• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری فیشینگ در ایسام

73mohamadsaadi

Registered User
لایک‌ها
221
حق با شماست
ایسامو دیوارو دیجکالا شیپورو پرشینو لیونو اسنپو تپسیو تیپاکسو پستو ... همه دزدن
شما مردم ایران خوبین . فقط نمیدونم چرا وضعتون اینه

راست میگی من الان تو ebay هم که نگاه کردم همه اونایی که فروش بالا داشتن امتیاز منفیشون صفر بود و غیر ممکن بود مثلا یکی یه ترازو بخره و بعد اتمام مهلت تست اونو اشتباهی رو فرش تست کنه بعد نتونه پس بده بجاش بیاد فیدبک منفی بده یا یکی یه گوشی بخره و بعد بخواد به بهانه نداشتن فونت فارسی پس بده ولی حق اینکارو نداشته باشه و بجاش فیدبک منفی بده .

قانون دادن فیدبک در سایت ایسام :
فیدبک ها (نظرها)، چگونه در امتیاز کاربران محاسبه می شود؟
اگر خریدار نظر مثبت را انتخاب کند، یک امتیاز مثبت به فروشنده تعلق می گیرد.
اگر خریدار نظر منفی را انتخاب کند، یک امتیاز منفی به فروشنده تعلق می گیرد.
اگر خریدار نظر قابل قبول را انتخاب کند، هیچ امتیازی به فروشنده تعلق نمی گیرد.

من نمیدونم چرا شماها با دوزار تجربه تو مقایسه سایتای خریدو فروش خارج و داخل کشور و همینطور یه قرون تجربه تو زمینه قضا در محیط مجازی و بیزنس اینترنتی درحد کلان میاید در مورد این سایتا نظر میدین . امان از جهل مرکب که بزرگترین دشمن انسان .

تعریف جهل مرکب (بدیترین نوع جهل) :
جهل مرکب، مقابل جهل بسیط بوده و به این معنا است که انسان چیزی را نداند و از نادانی خویش نیز آگاه نباشد، بلکه اعتقاد داشته باشد از کسانی است که بر همه امور آگاهی دارد .

یه سوالم ازت داشتم عشقم ممنون میشم جواب بدی . شما فرمودی :

اگه بعدفروش گرافیکت تو پرشین تولز یه همچین مشکلی برات پیش میومد یعنی پرشین تولز دزده ؟

داداش اون بحث بیسکوئیت مربوط به اون صحبت جنابعالی بود که گفتی چرا ایسام سازوکار تشخیص کارت سرقت شده نداره . ماستارو نریز تو قیمه ها . خب نمیتونستی پنج دقیقه ناقابل وقت بزاری قوانین ایسامو بخونی یا قبل ثبت نام ازشون سوال کنی تا بفهمی ایسام بیسکوئیت(سازوکار تشخیص کارت سرقتی) نداره که بعدا نگی پس بیسکوئیتم کوش ؟

اینی هم که میخوای بری از ایسام شکایت کنی باید بری تو پلیس فتا شکایت کنی . وقتی هم بری دادگاه و به قاضی بگی ایسام پولمو نمیده اونم میگه ما خودمون به ایسام گفتیم پولتو بهت نده وگرنه ایسام که از خداش بود پول تورو بده و تعرفشو برداره . یه مثالم زدم ولی مثل اینکه نمیخواهید بفهمید . الان آقای احکامی از طریق اینستاگرام لپتاپو میفروخت و پول میومد تو حساب خودش بعد پلیس فتا پولو بلوکه میکرد اونوقت آقای احکامی میخواست بره از کی به کجا شکایت کنه ؟ مگه قانون نمیگه پول سرقتی تو هر مرحله ای باید بلوکه بشه تا تعیین تکلیف بشه . خب پلیس فتا هم همینکارو کرده . پس دیگه شکایت چی و از کی و به کجا ؟

اومدی میگی "برای چی باید بشه تو سایت ایسام با کارت دزدی خرید کرد"
یعنی چی آخه !!! شماها چرا انقدر بچه هستین . مگه تو amazon و ebay نمیتونی با کارت خاله یا دوستت خرید کنی ؟ جان من یکم فسفر بسوزونید من پولشو میدم .
از اونطرف ببین استاد ربیعی (دامت برکاته) چی فرمودن . به والله که نیم ساعت از دهنم داشت کف سر میرفت بعد خوندن پست ایشون :

یعنی همین الان از سرگیری مذاکرات برجام از دستور کار خارج شد و دکتر محمدباقر قالیباف خواب رو برخودش حرام کرده افتاده دنبال طرح لایحه دوفوریتی ایشون در مجلس . فقط موندم چرا بقیه جاهای دنیا مثل amazon و ebay و alibaba و newegg و صد میلیون سایت دیگه میشه با کارتی که مشخصاتش با اکانتت یکی نباشه هم خرید کنی . چقدر بدبختن بقیه مردم دنیا . کاش اونا هم یکی مثل دکتر استاد ربیعی داشتن تو کشورشون .

هرکی میاد تو تاپیک میگه ایسام چرا سازوکار فلان نداره چرا قابلیت بهمان نداره چرا تعرفش اینجوریه چرا اونجاش اونجوریه . خب آقای گلشنی که گفتن هزینه زدن یه سایت مثل ایسام دوتا خط تلفن . کدنویسیشم با جناب دکتر توپولوژی . ایده هم که الی ماشالله همه دارن میدن فقط یکی باید گردآوری کنه در قالب چندین جلد رساله . برید یه سایت بزنید دیگه . منتظر چی هستین . مشکل چیه ؟
اگر به پروفایل بنده در ایسام مراجعه کنید
یک فیدبک قابل قبول در کارنامه دارم
این برای معامله مزایده یک انگشتر بود
حدود ۱۱ انگشتر خریده بودم (نقره نبودندبعد از خرید به صورت حضوری و تحقیق متوجه شدم به عنوان نقره به من دادن ولی نقره نبودن)ولی سنگ اصل بود و توضیح هم داده بودم در سایت
بنده هر عدد رو به قیمت ۶۰ تومان خریدم
در سایت هم همه توضیحات رو نوشتم
مزایده انگشتری که برای خریدار با فیدبک قابل قبول ارسال شده بود هم به قیمت۲۶ تومان تمام شد
بنده با وجود ضرر ارسال کردم
(خریدار خرید اولشون در سایت بوده)
بعد از اینکه بسته تحویل پستچی داده شد بهشون گفتم که در منزل باشید که تحویل بگیرید واگر مشکلی در خرید بود و یا ناراضی بودین اطلاع بدین.
متاسفانه بعد از مدتی که فیدبک ثبت شد دیدم قابل قبول هست بهشون پیام دادم که اگر مشکلی هست پس میگیرم و اگر هم خواستن براشون مبلغ رو عودت میدم وانگشتر رو نگه دارن و گفتم که من به قیمت ۶۰ خریدم و دارم ضرر میکنم و برای رضایت مشتر و وقتی که پای مزایده گذاشته ارسال کردم ولی اصلا جواب نگرفتم با اینکه از باکس (پیام های ارسالی)تیک خوانده شده بود.متاسفانه اون زمان هم اطلاع نداشتم که باید با سایت برای پیگیری تماس میگرفتم

