خدا رو شکر بردیم و خوب موقعی گل زدیم و بازی به پنالتی نرسید
کلا تیم تو دفاع مشکل داره به نظر من بهترین دفاع ما گارای هست واقعا خوب بازی میکنه در سمت راست زابالتا بهتر از
بازی های قبل بازی کرد اما سوتی هم میداد متاسفانه بازی بعد روخو رو نداریم واقعا بعد از هاینزه دفاع چپ به این خوبی
ندیده بودم
متاسفانه بازیکنان تیم تو موقعیت ها خیلی تک روی میکردند وکمتر به هم پاس میدادن هیگواین که در حسرت یه پاس
یا ارسال خوب مونده بود
به نظرم پالاسیو جز مورد توپ گیری برای گل کار دیگه ای نکرد کلا باهاش حال نمیکنم در حد و اندازه تیم ملی نیست کاش توز رو اورده بود
دیگه باید امیدوارم باشیم همین نفرات خوب بازی کنن
کلا تیم رو اورده بود به حملات از جناحین و از مرکز حمله نمیکرد
بازی سختی مقابل بلژیک داریم مخصوصا رو ضد حملات باید هوشیار بود
این برزیلی های نامرد هر بازی میان تیم مقابل ما رو تشویق میکنن
ولی به نظر من بهترین دفاعمون روخو بود که متاسفانه بازی بعد نیست و بعد اون گارای خوبه...
زابالتا هم که اصلا مطمئن نیست(نمونش پنالتی که جلو ایران داد!!!) و فرناندز رو هم اصلا در حد آرژانتین نمیبینم چون همین الانشم گزینه های بهتری نسبت به اون داریم!
فقط امیدوارم نبود روخو و سوتیهای احتمالی زابی و فرناندز کار دستمون نده،به نظر من با توجه به توان تهاجمی بالای بلژیک و این بازیکنایی که سابیا خنگ با خودش آورده از 3 دفاع میانی استفاده کنه بهتره...
خلاصه با نبود روخو تو خط دفاعی با مشکل جدی تری روبه رو هستیم و دروازه بان هم که مستعد انواع و اقسام سوتیهاس و تمرکز دفاعی تیم جلو بلژیک خیلی باید بالا باشه چون خیلی تیم زهردار و خطرناکی هستن!!!(دیشب 38 تا شوت سمت دروازه آمریکا زدن،دیگه خودتون حساب کنید!!!)
حتی نیمکتشون هم از نیمکت ما قویتره(خدا لعنت کنه باعث و بانیشو) و برای همین باید سعی کنیم تو 90 دقیقه کار رو تموم کنیم...
تنها خبر خوشحال کننده هم بازگشت احتمالی آگرو هست که اگه بیاد لااقل لاوتزی رو،رو نیمکت خواهیم داشت و مجبور نیستیم وقتی به گل نیاز داریم بیگلیا رو به بازی بیاریم!!!
و اینکه تو بازی با بلژیک اصلا نباید به فکر سانتر کردن باشیم چون هر 4 مدافعشون و حتی هافبک دفاعیشون فوق العاده سرزن هستن و عملا شانسی برای سر زنی مسی و آگرو وجود نداره و حتی هیگواینم نمیتونه مقابل اینا سر بزنه!!!ولی در عوض 2 دفاع میانی مخصوصآ ون بویتن خرس کند هستن که میتونه پاشنه آشیلشون باشه و با حرکات انفجاری مسی و آگرو و دیماریا راحت جا میمونن!!!
خلاصه امیدوارم این بازیِ به مراتب سخت از بازی هلند رو ببریم و اگه بتونیم این کار رو بکنیم مطمئنم یه پای فینال و شانس اول قهرمانی هستیم...