• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فدراسيون فوتبال اعلام كرد: بازي مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي باشگاه هاي ايران كه قرار بود روز دوم ارديبهشت ماه برگزار شود با يك روز تاخير روز سوم در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا، اين بازي ساعت ‪ ۱۶/۳۰‬سه شنبه سوم ارديبهشت ماه برگزار مي‌شود.

بازي استقلال تهران - راه آهن پيش از اين به دليل حضور چهار بازيكن تيم استقلال در اردو ي تيم ملي از سوي سازمان ليگ لغو شده بود.

برپايه اين گزارش، ديدارتيم‌هاي ذوب آهن - راه آهن و استقلال تهران - پيكان در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران كه قرار بود ‪۶‬ارديبهشت ماه برگزار شود با دو روز تاخير در تاريخ يكشنبه هشتم برگزار خواهد شد.

بازي ذوب آهن - راه آهن در ساعت ‪ ۱۶/۳۰‬و استقلال تهران - پيكان در ساعت ‪۱۸‬ برگزار مي‌شود.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
قضیه ی این مصاحبه ی کریمی تو ۲۰:۳۰ چی بوده؟ کسی اصلا چیزی راجع بهش شنیده؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

اگه و مگه رو نمیخوام دوباره بگم ، هر چند اگه برهانی ..... !! :blink: ، بگذریم ..

بازی قشنگی بود ولی اگه بخوایم صحبت کنیم دیگه باید از آینده بگیم ....

فکر کنم الان دیگه تا حدودی سیما یه تیمی در قواره قهرمانی رو داریم ، ایشالله بهتر هم میشیم مخصوصا با برد راه آهن .. :) ، من که خیلی امیدوارم ، حتی به قهرمانی تو لیگ ..:blush:

در ضمن " سراب " جان ممنون بخاطر محبتت امید که شما هم همواره در پناه حق باشی :)

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
ایشالله که هر دوشو با هم میگیریم!!!!
تا چشم بعضیا در بیاد!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ایشالله که هر دوشو با هم میگیریم!!!!
تا چشم بعضیا در بیاد!!
:D

خب گرفتن جام لیگ ! یه خورده سخت شده ! 1باخت = با 3امتیاز از دست دادن ! بااین فشردگی !
البته بازم فوتباله اون سالی ما صدر جدول بودیم اخرایه فصل اومدیم پایین و اون چند ساله دیگه هم به همین شکل
شاید امسال اونا بیان پایین ما قهرمان بشیم :D
ولی فیروز قشنگ حرف زد آ مصاحبش با خبرنگارا کلی بود نه 20:30 کلی بود آ !
خب !
گفتت خبرنگارا هی میگن سالن کنفرانس اینا اینوره یکی بگه از سمت راست بالا یکی میگه بالا پشت بام !
یکی درگوشی میگه چی میگه :ی
خیلی باحال بود !
90 هم کلی تیکه باره کی بود مربی لنگیا ! اسمشو یادم رفته خدایی همون بالاخره کلی تیکه باش کرده:ی
هیف شد ندیدم :( داداشم واسم تعریف کرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
۲ پرسپوليسى و چند ستاره ليگ برتر در ليست خريد
۱۵ استقلالى در ليست فروش فيروز

شنيده ها درخصوص اتفاقات غيرمترقبه در باشگاه استقلال بدين صورت است كه سرمربى استقلال طبق برنامه قصد دارد با اختيار تامى كه از هيأت مديره گرفته، تعدادى از بازيكنان موجود را حفظ كند و ساير نفرات را به مديرعامل باشگاه معرفى كند تا وى براى تسويه حساب با آنها اقدام كند.
از گوشه و كنار خبر مى رسد در بين بازيكنان مورد نظر فيروز نام نفراتى چون وحيد طالب لو، اميرحسين صادقى، پژمان منتظرى، مهرداد پولادى، اميد روانخواه، مجتبى جبارى، محسن بياتى نيا، سعيد بيات، آرش برهانى و بيژن كوشكى ديده مى شود در حالى كه نام هايى چون محمد نوازى، پيروز قربانى، فرهاد مجيدى، عليرضا منصوريان، ميثم منيعى، على عليزاده، حميد شفيعى، سعيد لطفى، اشكان نامدارى، مهيار حسن نژاد، احمد خذيراوى، مهدى اميرآبادى، محسن يوسفى،اصغر نادعلى و حسين كوشكى در اين ليست به چشم نمى خورند.