Last edited:

73mohamadsaadi

Registered User
لایک‌ها
221
کارنامه معاملات در اینجور سایت ها دو طرفه هست دوستان
ماهیت معامله رو باید دید
بعضی وقت ها بی انصافی خریدار هم هست که پای فروشنده میشینه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هی! این مدل تاپیک هارو میبینم و پیش خودم میگم این جماعتی که پست میزنن توش فقط وقتی به مشکل میخورند یاد این میوفتن که فلانجا بده! واقعیت این مملکت اینه که همه چی با پول پیش میره! دیجیکالا و ایسام و و مالتینا و 10 سایت و سرویس دیگه هست که همشون همزمان هم خوبن و هم افتضاحن! حتی امازون و غیره هم همینن! حتی همین پرشین تولزم همینه! باید به یه نقطه ای برسید که حساب هر شامورتی بازی رو توی زندگی اتون بکنید! قرار نیست این سرویس ها عوض بشن! تنها کاری میشه کرد تغییر رویه من و شماس!

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
کلا ایسام ته دزد هست براخی اجناس 15 درصد سود می گیره چه خبره؟ دیوار که از اونم بدتره کلا یک مشت عوضی دور هم جمع شدن

البته من تجربه کلاهبرداری نداشتم اما از نحوه ی پاسخ دهی پشتیبان هاش و قوانینی که دارن کاملا مشخصه خودشون سر دسته دزدا بودن بعدن ساین زدن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
حتی امازون و غیره هم همینن! حتی همین پرشین تولزم همینه!

دوستان فک کردن اونور دنیا سایت amazon سیستم تشخیص کارت سرقتی داره به اینا نمیگن . یا bestbuy ده هزار کارشناس داره فقط برا اینکه بشینن پا به پای خریدار قطعه رو تست کنن . یا تو سایت alibaba وقتی یکی میگه هفته دیگه از دبی جنس میارم ازش ضمانت نامه بانکی میگیرن که حتما بیاره . یا تو سایت ebay اونایی که فروش بالا داشتن هیچ فیدبک منفی ای نخوردن حتی از آدمای مریض که همه جای دنیا هست(تو ایران بیشتر) .

جالبه همه این خواسته هاشونم از ایسام دارن . دلیلشونم اینه چون تعرفه بالا میگیره پس باید بیاد پاهای مارو ماساژ بده . مگه ایسام تو قوانینش گفته همچین خدماتی ارائه میده که الان طلبکارین !
خب شماها که فهمیدین هزینه زدن یه سایت مثل ایسام دوتا خط تلفنه و کدنویسشم حی و حاضره تو تاپیک (استاد توپولوژی) و مشکلات ایسامم شناسایی کردینو قراره تو سایتی که میزنید رفع بشه . پس چرا یه سایت نمیزنید . اسم سایتم بزارید سلاطین . www.salaatin.org

تنها کاری میشه کرد تغییر رویه من و شماس!

اینا اهل تغییر رویه نیستن . همیشه حق با خودشونه . 80 میلیون عقل کل .
مردم ایران خیلی علاقه ندارن سیستمو درست متوجه بشن بعد واردش بشن . اول وارد میشن وقتی به مشکل خوردن مغزشون میگه ایراد از تو نیست ایراد از سایت داخل ایران .

من همین الان سه رکعت نماز شکر بجا آوردم که تحریم هستیم و بچه ها به amazon و ebay و alibaba و bestbuy دسترسی ندارن .
وگرنه یکی میومد میگفت ebay دزده چون یکی توش بهم گفته اول پول بده . اون یکی میومد میگفت یه گرافیک تو amazon فروختم خریدار میگه گرافیک خراب فرستادی پس amzon دزده . استاد ربیعی هم لایک میزد همرو .

نمونش همین عکس زیر . اگه یکی تو یه سایت خارجی به این میگفت پولو بریز تلویزیونو بفرستم اون سایت خارجی میشد دزد . استاد ربیعی هم اومده سریع زده لایکو . البته همین استاد توپولوژی یادم میاد تو یکی از تاپیکاش amazon زیر سوال برده بود به این خاطر که مردم آمریکارو بیچاره کرده . بنظر من مشکل ایران خارج شدن مغزها از کشور نیست .

1640025843459.png

کارنامه معاملات در اینجور سایت ها دو طرفه هست دوستان
ماهیت معامله رو باید دید
بعضی وقت ها بی انصافی خریدار هم هست که پای فروشنده میشینه

کاش اینارو ریپلای میکردی برا @Adobe Audition که اومده ایموجی خنده گذاشته میگه بهترین فروشنده ایسام فیدبک منفی داره پس اونم دزده مثل سایت ایسام .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان فک کردن اونور دنیا سایت amazon سیستم تشخیص کارت سرقتی داره به اینا نمیگن . یا bestbuy ده هزار کارشناس داره فقط برا اینکه بشینن پا به پای خریدار قطعه رو تست کنن . یا تو سایت alibaba وقتی یکی میگه هفته دیگه از دبی جنس میارم ازش ضمانت نامه بانکی میگیرن که حتما بیاره . یا تو سایت ebay اونایی که فروش بالا داشتن هیچ فیدبک منفی ای نخوردن حتی از آدمای مریض که همه جای دنیا هست(تو ایران بیشتر) .

