• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ديماريا چي شد!؟گزارشگر تركيه ميگه ديگه جام واسش تموم شده!!!:(
آگوئرو كجاس!؟مصدوميتش برطرف نشده مگه!؟
عجب بدشانسيهايي مياريم!!!
بلژيك هم به خاطر ترس از مسي اصلاً نميتونه با تمام قوا حمله كنه!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حدسم اینه که دیماریا جام براش تمام شدست... مگر خیلی خوش شانس باشه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خدارو شکر امروز نسبت به بازی های قبل یکم بهتر بازی میکردن...دفاع هم بهتر شده بود

اون لحظه آخر فکر میکردم مسی میخواد چیپ بزنه و بلاخره کورتوا رو تسلیم کنه!!

وقتی شوت مسی گل نشد یاد بازی PES افتادم که تک به تک ها معمولا گل نمیشدن:D

من موندم سابیا چی تو پالاسیو دیده که اینو بازی میده!جون میده وسط بازی گیسشو بکشی همه رو بکنی:p

دی ماریا هم بهتره یه فکری برای وضعیت بدنش بکنه خیلی لاغره مثه نیمار سریع مصدوم میشه...امیدوارم بازی بعد برسه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خدارو شکر امروز نسبت به بازی های قبل یکم بهتر بازی میکردن...دفاع هم بهتر شده بود

اون لحظه آخر فکر میکردم مسی میخواد چیپ بزنه و بلاخره کورتوا رو تسلیم کنه!!

وقتی شوت مسی گل نشد یاد بازی PES افتادم که تک به تک ها معمولا گل نمیشدن:D

من موندم سابیا چی تو پالاسیو دیده که اینو بازی میده!جون میده وسط بازی گیسشو بکشی همه رو بکنی:p

دی ماریا هم بهتره یه فکری برای وضعیت بدنش بکنه خیلی لاغره مثه نیمار سریع مصدوم میشه...امیدوارم بازی بعد برسه
تک به تک زن میخواد PES !!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اتفاقا با تک به تک زن هم امتحان کردم ولی بازم نمیشد...با زاویه هم میزدم
منظورم از تک به تک زن اینه اون کسی که دسته دستشه باید یاد داشته باشه بزنه!!! :دی
اینجا جاش نیست ولی یه قلق هست که تو 13 که تک به تک ها گل میشه!
البته به بازیکن هم مربوطه!
برای اینکه کلاً اسپم نشه! آگوئرو، ایگواین، مسی، پالاسیو این قلق روشون جواب میده! ولی مثلاً دی ماریا و لاوتزی نه!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
منظورم از تک به تک زن اینه اون کسی که دسته دستشه باید یاد داشته باشه بزنه!!! :دی
اینجا جاش نیست ولی یه قلق هست که تو 13 که تک به تک ها گل میشه!
البته به بازیکن هم مربوطه!
برای اینکه کلاً اسپم نشه! آگوئرو، ایگواین، مسی، پالاسیو این قلق روشون جواب میده! ولی مثلاً دی ماریا و لاوتزی نه!

آها فکر کردم تو قسمت مهارت های خود بازیکن میگی!!چیپ زدنم هم خیلی ضعیفه

حالا پست منم اسپم نشه امروز هیگواین بهترین بازیکن زمین شد تا مسی هم یه استراحتی بکنه:cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خدا رو شکر بردیم ! این بازی به نظر من هماهنگ تر بودیم دی ماریا امیدوارم برسه اگر نه کارمون سخت میشه هر چند خیلی تک روی میکنه
من رو یاد روبن میندازه با این تک روی هاش
البته این بازیکنی که جاش اومد پرز هم در اندازه خودش خوب بازی کرد
هیگواین امروز روش خوبش بود تو روزی که هیچ پاس خوبی بهش داده نشد خودش دو تا موقعیت گل ایجاد کرد
توپ دومش هم حیف که به تیر خورد
مسی هم امروز خوب نبود امیدوارم تو بازی بعدی خخودش رو نشون بده ! از مسی بعید بود اون تک به تک رو اونجوری خراب کنه
بازی با هلند بازی سختی هست خودش یه فینال هست مخصوصا خط حمله و جناح راست روبن حرکت هاش هر مدافع ای رو ازار میده
امیدوارم از سد هلند هم عبور کنیم و به فینال برسیم

