• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من هنوز اول راهم هر چی بانوس میده تکسته سنت کی میده
جایزه پولیش هر روز از سورف 350 تا 1000ه،بلیط هایی هم که برنده میشی یکی از جایزه هاش 1$ه که تا الان 2 بار برنده شدم...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
ببخشید یه سایت Paid To Promote که معتبر باشه معرفی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
0.13$ برنده شدم :)
e7kl1ad75f5x3371y50f.jpg

coin

Registered User
لایک‌ها
20
خب قول افزایش سرعت رو داده بودم و اینکه با برنامه Cheat Engine فایرفاکسو انتخاب میکنید و گزینه اسپید هکو انتخاب میکنید تمام
یک کمک دیگه در اصل ترفند که راحتتر بتونید سورف کنید افزونه always_on_top رو نصب میکنید فعالش میکنید و صفحه رو کوچیک میکنید میزارید کنار راحت سورف میکنید
تشکر فراموش نشه
از Cheat Engine که نمیشه استفاده کرد می نویسه too fast

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اره فقط ثانیه شمارو تند میکنه بهتر از هیچیه
خوب فایده اش چیه؟ اگه می خوای عکس ها رو زودتر ببینی ادبلاک پلاس رو نصب کن بعد ادبلاک پلاس المنت هاید هلپر رو نصب کن باهاش اون فریمی که روی عکس ها رو گرفته رو مخفی کن...به همین راحتی!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خوب فایده اش چیه؟ اگه می خوای عکس ها رو زودتر ببینی ادبلاک پلاس رو نصب کن بعد ادبلاک پلاس المنت هاید هلپر رو نصب کن باهاش اون فریمی که روی عکس ها رو گرفته رو مخفی کن...به همین راحتی!
مگه اینجوری ارور سرعت بالا رو نمیده اینجوری ظاهر حل میشه فقط

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مگه اینجوری ارور سرعت بالا رو نمیده اینجوری ظاهر حل میشه فقط
در حالت معمول وقتی به Go میرسه اون فریم برداشته میشه و می تونی کلیک کنی،ولی اینطوری وقتی تایمر روی یک باشه می تونی کلیک کنی...به هر حال یه مقدار سریع تر از حالت معمولیه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی خیلی سادست،شما روی گزینه Start Surfing با تایمر 15 ثانیه ای کلیک می کنید،و هر 15 ثانیه یک سایت براتون باز میشه و یک تصویر،برای مثال این:
29047319039062065465.jpg

شما باید روی اونی که تکراریه کلیک کنید تا سایت بعدی براتون باز بشه.هر کلیک که بکنید در هر 15 ثانیه 0.0003$ درآمدتون میشه که بعد از رسیدن به 3 دلار می تونید برداشت کنید.در بین ممکنه پول یا بلیت برای جایزه 1 دلاری هم برنده بشید.
اگر هم نگران مصرف اینترنتتون هستید،یه پیغام خصوصی به من بزنید تا راه حلش رو براتون توضیح بدم. ;)
سلام میشه بگی چطوری مصرف اینترنت رو پایین بیاریم توی این روش؟ به نظرت درآمدش کم نیست؟ خیلی زمان می بره که موجودی مون به سه دلار برسه که...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام میشه بگی چطوری مصرف اینترنت رو پایین بیاریم توی این روش؟ به نظرت درآمدش کم نیست؟ خیلی زمان می بره که موجودی مون به سه دلار برسه که...
برای اینکه روش رو براتون ارسال کنم باید زیرمجموعه من بشید و حداقل صد تا سایت رو سورف کنید...درآمدش هم نسبت به کار خیلی ساده ای که انجام می دید مناسبه.

بالا