• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
$17.00 پرداخت شد.
85587587826524622003.jpg

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
این تاپیک رو از اول تا اخر پست به پست خوتدم و به این نتیجه رسیدم که این سایت اصلا ارزش فعالیت و وقت گذاشتن رو نداره. ما ایرانی ها به چه بدبختی افتادیم که باید از این جور سایت ها کسب درامد کنیم! عین بیگاری می مونه!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
این تاپیک رو از اول تا اخر پست به پست خوتدم و به این نتیجه رسیدم که این سایت اصلا ارزش فعالیت و وقت گذاشتن رو نداره. ما ایرانی ها به چه بدبختی افتادیم که باید از این جور سایت ها کسب درامد کنیم! عین بیگاری می مونه!
بهتره این پست رو توی تاپیک های مربوط به ساتوشی و بیتکوین و "ممدقلی خان کوین" و امثالهم که واسه هر کلیک هر ساعت 1000 ساتوشی میدن بذارید. :)
پ.ن هر 1 میلیون ساتوشی 7 دلار! :))))

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
بهتره این پست رو توی تاپیک های مربوط به ساتوشی و بیتکوین و "ممدقلی خان کوین" و امثالهم که واسه هر کلیک هر ساعت 1000 ساتوشی میدن بذارید. :)
پ.ن هر 1 میلیون ساتوشی 7 دلار! :))))
هیچ کدوم ارزش فعالیت ندارن.. نه این نه اونا... چون همونطور که گفتم بیگاریه بیگاری! گدایی سودش خیلی بیشتره بخدا!!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
هیچ کدوم ارزش فعالیت ندارن.. نه این نه اونا... چون همونطور که گفتم بیگاریه بیگاری! گدایی سودش خیلی بیشتره بخدا!!
من کسی رو مجبور نکردم عضو بشه،این بخش برای معرفی اینجور سایت هاست و منم دارم همین کار رو انجام میدم،این دیگه به کاربرا مربوطه که گدایی رو دوست دارن یا فعالیت در این سایتا رو! :)
پ.ن 30 سنتی که این سایت برای هر 1000 بازدید میده فقط حالت تشویق برای سورف کردن داره،این دیگه به زرنگی سورف کننده بستگی داره که کردیت هاش رو چطور خرج کنه،مثلا میتونه باهاش برای سایت های PTP بازدید بفرسته و پول بیشتری دریافت کنه،برای افزایش بازدید وبلاگ و سایتش،و یا حتی برای کسب زیرمجموعه استفاده کنه. ;)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من کسی رو مجبور نکردم عضو بشه،این بخش برای معرفی اینجور سایت هاست و منم دارم همین کار رو انجام میدم،این دیگه به کاربرا مربوطه که گدایی رو دوست دارن یا فعالیت در این سایتا رو! :)
پ.ن 30 سنتی که این سایت برای هر 1000 بازدید میده فقط حالت تشویق برای سورف کردن داره،این دیگه به زرنگی سورف کننده بستگی داره که کردیت هاش رو چطور خرج کنه،مثلا میتونه باهاش برای سایت های PTP بازدید بفرسته و پول بیشتری دریافت کنه،برای افزایش بازدید وبلاگ و سایتش،و یا حتی برای کسب زیرمجموعه استفاده کنه. ;)
من هم فقط نظرمو گفتم دوست عزیز.. شما به خودت نگیر! ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه داداش درسته این سایت ممکنه درامدی نداشته باشه ولی برا بالا بردن تعداد پست ها خوب جواب دادهo_O
آشنا می زنی...آها همونی هستی که اینجا پست زدی فلان قدر برنده شدم...بعد گفتم اسکرین شات بده رفتی رو سایلنت ;)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز بنده هم زیرمجموعت شدم baghernaderi فعلا دارم سورف میکنم ترفندا رو هم برام بفرست فعلا مشکلم با عکسا هستش که مصرفش بالاس زمان سنجشو حل کردم که دو سوته رد میشه راستی فکر نکنم اسکریپتی براش باشه که اتومات سورف بشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز بنده هم زیرمجموعت شدم baghernaderi فعلا دارم سورف میکنم ترفندا رو هم برام بفرست فعلا مشکلم با عکسا هستش که مصرفش بالاس زمان سنجشو حل کردم که دو سوته رد میشه راستی فکر نکنم اسکریپتی براش باشه که اتومات سورف بشه
داداش مطمئنی داری تایمرش رو دور می زنی؟ چون تا جایی که می دونم غیر ممکنه!ممکنه به صورت ظاهری سرعت تایمرش رو بالا ببری ولی سورفت حساب نمیشه و می نویسه Too Fast! تا الان 10 تا سورف کردی،به 100 تا که برسی واست می فرستم.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323

زمان سنجشو چطوری حل کردی ؟ :D اگه pri8 نیست به ما هم یاد بده

بالا