• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابهایی که همه باید بخوانند!

hrd360

Registered User
لایک‌ها
14
چه تاپیک باحالی
تازه پیداش کردم :)

nasleman

Guest
لایک‌ها
30
من کتابهای میچ آلبوم رو پیشنهاد میکنم حتما بخونید

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
من کتاب دنیای سوفی رو برای شروع پیشنهاد می کنم
از یوستین گردر !

نمایشگاه کتاب هم که از فردا پس فردا شروع میشه !

دوستان کتابهای خوب معرفی کنن. موقع خوبیه !

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
کجایند کتاب خوان ها ؟

بابا چند تا کتاب خوب معرفی کنید.

من دومیم رو هم معرفی می کنم.

یه کتاب کوچیک ، سبک ، لایت ولی خیلی عالی ! ( همش که نباید سنگین معرفی کنید )

در تکاپوی معنا
نویسنده ترینا پالاس

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
مهمترین کتابی که به نظرم افرادی که دنبال کتاب های موفقیت هستند باید بخونند کتاب هفت عادت مردمان موثر از استفن کاوی هست.کتاب های زیادی در مورد موفقیت خوندم ولی این کتاب بهترین بوده.
نگرش کاوی به مسائل موشکافانه و عمیق هست.

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام به شما دوستای گلم...
لطف کنید نام انتشارات رو هم بگید.
برقرار باشید

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
2 تا کتاب رو به تازگی تموم کرد
1-کوری نویدسندش رو یاد نیست اما کتاب خیلی جالبی بود
2-سفر به خانه آزاد شده نوشته اباهیم نبوی که با دید جدیدی خاطرات سفرش به حج رو نوشته

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
مهمترین کتابی که به نظرم افرادی که دنبال کتاب های موفقیت هستند باید بخونند کتاب هفت عادت مردمان موثر از استفن کاوی هست.کتاب های زیادی در مورد موفقیت خوندم ولی این کتاب بهترین بوده.
نگرش کاوی به مسائل موشکافانه و عمیق هست.

سلام به شما دوستای گلم...
لطف کنید نام انتشارات رو هم بگید.
برقرار باشید

انتشارات هامون

nasleman

Guest
لایک‌ها
30
کتاب رذل آندره ژید رو پیشنهاد می کنم

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
درود
زیباترین کتابی که تو عمرم خوندم کتاب منم تیمور جهانگشا اثر مارسل بریون هستش

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
احتمالا نزدیک ترین کتاب به کامل بودن در تاریخ اولیس جیمز جویسه. کلا آثار جویس همینطور هستن.
توصیه میکنم اگر انگلیسی میدونید نسخه های اصلی رو بخونید و اگر نه کلا قیدش رو بزنید، چون فکر نمیکنم کتابی باشه که ترجمه ش از آثار جویس سخت تر باشه و ترجمه های فارسی جویس رو که بخونید سردرد میگیرید. اصولا هم کتاب های جویس (مخصوصا چهره ی مرد هنرمند و اولیس) بسیار بسیار پیچیده و سخت هضم هستن و احتمالا در دفعه ی اول خواندن این آثار مخ شما اقدام به گوزیدن میکنه.

ناتور دشت و عقاید یک دلقک که هر دو مثل آثار جویس صیال ذهن هستن رو هم خیلی دوست دارم.

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
صد سال تنهایی . . اثر گابریل گارسیا مارکز

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
اگه دنبال یه تریلر تکان دهنده هستید کتاب دلقک و هیو.لا رو بخونید نوشته پیتر آکروید انتشارات افراز اگه اشتباه نکنم...

