banehmarket.com
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 2
خب آقایون محترم وقتی یک جنس از بانه میخرید که با پوله بارریش تقریبا یکی میشه با شهره خودتون چه کاریه از اونجا بگیرید؟ اونم جنسه ندیده با اون گارانتی های مسخره بانه ای.
الان TV SONY 42W670 با گارانتی اصلی که شامل پنل میشه شیراز 2.250 . بانه من قیمت گرفتم 1.900 . که با باربریش 2.100 200 در میاد تا شیراز.اونم با گارانتی که شامل پنل نمیشه.اونم به مدت 1 سال.خب چه کاریه که از بانه بخرم؟ مثله آدم میرم تو شهر خودمون میخرم.من موندم چرا مردم قبل از خرید یه حساب سر انگشتی نمیکنن از بانه..............
منظورتون چیه؟ یعنی بنده گرون خریدم یا ارزون؟ کسی به بنده آمار نداده.من خودم قیمت گرفتم عزیز.....
شما میتونی بری بیرون سوال کنی : W670 42 INCH از 2.200 بنده قیمت دارم تا 2.690 . خودم این تی وی رو خریدم با ضمانت نامه بازرگانی ایران.2.255.... در ضمن من قبل از خرید وسایل برقی تقریبا همه جارو میگردم چه شهره خودم چه داخل اینترنت.اول قیمتهارو میسنجم بعد میخرم.حالا منظوره شمارو من نفهمیدم ؟ 600 تفاوت داره یعنی چی؟ اگه منظورتون بانه هست که بنده این مدل رو کمتر از 1.900 پیدا نکرد.و تازه بانه مفت هم بدن نمیخرم.چون موقع خرید تی وی شما فقط دارید پوله پنل رو میدید.که اگر گارانتی بهش نخوره مفت هم نمی ارزه....بنده فکر میکنم مدل 32 اینچ رو منظورتونه که میگید 600 اختلافشه. مدل 32 اینج قیمت در بانه با گارانتی مسخرش از 1.200 قیمت بود تا 1.400 .میتونی زنگ بزنی قیمت کنی. اما اینجا از 1.600 قیمت بود تا 1.790 با گارانتی اصلی بازرگانی ایران.....
آقای محترم ما و خیلی از دوستان که از پشت کوه نیمدیم.خب وقتی میگه جنس اینجوری بوده حتما بوده دیگه...منم خودم چند نفر رو میشناسم همینجور به سرشون اومده.الان بنده از بانه مارکت TV SONY W605B 40INCH قیمت گرفتم میگه با تخفیف 1.800. در صورتی که بنده همین جنس رو با گارانتی بازرگانی ایران خریدم 1.950 . خب چه کاریه از بانه بخرم؟ هزینه پست هم بهم گفتن 350 تومن. خب مگه مغزه خر خوردم اینجوری خرید کنم.بانه دیگه بانه قبل نیست.فقط همین.
دوست عزیز شما مغازه داری دوست داری برای خودت تبلیغ کنی = همه نظراتت مخالف بوده = ما به شما هم احترام می زاریم.
ما نه حرف زور به کسی می زنیم - نه کسی رو احمق خطاب می کنیم.
من با دلیل و مدرک و سندیت در یک کاتالوگ که خیلی هم زمانش دور نیست و مال دو هفته پیشه و تازه تخفیف هم خورده ( به مناسبت شب یلدا ) خدمتتون عرض کردم.
دیگران هم همین الان می تونند تو تهران (یا شهرستان خودشون ) قیمت بگیرند و خواهند دید که قیمت های سایت فروشگاهی بانه مارکت http://banehmarket.com چقدر ارزونتره و خودشون صحت حرفهای بنده را در می یابند.دقیقا" همین طوره الان 55 سونی 555w800 در این تاریخ(قیمت های با تخفیف شب یلدا در تران دوستان لطف کردن از کاتالوگ تبلغاتی عکس گرفتن و برام ارسال کردن) در تهران=6.000.000 ملیون تومان ما می دیم=4.750.000 تومان --- تلویزیون 70w850 در تهران = با تخفیف شب یلدا = 14.999.000 هزار تومان ما در بانه مارکت می دیم=10.500.000 هزار تومان - سینمای خانگی n9200 در تهران با تخفیف شب یلدا = 3.249.000 تومان در بانه مارکت به قیمت 2.350.000 تومان اینها تفاوت قیمت بیشتر رو نشون می ده در این تاریخ هر کسی برای این قیمت ها که بعضا" از ملیون هم تفاوت و اختلاف قیمت بیشتره : بنده در قبال حرفم پاسخ گو و جوابگر هستم و به درستی این قیمت ها اعتقاد دارم.