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
امیدوارم انتقام 98 رو ازشون بگیرن
آرژانتیم تیم وحشتناکی داشت اون جام
الکی الکی حذف شد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
میگن احتمالش زیاده دیماریا به بازی فینال برسه ،اگه دیماریا و آگوئرو رو تو فینال داشته باشیم شک نکنید شانس قهرمانیمون خیلی بالاست...;)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
گذاشتن از این مرحله برامون از سال 1990 اتفاق نیفتاده بود
من خیلی خوش بین هستم
دو دوره خوردیم به المان یه دوره تو پنالتی یه دوره هم که مارادونا تیم رو سرویس کرد با اون مربی گیریش
کلا دو بار قهرمان شدیم دو بار نایب قهرمان
این بار امیدوارم قهرمانی مون 3 تا بشه که حداقل به المان برسیم
اما امسال به امید خدا هیچ تیمی جلودارمون نیست برای قهرمانی

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
میگن احتمالش زیاده دیماریا به بازی فینال برسه ،اگه دیماریا و آگوئرو رو تو فینال داشته باشیم شک نکنید شانس قهرمانیمون خیلی بالاست...;)
امیدوارم به بازی با هلند برسه ! چون می تونه با حرکتهاش دفاع چپ هلند رو بهم بریزه ! و نبودش واقعا احساس میشه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امیدوارم به بازی با هلند برسه ! چون می تونه با حرکتهاش دفاع چپ هلند رو بهم بریزه ! و نبودش واقعا احساس میشه
به بازی هلند که نمیرسه و اگرم برسه استفاده ازش یه ریسکه!!!
هلند رو بدون دیماریا هم میبریم،مخصوصآ که آگوئرو هم میرسه...
راستی نمیدونم چرا سابیا از ریکی آلوارز استفاده نکرده تاحالا!!!بازیکن خیلی خوبیه...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
به بازی هلند که نمیرسه و اگرم برسه استفاده ازش یه ریسکه!!!
هلند رو بدون دیماریا هم میبریم،مخصوصآ که آگوئرو هم میرسه...
راستی نمیدونم چرا سابیا از ریکی آلوارز استفاده نکرده تاحالا!!!بازیکن خیلی خوبیه...
کلا تیم پر مهره ای داریم شما حساب کن ماکسی رودریگرز با و دمیکلیس نیمکت نشین ها مون هستن
هلند کلا تیم خوبی نشون داده کلا ما تو گل زدن هم مشکل داریم فقط حفظ توپ خوبی می کنیم و پرس
البته هلند 30 دقیقه بیشتر بازی کرده و شرایط ما بهتره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خب برزیل که رسما با خاک یکسان شد
امشب بازی سختی داریم
فقط امیدوارم پیروز از زمین خارج بشیم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خدا رو شکر بردیم
نمی دونم چرا امسال به این تیم خوش بین هستم همونطور که گفتم!
خیلی ها امسال چش نداشتن ارژانتین از گروه اش بیاد بالا اما شکر خدا الان تو فینال هستیم
به امید خدا قهرمان میشیم
کلا بازی سختی بود برای حساسیتی که بود کلا هلند اتوبوسی دفاع میکرد موقعیت خاصی هم نداشتن
این پسره پرز خیلی خوبه بدشناسی شده نیمکت نشین دی ماریا حقشه که لاوتزی رو بزاره بیرون اینا بزاره جاش
اون طرف هم دی ماریا ! وسط هیگواین پشتش مسی
مسی امشب اصلا خوب نبود جز دو سه تا موقعیت کاری نکرد فقط راه میرفت !
دمیکلیس چندتا سوتی بعد داد ! من نمی دونم چرا دوباره امشب بهش بازی داد
ماسکرانو عالی بود امشب
گارای روخو خیلی خوب بودن
اگرو که هیچ کاری نکرد
مهم نیست چطوری فقط مهمه بازی فینال رو ببریم تا تو برزیل قهرمان بشیم و هم اینکه تلاقی دو دوره قبل و فینال 1990 رو سر المان دربیاریم

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
گرچه طرفدار آرژانتين نيستم ولي خيلي دلم ميخواد قهرمان بشه چون اصلاً از آلمان خوشم نمياد

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
ووی چرا اینجا اینطوریه؟!:general607: تیمتون رسیده فینال بیبخارا یه تکونی به خودتون بدید یه ابراز احساساتی کنید پ هوادار آرژانتین باید اینجور باشه؟!
اولاً خوشحالم از اینکه آرژانتین دوباره قدرت بودنش رو توی جام جهانی به رخ دنیا کشید سالها بود بهترین ستاره های دنیارو داشتیم اما تو جام جهانی به حقمون نرسیدیم این دوره با سیاست و درایت مربی کم نام نشون اما بسیار پرتلاشمون تا جایی بالا اومدیم که کمتر از جام های قبل بهش خوشبین بودیم اونم تو خاک برزیل واقعاً باید خوشحال بود اما میترسم از اینکه بعد از 24 سال به فینال برسیم و و بهترین فرصت برای 3 ستاره شدن رو از دست بدیم و تقریباً همه امیدهامون برای بالا رفتن جام در دستای مسی بر باد بره.
عقلاً هم همین نتیجه محتمل هست و انصافاً آلمان خیلی گردن کلفت شده منفورترین تیم ملی که به عمرم دیدم (حتی منفورتر از کره جنوبی) متأسفانه همه ترفندای حرفه ای گری رو بلدن و قدرت بدنی بالا و انسجام تیمی که به خاطر سالها در کنار هم کار کردن به دست آوردن و تکنیکی شدنشون اونا رو تبدیل به قدرت اولی کرده که باز هم ازش بیزارم چون آلمانی آلمانیه و هر قدرم فوتبال زیبایی باشه بازیگرش رو دوست ندارم اینا همونا بودن که اشک اسطوره تاریخ فوتبال رو دراوردن نه یه بار بلکه دوبار یکی اسطوره اول دنیای فوتبال مارادونا در فینال 90 ایتالیا و یکی اسطوره دوم دنیای فوتبال مسی در 2010 با اون 4 تای بیخودی که زدند. البته من دلم میگه آرژانتین این بار نوبت انتقام گیریش از آلمان فرارسیده دلم میگه دل ملت آرژانتین شاد میشه. احتمال عقلایی کمی هست ولی میشه یه درصد هم فرض کنیم به خاطر غروری که به خاطر زدن 7 گل به برزیل در وجود بازیکنای آلمان هست تیمشون کند بشه آلمان علت اکثر برد های قاطعش ضعف و از هم پاشیدن بازیکنای حریف بوده یعنی اولین گل رو تو دقایق اول میزدن و تیم مقابل هم چون حاشیه های خاص داشت کلاً از لحاظ روحی و فنی از هم میپاشید برزیل امسال هم مثل آرژانتین 2010 مارادونا حاشیه ها و فشارهای بسیاری روش بود اما ببینید بقیه بازیهاشو آلمان چطور برد. پس میشه نتیجه گرفت آلمان هم فاصلش با تیمهای دیگه اونقدر زیاد نیست و جلوی الجزایر هم روی گل های اتفاقی برنده شد...
امیدوارم همه چیز ختم به خیر بشه و یه جشن بزرگ بگیریم و بعد از سالها کمترین حقمون رو از جهان فوتبال بگیریم که همون ستاره سوممونه و در کنار آلمان و بعد از ایتالیا و برزیل پرافتخارترین تیم تاریخ بشیم. انصافاً چجور میشه به تیم آرژانتین که همیشه بهترین ستاره ها و فوق ستاره های دنیارو داشته حق قهرمانی ندیم وتیمی مثل آلمان که همین الانشم نه تنها بازیکن فوق ستاره بلکه ستاره بزرگ هم تو ترکیبش دیده نمیشه رو فقط به خاطر تکنیک نسبی و تاکتیک خوبشون شایسته قهرمانی بدونیم من که به شدت از گلزنی های مولر خودخواهی های هیتلرگونه لو پشت کردن به وطن اوزیل و ... بدم میاد و امیدوارم امسال آرژانتین قهرمان بشه اونم با شکست آلمان

بالا