بله موضوع بحث دیگه ای هست. من از سال 94 در ایسام فعالیت دارم و تا الان 200 فروش موفق داشتم. حسابی زیر و بم کارشو بلدم. ولی موضوع چیز دیگه ایست!
من الان خوندم پست یک تاپیکو . شما درست میگین اینجا ایراد از سیستم خریدو فروش ایسام نیست . لطفا اینو به این طرف(srx190d) که نمیدونه داستان چیه بگین تا بیاد تو باغ . خوب که دقت میکنم میبینم داستانی که براتون اتفاق افتاده مثل این میمونه که قراره داع.ش از کرمانشاه بیاد خونه شمارو منفجر کنه بعد س.پاه زنگ بزنه به شما بگه داداش برو جلوی داع.شو بگیر اگه نتونستی بگیری مقصر خودتی .
یکی نیست به پلیس فتا بگه آخه عزیزم تو یه سازمان مهم کشور هستی و تو باید زنگ بزنی به اون مسئول بخش آی تی سایت ایسام یا مسئول نیرو انسانی بگی سرهنگ فلانی هستم از پلیس فتا و میخوام همین الان به فلان پرسنلتون بگین بسته رو تحویل نده .
باز بخوام مثالی که زدمو تکمیل کنم مثل این میمونه که بگیم س.پاه بگه یک گروه تروریستی میخواد خونه شمارو منفجر کنه شما باید بیای بشی پشت تانک T-90 ساخت کشور روسیه و از جنوب به موقعیت فلان در کرمانشاه حمله کنی و اگر نتونی اینکارو انجام بدی دیگه به ما ربطی نداره . خب س.پاه عزیز کشتن داع.ش وظیفه شماست من برا چی باید یه بخشی از عملیاتو گردن بگیرم آخه . یعنی من الان نتونم با تانک T-90 از جنوب به موقعیت فلان حمله کنم باید کشته بشم !
چرا پلیس فتا باید به ایسام زنگ بزنه و به ایسام بگه که ایسام به شما زنگ بزنه و به شما بگه که شما به ایسام زنگ بزنی و به ایسام بگی که شماره توزیع کننده رو بهم بدین تا بهش زنگ بزنم بگم که بسته رو توزیع نکن ؟ یعنی این وظیفه شماست نزاری کالای ارسالی به دزد تحویل داده بشه ! چرا به پلیس فتا نگفتی داداش بشین بازی استقلال سپاهانو ببین من خودم میرم طرفو میگیرم دستبند زده میارم تحویلت میدم .
تنها نکته مشترک تمام این سایت ها بحث سهام داری اون و ستاد اجرایی فرمان ... وگر نه اشتراک دیگه ای ندارند
یعنی الان این بنده خدا مالباخته احمق بوده
شما بودی حماقت نمیکردی حتما تا زاهدان میرفتی جنس حضور ی فروش میکردی پول می گرفتید
یا مثلاً اگر در دیوار بود احمق نبود یا کارت بانکی تشخیص میداد که مورد معامله در دیوار بوده و مورد دزدی قرار نمیگرفت یا مثلاً تیپاکس با دیوار رابطه بهتری داره و حتما بسته رو تحویل نمیداد یا پلیس فتا چون از دیوار بوده حتما پیگیری میکرده
یا فروشگاه اگر در دیوار میبود اصلا مورد سواستفاده قرار نمیگرفت چون اصلا با هم روبهرو نمیشدند
خلاصه که فقط ایسام فرق داره با بقیه وگر نه دیوار و شیپور اسنپ و اسنپ باکس و اسنپ فود و اسنپ وانت و دی جی کالا و پیندو
اینها همه خوب فقط ایسام بده
یا همه احمق بودن فقط شما احمق نبودید که مورد سوء استفاده قراربگیرد
یا مثلاً بقیه طرز کار شبکههای اجتماعی و سایت های خرید و فروش اینترنتی رو یاد ندارند شما فقط میتونید استفاده کنید
وگر نه چه فرقی هست بین این سایت ها
تمام سایتهای کاربر محور خرید فروش ممکنه مورد سوء استفاده و نارضایتی قرار بگیرد حتی دی جی کالا
خلاصه که هر شخصی مشکل ی داره بقیه ابراز همدردی میکنن نه اینکه برعکس بیای نمک بپاشید
چی میگی برا خودت
تو تصمیم میگیری بری تو جنگل زندگی کنی
یا بلدی زندگی کردن تو جنگلو و میدونی سیستم جنگل چجوریه یا بلد نیستی
اگر بلدی و تصمیم میگیری بری زندگی کنی دیگه حق نداری اعتراض کنی چرا سنجاب میاد غذای منو میدزده یا چرا انقدر میمونا سروصدا میکنن نمیزارن بخوابم .
