• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابهایی که همه باید بخوانند!

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
525956_1TRzaxMo.jpgThe-Body-Of-A-Woman4web.jpg

درود

داستان نمایشنامه حکایت دو زن است،"دورا" زنی که در جنگ بالکان مورد تجاوز قرار گرفته و "کیت" که روان درمان است و نگهداری از دورا را به عهده گرفته.
به نظرم چهره خشن و زشت جنگ را به صورت عریان نشان دادن ،کاری بوده که "ماتئی ویسنی یک" به خوبی از عهده ی آن برآمده.

برخی از جملات کتاب

کِیت: در جنگ میان نژادها، پیکر زن میدان نبرد می‌شود. ما این پدیده را در اواخر قرن بیستم در اروپا مشاهده کردیم. آلت جنگجوی جدید همچون تیغ شمشیر شوالیهء عصر قدیم که با خون دشمن آمیخته می‌شد امروز در شیون زن‌های تجاوز شده فرو می‌رود.

کیت: بیش از نیمی از زنان تجاوز شده، در جنگ‌های میان نژادی، قربانی متجاوزینی هستند که از پیش می‌شناختند یا اغلب در شعاع کم‌تر از شصت کیلومتری آن‌ها را دیده بودند.

دورا: اون هیچ وقت بچه من نمی‌شه. من نخواستمش. هیچ‌کی نخواستش. این بچه بی‌پدر مادره. این بچه وجود نداره، کِیت!

کیت: چرا. اون داره تو شیکمت بزرگ می‌شه. مادرش تویی.

دورا: پدرش چی؟ پدرش کی می‌شه؟ اگه یه روز ازم بپرسه پدرم کیه، چی بهش جوب بدم؟ بگم پدرش کیه؟

کیت: جنگ. پدرش جنگه.

مشخصات کتاب

عنوان: پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی

نویسنده: ماتئی ویسنی یک

مترجم: تینوش نظم جو

نشر: نی

چاپ چهارم

122 صفحه

قیمت: 4000تومان

بدرود

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یکی از مهمترین کتابهایی که خوندم 1984 بود و واقعا وصف حال ماست. پیشنهاد میکنم بخونیدش, با ایمان بخونیدش, نه اینکه یه جایی خسته شید بزاریدش کنار
1984 جورج اورول

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
یکی از مهمترین کتابهایی که خوندم 1984 بود و واقعا وصف حال ماست. پیشنهاد میکنم بخونیدش, با ایمان بخونیدش, نه اینکه یه جایی خسته شید بزاریدش کنار
1984 جورج اورول

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

آره واقعا کتاب خوبیه .

اینم لینکش : رمان 1984 از جورج اورول | دانلود کتاب

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
خوندن کتابای کارن هورنای (عصبیت و رشد آدمی، تضادهای درونی ما، ...) شدیدا توصیه میشه چون هم به خودشناسی کمک می کنه و هم به درک بهتر دیگران!

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
کتاب Warrior's Heart اسمه نویسندش یادم نیست ولی واقعا کتاب بی نظیری. یه فیلمم هست به این اسم ولی هیچ ربطی به کتاب نداره. نمیدونم کجا گذاشتمش پیداش میکنم اسم نویسندش میزارم. فقط این کتاب به انگلیسی و من ترجمش ندیدم تا حالا.

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یکی از مهمترین کتابهایی که خوندم 1984 بود و واقعا وصف حال ماست. پیشنهاد میکنم بخونیدش
یعنی از قلعه ی حیوانات هم قشنگ تره ؟!

