چرا خطرناك. به نظرم تا 3000 دلار پيش بيني شده باشه.به شکل خطرناکی اوج گرفته
مثل اينكه روسيه قرار بود بيت كوين به عنوان ارز رسمي اعلام كنه.
چرا خطرناك. به نظرم تا 3000 دلار پيش بيني شده باشه.به شکل خطرناکی اوج گرفته
تجربه ثابت کرده این اوج های تند معمولا خطرناکن یعنی بعدش امکان داره شاهد ریزش قابل توجهی باشیمچرا خطرناك. به نظرم تا 3000 دلار پيش بيني شده باشه.
مثل اينكه روسيه قرار بود بيت كوين به عنوان ارز رسمي اعلام كنه.
جايي هست براي خريد كه مراحل احراز هويت نخاد؟ ما كه تلفن ثابت نداريم بايد چكار كنيم؟از دومی چندین بار خرید داشتم
مگر از دوست و آشنا بگیریدجايي هست براي خريد كه مراحل احراز هويت نخاد؟ ما كه تلفن ثابت نداريم بايد چكار كنيم؟
مشکل چیه شما که باید خوشحال باشی ارزش پولت داره میره بالاترلامصب شده 2200 دلار کسی میدونه کی میاد پایین خیلی شبکه بیتکوین اوضاش خراب شده الان از بلک چاین بیت ارسال کنی سه روز دیگه کانفیرم میخوره من که درامدم از بیتکوین بود به خاطر این کلا شدم صفر دلار در روز کلا تمام برنامه هاو همه چیم مختل شده کلی رو درامدم برنامه داشتم حالا تا این وضع درست نشه ول معطلم
مشکل از بیتکوین نیست.من پولی ندارم که الان ارزشش بره بالا کلا تو حساب بیتکوینم 160 دلار پول دارم داداش
مشکل اینه به خاطر این مشکل الان سه روز طول میکشه تا ارسال بیتکوین کانفیرم بوخوره برا همین فعلا کسی کار نمیکنه و بازار کار من به خاطر دیر کانفیرم خوردن بیت خراب شده قبلا یه ساعته نهایت کانفیرم میخورد
آره خداییش من خیلی دوست دارم این تاپیک بالا باشه و سعی خودمو کردم اما از دوستانی که قبلا توی تاپیک بودن کسی دیگه نمیادجالبه این تاپیک هنوز بالاست!!
بله خیلی دیر کانفیرم میشه البته باید فی رو بالا زد...
مشکل از بیتکوین نیست.
مشکل اینجاست که شما نرفتی یاد بگیری بیتکوین چیه و چطوری کار میکنه و هنوز داری از یه سایت آشغال به نام blockchain.info به عنوان کیف پول بیتکوین استفاده میکنی!
شما کدوم سایت هستین؟ سایت صرافیتون منظورمهزشته داداش به من میگی سر در نمیارم اونم بعد از 12 سال تجربه تجارت الکترونیک و بیش از 20 میلیون درامد در ماه از اینترنت.
داداش به من ربطی نداره که بلک چاین خوبه یا بد متاسفانه اکثر اونایی که به من پول میدن از بلک چاین میدن و به خاطر دیر کانفیرم خوردن بازارم کساد شده شایدم دلیل اینکه الان پول نمیدن چیز دیگست شاید میترسن بیت تو حسابشون نگه دارن که مبادا صبح بلند بشن کلی ضرر کنند به هر حال به خاطر بیت کار من فعلا از بیست میلیون در ماه رسیده به یکی دو میلیون در ماه درامد
برای همین میگم شما هنوز نمیدونی بیتکوین چی هست!متاسفانه اکثر اونایی که به من پول میدن از بلک چاین میدن
دوست گرامی الان بهترین والت چیه؟ من از بلاک چین استفاده میکنم. ممنون میشم بهترین والت رو که شما صلاح میدونین معرفی کنین.برای همین میگم شما هنوز نمیدونی بیتکوین چی هست!