172113.jpg

منابع آگاه در اين باره مى گويند: «در ليست خريد فيروز كريمى نام ۲ بازيكن پرسپوليس، ۲ بازيكن استقلال اهواز، يك بازيكن سپاهان، يك بازيكن راه آهن و چند بازيكن نام آشناى ديگر وجود دارد كه مذاكرات مقدماتى با آنها توسط خود فيروز كريمى صورت گرفته و بايستى تا پايان فصل صبر كنيم كه نام آنها اعلام شود.»
تلاش براى دسترسى به ليست خريد فيروز كريمى بى نتيجه است چون كادر فنى استقلال و نزديكان آنها تصميم دارند براى به وجود نيامدن مشكلات غيرمنتظره نام آنها را اعلام نكنند مگر با بازيكنى قرارداد نهايى عقد كنند تا رسماً نام وى را اعلام كنند.

برهانى: گل قهرمانى استقلال را من مى زنم
در تمرين ديروز استقلال برهانى گل زد، البته با پنالتى!

172131.jpg

ساعت ۱۵ ديروز تمرين استقلال در زمين شماره ۲ ورزشگاه آزادى پيگيرى شد. تمرينى كه اختصاص به كارهاى تركيبى و تاكتيكى داشت و حدود يك ساعت طول كشيد.
در اين جلسه تمرينى بر عكس تمرين صبح خبرى از ناصر حجازى و اصغر حاجيلو، مدير فنى و سرپرست استقلال نبود. در عوض عليرضا منصوريان قبراق و آماده پا به پاى بقيه تمرين كرد تا به شايعاتى كه در مورد خداحافظى اش شنيده مى شود پايان داده باشد. پيروز قربانى ياغى اين روزهاى استقلال هم بى سر و صدا در محل حاضر شد و با تيم تمرين كرد.
در قسمت عمده اى ازتمرينات ديروز بعد از ظهر استقلال بازيكنان به دو تيم آبى و سفيد تقسيم شده و فوتبال دستگرمى بازى كردند بازى كه در نهايت ۰-۱ به سود تيم سفيد تمام شد و تك گل آن هم توسط برهانى به ثمر رسيد. البته آرش اين گل را با استفاده از ضربه پنالتى به ثمر رساند. زمين تمرين استقلالى ها هم ديروز شكل و شمايل بهترى پيدا كرده بود. به دليل انجام تمرين دو تيم الاتحاد عربستان و سپاهان كه قرار بود بعد از استقلال در محل حاضر شوند، زمين شماره ۲ خط كشى شده و صورت بهترى پيدا كرده بود.

رضايت كريمى از بهبودى بياتى نيا محسن به دردمان مى خورد

172098.jpg

آمادگى صددرصد محسن بياتى نيا و حضور او در ميدان مى تواند در اين هفته هاى پايانى و رقابت هاى حساس جام حذفى كه استقلال درگير آن است كمك حال فيروز كريمى و آبى ها باشد. بياتى نيا كه از هفته چهارم فصل جارى و در مسابقه رو در رو با شيرين فراز در كرمانشاه به شدت آسيب ديد به تازگى از كمند مصدوميت رها شده و همراه با تيم تمرين مى كند. محسن در چهار بازى اول فصل موفق به گشودن دروازه رقبا نشده و تا الان فقط هزينه روى دست استقلال گذاشته است، هزينه اى كه به نظر نمى رسد كم باشد. اما بياتى نيا در آستانه بازى هفته بيست و هفتم استقلال مقابل پگاه به مرز آمادگى نزديك شده و شايد براى ريختن ترس از مصدوميت دوباره براى دقايق كوتاهى جمعه به ميدان برود. فيروز كريمى از بهبودى و آمادگى مجدد بياتى نيا خوشحال و راضى است. سرمربى استقلال در جمع خودمانى كادر فنى آبى ها گفته:«محسن اگر راه بيفتد به كارمان مى آيد، او مهاجم خوبى است و مى تواند در تيم اثرگذار باشد. ضمنا حضور او و آمادگى اش در خط حمله رقابت را بين مجيدى و برهانى هم بيشتر مى كند و اين دو براى حضور در تركيب اصلى بيشتر مى جنگند. مطمئنا با اين وضع راندمان خط حمله بهتر از اين خواهد شد.»

