• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابهایی که همه باید بخوانند!

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ترجمان دردها رو بخونید جالبه

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
گور به گور اثر ویلیام فاکنر

پریساا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بوف کور و بقیه کتابای هدایت
سلوک از دولت ابادی
چاه بابل و همنوایی ارکسترچوبها از قاسمی
مسخ و قصر از کافکا
رمان هم جنگ و صلح از تولستوی
جان شیفته از رومن رولان
برادران کازامازوف از داستایوسکی

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
خانواده ام و دیگر حیوانات
نویسنده یادم نیست.خیلی وقت پیش خوندم.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
t169_02_0.jpg

درود

-این کتاب حاوی چهار مقاله اجتماعی است: در ستایش بی سوادی، مهاجرت بزرگ، نگاهی به جنگ‌های داخلی، نکته هایی درباره تجمل کهنه و نو.

-با اینکه این مقاله ها در دهه نود میلادی نوشته شده، اما مسائلی که توسط نویسنده بیان شده فراتر از محدوده مکانی و زمانی است.

برخی از جملات کتاب

- رسانه‌ی آرمانیِ بی‌سوادِ نوع دوم ،تلویزیون است.

- ادبیات در اساس همیشه دغدغه گروهی کم شمار بوده است.

- مناقشات ریشه‌دار اجتماعی با موعظه از بین نمی‌رود.

- هر اندازه تمدن‌ها در برابر تهدید خارجی بسته‌تر شود و حصاری بلندتر به دور خود بکشند، در پایان چیزی که به دفاع بیرزد، براشیان باقی نمی‌ماند.

مشخصات کتاب

نویسنده: هانس ماگنوس انسنس برگر

مترجم: محمود حدادی

نشر: ماهی

چاپ اول 1390

152 صفحه

قیمت: 3500 تومان

یدرود

راستی! خواندنش به شدت توصیه می شود

Tracer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام

ولی پیشنهاد من به کسی که تا به حال دستی به کتاب نبرده اینه که از داستان های کوتاه و جذاب شروع کنه.
کتاب های بزرگ علوی درست مپل یه فیلم جذابه که میخوای تا آخر باهاش بمونی تا ببینی ته داستان چه خبره.
کتاب ورق پاره های زندانبرای اینکه به کتاب علاقه مند بشید عالیه مخصوصا برای دوران سخت سربازی..

neginolfat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من خودم از کتابای طولانی خیلی زود خسته میشم، به نظرم کتاب باید کوتاهو جذاب باشه، زیاد کتاب خون نیستم ولی یه کتاب خوندم که به همه تاحالا پیشناد کردم بخونن،کوتاهو هیجانیه،اسمش شطرنج باز هست ;)

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
خیلی از کتابایی که دوستان معرفی میکنن خیلی فنیه بدرد کسی که تا به حال کتاب نخونده نمیخوره بنظرم با کتابای رمان جذاب شروع کنی بهتره تا اول با کتاب خونی اخت شی بنظر آثار سر آرتور کانن دویل خیلی مناسبه.

neginolfat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
کتاب "آوای وحش" از نویسندهی آمریکایی "جک لندن" خیییییییییییییلیییییی زیباست ،واقعا ارزش خوندن رو داره.این رمان معروفترین رمان جک لندن هست.فیلمی هم بر اساس این کتاب ساخته شده.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
آثار " رضا قاسمی " رو هم به فارسی خوانهای حرفه ای اضافه کنید.

" چاه بابل "
" همنوایی شبانه ارکستر چوب‌ها "

رضا قاسمی - ویکی‌پدیا

دانلود کتابهای رضا قاسمی

با یک تاخیر دو ساله به این پست جواب می دم ، چون کلا خیلی فارسی خون نیستم. اخیرا " همنوایی شبانه ارکستر چوب‌ها " رو خوندم و به نظرم عالی اومد. چاه بابل رو هم حتما خواهم خوند.
چند روز قبل هم یکی از کارهای خانم فریبا وفی با عنوان "رویای تبت " رو خوندم که اون رو هم دوست داشتم. تصمیم دارم کارهای دیگه ی این نویسنده رو هم بخونم.
یکی دو ماه قبل هم "نگران نباش" از مهسا محب علی رو خوندم . سوژه ی داستان خوب بود ولی وجود همون عنصر ! ( نمود شدید تازه به دوران رسیدگی در ادبیات داستانی ایرانی ،به خصوص بین نویسندگان جدید ایرانی :D) توی داستان به شدت توی ذوقم زد !

