usef8000
Registered User
راستی trafficswirl.com به نظرت چطوراست ریتشم که 1000 تا 65 سنته بیت کوین هم مثل اینکه واریز داره
نه اون 2 تا که اصلا فعالیت نکن چون هی الکی Kick ت می کنن،یعنی حداقل واسه من اینطوری بود.دو تاش که مثل همن حالا بدرد میخورن که توش کار کنم بازدهیش چقدره ریت و قیمتش چجوراست؟
من از دیروز بیش از 1000 تا سورف کردم،اصلا برای سورف پول نمیده،فقط اون وسطای کار صندوقچه بهت میده که توش 1 تا 3 سنت هست و اصلا به صرفه نیست.کجا نوشته که هر 1000 سورف 65 سنت میده؟راستی trafficswirl.com به نظرت چطوراست ریتشم که 1000 تا 65 سنته بیت کوین هم مثل اینکه واریز داره
همون اولای سایت ریتشو زده ظاهرا که بالا پایین میشه. توی همین سایت کار کردی؟من از دیروز بیش از 1000 تا سورف کردم،اصلا برای سورف پول نمیده،فقط اون وسطای کار صندوقچه بهت میده که توش 1 تا 3 سنت هست و اصلا به صرفه نیست.کجا نوشته که هر 1000 سورف 65 سنت میده؟
آره،متن دقیقش رو بهم بدی ممنون میشم،هرچی گشتم همچین چیزی ندیدم،سایتش بیشتر ازت پول می خواد تا بهت پول بده،همش تبلیغ خرید آپگرید و توکن می کنه!همون اولای سایت ریتشو زده ظاهرا که بالا پایین میشه. توی همین سایت کار کردی؟
توی صفحه Stats.درآمد و اطلاعات حساب و کجا میزنه؟؟؟
صد تا سایت سورف کن تا برات بفرستم.سلام
داداش من با یوزر downloadi زیر مجموعه ات شدم
چند تا ترفندی چیزی بهمون یاد بده
دست مارو هم بگیر ;-) ♥
صد تا سایت سورف کن تا برات بفرستم.
ارسال شدلطفا برای منم بفرست،با اکانت navidahanj بالای 100 تا سورف کردم . زیر مجموعه شما شدم .
نه با آی پی ایران مشکلی نداره.نیاز به چیز پی ان داره؟؟
من در سایت 90news.in که یک سایت شرطبندی فوتبال بود عضو بودم .5 میلیون بولم تو سایت بود که نزدیک به 10 روزه بسته شده . کسی میتونه کمکم کنه به بولم برسم؟؟؟؟گزینه پرفکت مانی رو اصلا نداره
بعدش پی پال با 62 درصد اوله