جالبه همه این خواسته هاشونم از ایسام دارن . دلیلشونم اینه چون تعرفه بالا میگیره پس باید بیاد پاهای مارو ماساژ بده . مگه ایسام تو قوانینش گفته همچین خدماتی ارائه میده که الان طلبکارین !
خب شماها که فهمیدین هزینه زدن یه سایت مثل ایسام دوتا خط تلفنه و کدنویسشم حی و حاضره تو تاپیک (استاد توپولوژی) و مشکلات ایسامم شناسایی کردینو قراره تو سایتی که میزنید رفع بشه . پس چرا یه سایت نمیزنید . اسم سایتم بزارید سلاطین . www.salaatin.org

اینا اهل تغییر رویه نیستن . همیشه حق با خودشونه . 80 میلیون عقل کل .
مردم ایران خیلی علاقه ندارن سیستمو درست متوجه بشن بعد واردش بشن . اول وارد میشن وقتی به مشکل خوردن مغزشون میگه ایراد از تو نیست ایراد از سایت داخل ایران .

من همین الان سه رکعت نماز شکر بجا آوردم که تحریم هستیم و بچه ها به amazon و ebay و alibaba و bestbuy دسترسی ندارن .
وگرنه یکی میومد میگفت ebay دزده چون یکی توش بهم گفته اول پول بده . اون یکی میومد میگفت یه گرافیک تو amazon فروختم خریدار میگه گرافیک خراب فرستادی پس amzon دزده . استاد ربیعی هم لایک میزد همرو .

نمونش همین عکس زیر . اگه یکی تو یه سایت خارجی به این میگفت پولو بریز تلویزیونو بفرستم اون سایت خارجی میشد دزد . استاد ربیعی هم اومده سریع زده لایکو . البته همین استاد توپولوژی یادم میاد تو یکی از تاپیکاش amazon زیر سوال برده بود به این خاطر که مردم آمریکارو بیچاره کرده . بنظر من مشکل ایران خارج شدن مغزها از کشور نیست .

البته مورد استارتر تاپیک رو من نمیگم (چون این 1مورد خاص مقصر ایسام و تخمی بودن سیستم مملکته) ولی توقعاتی که داریم رو میگم! فکر میکنم شاید 1-2 نفر فقط یادشون هستش از چی حرف میزنم! نزدیک 10-12 سال قبل من یه تاپیک توی همین پی تی زدم درمورد ایسام! بخاطر همون 1 تاپیک خیلی از قوانینشون رو تغییر دادن! خیلی از مشکلات و دردسرهاشم نوشتم! اینقدر پست خورد که کار به جاهای باریک داشت میکشید:D اخرشم چون ایسام میزبانیشو سوییچ کرده بود به پی تی درخواست داد و تاپیک پاک شد! اصل حرف من این بود که اون همه ادمی که شاهد اون تاپیک و ماجراهاش بودن ایا همون لحظه متوجه نشدن همه چی مربوط به پول و کاسبیه؟ همه سرویس ها و فروشگاه های ایرانی و خارجی همینند! هر کی هم بیزینس مشابه بزنه همینه!

15 سال قبل هم توی نمایشگاه یکی از مدیرای دیجی داشت نطق میکرد برای ملت که اره ما فقط کالایی که خودمون تامین کردیم و توی انبار موجود داریم میفروشیم! بهش گفتم گوه زیادی نخور بزار تنوع اجناست زیاد بشه و 4تا رقیب پیدا بشه ببینم بازم میتونی این زر هارو بزنی! طرف داغ کرد و شروع کرد به کل کل کردن! بعد 5سال دقیقا همون شد که من گفتم! همه مسئولیت رو انداختن گردن تامین کننده های بدبخت و قیمتای تو سایت شد 20% بالای بازار! جالبته اون زمان که مسیرشون ادمیزادی بود استقبال عمومی بهشون کمتر از الان بود:D مقصر کیه؟ اونی که چشم بسته خرید میکنه!

maddex2

Registered User
لایک‌ها
175
حق با شماست
ایسامو دیوارو دیجکالا شیپورو پرشینو لیونو اسنپو تپسیو تیپاکسو پستو ... همه دزدن
شما مردم ایران خوبین . فقط نمیدونم چرا وضعتون اینه
بله کسی ک داره از خرید و فروش من و تو کسب درامد میکنه وظیفشه بابت اون مبلغ(از 9 میلیون 1 میلیون تعرفه ایسام) ک میگیره یه بستر امن خرید فروش مهیا کنه ن اینکه زنگ بزنه بگه خریدار خودت برو جلوی بستت رو بگیر ک ارسال نشه این عین دزدی و کلاهبرداریه
بعدم استاد شما مگه کدوم کشور زندگی میکنی

اگه بعدفروش گرافیکت تو پرشین تولز یه همچین مشکلی برات پیش میومد یعنی پرشین تولز دزده ؟
پرشین و فروم لیون فروشنده و خریدار مستقیم باهم خرید و فروش میکنن(اگرهم با واسطه باشه واسطه با انتخاب طرفین انتخاب شده) یعنی اگر اتفاقی بیوفته خریدار و فروشنده نمیتونن تقصیر رو گردن اون یکی بندازه بلکه خودش بوده ک تصمیم گرفته ب چ شکلی معامله کنه از طرفی شما طرف حسابت شخص مشخصی هست و مستقیم باهاش در ارتباطی ولی سایتی مثل ایسام ک نماد داره و با تبلیغاتش جوری تلقین میکنه ک انگار داری امن ترین خرید زندگیت رو انجام میدی (مطمئن باشید صدها بار ازشون شکایت شده و همچنان با پارتی بازی ب کار (پرکردن جیب) خودشون ادامه میدن) وقتی اینطور اتفاقی میوفته یک درصدم خریدار مقصر نیست بلکه باید اون سایت تاوانشو بده چون عملا خریدار و فروشنده شناختی از هم ندارند و فیدبک وقتی معنی میده ک شما ب صورت مستقیم از طرف خرید کنی و توی ایسام به نظرم جنبه ظاهری داره :)