"زیر آفتاب خوش خیال عصر" از جیران گاهان هم داستان قشنگی داشت و ازش لذت بردم .

کلا داستان هایی رو انتخاب کرده بودم که جوایز ادبی رو به خودشون اختصاص داده بودن و هدفم هم این بود که با ادبیات معاصر ایران بیشتر آشنا بشم و بدونم ذائقه ی مردم و به خصوص هیات داوران جشنواره ها و بنیادهای ادبی چه جوریه :دی

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
با یک تاخیر دو ساله به این پست جواب می دم ، چون کلا خیلی فارسی خون نیستم. اخیرا " همنوایی شبانه ارکستر چوب‌ها " رو خوندم و به نظرم عالی اومد. چاه بابل رو هم حتما خواهم خوند.
چند روز قبل هم یکی از کارهای خانم فریبا وفی با عنوان "رویای تبت " رو خوندم که اون رو هم دوست داشتم. تصمیم دارم کارهای دیگه ی این نویسنده رو هم بخونم.
یکی دو ماه قبل هم "نگران نباش" از مهسا محب علی رو خوندم . سوژه ی داستان خوب بود ولی وجود همون عنصر ! ( نمود شدید تازه به دوران رسیدگی در ادبیات داستانی ایرانی ،به خصوص بین نویسندگان جدید ایرانی :D) توی داستان به شدت توی ذوقم زد !

"زیر آفتاب خوش خیال عصر" از جیران گاهان هم داستان قشنگی داشت و ازش لذت بردم .

کلا داستان هایی رو انتخاب کرده بودم که جوایز ادبی رو به خودشون اختصاص داده بودن و هدفم هم این بود که با ادبیات معاصر ایران بیشتر آشنا بشم و بدونم ذائقه ی مردم و به خصوص هیات داوران جشنواره ها و بنیادهای ادبی چه جوریه :دی

سلام، به سلامتی می خوای دست به کار شی و کتاب خودت رو به زودی ببری زیر چاپ؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
Ketab--totalitarism_preview.jpg
درود
با اینکه بیشتر به "زندگینامه" خواندن علاقه دارم،اما متنوع خواندن را نیز دوست دارم مخصوصا اگر از نوع جامعه شناسی و علوم اجتماعی باشد
توتالیتاریسم را تمامیت‌خواهی ترجمه کرده‌اند و به نوعی از حکومت‌های اقدارگرا گفته می‌شود که با خواندن کتاب متوجه خصوصیات و ویژگی این نوع از حکومت‌ها می‌شوید.

هانا آرنت این کتاب را در اواسط دهه شصت و با توجه به اسناد و مدارک به جا مانده از حکومت هیتلر و استالین نوشت.

برخی از جملات ناب کتاب:

فرمانروای توتالیتر عملا مانند کسی رفتار می‌کند که آن‌قدر به دیگری توهین می‌‌کند تا آن که همه بدانند آن شخص دشمن است و از آن پس بتواند با توجیه دفاع از خود، او را بکشد.

- توتالیتاریسم در راس قدرت، همه‌ی استعدادهای ناب را بدون هیچ اعتنایی به هواداری آن‌ها از جنبش،‌ از سرکار بر می‌دارد و به جای آن‌ها عقل باختگان و بی‌خردانی را می‌نشاند که همان بی‌عقلی و عدم آفرینندگی‌شان،‌ بهترین تضمین وفاداری آن‌هاست.

