FARID2XF
Registered User
- نوشتهها
- 325
- لایکها
- 89
موافق نیستم که مردم بالا میارن چون به چشم خودم دیدم که مطالبی از سایت هایی که یک سال هم نیست راه افتاده و اصلا تو گوگل جایی نداشتند یهو وارد صفحه اول گوگل شدند و کم کم اومدن اول .
همه میدونیم مردم خیلی کم به صفحات دو و سه برای نگاه کردن مطالب میرن پس چطور این مطالب وارد صفحه اول گوگل میشن وقتی هیچ بازدیدی از سمت مردم نداشتند به جز اینکه گوگل فریب موضوعی که عرض کردم رو خورده باشه .
واسه خودم اتفاق افتاده و دیدم که میگم .
سایت عمرش یک سوم عمر سایت من و مطلب سایت من لینک یک گوگل . یهو بعد از چندین و چند ماه اومد جلو ما و اصلا تفهمیدم از کجا اومده در حالی که اون مطلب طبق گفته خود وبمستر بیش از 50 درصد بازدیدش از گوگل در سایت ما بوده .
نمیخوام از بحث تاپیک منحرف بشم اما دقیقا برعکس چیزی که شما میگید برای من اتفاق میفته(حتی با در نظر گرفتن سن دامنه و سن پست ارسال شده) و دلیلشم فکر میکنم همونی باشه که توی پست قبلی گفتم.اما با صحبت های شما احتمالا موضوع با موضوع فرق داشته باشه بنابراین حرف شمارو رد نمیکنم.
من اکثر مواقع مطالبی که ارسال میکنم توی صفحه اول به سختی پیدا میشن... اما بعد از مدتی به صفحه اول میرسن و حتی رتبه های اول...(بدون اون تکنیک های غیر کاربرپسند مثل افزایش تراکم کلمه کلیدی توی متا دسکریپشن که نمونه هم میتونم بدم ببینید)
با تمام این صحبت ها، امیدوارم وضعیت به سابق برگرده.
مجددا صحبت های alireza1411@ تایید میشه... طی 30 درصد کاهش نمایش نتایج از 1 آگوست، حدود 10 الی 15 درصد بازدید افزایش پیدا کرده اما همچنان به حالت قبل برنگشته...