• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتی کچ

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام خدمت دوستان !
کسی اطلاعاته جالب و به دردبخوری در مورده TNA داره؟؟
اون روز داشتم از یوتیوب یه مسابقه بینه کیرت آنجل و یه سوپراستار ( اسمشو نمی دونم ولی صورتشو سفید کرده بود , تو مایه های جف ) مسابقه ی باحالی بود !
اگه کسی اطلاع داره بگه ما هم بدونیم !
البته اطلاعاته جالب ! خودمم می دونم 6 ضلعیه و این جور چیزا @! دی
http://************/files/jldlhnwnwod7puz4ua4x.gif
اولا خدمتتون عرض کنم که اون آقا که گفتید اسمش کورت انگل هست!
و اون یکی که فرمودید شبیه جف کرده بود هم استینگ هست که خیلی وقت پیش قبل از اینکه جف هاردی ، جف هاردی باشه در لیگ wcw به همین شکل بازی میکرد!

TNA_Wrestling.JPG

لیگ TNA در حال حاظر رقیب اصلی باشگاه wwe هست و افرادی خیلی قوی همچون بابی لشلی ، کاکتوس جک ، هالک هوگان ، استنگ ، کورت انگل ، تیم 3d ، کوین نش و... توش حظور دارند! مسابقات هفتگیش هر پنجشنبه برگزار میشه ! (دقیقا روزی که wwe $uperstars برگزار میشه)
و هر ماه هم یک ppv دارند!
آخرین ppv با نام TNA Final Resoultion 2009 حدود 1 هفته پیش برگزار شد!
قوانینش هم زیاد فرقی با wwe نمیکنه! ولی یک سری بازی های خاص خودش رو هم داره!

از سال 2004 این باشگاه ppv هاش رو شروع کرد! وطرفداران خیلی زیادی داره!

اگه سوالی داشتی بپرس اگه تونستم پاسخت رو میدم!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اولا خدمتتون عرض کنم که اون آقا که گفتید اسمش کورت انگل هست!
و اون یکی که فرمودید شبیه جف کرده بود هم استینگ هست که خیلی وقت پیش قبل از اینکه جف هاردی ، جف هاردی باشه در لیگ wcw به همین شکل بازی میکرد!

TNA_Wrestling.JPG

لیگ TNA در حال حاظر رقیب اصلی باشگاه wwe هست و افرادی خیلی قوی همچون بابی لشلی ، کاکتوس جک ، هالک هوگان ، استنگ ، کورت انگل ، تیم 3d ، کوین نش و... توش حظور دارند! مسابقات هفتگیش هر پنجشنبه برگزار میشه ! (دقیقا روزی که wwe $uperstars برگزار میشه)
و هر ماه هم یک ppv دارند!
آخرین ppv با نام TNA Final Resoultion 2009 حدود 1 هفته پیش برگزار شد!
قوانینش هم زیاد فرقی با wwe نمیکنه! ولی یک سری بازی های خاص خودش رو هم داره!

از سال 2004 این باشگاه ppv هاش رو شروع کرد! وطرفداران خیلی زیادی داره!

اگه سوالی داشتی بپرس اگه تونستم پاسخت رو میدم!

حالا چه فرقی می گنه ! کورت یا کیرت !! مهم انجل بودنشه ! دی :D
آره , دمت گرم . استینگ . اسمش یادم رفته بود . واقعآ سوپراستاره عالییه !
پس بگو چرا بابی لشلی یه یکی دو سالی بود نبود ! اونم واقعآ ( همین جمله ی بالایی ) . آخرین مسابقه که ازش دیدم با اوماگا بود
منظورت اینه که هالک هوگان بازم مسابقه ی حرفی ای می ده ؟؟؟؟؟؟ عجب !! :blink:
پس باید این مسابقات رو هم در اسرعه وقت دنبابشو بگیرم ! :cool:

هنوز که سواله خاصی پیش نیومده ولی اگه پیش اومد حتمآ می پرسم !

tnx a lot

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
حالا چه فرقی می گنه ! کورت یا کیرت !! مهم انجل بودنشه ! دی :D
آره , دمت گرم . استینگ . اسمش یادم رفته بود . واقعآ سوپراستاره عالییه !
پس بگو چرا بابی لشلی یه یکی دو سالی بود نبود ! اونم واقعآ ( همین جمله ی بالایی ) . آخرین مسابقه که ازش دیدم با اوماگا بود
منظورت اینه که هالک هوگان بازم مسابقه ی حرفی ای می ده ؟؟؟؟؟؟ عجب !! :blink:
پس باید این مسابقات رو هم در اسرعه وقت دنبابشو بگیرم ! :cool:

هنوز که سواله خاصی پیش نیومده ولی اگه پیش اومد حتمآ می پرسم !

tnx a lot
البته فعلا (تا قبل از پی پی وی tna) هالک توی tna بازی نکرده و همش ازش تبلیغات میشه!
چون کمی سرم شلوغه وقت نکردم پی پی وی رو ببینم

impactlive.jpg

gen2010.jpg

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
البته فعلا (تا قبل از پی پی وی tna) هالک توی tna بازی نکرده و همش ازش تبلیغات میشه!
چون کمی سرم شلوغه وقت نکردم پی پی وی رو ببینم

impactlive.jpg

gen2010.jpg

من شنیده بودم یکی از سرمایه گذارهای tna خود هوگتکان هستش که بعد از دعواش با wwe اونجا سرمایه گزاری کرده....
راستی این یارو پارتنر بیگ شو کی بود؟؟اسمش یادم نیست ولی برای همنشه از مسابقات راو اخراج شد :دی

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
من شنیده بودم یکی از سرمایه گذارهای tna خود هوگتکان هستش که بعد از دعواش با wwe اونجا سرمایه گزاری کرده....
راستی این یارو پارتنر بیگ شو کی بود؟؟اسمش یادم نیست ولی برای همنشه از مسابقات راو اخراج شد :دی
خوب با این تبلیغاتی که هوگان در TNA داره میکنه ، بی شک سرمایه ی زیادی در این باشگاه خوابونده!
در رابطه با کریس جریکون چون چند روزه مسابقات هفتگی رو ندیدم نمیتونم چیزی بگم
موفق باشید

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام
من یه سوال برام پیش اومده
کشتی کج کاملا نمایشی یا نیمه نمایشی ؟
کلا توضیح میدید به چه صورته ؟
آخه هر جی میزنن نمیمیره :D

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من یه سوال برام پیش اومده
کشتی کج کاملا نمایشی یا نیمه نمایشی ؟
کلا توضیح میدید به چه صورته ؟
آخه هر جی میزنن نمیمیره :D
کشتی کج ورزشی نیمه نمایشی (حتی در بعضی باشگاه ها تمام نمایشی) و سرگرم کننده هست!

کشتی کج ورزشیه که در زمان مبارزه ، زمانی که شما خواهان اجرای تکنیک هستید! حریفتون یا باید اون رو کامل بخوره و یا باید اصولی بدلش کنه!
معمولا در ورزش کشتی کج ، برد و باخت تعیین شدست!
در باشگاه هایی به جز wwe , tna ,... برد و باخت به خود بازیکنها بستگی داره و هرکس نفس کم آورد و نتونست دیگه ادامه بده ، بازی رو میبازه! ولی توی اون باشگاه ها چون اون ها جیب خودشون رو میبینند تصمیم گرفتند از بهترین نویسندگانه فیلم های هالی وودی استفاده کنند تا براشون سناریو نوشته بشه! تا شخصیت پردازی های اصولی انجام بشه! (مثل شرط بندی و باند بازی در باشگاه های بوکس زیرزمنینی) ، به این صورت که یک نفر رو انقدر محبوب میکنند تا بتونند لباس ها ، ماسک ها ، عروسک ها و ... اون رو با دو برابر قیمت بفروشند! و ........

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
کشتی کج ورزشی نیمه نمایشی (حتی در بعضی باشگاه ها تمام نمایشی) و سرگرم کننده هست!

کشتی کج ورزشیه که در زمان مبارزه ، زمانی که شما خواهان اجرای تکنیک هستید! حریفتون یا باید اون رو کامل بخوره و یا باید اصولی بدلش کنه!
.

سلام خدمت دوستان .
درسته که نیمه نمایشیه ولی واقعآ بدنشون خیلی محکمه ! من خودم تو یکی از کشورهایه همسایه :D یه نمایش رو میدیدم که طرف خودشه از ارتفاعه 2 متری رویه تخته سنگ می انداخت ! مثله ضربه سوپرپلکس ولی هیچ اتفاقی براش نمی افتاد !

معمولا در ورزش کشتی کج ، برد و باخت تعیین شدست!
البته خودتون هم می گین معمولآ . مثلآ تو همین بازیه شلتون بنجامین با کریستن تو رویال واقعآ غیره قابله پیش بینی بود !
http://img3.************/files/pomp0baf1jtms9ernvmk_thumb.jpg http://img3.************/files/vos25jkoj7lej0dtzdyl_thumb.jpg

در باشگاه هایی به جز wwe , tna ,... برد و باخت به خود بازیکنها بستگی داره و هرکس نفس کم آورد و نتونست دیگه ادامه بده ، بازی رو میبازه! ولی توی اون باشگاه ها چون اون ها جیب خودشون رو میبینند تصمیم گرفتند از بهترین نویسندگانه فیلم های هالی وودی استفاده کنند تا براشون سناریو نوشته بشه! تا شخصیت پردازی های اصولی انجام بشه! (مثل شرط بندی و باند بازی در باشگاه های بوکس زیرزمنینی) ، به این صورت که یک نفر رو انقدر محبوب میکنند تا بتونند لباس ها ، ماسک ها ، عروسک ها و ... اون رو با دو برابر قیمت بفروشند! و .......
البته من چندان با بخشه هالیودش موافق نیستم و بعیده که تویه رینگ همچین اتفاقی بیفته . در مورد پول در اوردنشون هم اونا به هر حال زحمت کشیدن . مثلآ رندی اورتن خودش از 6-7 سالگی با هوگان تمرین می کرده تا بتونه در آینده ستاره بشه !
در مورد محبوبیت هم حق با شماست !
البته من تو یکی از پستایه دوستان دیده بودم که گفته بود اینا همش انیمه هستن و .... . و به همین خاطر بهش می گن اینتزتینمنت ! از شدته ذوق چشام برق میزدن ! دی .
ولی من هنوز ماجرایه میان برنامه هایه مسابقات رونمی دونم . مثلآ تو همینمسابقه ی بعد از بریکینگ پوینت که آندرتیکر منیجره اسمکداون رو با خودش برد. خیلی ضایع بود و در حده یه افتضاح برایه هین به قوله شما هالیوودی ها . یا ماجرایه پارساله بیگ شو با ریکی گوئررو ! واقعآ خجالت آوره !! کسی می دونه هدف از نشون دادنه اینا چیه ؟؟

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
اینا رو بیخیال تایسون میخواد هفته ی بعد بیاد راو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بدون فیلم نامه بود کشتی کج احتمالا کل راو رو له میکنه :دی عمرا هیچ کچ کاری حریفش نیست :دی
راستی این شیموس چه ابهتی داره ها من که عاشقش شدم(کلا من برعکس همه شخصیت های منفی رو دوست دارم) مخصوصا عاشق این آهنگ ورودیش به اسم lies شدم و الان 2 ساعته بدون وقفه دارم همونو گوش میدم که اسمش too many lise هستش
1sheamus.jpg

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اینا رو بیخیال تایسون میخواد هفته ی بعد بیاد راو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بدون فیلم نامه بود کشتی کج احتمالا کل راو رو له میکنه :دی عمرا هیچ کچ کاری حریفش نیست :دی
راستی این شیموس چه ابهتی داره ها من که عاشقش شدم(کلا من برعکس همه شخصیت های منفی رو دوست دارم) مخصوصا عاشق این آهنگ ورودیش به اسم lies شدم و الان 2 ساعته بدون وقفه دارم همونو گوش میدم که اسمش too many lise هستش

من که نفهمیدم منظورت از این که کشتی کج راو رو له می کرد چیه ؟؟؟؟؟ :blink: :blink:

منم بعضی از شخصیت هایه منفی رو دوس دارم مثله همین گروهه legacy .
شیموس هم فکر کنم اهل ایرلند باشه که از بدو ورودش مثله درو مک انترای خوب ظاهر شده

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
من که نفهمیدم منظورت از این که کشتی کج راو رو له می کرد چیه ؟؟؟؟؟ :blink: :blink:

منم بعضی از شخصیت هایه منفی رو دوس دارم مثله همین گروهه legacy .
شیموس هم فکر کنم اهل ایرلند باشه که از بدو ورودش مثله درو مک انترای خوب ظاهر شده

منظورم این بود که اگه کشتی کج فیلمنامه نویسی نشده بود و واقعا درگیری ها واقعی بود تایسون میزد همه رو تو راو میکشت!!!
این شیموس از 2006 تو tna بود و قبلش هم نوی لیگ های انگلستان حضور داشت به نظر میرسه توی wwe به عنوان یه شخصیتی اوردن که اول بکوبنش بعد محبوبش کنن (مثل تریپی لچ البته این نظر ضخص خودمه)

Last edited:

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
چرا فکر میکنی تایسون همرو میکشت ؟

خوب شما تایسون با اون قدرت بدنی و ضرباتی که فیل رو از پا میندازه رو با این نازناز های wwe که به زور پودر هیکلشون اینتور شده مقایسه میکنی؟؟؟؟ ضرباتی که تایسون تو هر مسابقه میخوره و هیچیش نمیشه رو نیگاه کن درسته که کچ کارا هم شاخن و لی بوکس بازا واقعا همدیگرو لتو پار میکنن و این چیزیه که توی کشتی کچ وجود نداره!!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اصلا اینطور نیست وقتی یکی از 3 متر ارتفاع میپره رو شیکم یا مخ اون یکی بدون بدنشون فوق امادس
بوکس فقط مشت هست
سر شاخ بشن معلوم نیست کی پیروز میاد بیرون

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خوب شما تایسون با اون قدرت بدنی و ضرباتی که فیل رو از پا میندازه رو با این نازناز های wwe که به زور پودر هیکلشون اینتور شده مقایسه میکنی؟؟؟؟ ضرباتی که تایسون تو هر مسابقه میخوره و هیچیش نمیشه رو نیگاه کن درسته که کچ کارا هم شاخن و لی بوکس بازا واقعا همدیگرو لتو پار میکنن و این چیزیه که توی کشتی کچ وجود نداره!!

خوب البته فکر می کنم اشتباهی شده باشه . چون هر هفته راو ماندی نایت یه مهمان میاره که فقط میاد یکمی حرف می زنه و با kely kely و eva و اون دو تا 2 قلوها یکمی ادا در میاره و بعد می ره !! فکر نکنم بخواد مسابقه بده !!

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
خوب البته فکر می کنم اشتباهی شده باشه . چون هر هفته راو ماندی نایت یه مهمان میاره که فقط میاد یکمی حرف می زنه و با kely kely و eva و اون دو تا 2 قلوها یکمی ادا در میاره و بعد می ره !! فکر نکنم بخواد مسابقه بده !!

البته یادتون تو رسل مانیه اسنوپ داگو اوردن اونم یادم نیست کیو زد ترکوند (مثلا) یا یکی از همین کمدین ها که چند وقت پیش اوردن که اونم با چاوو مسابقه داد (البته یکی دیگه وسط مسابقه اومد جاش)

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
اصلا اینطور نیست وقتی یکی از 3 متر ارتفاع میپره رو شیکم یا مخ اون یکی بدون بدنشون فوق امادس
بوکس فقط مشت هست
سر شاخ بشن معلوم نیست کی پیروز میاد بیرون

راستی شما حواست باشه که زیر اونا یه تشک فنریه که خیلی خیلی انعطاف پذیره نه زمین سفت!!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
البته یادتون تو رسل مانیه اسنوپ داگو اوردن اونم یادم نیست کیو زد ترکوند (مثلا) یا یکی از همین کمدین ها که چند وقت پیش اوردن که اونم با چاوو مسابقه داد (البته یکی دیگه وسط مسابقه اومد جاش)

اسنوپی که با کریس جریکو مسابقه داد . اون سیاهه هم با 3 نفر که یکیش بزرگ بود چاوو رو زدن ! حتی بازیگره فیلمه رسلر هم با کریس یه بار دعوا کردن
البته اینا در حد شوخین

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
خوب ولی اونا ورزشکار که نبودن این خیر سرش ورزشکار و گندس!!!البته به احتمال زیاد میاد حرف میزنه بعد یکی میاد شاخ میشه براش اینم یکی میزنه تو کلش اونم غش میکنه :دی (احتمالا طرف هم شخسیتی فوق منفی باید باشه یا حتی به نظر من خود مک من هستش)

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ربطی نداره اقا
شما توی استخر باش یکی از لبه استخر بپره رو شما
دل و رودت میاد تو دهنت
بدن ها فوق امادس
راستی شما حواست باشه که زیر اونا یه تشک فنریه که خیلی خیلی انعطاف پذیره نه زمین سفت!!

بالا