این قلعه ی حیوانات رو هنوز تموم نکردم ، تموم که شد میرم سراغ این یکی !
winksmiley02.gif

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
کاش ذکر می کردید زمینه کتاب های مورد نظرتون چیست تا بهتر راهنمایی می کردم ...
من خودم به شخصه این چند کتاب رو به شما پیشنهاد می کنم
بیوتن ... رضا امیرخانی
خاک های نرم کوشک ... سعید عاکف
نیمکت های سوخته ... جلد 2 جعفر کاظمی
داستان سیستان ... رضا امیرخانی
سرلوحه ها ... رضا امیر خانی
و چندین و چند نمونه دیگه که در صورتی که از این نمونه ها خواستی برای شما پیام خصوصی می زنم .
من خودم به شخصه خیلی کم با ادبیات غرب ارتباط برقرار می کنم ولی شما رو نمی دونم ...
اگر کتاب غیر درسی زیاد نخوندی پیشنهاد می کنم با کتاب نیمکت های سوخته شروع کنی

واقعا تشکر از کتابهایی که معرفی کردین

معلومه تو چی سبکی هستین

خدمت استارتر محترم عرض کنم که کارای امیرخانی سخیف ترین کارایی که تا حالا خوندم. هروقت یاذ خوندن بیوتن میفتم، از خودم حالم بهم میخوره

بنظرم از کتاب «بلندیهای بادگیر» از «امیلی برونته» شروع بفرمایید

موفق باشید

Sent from my Hold X using Tapatalk HD

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
دمیان و مسافر از هرمان هسه...و گرگ بیابان

ican

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تو عمر کوتاهی که داشتم خیلی کم کتاب خوندم در حد دو یا سه تا
الان میخوام شبها قبل از خواب نیم ساعت تا یک ساعت وقت بزارم برای کتاب!
ولی یکم گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم،چی بخونم . اول برم شراغ شعر یا رمان یا ادبیات کلاسیک یا اینکه اول برم تاریخ بخونم یا حتی اطلاعات عمومی!
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنم

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
تو فقط از کمر به پایین عصیانگری !
فاتحه حریم زندگی خوانده شده به ضرس قاطع
تا آگاه نشدند هیچ گاه عصیان نمیکنند و تا عصیان نکنند نمیتوانند آگاه شوند!!
همرنگی یعنی نیندیشیدن بی نیاز از اندیشیدن

1984 . جورج اورول

ترجمه : صالح حسینی . ناشر : نیلوفر

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
تو فقط از کمر به پایین عصیانگری !
فاتحه حریم زندگی خوانده شده به ضرس قاطع
تا آگاه نشدند هیچ گاه عصیان نمیکنند و تا عصیان نکنند نمیتوانند آگاه شوند!!
همرنگی یعنی نیندیشیدن بی نیاز از اندیشیدن

1984 . جورج اورول

ترجمه : صالح حسینی . ناشر : نیلوفر

دروود

دوست گرامی از این تاپیک هم میتونید استفاده کتید یعنی بهتره که اگه میخواهید بخش هایی از کتاب و قرار بدید از این تاپیک استفاده کنیدhttp://forum.persiantools.com/t128287-page21.html#post6523474

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من تو عمر کوتاهی که داشتم خیلی کم کتاب خوندم در حد دو یا سه تا
الان میخوام شبها قبل از خواب نیم ساعت تا یک ساعت وقت بزارم برای کتاب!
ولی یکم گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم،چی بخونم . اول برم شراغ شعر یا رمان یا ادبیات کلاسیک یا اینکه اول برم تاریخ بخونم یا حتی اطلاعات عمومی!
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنم

سلام دوست عزیز.پاسخ این سوال خیلی شخصیه چون کاملا به سلائق شخصی بستگی داره مثلا من قبل از خواب حتما باید رمان بخوانم چون فضای داستانها آن هم ایرانیش بهترین حال رو برای رخوت و ریلکسی قبل خواب بهم میده ولی همسرم رمانهای خارجی رو دوست داره و پدرم هم کتاب های تاریخی..باید ببینی دقیقا چی بهت بیشترین لذت رو میده.(میتونی امتحان کنی).وقتی فهمیدی چیو بیشتر دوست داری شاید بتونیم کمک بیشتری بهت بکنیم و در اون زمینه ی خاص بهت کتاب پیشنهاد کنیم.;)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
پل رودخانه کوای کتابی که جزء اولین ها بود برام و تاثیر زیادی هم رو من گذاشت . توصیه میکنم به دوستان اگه فرصتش رو داشته باشند حتما تهیه و مطالعه اش کنند

پل رودخانه کوای (به انگلیسی: The Bridge on the River Kwai)‏ نام یک فیلم بریتانیایی به کارگردانی دیوید لین است. این فیلم که داستانی در ارتباط با جنگ جهانی دوم دارد در سال ۱۹۵۷ بر پایه رمان «پلی بر روی رودخانه کوای» اثر پیر بول ساخته‌شده است. این فیلم برنده جایزه اسکار بهترین فیلم در سال ۱۹۵۷ شد. هنرپیشگان برجسته‌ای همچون ویلیام هولدن، الک گینس و جک هاوکینز در این فیلم بازی کرده‌اند.