مشخصات کتاب

عنوان: توتالیتاریسم

نویسنده: هانا آرنت

ترجمه: محسن ثلاثی

نشر: ثالث

چاپ سوم 1390

قیمت 8000 تومان

بدرود

Last edited:

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
فرزندان سانچز
_1_~1.JPG

درود

برخی کتابها هستند که آدم واقعا تعجب می کند وقتی میبیند اینقدر مهجور مانده اند و کم خوانده شده اند.فرض کنید مثلا کتابی را که 4سال پیش چاپ اولش بوده و الان هم هنوز چاپ اولش را میبیند،چرا؟
هنگام درس دو واحدی "مردم شناسی" در دانشگاه،استاد می گفت: یکی از جذاب ترین تجربیات، تجربه های ناب انسان شناسانی هست که مدتی طولانی را نزد قبایل بدوی به صورت مهمان زندگی کرده اند تا زندگی آنان را مورد تحقیق و بررسی قرار دهند.مردم شناسانی که پایبند اصل "نسبیت گرایی فرهنگی" هستند و نه "قوم مداری فرهنگی"

اسکار لوئیس، انسان شناس آمریکائی یکی از همین افراد است که مدتی را در بین طبقات فقیر و متوسط به پائین مکزیک گذرانده و از بین چند ده خانواده، خانواده سانچز را به عنوان نمونه موردی انتخاب کرده و چند سالی را در کنار آنان زندگی میکند. اسکار لوئیس در این مدت پدر و چهار فرزند خانواده را تشویق به بیان اتفاقات زندگی شان کرده و سپس مجموعه این صحبت ها را به شکل خود زندگی نامه ای از زندگی این 5 نفر در کتاب "فرزندان سانچز" منتشر میکند. کتاب فصل به فصل پیش میرود و در هر فصل یکی از اعضای خانواده سانچز بخشی از زندگی و اتفاقاتش را بصورت تک روایت بازگو میکند.

"فرزندان سانچز" حقیقتا کتابی بسیار تاثیر گذار و حتی هولناک است. نمایشی از فقر و مشکلات مردمان جامعه ای که در حال گذاری دردناک و سخت از کشوری عقب مانده به کشوری در حال توسعه است. از تلاش و کشمکشی مدام برای زنده ماندن و بدست آوردن حداقل ها.

کتاب را نشر هرمس منتشر کرده و همانطور که در مقدمه نوشتم، با وجود اینکه کتابی بی نظیر است و کمتر کتابی با این خصوصیت در ایران منتشر شده، اما همچنان چاپ اولش در تمام کتاب فروشی ها در دسترس است!
بدرود

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
تن تن هم چیز خوبیه! یعنی عالیه! میتونی زندگیت رو به دو بخش قبل تن تن خوندن و بعد تن تن خوندن تقسیم کنی :دی

....بتونی نسخه های قبل انقلاب (یونیورسال) رو هم گیر بیاری که دیگه معرکس... من خودم دنبالشم .

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
با دوستم تصمیم گرفتیم بجای اینکه وقتمون رو همش صرف دیدن سریال های هالیوودی کنیم کتاب بخونیم و در موردش با هم بحث کنیم
از دوستان میخوام که راهنمایی کنن من رو ، سلیقه کتاب خونی ام اینجوری هست
کتاب هایی که خوندم و بسیار دوست داشتم ( البته نه اینکه فقط اینها رو خوانده باشم ) .......... در رویای بابل ( ریچارد براتیگان ) که عاشق این کتابم ، کافکا در کرانه ( هاروکی موراکامی ) ، شیاطین و فرشتگان ( دن براون ) ؛ نمایشنامه مرگ در میزند و زنده باد وارگاس ( وودی آلن ) و بهترین کتاب دنیا یعنی شازده کوچولو ( آنتوان دو سنت اگزوپری )
البته به کتاب های تاریخی هنری هم علاقه دارم ( مثل تاریخ هنر ، اما نه بصورت تاریخ هنر که در دانشگاه خوندم ، بیشتر شبیه افسانه ها و باورهای تمدن های قدیمی )

ترجیحا کتاب ها نسخه pdf داشته باشه

بالا