بچه ها من از ورزشکارای کشتی کج خوشم نمیاد. همش هی قیافه میگیرن جلوی دوربین و خودشونو لوس میکنن. انگار سوپر استار هستن. ای کاش یکم واقعی بازی میکردن. رفتارشون خیلی مصنوعی هست
مسابقاتش هم که همش خالی بندی هست. یکی اون میزنه. بعد ول میکنه تا رقیب بزندش. بعد دوباره این میزنه! این کارا یعنی چی؟ البته میدونم یه چنتا حرکت جدی هم میزنن که یکم بدنشون زخم و زیلی بشه تا دیگه خیلی هم خالی بندی نباشه! ولی در کل مسخرس
بعد چجوری مدال میدن بهشون؟ یعنی قهرمان چجوری معلوم میشه؟ قبل از مسابقه مشخص میشه؟
یه سوال دیگه. این همه طرفدار و تماشاگر واسه چی میان؟ اینا که دارن فیلم بازی میکنن! واسه این میان که بزن بزن های الکی رو ببینن؟ شاید چون همینشم هیجان داره.
ناگفته نماند گرافیک بالای تصاویر و هیجانی که تماشاگرا و گزارشگر میدن و سالن شیک و جذاب باعث میشه من مقداری جذب تماشای تصاویر بشم.
ولی در کل تنها چیزی که تحملش برام سخته همین قیافه گرفتن های لوس ورزشکاراش و حرکات فوق مصنوعیشون هست.
سلام بر منصور عزیز
قدم رنجه کردی و به تاپیک کشتی کج سر زدی!
اول خدمتت عرض کنم چون این ورزش نیمه نمایشی هست باید این مسائل توش باشه!
البته فقط WWE و چند باشگاه دیگه اینطوری هستند!
و در کل ماهیت اصلی کشتی کج همینجوریه! ولی در wwe یک مقدار نمکش رو اضافه کردند!
اگه خواستی بگو سری های بعد برات بازی های باشگاه CZW رو میفرستم تا یکخورده ترس ورت داره!
مدیران باشگاه های WWE و TNA و ... چند باشگاه دیگه برای اینکه فروش بیشتری داشته باشند ناچار به این سیاه بازی ها شدند!!!
در رابطه با تماشاچیا هم یک مثال میزنم امیدوارم قانع بشی!
فرض کن دو تیم استقلال و پرسپولیس جزء بهترین تیم های آسیا هستند و تمام مردم آسیا از این دو تیم خوششون میاد و بین اونها محبوبند!
این دو تیم تصمیم میگیرند هر ماه در یکی از شهر های کشورهای آسیا ، بازی بگذارند!
حالا این هفته تصمیم گرفتند بیان قم!
تو نمیری ببینی بازی رو؟
اکثر افراد میرند چون میدونند تا 6-7 ماه دیگه خبری از این دو تیم در شهرشون نیست!!
امیدوارم قانع شده باشی
مخلصیم