73mohamadsaadi
Registered User
اگر به پروفایل بنده در ایسام مراجعه کنیدحق با شماست
ایسامو دیوارو دیجکالا شیپورو پرشینو لیونو اسنپو تپسیو تیپاکسو پستو ... همه دزدن
شما مردم ایران خوبین . فقط نمیدونم چرا وضعتون اینه
راست میگی من الان تو ebay هم که نگاه کردم همه اونایی که فروش بالا داشتن امتیاز منفیشون صفر بود و غیر ممکن بود مثلا یکی یه ترازو بخره و بعد اتمام مهلت تست اونو اشتباهی رو فرش تست کنه بعد نتونه پس بده بجاش بیاد فیدبک منفی بده یا یکی یه گوشی بخره و بعد بخواد به بهانه نداشتن فونت فارسی پس بده ولی حق اینکارو نداشته باشه و بجاش فیدبک منفی بده .
قانون دادن فیدبک در سایت ایسام :
فیدبک ها (نظرها)، چگونه در امتیاز کاربران محاسبه می شود؟
اگر خریدار نظر مثبت را انتخاب کند، یک امتیاز مثبت به فروشنده تعلق می گیرد.
اگر خریدار نظر منفی را انتخاب کند، یک امتیاز منفی به فروشنده تعلق می گیرد.
اگر خریدار نظر قابل قبول را انتخاب کند، هیچ امتیازی به فروشنده تعلق نمی گیرد.
من نمیدونم چرا شماها با دوزار تجربه تو مقایسه سایتای خریدو فروش خارج و داخل کشور و همینطور یه قرون تجربه تو زمینه قضا در محیط مجازی و بیزنس اینترنتی درحد کلان میاید در مورد این سایتا نظر میدین . امان از جهل مرکب که بزرگترین دشمن انسان .
تعریف جهل مرکب (بدیترین نوع جهل) :
جهل مرکب، مقابل جهل بسیط بوده و به این معنا است که انسان چیزی را نداند و از نادانی خویش نیز آگاه نباشد، بلکه اعتقاد داشته باشد از کسانی است که بر همه امور آگاهی دارد .
یه سوالم ازت داشتم عشقم ممنون میشم جواب بدی . شما فرمودی :
اگه بعدفروش گرافیکت تو پرشین تولز یه همچین مشکلی برات پیش میومد یعنی پرشین تولز دزده ؟
داداش اون بحث بیسکوئیت مربوط به اون صحبت جنابعالی بود که گفتی چرا ایسام سازوکار تشخیص کارت سرقت شده نداره . ماستارو نریز تو قیمه ها . خب نمیتونستی پنج دقیقه ناقابل وقت بزاری قوانین ایسامو بخونی یا قبل ثبت نام ازشون سوال کنی تا بفهمی ایسام بیسکوئیت(سازوکار تشخیص کارت سرقتی) نداره که بعدا نگی پس بیسکوئیتم کوش ؟
اینی هم که میخوای بری از ایسام شکایت کنی باید بری تو پلیس فتا شکایت کنی . وقتی هم بری دادگاه و به قاضی بگی ایسام پولمو نمیده اونم میگه ما خودمون به ایسام گفتیم پولتو بهت نده وگرنه ایسام که از خداش بود پول تورو بده و تعرفشو برداره . یه مثالم زدم ولی مثل اینکه نمیخواهید بفهمید . الان آقای احکامی از طریق اینستاگرام لپتاپو میفروخت و پول میومد تو حساب خودش بعد پلیس فتا پولو بلوکه میکرد اونوقت آقای احکامی میخواست بره از کی به کجا شکایت کنه ؟ مگه قانون نمیگه پول سرقتی تو هر مرحله ای باید بلوکه بشه تا تعیین تکلیف بشه . خب پلیس فتا هم همینکارو کرده . پس دیگه شکایت چی و از کی و به کجا ؟
اومدی میگی "برای چی باید بشه تو سایت ایسام با کارت دزدی خرید کرد"
یعنی چی آخه !!! شماها چرا انقدر بچه هستین . مگه تو amazon و ebay نمیتونی با کارت خاله یا دوستت خرید کنی ؟ جان من یکم فسفر بسوزونید من پولشو میدم .
از اونطرف ببین استاد ربیعی (دامت برکاته) چی فرمودن . به والله که نیم ساعت از دهنم داشت کف سر میرفت بعد خوندن پست ایشون :
یعنی همین الان از سرگیری مذاکرات برجام از دستور کار خارج شد و دکتر محمدباقر قالیباف خواب رو برخودش حرام کرده افتاده دنبال طرح لایحه دوفوریتی ایشون در مجلس . فقط موندم چرا بقیه جاهای دنیا مثل amazon و ebay و alibaba و newegg و صد میلیون سایت دیگه میشه با کارتی که مشخصاتش با اکانتت یکی نباشه هم خرید کنی . چقدر بدبختن بقیه مردم دنیا . کاش اونا هم یکی مثل دکتر استاد ربیعی داشتن تو کشورشون .
هرکی میاد تو تاپیک میگه ایسام چرا سازوکار فلان نداره چرا قابلیت بهمان نداره چرا تعرفش اینجوریه چرا اونجاش اونجوریه . خب آقای گلشنی که گفتن هزینه زدن یه سایت مثل ایسام دوتا خط تلفن . کدنویسیشم با جناب دکتر توپولوژی . ایده هم که الی ماشالله همه دارن میدن فقط یکی باید گردآوری کنه در قالب چندین جلد رساله . برید یه سایت بزنید دیگه . منتظر چی هستین . مشکل چیه ؟
یک فیدبک قابل قبول در کارنامه دارم
این برای معامله مزایده یک انگشتر بود
حدود ۱۱ انگشتر خریده بودم (نقره نبودندبعد از خرید به صورت حضوری و تحقیق متوجه شدم به عنوان نقره به من دادن ولی نقره نبودن)ولی سنگ اصل بود و توضیح هم داده بودم در سایت
بنده هر عدد رو به قیمت ۶۰ تومان خریدم
در سایت هم همه توضیحات رو نوشتم
مزایده انگشتری که برای خریدار با فیدبک قابل قبول ارسال شده بود هم به قیمت۲۶ تومان تمام شد
بنده با وجود ضرر ارسال کردم
(خریدار خرید اولشون در سایت بوده)
بعد از اینکه بسته تحویل پستچی داده شد بهشون گفتم که در منزل باشید که تحویل بگیرید واگر مشکلی در خرید بود و یا ناراضی بودین اطلاع بدین.
متاسفانه بعد از مدتی که فیدبک ثبت شد دیدم قابل قبول هست بهشون پیام دادم که اگر مشکلی هست پس میگیرم و اگر هم خواستن براشون مبلغ رو عودت میدم وانگشتر رو نگه دارن و گفتم که من به قیمت ۶۰ خریدم و دارم ضرر میکنم و برای رضایت مشتر و وقتی که پای مزایده گذاشته ارسال کردم ولی اصلا جواب نگرفتم با اینکه از باکس (پیام های ارسالی)تیک خوانده شده بود.متاسفانه اون زمان هم اطلاع نداشتم که باید با سایت برای پیگیری تماس میگرفتم
Last edited: