قبلا پرسپولیسی های عزیز به برهانی می خندیدن حالا خودشون هم دچار همون شدند( دی کارمو
)
بازم تبریک![]()
بابا بیخیال اگه پنالتی اس اس مشکوک بود واسه اونااااااااااااااااااااااااا ....
داوری افتضاح اکبری نباید اخراج میشد !
تبریک بابت این برد و هت تریک آرش خدمت استقلالی های عزیز
سراب جان شاید درست نباشه من توی تاپیک شما بخوام جواب بدم . شما ببخش ! اما به نظر من فرق این قضیه با اون یکی خیلی زیاده . اولا که به آرش ما پرسپولیسی ها نخندیدیم بلکه همه ایران می خندیدن . چون واقعا عملکرد آرش در فصل قبل غیر قابل دفاع بود . ثانیا آرش یه فصل رو اعصاب استقلالی ها رفت اما دی کارمو رو قول می دم که از یکی دو بازی بعد مشکل گلزنیش حل شه .
قلبا امیدوارم آرش به روند گلزنیش ادامه بده و برای تیم ملی هم مفید باشه . بازهم عذر می خوام جواب دادم . پاسختون رو می خونم و در صورت دفاع ، توی تاپیک کل کل جواب می دم . شاد باشید
NA$RIN جان نه بابا چه اشکالی داره
نگو همه ایران من که استقلالی هستم بهش هیچ وقت نخندیدم شاید عصبانی شده باشم ولی نخندیدم
اون موقع آرش دشمن شاد کن شده بودولی باز هم اون موقع هیچ طرفدار استقلال بهش بد نگفت چرا از دستش عصبانی و ناراحت بودن ولی نمی خندیدن بهش پس نگو همه ایران
من هم امیدوارم که دی کارمو هم بتونه گلزنیش رو شروع کنه و برای پرسپولیس مفید واقع بشه
ولی فعلا مثل برهانی سال قبل ما هستو پرسپولیس هم دچارش شده
![]()
حالا گیر نده شما هم یه ذره به برهانی خندیدی حتما!![]()
نه :cowboy:
:cigar::upsided:
قلعهنويي:
آرش برهاني يكي از بهترين مهاجم ايران بعد از انقلاب اسلامي است
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 3 بر دو برابر پيكان عنوان كرد: بازي بسيار سختي داشتيم. به مدير روستا تبريك ميگويم كه تيم خوبي درست كرده است. اين تيم در برخي دقايق ما را تحت فشار قرار داد.
وي ادامه داد: بايد بگويم آرش برهاني يكي از بهترين مهاجم ايران بعد از انقلاب اسلامي است؛
این اومد حرف بزنه دوباره راه رفتش:lol:
بهترین مهاجم بعد از انقلاب :blink::lol: احتمالاً خودش هم بهتریم مربی بعد انقلاب هستش :lol: حالا خدا میدونه بعد ولیعصر و تهرانپارس کی بهترین مهاجم هستش
ولی کلاً نباید زود جو گیر شده
این اومد حرف بزنه دوباره راه رفتش:lol:
بهترین مهاجم بعد از انقلاب :blink::lol: احتمالاً خودش هم بهتریم مربی بعد انقلاب هستش :lol: حالا خدا میدونه بعد ولیعصر و تهرانپارس کی بهترین مهاجم هستش
ولی کلاً نباید زود جو گیر شده
در مورد دیکامرو دیگه نمیشه جلوی خودم رو بگیرم ! آقا قطبی هی میگن خوب تو موقعیت قرار میگیره ! بابا خط دفاعی که توش عقیلی اخراج میشه بنگر تعویض میشه ! و دیگه تعویض ندارن جاشو بگیرن ! اونم تو خط دفاع 4 نفره :lol: دیگه تک به تک شدن کاری داره ؟ :lol::lol::lol: بابا این تعطیله ! آرش اگر بد بود پارسال حداقل یک زمانی خوب بود ! این بدبخت 21 سالشه هیچ وقت خوب نبوده :lol::lol: حالا شاید بعدا رفت تیم ملی برزیل !