172092.jpg

فيزيوتراپى، MRI و شايد جراحى فيروز كريمى عصا به دست شد

172071.jpg

هدف جديد برهانى گل قهرمانى استقلال را من مى زنم

172065.jpg

مجيدى: به نيمكت نشينى اعتراضى ندارم

172080.jpg

منصوريان: مى مانم تا جام بگيريم

به نقل از ايران ورزشي

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

شنيده ها درخصوص اتفاقات غيرمترقبه در باشگاه استقلال بدين صورت است كه سرمربى استقلال طبق برنامه قصد دارد با اختيار تامى كه از هيأت مديره گرفته، تعدادى از بازيكنان موجود را حفظ كند و ساير نفرات را به مديرعامل باشگاه معرفى كند تا وى براى تسويه حساب با آنها اقدام كند.
از گوشه و كنار خبر مى رسد در بين بازيكنان مورد نظر فيروز نام نفراتى چون وحيد طالب لو، اميرحسين صادقى، پژمان منتظرى، مهرداد پولادى، اميد روانخواه، مجتبى جبارى، محسن بياتى نيا، سعيد بيات، آرش برهانى و بيژن كوشكى ديده مى شود در حالى كه نام هايى چون محمد نوازى، پيروز قربانى، فرهاد مجيدى، عليرضا منصوريان، ميثم منيعى، على عليزاده، حميد شفيعى، سعيد لطفى، اشكان نامدارى، مهيار حسن نژاد، احمد خذيراوى، مهدى اميرآبادى، محسن يوسفى،اصغر نادعلى و حسين كوشكى در اين ليست به چشم نمى خورند.
باید از گندهای مدیریتی جناب قتح الله زاده که با این تدابیر و مربی اوردن اول ناصر حجازی رو خراب کرد (البته بنده خدا شاید قصدش این بوده که اون اخراح چن سال پیش رو از دلش در بیاره) و بعدش که گندش در اومد هم مربی دزدی بکنه و یه دلقک عقده ای رو بعنوان مربی تیم بزاره بهتر از این نمیشه. مگه استقلال خودش مربی خوب کم داره؟ امثال پورحیدرء پرویز مظلومی یا همین صمد و قلعه نوعی تواناییهاشون رو نشون دادن. از خود استقلال هم هستن و به نظر من شعور همشون هم از آقای کریمی بیشتره لااقل مث یه بچه ی ۵ ساله لجباز نیستن
کلا تیمی که فتح الله زاده در صدر کادر مدیریتش باشه و هییت مدیرش هم نصف یبشترشون سپاهی باشن و ندونن توپ رو با چه ت ای مینویسن بهتر از این نمیشه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

به نقل از ايران ورزشي
منیعی بازیکن خیلی خوبیه حیفه بره :(
امیرابادی بره بهتره
نوازی نیدونم !
و باقی هم که دیگه نیاز استقلال نیستن و بهتره که بازیکنایی خریداری بشن که اس اس نیاز داره

با بودن برهانی کی موافقه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من حاضرم استقلال با ناصرخان یا صمد و ... دسته ۳ م بره ولی این مرتیکه ی میمون فصل بعد بره پی کارش و دیگه هم به استقلال یا پرسپولیس که قدرت کنترل و جنبه ی مربی گریش رو نداره فکر نکنه.
فیروز برای تیمی مث راه آهن مربی خوبیه چون اونجا بیشتر جنبه ی فنی یه مربی مطرحه و از این نظر حرفهایی برای گفتن داره ولی اخلاقء شعور و ...ش تعطیله و این مسئله توی تیمهای کم طرفدار به اون صورت مشخص نمیشه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من حاضرم استقلال با ناصرخان یا صمد و ... دسته ۳ م بره ولی این مرتیکه ی میمون فصل بعد بره پی کارش و دیگه هم به استقلال یا پرسپولیس که قدرت کنترل و جنبه ی مربی گریش رو نداره فکر نکنه.
فیروز برای تیمی مث راه آهن مربی خوبیه چون اونجا بیشتر جنبه ی فنی یه مربی مطرحه و از این نظر حرفهایی برای گفتن داره ولی اخلاقء شعور و ...ش تعطیله و این مسئله توی تیمهای کم طرفدار به اون صورت مشخص نمیشه
سخته !
بخایم بگیم که فییروز از مربیگری چیزی حالیش نیست هر چی هست از مرفاوی کمتر نیست از امیر بالاتر نیست!
بیخیال قضیه مربی ، کارنامه فتحی رو هم یه نگاه بندازید میبنید که تاحالا هروقت بوده یه جام گرفتیم !
به هر حال به خاطر این تصمیماتش هیچ نظری نمیدم چون مدیره موفقی بوده و اگه امیر و نیاورد بحث مسائل سیاسی بود !
حالا بگزریم
ببینیم بازی حذفی رو چهه میکنیم دعا کنید ببریم