یک مرتبه
پست شماره 57 منو تو همین تاپیک بخون جوری که کامل متوجه بشی چی گفتم . حالا بیا
پست شماره 76 تاپیکو بخون . کسی که پست شماره 76 نوشته یعنی یوزر اطلس 1370 بعد این اتفاقی که براش افتاده تازه فهمیده که سیستم ایسام این شکلیه که فروشنده ممکنه گیر آدم مریض بیوفته که بخواد کرم بریزه به کالای ارسالی و بعدش به ایسام بگه پولشو برگشت بزنن .
این همه ی چیزیه که من میگم . الان ایسام کلاهبردار نیست که میاد گرافیک اطلسو پس میفرسته پول اون بابارم بهش میده . بلکه اطلس مقصره که قبل از فهمیدن سیستم کاری ایسام داره توش فعالیت میکنه . ولی باز هم اطلس هم تو معتقدین ایسام دزده .
من 5 ساله بیخیال پرشین شدم و دارم کلی درامد از دیوار تهران کسب میکنم هم تو زمینه کنسولای بازی و هم قطعات کامپیوتری همرو هم حضوری میرم میگیرم و تست میکنم . انقدر سرم کلاه رفت تا تجربه کسب کردم و کار توی دیوارو یاد گرفتم و راضی هستم . توی آگهیای دیوارم نوشته "دیوار هیچگونه منفعتی از معامله شما نمیبرد در نتیجه حضوری تست کنید بخرید"
حالا اینکه شما تو مترو دروازه دولت آیفون هشت گرفتی پولشو دادی اومدی خونه دیدی باتریش زود خالی میکنه معنیش این نیست که دیوار دزده . این برمیگرده به اینکه چقدر میتونی از مغزت استفاده کنی و این یعنی همون کلمه ای که استفاده کردم و داری روش مانور میدی بجای بحث در مورد اصل موضوع . شما به پدرت بگی بیست میلیون ریختم به کارت یکی تو دیوار برام جنس بفرسته ولی گوشیشو خاموش کرد ممکنه بدتر از احمق هم بهت بگه . اگه بابات خونست میتونی امتحان کنی .
یبارم پرسیدم جواب ندادی . گفتم من تو کدوم تاپیک از ایسام دفاع کردم رفتی همه پستای منو تا سال 2009 خوندی هیچی پیدا نکردی اومدی میگی ایسام نه ولی تو از دیجیکلا و دیوار و اسنپ فود دفاع کردی . ماستارو نریز تو قیمه ها . الان بحث سر ایسام و فهمیدن سیستم قبل از وارد شدنه . شما میگی اگه تجربه نداشته باشی یا سیستم یه سایتیو بلد نباشی و بری تو اون سایت به مشکل بخوری یعنی اون سایت دزده ولی من میگم ایراد از نادانی و بیتجربگی توئه .
میبینم اون روزیو که باز تو یه تاپیک دیگه بیای بگی مصطفی تو این تاپیک از ایسام دفاع کرد . دلیل این رفتارتم برمیگرده به نوع جهانبینیت و نبود انصاف کافی برای فهمیدن سیستم به شکل درست . برای همین اکثرتون از همه چی ناراضی هستین . از حکومت فعلی . از ایسام . از دیوار . از دیجی کالا . از اسنپ فود . از اسنپ . از تپسی . از تیپاکس . از پست . از سازگار . از آواژنگ . از لیون . از پرشین . ندیدم چیزی که ازش تاپیک شکایت زده نشده باشه . باز اگر میخوای بیشتر با دیدگاه من آشنا بشی
این تاپیکو بخون تا ببینی من چجوری به موضوعات مختلف نگاه میکنم .