پل رودخانه کوای اثری داستانی است، اما در بخشی از آن، تصاویری از احداث راه‌آهن برمه در سال‌های ۱۹۴۲-۴۳ به‌کار گرفته شده‌است.

در سال ۱۹۹۷ این فیلم به عنوان اثری فرهنگی، تاریخی، یا دارای اهمیت هنری شناخته شد و برای ثبت و نگهداری در دفتر فهرست فیلم ملی کتابخانه ملی کنگره آمریکا برگزیده شد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من خوندن ۲ کتاب رو به همه تصیه میکنم ۱-لطفا گوسفند نباشید ۲- ۲ قرن سکوت

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79

asemaneahvaz

Registered User
لایک‌ها
76
"اقتدارگرایی ایرانی در عهد قاجار"

IMAGE634786336777279776.jpg

نظرات خوانندگان کتاب درباره آن

در نظامھای فردی و اقتدارگرا که تبعیت محض را می طلبد، "متفاوت بودن" نوعی انحراف محسوب می شود. متفاوت فکر کردن، متفاوت رفتار کردن و متفاوت زندگی کردن به نسبت الگویی که شخص شاه در رأس ھرم ایجاد کرده تخطی از اصول حکومتی است و شالوده "نظم" و مراتب"اقتدار" را آشفته می کند. در چنین شرایطی، فردیت می میرد و اندیشه تعطیل می گردد و زمینه باروری و نوآوری فردی ھیچگاه فرصت رشد پیدانمی کند.:صفحه 14 کتاب..
این کتاب داره بعضی از نظرات منو عوض میکنه ....
کتاب خیلی دوستش دارم...
یکی از گره ھای جدی در کار جمعی ایرانیان، برداشت ھای نادرست از مفھوم "قدرت" و "قدرت یابی" است. در حالی که در بسیاری از کشورھا،قدرت امری طبیعی محسوب می شود و نتیجه زحمت و کوشش و فکر و بی خوابی افراد قلمداد می گردد، عموماً در فرھنگ ایرانی به دلایل تاریخی، به مفھوم قدرت با نگاه منفی نگریسته می شود. با توجه به اینکه تاریخ طولانی ایران دال بر اکتساب قدرت و حفظ قدرت و گسترش قدرت از طریق تجاوز، قتل، *****، دروغ، تضییع حقوق دیگران و نابودی شھرھا وروستاھا بوده است، رویکرد منفی به قدرت عادی بنظر می رسد. از اینرو، ایرانیان سنت "قانونی" و "صلح آمیز" کسب قدرت را در تاریخ خود تجربه نکرده اند و در خمیرمایه قواعد و رفتارھای سیاسی آنان جایگاھی ندارد.
یادرجایی نوشته شده است که درک مفهوم قدرت در بین ایرانیان در طول تاریخ (رسا و حکما در طول تاریخ)
به صورت سنتی بوده است...
دوستان عزیز کتاب را پیشنهاد میکنم حتما بخوانید....
مشاهده گری چنین میگویید ،
آنھا نماز و سایر آئینھای مذھبی خود را در اوقات مقرر و ظاھرا با خلوص نیت به جای می آورند. با ذکر دعاھای فصیح و بلیغ که به خاطر سپرده اند، عبارتھای پرحرارت و با ایمان و شور مذھبی، پیوسته دربارۀ جلال و عظمت خدا موعظه می کنند. گرچه طبعاً دارای صفات
انسانیت، مھمان نوازی، رحم و مروت و سایر احساسات می باشند و مادیات را تحقیر و تقبیح
می کنند، این فرصت را ھم از دست نمی دھند که خود را بھتر از آنچه ھستند نشان دھند. اگرکسی آنھا را یک بار طی ملاقات یا سفری ببیند آنان را بھترین مردم عالم می یابد اما اگر ایشان وارد معاملھ یا امور تجاری گردد، درمی یابد که فضایل انسانی در آنھا ناچیز است.
صفحه 12 یا 13 کتاب ...
کتاب جالبی هست ...