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سخته !
بخایم بگیم که فییروز از مربیگری چیزی حالیش نیست هر چی هست از مرفاوی کمتر نیست از امیر بالاتر نیست!
نه اشتباه نکن
من همچین حرفی نزدم من گفتم اتفاقا از نظر فنی فیروز مربی خوبیه ولی یک آدم لجباز و مردیه با شعوری در حد بچه ی ۱۰ ساله. ایشون بعد عمری کار توی تیمهای کوچیک اومده مربی استقلال شده بعد دو تا بازی که میبازه میاد وحید طالبلو و محسن یوسفی و ... رو جلوی کلی تماشاگر تو زمین میدوونه. یعنی عقلش نمیرسه که آدم عاقل تو هنوز یه سال تو استقلال نبودم ممکنه تماشاگرا و هوادارا اون لحظه از دست طالبلو ناراحت باشن ولی تو علاوه بر اینکه روحیه ی اون رو خراب می کنی سرت هم نمیشه که خودت ۱/۳ محبوبیت طالبلو رو هم توی تیم نداری و با این کارت شاید بتونی یه روز تماشاگرا رو یک کمی خنک کنی ولی آخرش ضررش به تیم میرسه. یا مثلا لجبازیهای مسخرشء نوازی بازیکن بااخلاقی نیست این رو کسی نمیتونه منکرش بشه ولی خوب اون یه بازیکن قد این هم میاد باهاش لج بازی می کنه.
یا مثلا منیعی همینطورء اون الان آمادست میاد برای لجبازیش و اینکه نشون بده من زورم به تو میچربه توی دربی بهش بازی نمی ده و محسن یوسفی که تقریبا هیچ کاری توی بازی انجام نداد رو بیش از ۶۰-۷۰ دقیقه بهش بازی میده.
فیروز فقط بخاطر پول و اسم استقلال اومده اس اس. کاری که با هوادارای اهوازی کرد هیچوقت یادم نمیره
فیروز به درد تیمی مث صباء راه آهنء سایپا و ... می خوره ولی من که آرزو می کنم هر چه زود تر از استقلال بره.
بیخیال قضیه مربی ، کارنامه فتحی رو هم یه نگاه بندازید میبنید که تاحالا هروقت بوده یه جام گرفتیم !
به هر حال به خاطر این تصمیماتش هیچ نظری نمیدم چون مدیره موفقی بوده و اگه امیر و نیاورد بحث مسائل سیاسی بود !
شاید بشه بهش یه بازاری موفق گفت ولی میتونی چن تا از موفقیتهاش رو توی استقلال بگی؟ ضمنا آدمی هست خیلی خیلی اهل حرف و شعار هست. دید پرسپولیس میخواد آرش برهانی رو بخره حرص کرد رفت پیشنهاد بیشتر بهش داد پوز حبیب کاشانی رو بزنه.
یا همین مربی اوردنش