داستانش تو چه مایه هایی هست؟

Aftabe zendegi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
لینک کتاب دو قرن سکوت که خواسته بودن دوستان

دانلود کتاب دو قرن سکوت

هر کتابی همه تعصبات نویسنده توش دخیل هست ولی واقعیات رو با خوندن نظر هر دو طرف میشه تصمیم گیری کرد خوب از بچگی به اون چیزهایی که گفتن یه سری چیزا بوده که متاسفانه همش اشتباه بوده

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
چه خوب که وقت سربازیتون رو به مطالعه اختصاص میدید.
لطفا گوسفند نباشید نوشته محمود نامی راجع به خود آگاهی هست.
توصیه میکنم هروقت تونستید این کتابو مطالعه کنید

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خيلي ببخشيد ها قصد جسارت ندارم ولي دو قرن سكوت يه كتاب كاملا متعصبانه و يكجانبس.واقعا پيشنهاد ميكنم اين كتاب رو نخونيد واگرم ميخونيد بدونيد به هيچ وجه برپايه ي مسندات علمي و تاريخي نيست اين جناب زرينكوب به شدت آدم ايراندوستي بوده كه از شدت علاقه به دام تعصب افتاده البته چون ما ايراني ها هم خيلي متعصبيم شايد اين حرف من شماروهم ناراحت كرده باشه كه پيشا پيش عذر ميخوام
چرا باید ناراحت بشویم؟ خوب این نظر شماست و اشکالی هم ندارد. اما می‌خواهم نظرتان را به دو نکته جلب کنم.

اول اینکه این کتاب از جهت مستندات تاریخی، قطعاً کتاب مستند و بسیار دقیقی است. اصولاً اگر دکتر زرین‌کوب آدمی بسیار دقیق و موشکاف نمی‌بود، چنین جایگاه رفیعی در ادبیات و تاریخ ایران نمی‌داشت. بنابراین مطمئن باشید که آنچه در کتاب دو قرن سکوت نوشته شده، مستند است و با تکیه بر مأخذهای مهم تاریخی نوشته شده.

دوم اینکه آنچه کتاب را تا حدی مخدوش می‌کند بخش‌هایی است که دکتر زرین‌کوب اظهارنظرهایی می‌کند و در پاره‌ای موارد (و تنها پاره‌ای موارد) در این اظهارنظر‌ها تندروی می‌کند. اما نکتهٔ جالب اینجاست که خود او بعد‌ها در مورد این اظهارنظر‌ها تجدیدنظر کلی می‌کند و به همین دلیل هم از ناشر می‌خواهد که دیگر این کتاب را تجدید چاپ نکند. در عوض تمام محتویات کتاب را با حذف بخش‌های متعصبانه، در کتاب تاریخ ایران و در بخش تاریخ ایران بعد از اسلام، منعکس می‌کند. بعد‌ها همیشه خودش هم در مورد این بخش از تاریخ، اصرار می‌کرده که به کتاب دوم مراجعه کنید.

به عبارتی دیگر، حتی خود دکتر زرین‌کوب که متهم به تعصب‌ورزی بود، روی کتاب و اثر خودش تعصب نورزید و بعد از اینکه گذر زمان و پخته‌تر شدن اندیشه‌هایش بر شور و حال جوانی پیشی گرفت، بخش‌های متعصبانه را یکسر کنار گذاشت و این تجدید نظر را به صراحت در اثری دیگر به نمایش گذاشت.

من فکر نمی‌کنم تا پیش از این کتاب، کسی به درستی توضیح داده باشد که چگونه شد که با هجوم اعراب، زبان پارسی باقی ماند اما خط و الفبای رایج در آن دوران از بین رفت. چه شد که مردم این سرزمین توانستند زبانشان را حفظ کنند ولی خطشان از دست رفت و به الفبای عربی تبدیل شد؟ این نکته‌ای بود که (لااقل من) برای اولین بار از دکتر عبدالحسین زرین‌کوب یاد گرفتم. ضمن صد‌ها چیز دیگر که از ایشان آموختم.

به جرات می‌توانم بگویم که تاریخ ایران، از امثال دکتر زرین‌کوب‌ها زیاد به خود ندیده است. هر چند در پایان عمر با حملهٔ کیهانیان و امثال شریعتمداری :puke: روبرو بوده، و اگر چه تقریباً همه خواستند از استاد دلجویی کنند، اما تلخی آن مقالات کام استاد را چنان تلخ کرده بود که آن تجلیل و تمجید‌ها کار چندانی از پیش نبرد :hmm:

قصهٔ تلخی است، قصهٔ حق ناشناسی‌ها، جفاکاری‌ها و سلطهٔ کم خردان ِ قدرتمند :(

بالا