• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک واقعا نیمه اول بازی خیلی باحال بود مخصوصا هتریک برهانی.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک به همگی
اومدم خونه 1 صفر عقب بود تا نشستم پنالتی شد:)
چه می کنه این برهانی :lol::lol:
خیلی خوشحال شدم من که از اول هم که برهانی گل نمی زد ازش خوشم میومد حالا که دیگه نور الا نوره
قبلا پرسپولیسی های عزیز به برهانی می خندیدن حالا خودشون هم دچار همون شدند :D:D ( دی کارمو :p )
بازم تبریک :D:D:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
%5CMedia%5C8707%5CImageReports%5C8707120742%5C13_8707120742_L600.jpg

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تا پايان هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال
برهاني با 9 گل آقاي گل است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال پس از به ثمر رساندن سه گل مقابل پيكان، در صدر گلزنان قرار گرفت.

A0507552.jpg

ه گزارش خبرگزاري فارس، با پايان هفته دوازدهم، ليگ برتر جدول گلزنان نيز با تغييراتي در صدر روبرو شد كه به شرح زير است:
9 گل : آرش برهاني (استقلال)
7 گل: كريم باقري و علي نيكبخت واحدي (پرسپوليس)، فريد عابدي (برق شيراز)، مهدي سيد صالحي (پيكان)، اشپيتي آرفي (پيام) و كاسترو (ذوب آهن)
6 گل: محمد خلعتبري (ذوب آهن) و فريدون فضلي (صبا)

منبع : www.farsnews.ir

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پس از پيروزي برابر پيكان

قلعه‌نويي: نبض بازي قبل از 10 نفره شدن در اختيار استقلال بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: پيش از آنكه تيم ما 10 نفره شود، كنترل را در دست داشتيم و به دنبال زدن گل‌هاي بيشتر بوديم.
آرش برهاني يكي از بهترين مهاجم ايران بعد از انقلاب اسلامي است

1zy99hu.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 3 بر دو برابر پيكان عنوان كرد: بازي بسيار سختي داشتيم. به مدير روستا تبريك مي‌گويم كه تيم خوبي درست كرده است. اين تيم در برخي دقايق ما را تحت فشار قرار داد.
وي ادامه داد: بايد بگويم آرش برهاني يكي از بهترين مهاجم ايران بعد از انقلاب اسلامي است؛ اما پيش از اين كارهاي انفرادي زيادي انجام مي‌داد. كار مهمي كه كادر فني درباره اين مهاجم انجام داد، اين بود كه آرش را به آرش شناسانديم. او امروز مهاجمي است كه مي‌تواند حتي به تيم ملي كمك كند.
وي افزود: از گروه آناليز استقلال تشكر مي‌كنم. آنها در هفته نقاط ضعف و قوت حريف را كاملا بررسي كردند. بهتر است راجع به نقاط ضعف اين تيم حرفي نزنم زيرا از لحاظ اخلاقي كار درست نيست. بازي زيبايي بود زيرا 5 گل داشت و پيكان نيز نشان داد بي دليل نيست كه در صدر جدول ليگ برتر قرار داشته است.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره علت افت بدني اين تيم، گفت: بايد از خدادا، مربي بدنساز تشكر كنم. تيم ما هيچوقت دچار افت بدني نبوده و همواره در دقايق پاياني موفق به گلزني شده است. اگر منظورتان افت بازي امروز است، شايد 10 نفره شدن باعث شد مجبور شويم لايحه هاي دفاعي زيادي ايجاد كنيم زيرا پيكان در يك سوم خط حمله بسيار خطرناك است.
وي ادامه داد: بهتر است راجع به داوري حرفي نزنم. در آن صحنه اي كه به داور اعتراض كردم، مدافع پيكان مانند يك رزمي كار پايش را بالا آورد؛ ولي داور اوت ما را اعلام كرد.

منبع : www.farsnews.ir

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
قبلا پرسپولیسی های عزیز به برهانی می خندیدن حالا خودشون هم دچار همون شدند :D:D ( دی کارمو :p )
بازم تبریک :D:D:D

تبریک بابت این برد و هت تریک آرش خدمت استقلالی های عزیز:)

سراب جان شاید درست نباشه من توی تاپیک شما بخوام جواب بدم . شما ببخش ! اما به نظر من فرق این قضیه با اون یکی خیلی زیاده . اولا که به آرش ما پرسپولیسی ها نخندیدیم بلکه همه ایران می خندیدن . چون واقعا عملکرد آرش در فصل قبل غیر قابل دفاع بود . ثانیا آرش یه فصل رو اعصاب استقلالی ها رفت اما دی کارمو رو قول می دم که از یکی دو بازی بعد مشکل گلزنیش حل شه .

قلبا امیدوارم آرش به روند گلزنیش ادامه بده و برای تیم ملی هم مفید باشه . بازهم عذر می خوام جواب دادم . پاسختون رو می خونم و در صورت دفاع ، توی تاپیک کل کل جواب می دم . شاد باشید

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تبریک به استقلالی ها
تحت هیچ شرایطی از برد استقلال خوشحال نمیشم ولی هفته بعد هم به ذوب اهن امتیاز ندید تا خوشحال بشیم

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا بیخیال اگه پنالتی اس اس مشکوک بود واسه اونااااااااااااااااااااااااا ....
داوری افتضاح اکبری نباید اخراج میشد !

بی خیال این حرفا! مهم 3 امتیازه برادر.

کاملا حقتون بود ببرید.تیمتون خیلی خوب بازی کرد.3 امتیاز نوش جونتون:)

بر و بچ استقلالی تبریک.

کلا حس خوبی بهم دست نمی ده وقتی استق می بره! :eek:

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک بابت این برد و هت تریک آرش خدمت استقلالی های عزیز:)

سراب جان شاید درست نباشه من توی تاپیک شما بخوام جواب بدم . شما ببخش ! اما به نظر من فرق این قضیه با اون یکی خیلی زیاده . اولا که به آرش ما پرسپولیسی ها نخندیدیم بلکه همه ایران می خندیدن . چون واقعا عملکرد آرش در فصل قبل غیر قابل دفاع بود . ثانیا آرش یه فصل رو اعصاب استقلالی ها رفت اما دی کارمو رو قول می دم که از یکی دو بازی بعد مشکل گلزنیش حل شه .

قلبا امیدوارم آرش به روند گلزنیش ادامه بده و برای تیم ملی هم مفید باشه . بازهم عذر می خوام جواب دادم . پاسختون رو می خونم و در صورت دفاع ، توی تاپیک کل کل جواب می دم . شاد باشید

NA$RIN جان نه بابا چه اشکالی داره :)
نگو همه ایران من که استقلالی هستم بهش هیچ وقت نخندیدم شاید عصبانی شده باشم ولی نخندیدم
اون موقع آرش دشمن شاد کن شده بود :D ولی باز هم اون موقع هیچ طرفدار استقلال بهش بد نگفت چرا از دستش عصبانی و ناراحت بودن ولی نمی خندیدن بهش پس نگو همه ایران :)
من هم امیدوارم که دی کارمو هم بتونه گلزنیش رو شروع کنه و برای پرسپولیس مفید واقع بشه
ولی فعلا مثل برهانی سال قبل ما هست :) و پرسپولیس هم دچارش شده :D

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
NA$RIN جان نه بابا چه اشکالی داره :)
نگو همه ایران من که استقلالی هستم بهش هیچ وقت نخندیدم شاید عصبانی شده باشم ولی نخندیدم
اون موقع آرش دشمن شاد کن شده بود :D ولی باز هم اون موقع هیچ طرفدار استقلال بهش بد نگفت چرا از دستش عصبانی و ناراحت بودن ولی نمی خندیدن بهش پس نگو همه ایران :)
من هم امیدوارم که دی کارمو هم بتونه گلزنیش رو شروع کنه و برای پرسپولیس مفید واقع بشه
ولی فعلا مثل برهانی سال قبل ما هست :) و پرسپولیس هم دچارش شده :D