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نه اشتباه نکن
من همچین حرفی نزدم من گفتم اتفاقا از نظر فنی فیروز مربی خوبیه ولی یک آدم لجباز و مردیه با شعوری در حد بچه ی ۱۰ ساله. ایشون بعد عمری کار توی تیمهای کوچیک اومده مربی استقلال شده بعد دو تا بازی که میبازه میاد وحید طالبلو و محسن یوسفی و ... رو جلوی کلی تماشاگر تو زمین میدوونه. یعنی عقلش نمیرسه که آدم عاقل تو هنوز یه سال تو استقلال نبودم ممکنه تماشاگرا و هوادارا اون لحظه از دست طالبلو ناراحت باشن ولی تو علاوه بر اینکه روحیه ی اون رو خراب می کنی سرت هم نمیشه که خودت ۱/۳ محبوبیت طالبلو رو هم توی تیم نداری و با این کارت شاید بتونی یه روز تماشاگرا رو یک کمی خنک کنی ولی آخرش ضررش به تیم میرسه. یا مثلا لجبازیهای مسخرشء نوازی بازیکن بااخلاقی نیست این رو کسی نمیتونه منکرش بشه ولی خوب اون یه بازیکن قد این هم میاد باهاش لج بازی می کنه.
یا مثلا منیعی همینطورء اون الان آمادست میاد برای لجبازیش و اینکه نشون بده من زورم به تو میچربه توی دربی بهش بازی نمی ده و محسن یوسفی که تقریبا هیچ کاری توی بازی انجام نداد رو بیش از ۶۰-۷۰ دقیقه بهش بازی میده.
فیروز فقط بخاطر پول و اسم استقلال اومده اس اس. کاری که با هوادارای اهوازی کرد هیچوقت یادم نمیره
فیروز به درد تیمی مث صباء راه آهنء سایپا و ... می خوره ولی من که آرزو می کنم هر چه زود تر از استقلال بره.

شاید بشه بهش یه بازاری موفق گفت ولی میتونی چن تا از موفقیتهاش رو توی استقلال بگی؟ ضمنا آدمی هست خیلی خیلی اهل حرف و شعار هست. دید پرسپولیس میخواد آرش برهانی رو بخره حرص کرد رفت پیشنهاد بیشتر بهش داد پوز حبیب کاشانی رو بزنه.
یا همین مربی اوردنش
مربی؟!
جریانه مربی چیه من خبر ندارم!؟
..
بابت اینکه فیروز تنبیه کرده به نظر من کارش درست بوده چون بنا به دلایلی تنبیه باید بشه بازیکن حالا ! شکل و طرز تنبیه رو مربی تشخیص میده و هر مربی اخلاق بخصوصی داره !
.
فیروز مربی با شعوریه به نظر من اتفاقا خیلی هم مودبانه جواب میده !
مربیایه دیگه جواب نمیدن و حرف نمیزنن فیروز به صورت طنز جواب همرو میده اتفاقا اینکارا کاره هرکس نیست !
یه بچه 10ساله !
اشتباهه ..
یکم بیشتر فکر کن

آوردن یوسفی کاملا اشتباه بود مشخص بود !
منیعی درسته کاملا نمیشه گفت امادس بازیش بگیر نگیر داره اما بهتر از یوسفی ه

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
یوسفی که مرخصه !
واقعا وقتی بازیش رو میبینم حالم بهم میخوره ! چشماش فکر نمیکنم بیشتر از کفشش رو ببینه ! سرش رو میندازه پایین میدووه مثه ... !!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بازیش بگیر نگیر داره !ولی در حد و اندازه منیعی نیست که بخواد جاشو بگیره....
از اس اس چه خبر؟!
بازی با پیکان داره امروز؟!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بازیش بگیر نگیر داره !ولی در حد و اندازه منیعی نیست که بخواد جاشو بگیره....
از اس اس چه خبر؟!
بازی با پیکان داره امروز؟!

بازی با پگاه هست,فرداس,میبریم;)
بازی با پیکان بازی بعدی هست که بعد از بازی جام حذفی برگزار میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرا امروز اینطوری بازی کردند ؟!!!!!!!!

استقلالیها واقعا جلو پگاه حرفی برای گفتن نداشتند

فقط نبوغ فردی جباری بود که اون یه نفر واقعا بدشانس بود.

اما خدا وکیلی برد حق پگاه بود.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
چرا امروز اینطوری بازی کردند ؟!!!!!!!!

استقلالیها واقعا جلو پگاه حرفی برای گفتن نداشتند

فقط نبوغ فردی جباری بود که اون یه نفر واقعا بدشانس بود.

اما خدا وکیلی برد حق پگاه بود.

آره استقلال فقط صاحب توپ بود هيچ برنامه اي هم نداشت بايد ميباخت،دلم واسه اين جباری ميسوزه بين 1 مشت لنگ و کور افتاده،تنهايی هيچ کاری نميتونه بکنه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بنده خداهااونایی که رفت بودن بازی رو ببینن
دیگه فکر نمیکردن از پگاه هم بخوریم اونم 4 تا؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
استقلالی ها خجالت نمیکشن از پگاه 4 تا میخورن ؟ :D:lol::D

بازم از اهواز 4 تا خوردن یه چیزی ولی از رشت خوردن .................. :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا