• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
آره الکی چت نکنیم فقط اونها باهم تبادل نظر کنن تو گروه. این افراد رو الان از کوجا پیدا کنیم
من فقط یکی دو نفر از اعضا پولفا رو شاید بتونم پیدا کنم . یه سری کسای دیگه هم هستن که شاید قبول کنن بیان . هر وقت خواستی میتونیم استارت بزنیم ولی با چهار پنج نفر شاید گروه مفیدی نباشه . مشکل کلی ما اینه که تا وقتی به کمک نیاز داریم همه جا هستیم ولی وقتی تو یه کاری حرفه ای بشیم معمولا به کسی کمک نمیکنیم ، پیدا کردن اعضای حرفه ای و فعال خیلی سخته .
درود بر اقا سعید. شما چه پیش بینی ای برای قیمت لایت کوین داری؟ من شاید شانس اوردم چون یادمه اواخر فروردین قیمت حدود 1.3 دلار بود و خریدم اما نمیدونستم اینطور بالا میره و در نهایت بعد از خرید و فروش چند باره روی 7 دلار فروختم. ولی قیمت ها تا 8.5 دلار بالا رفت روز جمعه هم خونه نبودم وگرنه خرید می کردم و ضرر!! اما اگه قیمت ها به 3 دلار برسه باز هم میخرم.
درود بر شما دوست عزیز . همونظور که خودت میدونی هیچ کس نمیتونه نظر قطعی بده که قیمت چطور میشه ولی اگر دراز مدت (یعنی حداقل 1 سال) نگاه کنی احتمال 99% قیمت بالا میره ولی شاید توی این چند روز یا هفته هنوز هم کاهش بیشتری داشته باشه . بعد یه مدت روی یه قیمت ثابت میشه که احتمالا از قیمت الان بالاتر باشه . اگه خیلی وسواس به خرج بدی که حتما کف قیمت بخری و یه سنت بیشتر پول ندی کارت سخته .

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان هنوز هم در این سایت فعالیت دارید؟
یه سوال داشتم میشه با بیت کوین سرمایه وارد این سایت کرد و به دلار تبدیلش کرد و دست آخر هم دوباره دلار رو به بیت کوین تبدیل کرد؟منظورم این هست که اصلا نخوایم از سایت های دلاری مثل پرفکت مانی استفاده کنیم و کلیه نقل و انتقالاتمون از طریف بیت کوین باشه.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام دوستان هنوز هم در این سایت فعالیت دارید؟
یه سوال داشتم میشه با بیت کوین سرمایه وارد این سایت کرد و به دلار تبدیلش کرد و دست آخر هم دوباره دلار رو به بیت کوین تبدیل کرد؟منظورم این هست که اصلا نخوایم از سایت های دلاری مثل پرفکت مانی استفاده کنیم و کلیه نقل و انتقالاتمون از طریف بیت کوین باشه.
بله میتونید دلار را در سایت نگه دارید و برداشت نکنید و در آخر به بیت کوین تبدیل کنید و برداشت کنید
ولی یک مقدار ریسک هک و ... دارن که باید پذیرا شد البته احتمالش کمه ولی خوب وجود داره

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بله میتونید دلار را در سایت نگه دارید و برداشت نکنید و در آخر به بیت کوین تبدیل کنید و برداشت کنید
ولی یک مقدار ریسک هک و ... دارن که باید پذیرا شد البته احتمالش کمه ولی خوب وجود داره

شما خودتون از این سایت تا به حال درآمد داشتید؟راستش من 650. میلی گرم بیت کوین رو یکماه پیش تو سایت ام پی سی گذاشتم روزانه بهم پرداختی داره به نظرم اونجا مطمئن تر باشه.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
شما خودتون از این سایت تا به حال درآمد داشتید؟راستش من 650. میلی گرم بیت کوین رو یکماه پیش تو سایت ام پی سی گذاشتم روزانه بهم پرداختی داره به نظرم اونجا مطمئن تر باشه.
این سایت درآمد نمیده جاییه که میتونید تبدیلش کنید و برخی دوستان از بالا پایین رفتنش سود میکنن من خودم اینکار رو نمیکنم ولی الان درونش 25 دلار بیت کوین دارم
فکر کنم منظورتون 650. بیت کوین باشه گرم واحد بیت کوین نیست (معمولا به بیت کوین و میلی بیت کوین و ساتوشی میتونید بیان کنید)

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
این سایت درآمد نمیده جاییه که میتونید تبدیلش کنید و برخی دوستان از بالا پایین رفتنش سود میکنن من خودم اینکار رو نمیکنم ولی الان درونش 25 دلار بیت کوین دارم
فکر کنم منظورتون 650. بیت کوین باشه گرم واحد بیت کوین نیست (معمولا به بیت کوین و میلی بیت کوین و ساتوشی میتونید بیان کنید)
آره منظورم 650. میلی بیت هست یکماه پیش حدودا دو میلیون و صد تومن خریدم الان حدود 700. میلی شده.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
آره منظورم 650. میلی بیت هست یکماه پیش حدودا دو میلیون و صد تومن خریدم الان حدود 700. میلی شده.
متوجه شدم الان داداش شما باید بگی 65 میلی بیت کوین یا اینی که شما میگی 0.65 بیت کوین (میلی نداره دیگه) الان که قیمت بیت کوین بالا رفته حدود 3 میلیون ارزش داره

Last edited:

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
متوجه شدم الان داداش شما باید بگی 65 میلی بیت کوین یا اینی که شما میگی 0.65 بیت کوین (میلی نداره دیگه) الان که قیمت بیت کوین بالا رفته حدود 3 میلیون ارزش داره
آره ممنون از راهنماییتون.البته 65 میلی بیت کوین من الان محاسبه کردم شده 850 میلی بیت کوین چون هر روز سود رو برداشتم دوباره سرمایه گذاری کردم.