ایسام (سازوکار تشخیص کارت سرقتی) نداره
این حرفا سفسطه ای بیش نیس فردا میای میگی ساز و کاری در قبال هک شدن نداره چون توی قوانین نیس! بوده مورد هایی ک بعد از اتفاق قوانین داخل سایت رو عوض کردن :)
مگه تو amazon و ebay نمیتونی با کارت خاله یا دوستت خرید کنی ؟
دارید میگید فروشنده مقصر نیست دیگه اینم همونه فروشنده حتی نباید فکرشو درگیر این قضیه کنه بلکه ایسام(ب دلیلی ک بالاترگفتم) پلیس پست و... باید مسئله رو حل کنن( حل هم نکنن دوباره از یَک یَکشون شکایت میکنی حالا اینکه ب ثمر برسه یا ن بحثش جداس) شما گیر دادید میخواید فروشنده رو مقصر بذارید درصورتی ک با هر منطقی یک درصدم مقصر نیستن نمیدونم شما مدیر ایسامی چیکاره اید ک انقد سنگ ایسام رو ب سینه میزنید یک نفرم از فروم پرشین و لیون(باتجربه ها ن اونایی ک ایسام هنوز تو پاچشون نکرده) از ایسام راضی نیستن
منتظر چی هستین . مشکل چیه ؟
همه مثل ایسام بی مسئولیت و دزد نیستن (از یه طرفم اگ رقیب داشتن اوضاع این نبود الان انقدر خرید و فروش توی ایسام هست ک مثل بانک ها هیچوقت موجودیشون صفر نمیشه یعنی میتونن با پولی ک دستشون هزارتا تجارت راه بندازن همزمان و این همه مزایا برای یک سایت و در قبال میگن : ما فقط بیسکوییت میگیریم میدیم دست شما)

Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
بله کسی ک داره از خرید و فروش من و تو کسب درامد میکنه وظیفشه بابت اون مبلغ(از 9 میلیون 1 میلیون تعرفه ایسام) ک میگیره یه بستر امن خرید فروش مهیا کنه ن اینکه زنگ بزنه بگه خریدار خودت برو جلوی بستت رو بگیر ک ارسال نشه این عین دزدی و کلاهبرداریه
بعدم استاد شما مگه کدوم کشور زندگی میکنی

پرشین و فروم لیون فروشنده و خریدار مستقیم باهم خرید و فروش میکنن(اگرهم با واسطه باشه واسطه با انتخاب طرفین انتخاب شده) یعنی اگر اتفاقی بیوفته خریدار و فروشنده نمیتونن تقصیر رو گردن اون یکی بندازه بلکه خودش بوده ک تصمیم گرفته ب چ شکلی معامله کنه از طرفی شما طرف حسابت شخص مشخصی هست و مستقیم باهاش در ارتباطی ولی سایتی مثل ایسام ک نماد داره و با تبلیغاتش جوری تلقین میکنه ک انگار داری امن ترین خرید زندگیت رو انجام میدی (مطمئن باشید صدها بار ازشون شکایت شده و همچنان با پارتی بازی ب کار (پرکردن جیب) خودشون ادامه میدن) وقتی اینطور اتفاقی میوفته یک درصدم خریدار مقصر نیست بلکه باید اون سایت تاوانشو بده چون عملا خریدار و فروشنده شناختی از هم ندارند و فیدبک وقتی معنی میده ک شما ب صورت مستقیم از طرف خرید کنی و توی ایسام به نظرم جنبه ظاهری داره :)

این حرفا سفسطه ای بیش نیس فردا میای میگی ساز و کاری در قبال هک شدن نداره چون توی قوانین نیس! بوده مورد هایی ک بعد از اتفاق قوانین داخل سایت رو عوض کردن :)

دارید میگید فروشنده مقصر نیست دیگه اینم همونه فروشنده حتی نباید فکرشو درگیر این قضیه کنه بلکه ایسام(ب دلیلی ک بالاترگفتم) پلیس پست و... باید مسئله رو حل کنن( حل هم نکنن دوباره از یَک یَکشون شکایت میکنی حالا اینکه ب ثمر برسه یا ن بحثش جداس) شما گیر دادید میخواید فروشنده رو مقصر بذارید درصورتی ک با هر منطقی یک درصدم مقصر نیستن نمیدونم شما مدیر ایسامی چیکاره اید ک انقد سنگ ایسام رو ب سینه میزنید یک نفرم از فروم پرشین و لیون(باتجربه ها ن اونایی ک ایسام هنوز تو پاچشون نکرده) از ایسام راضی نیستن

همه مثل ایسام بی مسئولیت و دزد نیستن (از یه طرفم اگ رقیب داشتن اوضاع این نبود الان انقدر خرید و فروش توی ایسام هست ک مثل بانک ها هیچوقت موجودیشون صفر نمیشه یعنی میتونن با پولی ک دستشون هزارتا تجارت راه بندازن همزمان و این همه مزایا برای یک سایت و در قبال میگن : ما فقط بیسکوییت میگیریم میدیم دست شما)

شما دلت نمیخواد حرف منو قبول کنی . دلیلشم کاملا مشخصه . چون قوانین ایسامو نفهمیده بودی و به مشکل خوردی الان عصبانیتت مانع قبول کردن حرف من میشه .

درنتیجه باز میگی سایتی که رو 9 میلیون من داره 1 میلیون میگیره نباید بشه با کارت سرقتی توش خریدو فروش کرد . بعدش من میام میگم مگه ایسام به تو گفته بود بابت یک میلیونی که میدی سیستم تشخیص کارت سرقتیمو برات فعال میکنم .
تو باز بیا بگو پس چرا ایسام با این تعرفه ای که میگیره نمیاد قطعه منو تست کنه بعد ارسال کنه برای خریدار که من بیام در جوابت بگم مگه بهت گفته بود همچین کاری میکنه که رفتی تو ایسام ثبت نام کردی .
بعد تو باز بگو خب داره روی 9 میلیون من 1 میلیون میگیره بعد باز من میگم عزیزم شما اینو به من بگو که ایسام کجا گفته بابت یک میلیونی که میدی این خدماتی که انتظار داریو ارائه میده ؟

یوزر rax این جمله رو در وصف امثال شماها گفته بعد تو اومدی لایک کردی !!! فازت چیه ! اصلا فهمیدی چی گفته که لایک کردی ؟
هی!! این مدل تاپیک هارو میبینم و پیش خودم میگم این جماعتی که پست میزنن توش فقط وقتی به مشکل میخورند یاد این میوفتن که فلانجا بده!

ترجمه فارسی جمله سبز رنگ بالا :
چرا تا قبل از اینکه توی ایسام به مشکل بخوری نفهمیده بودی بابت تعرفه ای که داری میدی خبری از سیستم تشخیص کارت سرقتی نیست یا ایسام سیستم گرفتن تضمین مالی بابت موجود کردن کالا نداره و نمیاد پا به پای خریدار کالاهای ارسالیو تست کنه که بفهمه حق با کیه ؟

شماها دوزار از مارکتینگ مجازی بلد نیستین بعد میاید نظرات بچگانه میدین .
یوزر rax اینا حرف تورو قبول دارن هرچی بگی لایک میکنن .

بیا بهشون بگو اگر یه فروشگاه مثل امازون بخواد کاری کنه که هر اکانت فقط با کارت بانکی که اسمو فامیلش با اسمو فامیل اکانت یکیه خرید کنه دچار ریزش میشه در مقابل رقباش که همچین کاری نمیکنن .
بیا بهشون بگو این سایتا چقدر براشون هزینه مالی و حقوقی داره بخوان هزارتا کارشناس بزارن که این همه قطعه مختلفو پا به پای خریدار تست کنه تا بفهمه کالا سالم ارسال شده یا خراب .
بیا بهشون بگو ایجاد سازوکار گرفتن تضمین مالی از فروشنده برای ادعای موجود کردن کالا برای تعداد کمی یوزر فقط دردسر .
بیا بهشون بگو سیستم تشخیص کارت سرقتی یک رویای کودکانست و تا صاحب کارت نره کلانتری نمیشه فهمید کارت سرقتی .
بیا بهشون بگو اینکه لیون یه سیستم گذاشته دوتا دونه گرافیک و هارد و رم کامپیوترو از فروشنده میگیره تست میکنه بعد برای خریدار ارسال میکنه تو وسعت تنوع اقلام و تعدد اجناس ایسام قابل پیاده سازی نیست .

اینکه زنگ بزنه بگه خریدار خودت برو جلوی بستت رو بگیر ک ارسال نشه این عین دزدی و کلاهبرداریه

من جواب این حرفتم تو انتهای پست شماره 114 تاپیک دادم . از سه تا پاراگرافیگ قبلتر از پاراگراف بنفش رنگ بخون .

شما منو یاد متشاکی این تاپیک شکایت میندازی که استارتر همین تاپیک یعنی آقای احکامی هفته پیش ایجاد کرده و نمیدونم چرا طرف آنبن شده . داستان از این قراره که گرین یه سری پاور ساخته که ایراد داشته و هرکی پاورو میبرده گارانتی گرین مرجوع میکردن چون خود گرین قبول داشته ایراد از پاور . بعد اون یارو تو اون پستی که لینکشو گذاشتم اومده میگه پاور سالمه فقط با رم DDR4 کار نمیکنه . شما دوتا دقیقا عین هم هستین .

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شما دلت نمیخواد حرف منو قبول کنی . دلیلشم کاملا مشخصه . چون قوانین ایسامو نفهمیده بودی و به مشکل خوردی الان عصبانیتت مانع قبول کردن حرف من میشه .

درنتیجه باز میگی سایتی که رو 9 میلیون من داره 1 میلیون میگیره نباید بشه با کارت سرقتی توش خریدو فروش کرد . بعدش من میام میگم مگه ایسام به تو گفته بود بابت یک میلیونی که میدی سیستم تشخیص کارت سرقتیمو برات فعال میکنم .
تو باز بیا بگو پس چرا ایسام با این تعرفه ای که میگیره نمیاد قطعه منو تست کنه بعد ارسال کنه برای خریدار که من بیام در جوابت بگم مگه بهت گفته بود همچین کاری میکنه که رفتی تو ایسام ثبت نام کردی .
بعد تو باز بگو خب داره روی 9 میلیون من 1 میلیون میگیره بعد باز من میگم عزیزم شما اینو به من بگو که ایسام کجا گفته بابت یک میلیونی که میدی این خدماتی که انتظار داریو ارائه میده ؟

یوزر rax این جمله رو در وصف امثال شماها گفته بعد تو اومدی لایک کردی !!! فازت چیه ! اصلا فهمیدی چی گفته که لایک کردی ؟

ترجمه فارسی جمله سبز رنگ بالا :
چرا تا قبل از اینکه توی ایسام به مشکل بخوری نفهمیده بودی بابت تعرفه ای که داری میدی خبری از سیستم تشخیص کارت سرقتی نیست یا ایسام سیستم گرفتن تضمین مالی بابت موجود کردن کالا نداره و نمیاد پا به پای خریدار کالاهای ارسالیو تست کنه که بفهمه حق با کیه ؟

شماها دوزار از مارکتینگ مجازی بلد نیستین بعد میاید نظرات بچگانه میدین .
یوزر rax اینا حرف تورو قبول دارن هرچی بگی لایک میکنن .

بیا بهشون بگو اگر یه فروشگاه مثل امازون بخواد کاری کنه که هر اکانت فقط با کارت بانکی که اسمو فامیلش با اسمو فامیل اکانت یکیه خرید کنه دچار ریزش میشه در مقابل رقباش که همچین کاری نمیکنن .
بیا بهشون بگو این سایتا چقدر براشون هزینه مالی و حقوقی داره بخوان هزارتا کارشناس بزارن که این همه قطعه مختلفو پا به پای خریدار تست کنه تا بفهمه کالا سالم ارسال شده یا خراب .
بیا بهشون بگو ایجاد سازوکار گرفتن تضمین مالی از فروشنده برای ادعای موجود کردن کالا برای تعداد کمی یوزر فقط دردسر .
بیا بهشون بگو سیستم تشخیص کارت سرقتی یک رویای کودکانست و تا صاحب کارت نره کلانتری نمیشه فهمید کارت سرقتی .
بیا بهشون بگو اینکه لیون یه سیستم گذاشته دوتا دونه گرافیک و هارد و رم کامپیوترو از فروشنده میگیره تست میکنه بعد برای خریدار ارسال میکنه تو وسعت تنوع اقلام و تعدد اجناس ایسام قابل پیاده سازی نیست .

من ذاتا مخالف تاپیک زدن نیستما! اتفاقا خیلی خوبه! ولی هنوزم سر حرفم هستم! تجربه پیدا کردن و فهمیدن اینکه چطور با شرایط هر سایتی کنار بیایم فرق داره با چس ناله و توقع اینکه همه کره زمین جلوی ما خم و راست بشن! همون ایسام هر جنسی رو باز کنی فروشنده از تجربیاتش توی توضیحات کالا نوشته! فیلم گرفتن از همه مراحل تست و ارسال و بسته بندی و غیره! یا حتی صبر کردن برای کلیر شدن پول تو مواردی که رقم بالاست (حتی دیجی کالا هم نزدیک 4-5 ساله داره همینکارو میکنه و مبالغ بالا رو استعلام میزنه و تا حتی 2هفته صبر میکنه چون از روی تجربه فهمیدن همچین سولاخی توی معاملات وجود داره) و 10 تا نکته دیگه! ولی هیچکس هم دوست نداره بشنوه که دنیا خاکستریه! همه دوست دارن دنبال ایده ال و سیاه و سفید باشن! هر چقدرم بگی همین اش و کاسه همه جای دنیا و تو همه بیزینس ها هست بازم کسی قبول نمیکنه! نمیخوام از امثال ایسام دفاع کنم (شلوار این سایت ها بقدر کافی قهوه ای هست) ولی لزومی هم نداره همیشه خودمون رو مبرا کنیم! ما که دسترسی داشتیم نظرات بقیه بخونیم و درس بگیریم چطوری از این سایت ها استفاده کنیم هم اگر به مشکلی بخوریم مقصریم! اون سازکارهایی هم دوستان ب عنوان راه حل میدن خودشونم میدونن که نشدنیه! ایده ال گراییه برای دنیایی که همه چی به وفق مراد ما باشه!

maddex2

Registered User
لایک‌ها
175
سیستم تشخیص کارت سرقتیمو برات فعال میکنم .
خب نگفته این قابلیت رو ندارم عدم نوشته شدن قانونی بر مبنای نبودن اون نیست شاید هزارتا قانون نانوشته دیگه هم باشه و به همین دلیل توی این مسئله باید ایسام تاوان بده بعد برن قوانینشون رو درست کنن
تنها کاری میشه کرد تغییر رویه من و شماس!
لایک بخاطر این بود
بحث سر مبلغی ک میگیره در برابر خدمته واسطه های لیون یا پرشین یک دهم ایسام کارمزد میگیرن با همون رویه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب نگفته این قابلیت رو ندارم عدم نوشته شدن قانونی بر مبنای نبودن اون نیست شاید هزارتا قانون نانوشته دیگه هم باشه و به همین دلیل توی این مسئله باید ایسام تاوان بده بعد برن قوانینشون رو درست کنن

لایک بخاطر این بود
بحث سر مبلغی ک میگیره در برابر خدمته واسطه های لیون یا پرشین یک دهم ایسام کارمزد میگیرن با همون رویه
برادر بحث اینه که همون خدمات رو با همون سرعت و همون اتومیشن بخوان ارائه بدن در نهایت همونقدر هزینه میگیرن! حداقل 2-3 مورد مشابه بود که تبلیغات گسترده (در حد بیلبورد تو تهران) زدن و اخرشم هیچی نشدن! من خودم بالای 50بار اینجا واسط خرید فروش دوستان شدم و اصلا هزینه ای هم نگرفتم ولی اسمش سرویس نیست! از ایسام و امثالهم هم دفاع نمیکنم ولی فکر هم نمیکنم یکی بتونه پیدا بشه یه سرویسی بده زمین تا اسمون بهتر از اینا باشه! اگر پیدا بشه شرایط و قوانینش قطعا متفاوت خواهد بود!

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
بندگان خدا تو ایسام مجبور هستند که تعرفه بالا می گیرند

فهم پرفورمنس نداشته باشی، همین میشه دیگه و مجبوری هر سال سخت افزارت رو بروز کنی

جالبه در ماه میلیون میلیون هم میده به arvancloud بازهم وب سایتشون دان میشه! :ROFLMAO:

فقط بحث پرفورمنس نیست، شعور کلاینت ساید و سرور ساید رو هم ندارند و از سمت کلاینت همه چیز رو کنترل می کنند!؛ خیلی موارد زیادی هست که این جوریه! فقط یکیش اینه که شما اگر امتیازت کم باشه یا قبلا کالای مزایده ای نخریده باشی، بهت اجازه ثبت بیشترین قیمت دلخواه رو نمی ده و باید دستی دونه دونه قیمت رو بالا ببری و اتومات نمیشه و این موضوع رو در سمت کلاینت چک می کنه! قبلا یک سری اطلاعات مثل شماره ملی و شماره همراه رو disable کرده بودند و سمت کلاینت نمیزاشت دوباره اطلاعات کاربر دستکاری بشه! ولی دوباره اطلاعات رو ارسال می کرد و تغییر می کردند! باهاشون مکاتبه کردم بهشون گفتم این چه کاریه! نفهم ها! :ROFLMAO:

بحث پرفورمنس و نوع تکنولوژی رو بزاری کنار، نفهمی رو دیگه از حد خودش هم گزروندن و تو صفحه اصلی هم کنترل web page گذاشتند!!!! 😵 یک دونه کنترل تو صفحه اصلیشون هم لازم نیست!!!! o_O سرم رو بکوبم کجا از دست ایسام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از قدیم می گن کار هر بز نیست خرمن کوفتن، جریان ایسام هست

فایل های ضمیمه

• esam source.png
    esam source.png
    74.3 KB · نمایش ها: 41

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

تو این زمینه باید تخصص داشته باشی و دانش . الان یوزر rax هم باهات مخالفت میکنه ولی حرفشو قبول نداری . شما یه پست بالاتر یعنی پست استاد توپولوژی رو بخون . میاید کلی اصطلاحات گنده استفاده میکنید که آره ما استاد arvanacloud و مشتقات هستیم یا اینکه ایسام باید همچین سیستمی ایجاد کنه که اگه همون سیستمو به واحد تحلیل سایت امازون بگی بهت میخنده .

اما وقتی بهتون میگم خب شماها که فهمیدین هزینه یه سایت مثل ایسام دوتا خط تلفنه و ایراداشم شناسایی کردین و استاد توپولوژی سایتو بالا میاره براتون با arvanacloud خوب و تازه پس چرا یه سایت نمیزنید تا ایسامو دیوارو دیجیو اسنپ غلاف کنن جوابی نمیدین . فقط با پشتوانه فروش دوتا دونه هارد تو پرشین تولز برای من شدین فوق تخصص استارت آپ در خاورمیانه و شاخ آفریقا .

برو یه سایت بزن و همه ایده هاتو توش پیاده کن هر موقع به جایگاهی رسیدی که برات تو پرشین تاپیک شکایت بزنن اون موقع بیا نقد کن . تازه اون موقع من حرفتو قبول میکنم و جرات نمیکنم صحبت کنم تو تاپیکی که شما هستی . چون شما تجربه و دانش اینکارو داری . هم بازیکن بودی هم سرمربی . ولی یه فوتبالیست یا طرفدار نباید بگه این سرمربی چرا با سه مدافع بازی میکنه یا فلانیو بازی نمیده . تو هیچی از مربیگری نمیدونی پس سرمربی نقد نکن . فقط بگو اگه فلانی فیکس بود یا ترکیب فلان بود شاید نتیجه بهتر میشد که احتمالش یک در میلیارده بشه .

لایک بخاطر این بود

اومدی لایکتو پای پست شماره 144 یوزر rax توجیه کنی میگی من به این دلیل لایک کردم چون یوزر rax گفته بود ایسام در مقابل خدمتی که ارائه میده پول خیلی زیادی میگیره نسبت به لیون کامپیوتر ؟ یا حضرت تفسیر !!! منکه همچین چیزی دستگیرم نشد از حرفای rax ولی میگیم اوکی تو درست میگی . الان این لپتاپ گیمینگی که فروخته شده به قیمت 50 میلیون تومن و شما و یوزر Rax معتقدین ایسام باید تو دادگاه محکوم بشه و پول آقای احکامی رو بده .

میخوام بدونم شما و یوزر Rax میاید 50 میلیون ضرر ایسامو بدین . خواهشا نیا بگو 50 نبوده 7 تومن بوده که متوجه میشم میخوای خودتو بزنی به کیوچه علی چپ . اصلا تو بگو چنتا عتیقه به ارزش 200 میلیون بوده . یا کلاهبردار همزمان کلی عتیقه خریده به ارزش 500 میلیون تومن از 5 نفر با کارت سرقتی و این 5 نفر رفتن شکایت کردن ایسام هم محکوم شده . میخوای با 1% تعرفه لیون کامپیوتر نیم میلیارد ضرر ایسامو بدی ؟

از کجا معلوم یه نقشه نباشه از دو نفر که کلاهبرداره رفته ترکیه با 500 میلیون عتیقه و شریکش(فردی که کارتش سرقت شده) مونده ایران پلیس فتا 500 از ایسام بگیره بهش بده خیلی راحت . ایسامم مجبور بشه 500 به فروشنده های عتیقه بده . اصلا شماها از کجا میدونید ایسام محکوم میشه هی به این بنده خدا احکامی میگین برو از ایسام شکایت کن آخرش ایسام باید پول وکیل و هزینه دادرسی و عریضه نویسو بده . مگه حقوق خوندین ! هم وکیل پایه یک هستین هم فوق تخصص تجزیه و تحلیل هایپر مارکتهای مجازی .

______________________________________________________________________________________________

من ذاتا مخالف تاپیک زدن نیستما! اتفاقا خیلی خوبه! ولی هنوزم سر حرفم هستم! تجربه پیدا کردن و فهمیدن اینکه چطور با شرایط هر سایتی کنار بیایم فرق داره با چس ناله و توقع اینکه همه کره زمین جلوی ما خم و راست بشن! همون ایسام هر جنسی رو باز کنی فروشنده از تجربیاتش توی توضیحات کالا نوشته! فیلم گرفتن از همه مراحل تست و ارسال و بسته بندی و غیره! یا حتی صبر کردن برای کلیر شدن پول تو مواردی که رقم بالاست (حتی دیجی کالا هم نزدیک 4-5 ساله داره همینکارو میکنه و مبالغ بالا رو استعلام میزنه و تا حتی 2هفته صبر میکنه چون از روی تجربه فهمیدن همچین سولاخی توی معاملات وجود داره) و 10 تا نکته دیگه! ولی هیچکس هم دوست نداره بشنوه که دنیا خاکستریه! همه دوست دارن دنبال ایده ال و سیاه و سفید باشن! هر چقدرم بگی همین اش و کاسه همه جای دنیا و تو همه بیزینس ها هست بازم کسی قبول نمیکنه! نمیخوام از امثال ایسام دفاع کنم (شلوار این سایت ها بقدر کافی قهوه ای هست) ولی لزومی هم نداره همیشه خودمون رو مبرا کنیم! ما که دسترسی داشتیم نظرات بقیه بخونیم و درس بگیریم چطوری از این سایت ها استفاده کنیم هم اگر به مشکلی بخوریم مقصریم! اون سازکارهایی هم دوستان ب عنوان راه حل میدن خودشونم میدونن که نشدنیه! ایده ال گراییه برای دنیایی که همه چی به وفق مراد ما باشه!

ببین شما تقریبا با من هم نظری و تو یه جبهه ولی باز من دوتا ایراد کوچولو میتونم از صحبتات بگیرم . اول اینکه شما مردم اون کشوری که داری در مورد فروشگاهای مجازیشون صحبت میکنیو مورد نقد قرار نمیدی و میگی ما مردم باید با شرایط هر سایتی کنار بیایم در حالی که سایتم باید با شرایط ما مردم عسلی ایران کنار بیاد .

مثلا من یکی از دوستام که خیلی هم جلوی من تیریپ فرهیختگی برمیداره اومده بود یه تن ماهی خراب از مغازه خریده بود و باهاش یه حرکتی زده بود که داشت با افتخار برا ما تعریف میکرد . اومد تو ظرفای مختلف ریختش و کلی عکسای مختلف با پس زمینه های مختلف گرفت ازش و باهاش میرفت با اکانتای مختلف تو دیجی کالا بسته های 4 تایی تن ماهی میخرید و یکی یا دوتاشو میخورد بعد یکی از اون عکسایی که داشتو میفرستاد و مینوشت یکی از تن ماهیا فاسد بود و پول یکیشو پس میگرفت یا کلا اون دوتا تن ماهی باقی مونده رو مرجوع میکرد و همه پولی که داده بودمو میگرفت . دیجی کالا هم که سازو کار فرستادن کارشناس تو همون لحظه به کل کشور برای اینکه بفهمن واقعا تن ماهی ارسالی خراب بوده رو نداره که .

حالا شما فکرشو بکن این بابایی که میگم همچین حرکتی زده تحصیل کردست و بچه منطقه خوب تهران(نه خیلی خوب) و باباش از اول وضع مالی بدی نداشت که بگیم تو حسرت چیزی بوده دیگه شما ببین اوضاع بقیه چجوری .

ایراد دوم اینکه تو پست شماره 144 گفتی "این شامورتی بازیا همه جای دنیا هست" که خب اگر همه جای دنیا هست دیگه اسمش شامورتی بازی از جانب سایت نمیشه بلکه یه جریان عادی میشه که اقتضای زمان حاله و اگر سایتی اونکارو نکنه کلاهش پس معرکست . اینکه کلمه شامورتیو استفاده کردی و پستتو لایک کردن بنظرم یخورده به بروبچ اجازه مانور داد درحالی که من دیگه تقریبا تاپیکو جمش کرده بودم و داشتم کرکره رو میکشیدم پایین برم خونه .

