من فقط یکی دو نفر از اعضا پولفا رو شاید بتونم پیدا کنم . یه سری کسای دیگه هم هستن که شاید قبول کنن بیان . هر وقت خواستی میتونیم استارت بزنیم ولی با چهار پنج نفر شاید گروه مفیدی نباشه . مشکل کلی ما اینه که تا وقتی به کمک نیاز داریم همه جا هستیم ولی وقتی تو یه کاری حرفه ای بشیم معمولا به کسی کمک نمیکنیم ، پیدا کردن اعضای حرفه ای و فعال خیلی سخته .آره الکی چت نکنیم فقط اونها باهم تبادل نظر کنن تو گروه. این افراد رو الان از کوجا پیدا کنیم
درود بر شما دوست عزیز . همونظور که خودت میدونی هیچ کس نمیتونه نظر قطعی بده که قیمت چطور میشه ولی اگر دراز مدت (یعنی حداقل 1 سال) نگاه کنی احتمال 99% قیمت بالا میره ولی شاید توی این چند روز یا هفته هنوز هم کاهش بیشتری داشته باشه . بعد یه مدت روی یه قیمت ثابت میشه که احتمالا از قیمت الان بالاتر باشه . اگه خیلی وسواس به خرج بدی که حتما کف قیمت بخری و یه سنت بیشتر پول ندی کارت سخته .درود بر اقا سعید. شما چه پیش بینی ای برای قیمت لایت کوین داری؟ من شاید شانس اوردم چون یادمه اواخر فروردین قیمت حدود 1.3 دلار بود و خریدم اما نمیدونستم اینطور بالا میره و در نهایت بعد از خرید و فروش چند باره روی 7 دلار فروختم. ولی قیمت ها تا 8.5 دلار بالا رفت روز جمعه هم خونه نبودم وگرنه خرید می کردم و ضرر!! اما اگه قیمت ها به 3 دلار برسه باز هم میخرم.