• Like
Reactions: vbd

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من 4.5 بیتکوین دارم نگه داشتم هی داره گرون میشه فک کنم تا 1500 الی 2000 دلارم برسه

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
من 4.5 بیتکوین دارم نگه داشتم هی داره گرون میشه فک کنم تا 1500 الی 2000 دلارم برسه
احتمالا تا آخر ماه ژانویه افزایش قیمت باشه،و ممکنه تو فبریه افت شدید داشته باشیم.من خودم 650 میلی بیت کوین داشتم گذاشتمش توی ام پی سی شده 850 میلی ،خودمم وسوسه شدم بفروشمشون ولی مشورت کردم ترجیح دادم تا تابستون صبر کنم.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تا اینور سال مطمئنن قرار نیست افت کنه البته دیگه قیمت 500 دلارو ک بعید میدونم به خودش ببینه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان عزیز برای چارت و تحلیل نمودارها میتونم کمکتون کنم اگر خواستین اطلاع بدین

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من یه سرک کشیدم به سایتها با اکانت دمو
چون خودم توی بورس فعالم و چارتها رو تکنیکال تحلیل میکنم یه چیزایی تا حدودی بلدم
مثلا : خرید در 900.44 در ساعت 1:11dedf.JPG

و فروش در 904.23 در ساعت 1:22 به فاصله 11دقیقه

9062.JPG

منظورتون چنین چیزی هست؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
ثلا : خرید در 900.44 در ساعت 1:11
و فروش در 904.23 در ساعت 1:22 به فاصله 11دقیقه

اگه فی 0.2٪ باشه 0.02002٪ سود میکنی با این قیمتا (یعنی 18 سنت به ازای هر 902.24 دلار)
اگه فی 0.25٪ باشه 0.079٪‌ ضرر میگنی (72 سنت .....)

در ضمن TA‌برای بیت‌کوین در حد خیلی خیلی کم جواب میده!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه فی 0.2٪ باشه 0.02002٪ سود میکنی با این قیمتا (یعنی 18 سنت به ازای هر 902.24 دلار)
اگه فی 0.25٪ باشه 0.079٪‌ ضرر میگنی (72 سنت .....)

در ضمن TA‌برای بیت‌کوین در حد خیلی خیلی کم جواب میده!
بله دوست عزیز این معامله که سود نداره مسلما
منظورم بعنوان مثال بود
میخواستم ببینم موضوع رو درست متوجه شدم یا نه

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
بله دوست عزیز این معامله که سود نداره مسلما
منظورم بعنوان مثال بود
میخواستم ببینم موضوع رو درست متوجه شدم یا نه
شکسته نفسی میفرمایین. شما که در این زمینه استادین، من فقط میخواستم مقدار فی معمول رو اضافه کرده باشم به چیزی که شما گفتی.

خوشحال میشم آنالیزهای جامعتری ازتون درباره بیت‌کوین اینجا ببینم.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شکسته نفسی میفرمایین. شما که در این زمینه استادین، من فقط میخواستم مقدار فی معمول رو اضافه کرده باشم به چیزی که شما گفتی.

خوشحال میشم آنالیزهای جامعتری ازتون درباره بیت‌کوین اینجا ببینم.

البته شما لطف دارین اینطور که میگید نیست
من تا بحال روی این بازار فعالیتی نداشتم اما خب علم تکنیکال علم جامعی هستش و ازش میشه برای تحلیل همه مارکتها (بورس خودمون، فارکس و یا هر مارکت دیگه ای....) استفده کرد
اما بهتره یه مقدارم با اون بازار اشنایی وجود داشته باشه
در تکنیکال ابزار و روشهای مختلفی وجود داره که خب در هر مارکتی بعضی از اون ابزار ها معتبرتر و معمول تر هستن

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازم به عنوان مثال
بنده دیشب با توجه به تصویری که قرار دادم نقطه دریافت سیگنال تغییر روند قیمت به صعودی رو تونستم در نقطه که مشخص کردم توی عکس زیر دریافت و تایید کنم
893 ساعت 22:30

1.JPG

و امروز سیگنال کم ریسک خروج در 913.5 در ساعت 17:15 دریافت شد

2.JPG

این سودها ناچیز هستن (مخصوصا با توجه به کارمزد و میزان سرمایه) متوجه هستم
البته به بازه زمانی هم دقت کنید فقط در عرض 19 ساعت بود
اما اصول کار و قدرت تکنیکال همینه که نقاط مناسب ورود و خروج رو به موقع پیدا کنید
حالا اینکار در مارکتهای دیگه و یا در بازه های زمانی دیگه میتونه سود بیشتری نصیب معامله گر بکنه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خب من نمودار تایم روزانه رو بررسی کردم
تشخیص سیگنال صعودی در 17 اکتبر یعنی حدودا 90 روز پیش در قیمت 630 که در تصویر نشون داده شده
و هم اکنون قیمت در محدوده 912 در حال نوسان هست

3.JPG

ببینید نمودارهای قبلی در تایم 15دقیقه ای بود
اما این تصویر مربوط به تایم روزانه بیتکوین هست
همچین تریدی می ارزه!!
نه؟

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
با نظر من وارد کار ترید روی آلت کوین ها بشید. بی تی سی، دیگه یه جور ترید لانگ تایم (بیشتر از دو روز) شده، اما با آلت کوین ها، یه day trader میتونه راحت روزی تا چند بیت هم سود کنه. (البته با توجه به سرمایه ای که میذاره و صد البته ریسکش خیلی بیشتر از ترید لانگ تایم هست)
تکنیکال هم محشره و جواب میده، اما نه روی آلت کوین های تازه به دوران رسیده.

بالا