• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Clixsense - (و مقداری خاطره!)

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
من الان 8.5 دلار دارم تو حسابم:دی
چجوری باید درخواست واریز بدم؟؟
گشتم به چشمم نخورد!!
راستی پرداخت آنی هست؟
اگه آنی نیست چه روزایی پرداخت میشه؟میخوام ببینم مثلا اگه ماهی یه باره بزارم نزدیک تاریخ پرداخت شد درخواست بدم که بازم پول بیاد تو حسابم:دی

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
ببینید :
AlertPay exchanges.

The time frame for exchanges FROM AlertPay is up to 7 days.

Note: We do not accept Credit Card payments trough AlertPay, but only from the Account Balance and only from Verified AlertPay accounts.
بهتره شرایطشو رعایت کید...من 1 بار چنج کردم و چندساعت بعد لیبرتی رو زد به حسابم ولی شانس اوردم چون حسابم وریفای نیست..
اون قسمت up to 7 days یعنی امکان داره چند ساعت بعد بزه امکان داره فردا پولو به حسابت بزنه امکانم داره 7 روز بعد بزنه..

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
من الان 8.5 دلار دارم تو حسابم:دی
چجوری باید درخواست واریز بدم؟؟
گشتم به چشمم نخورد!!
راستی پرداخت آنی هست؟
اگه آنی نیست چه روزایی پرداخت میشه؟میخوام ببینم مثلا اگه ماهی یه باره بزارم نزدیک تاریخ پرداخت شد درخواست بدم که بازم پول بیاد تو حسابم:دی

با 8.5 دلار از طریق Paypal یا Payza میتونی درخواست پرداخت بدی. برای این کار باید بری قسمت Profile and Setting و اونجا Method پرداختی رو تعیین کنی (Payza ) بعد ایمیل اکانتت رو بنویسی. در نهایت میری قسمت Account Summary و روی Cashout کلیک می کنی تا با کم کردن فی پول رو به حسابت واریز کنه.
باید دقت داشته باشی که تمامی واریزی ها دوشنبه غروب هر هفته (به وقت آمریکا) که میشه ساعت 12 شب به بعد دوشنبه ها به وقت ایران صورت می گیره. پس اگه تا دوشنبه موفق به گرفتن پولت نشدی می تونی تا یه هفته دیگه به مال اندوزی بپردازی !

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
بیخودی اکانت منو بستن!!!

چه کنم حالا؟؟؟

Your account has been suspended.

همیشه هم با چیز پی ان رفتم سایت!!

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
بیخودی اکانت منو بستن!!!

چه کنم حالا؟؟؟

Your account has been suspended.

همیشه هم با چیز پی ان رفتم سایت!!

جدی؟ چقد مسخره واقعاً. من یه چند روزیه کم سر میزنم ولی اکانتم فعلاً بازه، البته شاید مال منم به همین زودیا ببندن !
با این حال در کل از سایتش راضی بودم، به نظرم از Neobux بهتــر بود. شما دریافتی از سایت داشتی چیزی ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ایمیل بزن ، ببین دلیلش رو چی میگه / شاید فهمیده ایرانی هستی.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
جدی؟ چقد مسخره واقعاً. من یه چند روزیه کم سر میزنم ولی اکانتم فعلاً بازه، البته شاید مال منم به همین زودیا ببندن !
با این حال در کل از سایتش راضی بودم، به نظرم از Neobux بهتــر بود. شما دریافتی از سایت داشتی چیزی ؟

نه 9 دلار تو حسابم بود که میخواستم درخواست بدم اما بستن دیگه حسابو

Captive

لایک‌ها
16,665

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
Hello, you are from Iran. It is a direct violation of our user agreement to register from a Country that we do not allow registrations from. You also violated our user agreement by accessing our website with a proxy server.
اینو جواب دادن

از کجا فهمیدن نمیدونم والا!!

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
Hello, you are from Iran. It is a direct violation of our user agreement to register from a Country that we do not allow registrations from. You also violated our user agreement by accessing our website with a proxy server.
اینو جواب دادن

از کجا فهمیدن نمیدونم والا!!

