• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
داداش مطمئنی داری تایمرش رو دور می زنی؟ چون تا جایی که می دونم غیر ممکنه!ممکنه به صورت ظاهری سرعت تایمرش رو بالا ببری ولی سورفت حساب نمیشه و می نویسه Too Fast! تا الان 10 تا سورف کردی،به 100 تا که برسی واست می فرستم.
اره این ارورو هم میده ولی سرعت تا حدی باید بالا برد من سورف 20 ثانیه ای رو دارم انجام میدم فعلا مشکل با عکساشه واقعا ترافیک زیاد میخوره با غیرفعال کردن عکسا هم که نمیشه اون عکساشو کلیک کرد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یک خبر خوب تونستم فسمت پایین که سورف میکنیم رو غیرفعال کنم که روی سرعت و ترافیکی که استفاده میکنه صرفه جویی بشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک خبر خوب تونستم فسمت پایین که سورف میکنیم رو غیرفعال کنم که روی سرعت و ترافیکی که استفاده میکنه صرفه جویی بشه
خوبه،فقط لطفا توی تاپیک نذارید روشتون رو...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ماشاالله حتما پیرت کرده موهاتم سفید شده نه! شوخی
پس با تجربه شدی
البته من حسابم رو همیشه به Ultimate ارتقا میدم که تایمرش 10 ثانیه اس به جای 15 یا 20 ثانیه،راستی موقع سورف پنجره رو خیلی کوچیک نکنی چون گیر میده ،اول پنجره رو به اندازه نصف صفحه کن بعد بکشش به سمت راست طوری که فقط اون عکسا و فریم سفید پایینش دیده بشن اما سایز پنجره بزرگ باشه...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
البته من حسابم رو همیشه به Ultimate ارتقا میدم که تایمرش 10 ثانیه اس به جای 15 یا 20 ثانیه،راستی موقع سورف پنجره رو خیلی کوچیک نکنی چون گیر میده ،اول پنجره رو به اندازه نصف صفحه کن بعد بکشش به سمت راست طوری که فقط اون عکسا و فریم سفید پایینش دیده بشن اما سایز پنجره بزرگ باشه...
یعنی ماهی 20 دلار میدی که آلتیمیت بشی چه فایده ای داره مگه چقدر از این سایت در میاد که بخای ارتقا هم بدی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی ماهی 20 دلار میدی که آلتیمیت بشی چه فایده ای داره مگه چقدر از این سایت در میاد که بخای ارتقا هم بدی
در حالت معمولی تایمرش 15 ثانیه اس و 0.5 Credit میده بهت،وقتی ارتقا میدی 10 ثانیه اس و 1 Credit میده،از همین Credit ها می تونی استفاده کنی برای ارسال بازدید برای سایت های Paid To Promote که به ازای هر بازدیدی که براشون می فرستی یه پولی بهت میدن... :)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
در حالت معمولی تایمرش 15 ثانیه اس و 0.5 Credit میده بهت،وقتی ارتقا میدی 10 ثانیه اس و 1 Credit میده،از همین Credit ها می تونی استفاده کنی برای ارسال بازدید برای سایت های Paid To Promote که به ازای هر بازدیدی که براشون می فرستی یه پولی بهت میدن... :)
خب توی همین 20 ثانیه ای کردیت 1 هستش خب مزیت دیگه ارتقا چیه که ارزش داره راستی از این سایتای پروموت چندتا میتونی معرفی کنی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خب توی همین 20 ثانیه ای کردیت 1 هستش خب مزیت دیگه ارتقا چیه که ارزش داره راستی از این سایتای پروموت چندتا میتونی معرفی کنی
خب 10 ثانیه فرقشه دیگه...مثلا توی 4000 تا که حساب کنی 40000 ثانیه فرق داره...یکی دیگه از مزیت هاش اینه که جایزه های بهتری برنده میشی،و اینکه سایت هایی که ثبت می کنی زودتر بازدید دریافت می کنن،واسه اون سایت ها هم توی گوگل بزن Paid To Promote کلی سایت میاره...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خب 10 ثانیه فرقشه دیگه...مثلا توی 4000 تا که حساب کنی 40000 ثانیه فرق داره...یکی دیگه از مزیت هاش اینه که جایزه های بهتری برنده میشی،و اینکه سایت هایی که ثبت می کنی زودتر بازدید دریافت می کنن،واسه اون سایت ها هم توی گوگل بزن Paid To Promote کلی سایت میاره...
اونوقت با این ترفندایی که میزنیم همه تبلیغا رو بلاک میکنیم سایتایی که تبلیغ میشن حساب میشن یا نه چون سایتایی که پروموت میشن باید با آیپی ها مختلف دیده بشن تا پولی داده بشه حالا خودت اونایی که مطمئنن رو چندتاشو بفرست ممنون میشم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اونوقت با این ترفندایی که میزنیم همه تبلیغا رو بلاک میکنیم سایتایی که تبلیغ میشن حساب میشن یا نه چون سایتایی که پروموت میشن باید با آیپی ها مختلف دیده بشن تا پولی داده بشه حالا خودت اونایی که مطمئنن رو چندتاشو بفرست ممنون میشم
شما تبلیغا رو بلاک می کنی،بقیه که نمی کنن،سایتش بالای 800 هزار نفر عضو داره...پس خیالت راحت باشه که تمام بازدید هارو دریافت می کنی،یعنی واسه من که تاحالا اینطور بوده...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خب قول افزایش سرعت رو داده بودم و اینکه با برنامه Cheat Engine فایرفاکسو انتخاب میکنید و گزینه اسپید هکو انتخاب میکنید تمام
یک کمک دیگه در اصل ترفند که راحتتر بتونید سورف کنید افزونه always_on_top رو نصب میکنید فعالش میکنید و صفحه رو کوچیک میکنید میزارید کنار راحت سورف میکنید
تشکر فراموش نشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
$0.08 برنده شدم :)
maimiqy7samjiq9uuix3.jpg

بالا