خدا لعنت کنه این سجاد تی ان تیو که اومد گفت بیا از ایسام دفاع کن :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ببین شما تقریبا با من هم نظری و تو یه جبهه ولی باز من دوتا ایراد کوچولو میتونم از صحبتات بگیرم . اول اینکه شما مردم اون کشوری که داری در مورد فروشگاهای مجازیشون صحبت میکنیو مورد نقد قرار نمیدی و میگی ما مردم باید با شرایط هر سایتی کنار بیایم در حالی که سایتم باید با شرایط ما مردم عسلی ایران کنار بیاد .

مثلا من یکی از دوستام که خیلی هم جلوی من تیریپ فرهیختگی برمیداره اومده بود یه تن ماهی خراب از مغازه خریده بود و باهاش یه حرکتی زده بود که داشت با افتخار برا ما تعریف میکرد . اومد تو ظرفای مختلف ریختش و کلی عکسای مختلف با پس زمینه های مختلف گرفت ازش و باهاش میرفت با اکانتای مختلف تو دیجی کالا بسته های 4 تایی تن ماهی میخرید و یکی یا دوتاشو میخورد بعد یکی از اون عکسایی که داشتو میفرستاد و مینوشت یکی از تن ماهیا فاسد بود و پول یکیشو پس میگرفت یا کلا اون دوتا تن ماهی باقی مونده رو مرجوع میکرد و همه پولی که داده بودمو میگرفت . دیجی کالا هم که سازو کار فرستادن کارشناس تو همون لحظه به کل کشور برای اینکه بفهمن واقعا تن ماهی ارسالی خراب بوده رو نداره که .

حالا شما فکرشو بکن این بابایی که میگم همچین حرکتی زده تحصیل کردست و بچه منطقه خوب تهران(نه خیلی خوب) و باباش از اول وضع مالی بدی نداشت که بگیم تو حسرت چیزی بوده دیگه شما ببین اوضاع بقیه چجوری .

ایراد دوم اینکه تو پست شماره 144 گفتی "این شامورتی بازیا همه جای دنیا هست" که خب اگر همه جای دنیا هست دیگه اسمش شامورتی بازی از جانب سایت نمیشه بلکه یه جریان عادی میشه که اقتضای زمان حاله و اگر سایتی اونکارو نکنه کلاهش پس معرکست . اینکه کلمه شامورتیو استفاده کردی و پستتو لایک کردن بنظرم یخورده به بروبچ اجازه مانور داد درحالی که من دیگه تقریبا تاپیکو جمش کرده بودم و داشتم کرکره رو میکشیدم پایین برم خونه .

خدا لعنت کنه این سجاد تی ان تیو که اومد گفت بیا از ایسام دفاع کن :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

برادر اولین پستم درمورد مردم بود دیگه! وقتی 12-13 سال قبل من تاپیک زدم و همین حرفا رو زدم و قصدم هم چس ناله نبوده و راهنمایی بوده ولی دوستان خیلی توجه نکردن تا زمانی که همین ماجراها سر خودشون امد! اینکه میگم همه جای دنیا هست منظورم این نیست که همه جای دنیا مثه مردم ما برخورد میکنن! اینجا بالای 80% تو استفاده از این سایتها دچار مشکلن انور اب شاید 20% ! فرقش از زمین تا اسمونه! ولی از انور میزان داغون بودن سایتهامون یهو 4برابر بدتر نیست! اگر منظورت اینه منم موافقم!

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ببخشید کسی میدونه از روغن چرخ معمولی برای کاغذ خرد کن میشه استفاده کرد یا نه؟خیلی گشتم ولی روغن مخصوصی ندیدم برای کاغذ خرد کن
روغن برای کجاش؟
منظورت روغن کاری است؟
باید بدونی چه روغنی میخواهد
اگر از این آبکی ها بود پارافین مایع خوراکی بخر
مال این چرغ های خیاطی الان داخلش گازوئیل و نفت است به درد نمیخوره

73mohamadsaadi

Registered User
لایک‌ها
221
روغن برای کجاش؟
منظورت روغن کاری است؟
باید بدونی چه روغنی میخواهد
اگر از این آبکی ها بود پارافین مایع خوراکی بخر
مال این چرغ های خیاطی الان داخلش گازوئیل و نفت است به درد نمیخوره
بله برای روغن کاری یک نوع هست که همیشه میخرم روغن چرغ
خه وسفید بو هم نداره نمیدونم خرابش نمیکنه به نظر شما?
چون تازه دستگاه رو گرفتم و میگن خیلی روغن کاری میخواد کاغذ خرد کن
Screenshot_2021-12-24-14-19-48.jpgScreenshot_2021-12-24-14-20-08.jpg
عکس اول برای خرد کنیه که گرفتم
عکس دوم روغن
😅هنوز دستم نرسیدن

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بله برای روغن کاری یک نوع هست که همیشه میخرم روغن چرغ
خه وسفید بو هم نداره نمیدونم خرابش نمیکنه به نظر شما?
چون تازه دستگاه رو گرفتم و میگن خیلی روغن کاری میخواد کاغذ خرد کن

عکس اول برای خرد کنیه که گرفتم
عکس دوم روغن
😅هنوز دستم نرسیدن
به این روغن ها اعتماد نکن
توی یوتوب و نت سرچ بزن
اگر این روغنی است که گذاشتی بهترین معادل اون روغن پارافین خوراکی است

73mohamadsaadi

Registered User
لایک‌ها
221
به این روغن ها اعتماد نکن
توی یوتوب و نت سرچ بزن
اگر این روغنی است که گذاشتی بهترین معادل اون روغن پارافین خوراکی است
اینکه روغن مخصوص دارن رو قبل از خرید تحقیق کردم ولی متاسفانه اصلا تو بازار نیست, باشه پارافین هم میگیرم حتما خیلی ممنون

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
93
سلام استارتر عزیز مشکلت حل شد ؟
نشده؟ انشاالله همه کائنات و خدا کمکت کنه حالت بهتر بشه

vorojak0151

Registered User
لایک‌ها
311
صددرصد ایسام مقصره پلیس فتا هم اگر میخاست میتونست خیلی راحت یه مامور بفرسته موقع تحویل بسته تیپاکس بگیرن دزدو! ولی اینجا ایرانه عزیزان دزدو بگیری بذاری تو دست مامور فرداش باز ازاده! ایسامم که فقط کارشناساش موقع چت خریدار فروشنده فعالن ریز به ریز متن پیامتو چک میکنن که پل ارتباطی نزنی مستقیم که تعرفه و کمیسیونش بپره!

بالا