حتما توی اکانتت بودی که وی پی قطع شده بعدم یه صفحه ای رو باز کردی که اینطوری فهمیدن وگرنه مثلا اگه همون اول با آی پی ایران لاگین می کردی فکر نکنم مشکلی پیش میومد(در این صورت فقط مجوز ورود نمیداد، بعدش کافی بود کوکی رو پاک کنی تا دوباره با وی پی وارد اکانتت بشی)
یا یه همچین چیزایی!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود به شما،
بنده اکانتم ساسپند شده. از دوستان کسی اکانت کلیک سنس داره که استفاده نکنه؟ برای تبلیغات در سایت کلیک سنس میخوام..هر کاری میکنم نمیتونم ثبت نام کنم.پیشاپیش تشکر

hamid_maxpayne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکانت بنده هم معلق شد.بهم گفتن از ایران هستی.

ilavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من میخوام توی این سایت عضو بشم اما دیدم حساباتونو بسته / دلیل دقیقشو فهمیدین که چجوری فهمیده ایرانی هستید ؟
چند تا سوال دارم اگه میشه بهم جواب بدین ممنون .
در عضویت عادی روزانه چند کلیک با چه قیمتی میده ؟
برای آپگرید باید حداقل چند روز عضو باشی و چند تا کلیک کرده باشی و چقدر پول میخواد ؟
بعد از آپگرید روزانه چند تا کلیک با چه مبلغی میده ؟ (لطفا اینو حتما جواب بدین )
من شنیدم از این سایت با روشهای دیگه ای مثل پر کردن فرم سرچ و ... میشه درآمد داشت درسته ؟ اگه درسته لطفا اونارو توضیح بدین .
آیا کسی هنوز فعالیت میکنه تو این سایت یا حساب همتون بسته شد ؟

mr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من تازه عضو شدم .میخوام عضو clixsense بشم ولی هر کتری میکنم برام ایمیل فعال سازی نمیفرسته با وی پی ان وارد میشم .شما میدونید چرا؟

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همگی
شماها چطور تو این سایت فعالیت میکنید؟
ظاهرا هیچکدومتون تو ایران نیستید که اینقدر دارین راحت با این سایت کار میکنید.من امروز تو این سایت عضو شدم با یک وی پی ان که ای پی اختصاصی ایتالیا بود.آی پی چک کردم.
اما بعد چند دقیقه اکانتمو بست.تیکت زدم که چرا معلق کردین اکانتمو گفتن چون ایرانی هستی.
دوستان لطفا بگید از چه نوع یا وی پی ان استفاده میکنید؟
این سایت خیلی کارش درسته هم ایرانی بودنمو تشخیص داد هم اینکه با وی پی ان عضو شدم.
لطفا اگه کسی وی پی ان خوب سراغ داره به ما هم خبر بده.

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام به همگی
ظاهرا هیچکدومتون تو ایران نیستید که اینقدر دارین راحت با این سایت کار میکنید.من امروز تو این سایت عضو شدم با یک وی پی ان که ای پی اختصاصی ایتالیا بود.آی پی چک کردم.
اما بعد چند دقیقه اکانتمو بست.تیکت زدم که چرا معلق کردین اکانتمو گفتن چون ایرانی هستی.
این سایت خیلی کارش درسته هم ایرانی بودنمو تشخیص داد هم اینکه با وی پی ان عضو شدم.

نئوباکس به اون بزرگی نمیتونه تشخیص بده ، من احتمال میدم ادمینش ایرانی باشه ( شاید ) بعد کاربرا هم اسم و مشخصات ایرانی میزنن یا یه جورایی ، یه جایی سوتی میدن که میفهمه...

مورد بعد اینکه باید خیلی شاخ باشه تا بفهمه اونم Time zone سیستمتون هست که اگر (UTC+03:30) Tehran باشه احتمال میده ایران باشی و بن کنه...

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همگی

شاهین جان شما هم همه پستات واسه خودشن داستانیه ها!
تاپیک 7-6 ماه پیش و آوردی بالا!
لابد اون موقع اینقد حساس نبوده به این قضیه..
بعد از اون هم لابد واسه این سایت خیلی مهمه که هویت اصلی بازدیدکننده هاش رو بشناسه و طبق اون بهشون تسک و نظر سنجی و این مسائل رو ارائه بده و الان هم تقریبا همه سایت های GPT همینطور هستن!
بعضی از سایت ها هستند که اگه شما با چیز پی ان بری حتی باز هم نمیشن ! چه برسه به ثبت نام! بعضی ها تو ثبت نام گیر میدن ، بعضی ها تو دوره فعالیت و بعضی ها که بدترین نوع هم هستن موقع برداشت! چون تقریبا همه این سایت ها برداشت هاشون دستی هست و ادمین سایت میاد قبل از اینکه به شما پرداخت کنه اکانت شما رو چک میکنه و اگه از چیز پی ان استفاده کره باشی با کمال راحتی اکانتت رو می بنده!
این سایت هم اون جور ها که فکر می کنید آش دهن سوزی نیست و تازه حتی مثل نئوباکس یا پروباکس پرداخت های آنی (Instant) هم نداره!

موفق باشید :D

بالا