گذشته از مقالات آقای سریع القلم، ایشان تا کنون مبادرت به نشر چهار کتاب نموده اند که یکی از دیگری زیباتر و جذاب تر می باشد
ایشان با تحقیق های میدانی خویش و ریشه یابی مشکلات کنونی ایران و ایرانی، تغییر "فرهنگ سیاسی" و قوی نمودن اقتصاد را لازمه تجدد و پیشرفت میدانند و به راستی نیز مشکلات ما ایرانی ها در همین "فرهنگ سیاسی" می باشد

اینجانب متاسفانه یک کتاب از چهار کتاب ایشان را نخوانده ام و وظیفه خود می دانم به تمامی ایرانی ها که شعار "ما" میدهند و به "من" فکر می کنند مطالعه این کتاب ها را توصیه نمایم
بسیار جذاب و خواندنی هستند

بدرود

اقتدار گرایی ایرانی؛اتمسفر ایرانی

عصر یک روز زمستانی در ساندویچی تازه تاسیس خیابان پاستور در حالی که اولین گاز را به چیزبرگرعصرانه ام زدم،آخرین پاراگراف کتابِ "اقتدار گرایی ایرانی در عهد قاجار" به قلم استاد ارجمند دکتر محمود سریع القلم را هم خواندم.آنجا که می نویسد:«در اواخر قاجاریه،کشف نفت در ایران زمینه های دولتی تر شدن اقتصاد را فراهم کرد و مانع از شکل گیری بخش خصوصیِ قدرتمند در مقابل دولتی ناظر و ناظم گردید.نفت اقتدارگرایی ایرانی را تقویت کرد.»

نفسی چاق کردم و بدون خوردن نوشابه همزمان به هضم همبرگر و بخش بعدی این پاراگراف پرداختم،جایی که نویسنده این کتاب نوشته است:«بن بست های فکری و سیاسی و شرایط آشوب زده دوره محمد علی شاه و احمد شاه در اواخر قاجاریه به موازات دخالت گسترده بیگانگان در امور داخلی ایران از موانع شکل گیری اجماع داخلی و اصلاح خلیقات ایرانی بود.این بن بست های به ظهور نظامیان،کودتای آنها و اقتــدارگرایی رضا خان در سال 1299 انجامید.پس از فراز و نشیب های فراوان اواخر قاجار در خروج از اقتدارگرایی،اکنون فرهنگ،اقتصاد و سیاست ایرانی وارد دوره پهلوی شد اما ماهیت و محتوای اقتدارگرایی در **** سیاسی و فرهنگ عمومی باقی مانده و تداوم یافت.»

کتاب را بَستم و نگاهی به جلد انگوری رنگ آن کردم و در دلم صد بار تشکر از اخوی ارجمندم-دکتر امیر- کردم که این کتاب ارزشمند و البته مختصر و مفید را به من معرفی کرد.نیم نگاهی به ته مانده همبرگر کردم و صورت حسابی که شاگرد ساندویچی آورد.8500 تومان.نگاهی به پشت جلد کتاب کردم،نوشته بود:«7500 تومان،نشرفرزان روز.»هزار تومان از قیمت کتاب بیشتر شد این همبرگر.سریع ذهنم به این پاراگراف کتاب معطوف شد که دکتر سریع القلم به زیبایی دلایل جوگیری و جو پذیری و تفاوت جو سازی و جو پذیری را توضیح می دهد در بیان یکی از دلایل آن می نویسد:«چندین علت برای این مساله میتوان ذکر کرد.ابتدا اینکه چون اقتدار گرایی به طور مستمر در تاریخ ایران مانع از رشد و استعداد افراد بوده،رقابت را میان آنان با قواعد و قوانین روشن از میان برده است.»

