• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتی کچ

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام !
جف به چه جرمی منتظره حکمه دادگاهه ؟؟
یه سوال ! منظور از heavy wieght championship چیه ؟؟ چون مثلآ یه زمونی سی ام پانک یا ری مستریو قهرمان بودند ! اینا که سنگین وزن نیستند !! :f34r: :f34r: مبناشون چیه ؟
ولی حیف شد رفت تی ان ای ! من که ازش بدم میومد ولی جالبناک بود ! :eek: ( جف رو می گم )

بعد چجوری مدال میدن بهشون؟
مگه وزنه برداریه که مدال بدن ؟ اینا از belt استفاد می کنن ! البته عنوان هایه مختلفی دارن و چند مدل هستند !

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15

حمل و استفاده از مواد مخدر (فکر میکنم ماری جوانا)

یه سوال ! منظور از heavy wieght championship چیه ؟؟ چون مثلآ یه زمونی سی ام پانک یا ری مستریو قهرمان بودند ! اینا که سنگین وزن نیستند !! مبناشون چیه ؟
ولی حیف شد رفت تی ان ای ! من که ازش بدم میومد ولی جالبناک بود ! ( جف رو می گم )

اسمش کمربند سنگین وزنه چون از nwa و wcw به wwe اومده! ولی فقط سنگین وزنها سرش بازی نمیکنند! از لحاظ اهمیت ، در جایگاه بالایی قرار داره و چون خیلی وقته همچین کمربندی وجود داره برای همین اسمش رو هم تغییر ندادند

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کلا تو مثل اینکه با هیچ چیز حال نمیکنی:lol::happy::D

خدارو شکر منصور جون! باز اگه سوالی داشتی در خدمتتم;)
:rolleyes::D نکنه czw برای تو همه چیزه

سلام !
یه سوال ! منظور از heavy wieght championship چیه ؟؟ چون مثلآ یه زمونی سی ام پانک یا ری مستریو قهرمان بودند ! اینا که سنگین وزن نیستند !! :f34r: :f34r: مبناشون چیه ؟
ولی حیف شد رفت تی ان ای ! من که ازش بدم میومد ولی جالبناک بود ! :eek: ( جف رو می گم )

مگه وزنه برداریه که مدال بدن ؟ اینا از belt استفاد می کنن ! البته عنوان هایه مختلفی دارن و چند مدل هستند !
به نظر من که خیلی عالی شد رفت تی ان ای من از اولم دوست داشتم اونجا بود اصلا بدرد wwe نمیخوره
مثل rvd که فقط بدرد ecw میخوره
من خیلی دوست دارم اج هم به tna بره
کلا tna استوری لاین های جالبی نداره ولی از لحاظ سبک مبارزه جالبه wwe باشه ولی در کل عشق است ufc
حمل و استفاده از مواد مخدر (فکر میکنم ماری جوانا)

اسمش کمربند سنگین وزنه چون از nwa و wcw به wwe اومده! ولی فقط سنگین وزنها سرش بازی نمیکنند! از لحاظ اهمیت ، در جایگاه بالایی قرار داره و چون خیلی وقته همچین کمربندی وجود داره برای همین اسمش رو هم تغییر ندادند

اینم که همش درگیره ماری جواناس
میدونستی که اون چند وقتی هم که نبود زده بود تو کار اعتیاد

خیلی ممنون دوست عزیز

خواهش میکنه

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سه شنبه،نوجوانی 15 ساله با رفتن به پاسگاه پلیس از رندی ارتن،استار 29 ساله WWE به علت تهاجم به او شکایت کرد.

قضیه به این قرار بوده که این پسر 15 ساله ابتدا از ارتن در پارکینگ یک رستوران عکسی گرفت و سپس از ارتن خواست که فیگور بگیرد تا با او عکس دو نفری بگیرد اما رندی در حرکتی بسیار زشت آدامسی که در دهان داشت به صورت این پسر پرتاب کرد.

پسرک بعد از این اتفاق به سراغ مادرش رفت و مادرش را به پیش رندی آورد و رندی هم به مادر او گفت که برو از دست من شکایت کن و مادر او هم دقیقا دست به این کار زد.

باید دید که سرانجام این قضیه چه خواهد شد.البته رندی ارتن به بی اخلاقی و بی ادب بودن مشهور است اگر راء این هفته را مشاهده کرده باشید به علتی که هنوز مشخص نشده ولی حدس زده میشه که به خاطر تغییر در برنامه از پیش تعیین شده بازی 3 نفره ، کوفی را به باد فحش گرفت به طوری که صدایش در پخش تلویزیونی پخش شد.او در انتها نیز بعد از اتمام بازی در حالی که دوربین روی صورت او زوم کرده بود از کلمات ممنوع مانند F-UCK استفاده کرد.

باید دید WWE که ادعای تولید برنامه مناسب برای کودکان میکند،با این رفتار زننده این استار چگونه برخورد می کند.

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
برنامه های احتمالی WWE برای رسلمنیا
به گزارش یک منبع آگاه در WWE وینس مکمن در حال برنامه ریزی استوری لاین ها و مسابقات برای پی پی وی رسلمنیا 26 هست و برنامه ها و مسابقات رسلمنیا اینگونه است :

1 . تریپل اچ در مقابل شیموس
2 . جریکو در مقابل اج
3 . مکمن در مقابل برت هارت
4 . رندی ارتن در برابر تد دیبیاسی

همچنین به دنبال یک درگیری بزرگ بین جان سینا و یکی از بزرگان و لجند ها هست . وینس مکمن آرزو دارد که جان سینا را با راک درگیر کند و شاهد مسابقه ی این 2 در رسلمنیا باشد . سال های پیش هم برنامه های ویژه ای همچون بازی با هوگان برای سینا داشتند که عملی نشد . البته درگیری او با راک فقط به نظر راک بستگی دارد و باید دید برنامه ی فیلم های راک چگونه است که با وضع حال جواب مثبت راک دور از تصور است .
البته هیچ وقت این پیشبینی ها درست از آب در نیامده و پیش از این شاهد بودیم حتی در صورت واقعیت این برنامه ها , وینس مکمن برنامه هایش را تغییر داده است .

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
به نظر من (از اونجا که برای هر کی که شاخ بازی در اورده این اتفاق افتاده) شیموس با آندر مثلا لج میکنه آندر هم میزنه میترکونتش :دی

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
به نظر من (از اونجا که برای هر کی که شاخ بازی در اورده این اتفاق افتاده) شیموس با آندر مثلا لج میکنه آندر هم میزنه میترکونتش :دی
آره این نظر جالبیه ولی برای آندرتیکر خیلی افت داره که بخواد سرش رو بزاره سر یک بازیکن تازه وارد! آندرتیکر تا وقتی که میتونه با افرادی همچون hbk در wrestlemania اسطوره سازی کنه! چه نیازی هست بیاد سروقت شیمس ؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

4 . رندی ارتن در برابر تد دیبیاسی

اینا که با هم دوست بودن ؟؟ من 3 -4 هفتس ندیدم مسابقات رو ! البته یه بار حرفشون شده بود که رندی یدونه بهش RKO زد , کفه دیبیاسی برید
:f34r:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
I LOVE ORTONاخه دیبیاسی که هیچی باباشم نمیتونه اورتون رو بزنه

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
اقا این حاج اقا اندر تانکر نمیخواد بکشه کنار

ولی نامرد با اینکه پیر ولی بازم همه رو حریف

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
اقا این حاج اقا اندر تانکر نمیخواد بکشه کنار

ولی نامرد با اینکه پیر ولی بازم همه رو حریف
آندرتیکر میشه گفت شناسنامه ی WWE هست! خیلی ها که مسابقات قدیمی رو میدیدند ، کشتی کج رو با نام آندرتیکر میشناسند!
کلا آندرتیکر خیلی نسبت به سال های پیش ضعیف شده
ولی به احتمال زیاد تا 1 سال دیگه میره!

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
آره این نظر جالبیه ولی برای آندرتیکر خیلی افت داره که بخواد سرش رو بزاره سر یک بازیکن تازه وارد! آندرتیکر تا وقتی که میتونه با افرادی همچون hbk در wrestlemania اسطوره سازی کنه! چه نیازی هست بیاد سروقت شیمس ؟

این یارو cm punk نمیگم تازه وارد بود _اصلا هم اینطور نیست) ولی خوب جوجه بود دیگه یعنی در حد آندر نبود ولی دیدین که چطور ترکوندتش :دی راستی اسمک دان این هفته رو دیدید؟ مسابقه بین ری و باتیستا چقدر مسخره تموم شد

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ری که مزخرفه سی ام پانک هم قبلا توی تی ان ای فعالیت داشت ولی با اونم حال نمیکنم :ی
پ ن : الان باز نیای بگی تو با هیشکی حال نمیکنی

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
الان چند چنده ؟

17-0

این یارو cm punk نمیگم تازه وارد بود _اصلا هم اینطور نیست) ولی خوب جوجه بود دیگه یعنی در حد آندر نبود ولی دیدین که چطور ترکوندتش :دی راستی اسمک دان این هفته رو دیدید؟ مسابقه بین ری و باتیستا چقدر مسخره تموم شد

نمیشه گفت سی ام پانک در حد شیمسه ولی حق با شماست در مقابل آندرتیکر هیچی نیست!
ولی خلاصه باید یکجایی money in the bank اش رو خرج میکرد و خلاصه یکی باید میومد ازش میگرفت کمربند رو !

متاسفانه 2 هفتست وقت دیدن هیچ کدوم رو نداشتم!

ری که مزخرفه سی ام پانک هم قبلا توی تی ان ای فعالیت داشت ولی با اونم حال نمیکنم :ی
پ ن : الان باز نیای بگی تو با هیشکی حال نمیکنی

با نظرت موافقم! من هم با این دو نفر حال نمیکنم!

پ.ن:من کی گفتم؟!؟ چرا حرف توو دهنم میزاری؟:happy::D

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بچه ها کسی svsr 2010 بازی کرده ؟
برای من دو نفر ازاد نشدن نمیدونم کی هستند و چجوری

بالا