AbolTheRocker
Registered User
جایزه پولیش هر روز از سورف 350 تا 1000ه،بلیط هایی هم که برنده میشی یکی از جایزه هاش 1$ه که تا الان 2 بار برنده شدم...من هنوز اول راهم هر چی بانوس میده تکسته سنت کی میده
جایزه پولیش هر روز از سورف 350 تا 1000ه،بلیط هایی هم که برنده میشی یکی از جایزه هاش 1$ه که تا الان 2 بار برنده شدم...من هنوز اول راهم هر چی بانوس میده تکسته سنت کی میده
نوش جونت تشکرجایزه پولیش هر روز از سورف 350 تا 1000ه،بلیط هایی هم که برنده میشی یکی از جایزه هاش 1$ه که تا الان 2 بار برنده شدم...
http://goo.gl/ohdqwxببخشید یه سایت Paid To Promote که معتبر باشه معرفی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
از Cheat Engine که نمیشه استفاده کرد می نویسه too fastخب قول افزایش سرعت رو داده بودم و اینکه با برنامه Cheat Engine فایرفاکسو انتخاب میکنید و گزینه اسپید هکو انتخاب میکنید تمام
یک کمک دیگه در اصل ترفند که راحتتر بتونید سورف کنید افزونه always_on_top رو نصب میکنید فعالش میکنید و صفحه رو کوچیک میکنید میزارید کنار راحت سورف میکنید
تشکر فراموش نشه
اره فقط ثانیه شمارو تند میکنه بهتر از هیچیهاز Cheat Engine که نمیشه استفاده کرد می نویسه too fast
خوب فایده اش چیه؟ اگه می خوای عکس ها رو زودتر ببینی ادبلاک پلاس رو نصب کن بعد ادبلاک پلاس المنت هاید هلپر رو نصب کن باهاش اون فریمی که روی عکس ها رو گرفته رو مخفی کن...به همین راحتی!اره فقط ثانیه شمارو تند میکنه بهتر از هیچیه
مگه اینجوری ارور سرعت بالا رو نمیده اینجوری ظاهر حل میشه فقطخوب فایده اش چیه؟ اگه می خوای عکس ها رو زودتر ببینی ادبلاک پلاس رو نصب کن بعد ادبلاک پلاس المنت هاید هلپر رو نصب کن باهاش اون فریمی که روی عکس ها رو گرفته رو مخفی کن...به همین راحتی!
در حالت معمول وقتی به Go میرسه اون فریم برداشته میشه و می تونی کلیک کنی،ولی اینطوری وقتی تایمر روی یک باشه می تونی کلیک کنی...به هر حال یه مقدار سریع تر از حالت معمولیه.مگه اینجوری ارور سرعت بالا رو نمیده اینجوری ظاهر حل میشه فقط
سلام میشه بگی چطوری مصرف اینترنت رو پایین بیاریم توی این روش؟ به نظرت درآمدش کم نیست؟ خیلی زمان می بره که موجودی مون به سه دلار برسه که...خیلی خیلی سادست،شما روی گزینه Start Surfing با تایمر 15 ثانیه ای کلیک می کنید،و هر 15 ثانیه یک سایت براتون باز میشه و یک تصویر،برای مثال این:![]()
شما باید روی اونی که تکراریه کلیک کنید تا سایت بعدی براتون باز بشه.هر کلیک که بکنید در هر 15 ثانیه 0.0003$ درآمدتون میشه که بعد از رسیدن به 3 دلار می تونید برداشت کنید.در بین ممکنه پول یا بلیت برای جایزه 1 دلاری هم برنده بشید.
اگر هم نگران مصرف اینترنتتون هستید،یه پیغام خصوصی به من بزنید تا راه حلش رو براتون توضیح بدم.![]()
برای اینکه روش رو براتون ارسال کنم باید زیرمجموعه من بشید و حداقل صد تا سایت رو سورف کنید...درآمدش هم نسبت به کار خیلی ساده ای که انجام می دید مناسبه.سلام میشه بگی چطوری مصرف اینترنت رو پایین بیاریم توی این روش؟ به نظرت درآمدش کم نیست؟ خیلی زمان می بره که موجودی مون به سه دلار برسه که...