نیست، به تشخیص گفتار و پردازش تصویر و کارایی که کرده اگه نگاه کنید میبینید که دو تا برنامه‌نویس ساده هم نیستن. اصلاً اینجور اگر بود که دیگه موتورهای سرچ متعددی مثل موتورهای سرچ ایرانی تا این حد کم‌کاربر نبود.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سایت من از 1 آگوست شروع به رشد کرد.
و از شنبه این هفته هم بازدید بهتر شده:general601:

البته من تمامی نکات و اصول را رعایت کردم.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
تلاش گوگل برای نابودی سایت ما همچنان ادامه داره و هر روز داره بازدید کاهش پیدا میکنه و من هم شاهد ذره ذره نابود شدن سایتی که 6 سال روش زحمت کشیدم هستم .
هروقت سایت رو به جایی رسوندم و خواستم ازش لذت ببرم یه اتفاقی افتاده . یا شرکت های هاستینگ دزد کشور عزیزمون اطلاعات سایت رو میدزدیدند و سایت رو نابود میکردند یا فیلترینگ محترم چپ و راست فیلترمون میکرد الانم یکی دو ساله اونا ولمون کردند ، گوگل نمیذاره به جایی برسیم .
فقط به این موضوع رسیدم که هر کی میگه از شما حرکت از خدا برکت حرف مفته چون هر چقدر حرکت کردم و کار کردم بعد یه مدت نه تنها برکتی ندیدم بلکه فقط چشمامو از دست دادم و نابودتر شدم .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
نه در این حد هم دیگه ساده نیست. گوگل فقط کارش موتور سرچ نیست، به تشخیص گفتار و پردازش تصویر و کارایی که کرده اگه نگاه کنید میبینید که دو تا برنامه‌نویس ساده هم نیستن. اصلاً اینجور اگر بود که دیگه موتورهای سرچ متعددی مثل موتورهای سرچ ایرانی تا این حد کم‌کاربر نبود.
البته دونفر حالت شوخی بود اما قطعا کار دست برنامه نویس هست خب

بالا