اینجا به ذهنم رسید که رقابت میان یک همبرگر با یک تولید اندیشه در قالب کتاب،چه رقابت نفسگیری داشته است در این سال های نه خیلی دور و دوره های قاجار،پهلوی و جمهوری اسلامی و اکنون دو هیچ به نفع شکم است،چه آنکه قیمتش هم هزار تومان گران تر از این کتاب و جالب آنکه بازار تقاضا برای این خوردنی فراهم شده است و چه کسانی که گرسنه تن اند و بی هیچ دغدغه احساس تشنگی و گرسنگی روح و ذهن را در خود ندارند.

اقتدارگرایی ایران به روایت نویسنده گویی شکل اتمسفر گونه ای دارد که دور تا دور فرهنگ،سیاست،اقتصاد و اخلاق مدنی مردم ایران را گرفته است. دکتر سریع القلم در این کتاب 235 صفحه ای واژه ای را بدون دلیل به کار نبرده است و به واقع "سریع القلم" نگاشته.اقتدارگرایی ایران در پنچ فصل به رشته تحریر در آمده و محور اصلی آن بر چرایی اندیشه ای و نظری **** اقتدارگرایی در ایران است که با روایتی نظری-تاریخی به بررسی دوره های 7 پادشاه قاجار نیز پرداخته است و در فصل چهارم بررسی مقایسه ای صورت گرفته و در فصل پنجم نتیجه گیری همراه با آسیب شناسی و تک مضراب هایی از پیشنهادهای اصلاحی،کتاب را ختم می کند.

اقتدارگرایی ایرانی همانطور که خود دکتر سریع القم در ابتدای کتاب روایت می کند،ادامه پژوهش های وی در حوزه فرهنگ و توسعه است و کتاب"فرهنگ سیاسی" وی که سال گذشته آن را خواندم مقدمه ای است نظری بر این کتاب.به تازگی ماهنامه "مهرنامه" نیز به سردبیری محمد قوچانی پرونده ای را راجع به این کتاب تهیه کرده است و گفت و گویی مبسوط با نگارنده این کتاب انجام شده است که خواندن هر دوی اینها را توصیه می کنم.

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
من خوندن ۲ کتاب رو به همه تصیه میکنم ۱-لطفا گوسفند نباشید ۲- ۲ قرن سکوت
خيلي ببخشيد ها قصد جسارت ندارم ولي دو قرن سكوت يه كتاب كاملا متعصبانه و يكجانبس.واقعا پيشنهاد ميكنم اين كتاب رو نخونيد واگرم ميخونيد بدونيد به هيچ وجه برپايه ي مسندات علمي و تاريخي نيست اين جناب زرينكوب به شدت آدم ايراندوستي بوده كه از شدت علاقه به دام تعصب افتاده البته چون ما ايراني ها هم خيلي متعصبيم شايد اين حرف من شماروهم ناراحت كرده باشه كه پيشا پيش عذر ميخوام

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
خيلي ببخشيد ها قصد جسارت ندارم ولي دو قرن سكوت يه كتاب كاملا متعصبانه و يكجانبس.واقعا پيشنهاد ميكنم اين كتاب رو نخونيد واگرم ميخونيد بدونيد به هيچ وجه برپايه ي مسندات علمي و تاريخي نيست اين جناب زرينكوب به شدت آدم ايراندوستي بوده كه از شدت علاقه به دام تعصب افتاده البته چون ما ايراني ها هم خيلي متعصبيم شايد اين حرف من شماروهم ناراحت كرده باشه كه پيشا پيش عذر ميخوام

اصل کتاب که حقیقت بوده . جاهایی رو که تند رفته رو چشم پوشی کنید ، خواهید دید اعراب و اسلام چه ها که با ایران نکردند !

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34

یک کتاب را هرگز فراموش نکنید! صد سال تنهایی

موافقم. نه فقط بخاطر سرهنگ اورلیانو خوزه ، یا شاید مادرش ، بخاطر تمام نسل های کتاب . بخاطر حرفهای بی پایان کتاب ....واقعا شاهکاره !

بالا