حالا گیر نده شما هم یه ذره به برهانی خندیدی حتما!;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

قلعه‌نويي:
آرش برهاني يكي از بهترين مهاجم ايران بعد از انقلاب اسلامي است

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 3 بر دو برابر پيكان عنوان كرد: بازي بسيار سختي داشتيم. به مدير روستا تبريك مي‌گويم كه تيم خوبي درست كرده است. اين تيم در برخي دقايق ما را تحت فشار قرار داد.
وي ادامه داد: بايد بگويم آرش برهاني يكي از بهترين مهاجم ايران بعد از انقلاب اسلامي است؛

این اومد حرف بزنه دوباره راه رفتش :D:lol:

بهترین مهاجم بعد از انقلاب :blink::lol: احتمالاً خودش هم بهتریم مربی بعد انقلاب هستش :lol: حالا خدا میدونه بعد ولیعصر و تهرانپارس کی بهترین مهاجم هستش
ولی کلاً نباید زود جو گیر شده

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

بهترین مهاجم بعد از انقلاب :blink::lol: احتمالاً خودش هم بهتریم مربی بعد انقلاب هستش :lol: حالا خدا میدونه بعد ولیعصر و تهرانپارس کی بهترین مهاجم هستش

xpin گفته یکی از بهترین نه بهترین بازیکن :)
به نظر من هم مهاجم خوبیه ولی یکم باید حواسشو جمع کنه :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

در مورد دیکامرو دیگه نمیشه جلوی خودم رو بگیرم ! آقا قطبی هی میگن خوب تو موقعیت قرار میگیره ! بابا خط دفاعی که توش عقیلی اخراج میشه بنگر تعویض میشه ! و دیگه تعویض ندارن جاشو بگیرن ! اونم تو خط دفاع 4 نفره :lol: دیگه تک به تک شدن کاری داره ؟ :lol::lol::lol: بابا این تعطیله ! آرش اگر بد بود پارسال حداقل یک زمانی خوب بود ! این بدبخت 21 سالشه هیچ وقت خوب نبوده :lol::lol: حالا شاید بعدا رفت تیم ملی برزیل !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
" آرش برهانی " ستاره ای که دوباره متولد شد ...

اس اس تا دقیقه 50 عالی بود تا یدالله اون اشتباه بچه گانه رو انجام داد ، تازه بعدش هم میشد باز به گل رسید ، البته پیکان هم از لحاظ قدرت بدنی عالی بود و نشون داد یکی از مهمترین دلایل صدر نشینی پیکان کار صالح نیا بوده

به نظرم تعویض برهانی با کوشکی و همچنین آوردن علیزاده اشتباه بود زیاد خوب نیود چون با اولی تیم کامل رفت تو دفاع ، تازه اگه نقشه این بود که آوردن فرهاد موثر تر از علیزاده بود .. بگذریم

طالبلو هم که باز با گرفتن پنالتی خلق شاهکار کرد وحید .. دستت طلا ، آرش .. پات طلا

دقایق آخر هم خیلی حرص آور بود ولی شکر خدا که ختم به خیر شد :D

خلاصه تبریک به همه اس اسی ها و ممنون از همه دوستان پرسپولیسی که تبریک گفتن

مخلص همه :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه‌نويي: گل دوم پيكان خطاي هند بود
برهاني به خودشانسي رسيده است
پيكان توانايي گلــزني به استقلال را نداشت

30.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: همان طور كه انتظار داشتم يكي از زيباترين بازي‌هاي ليگ را شاهد بوديم.

به گزارش ايسنا؛ امير قلعه‌نويي در نشست مطبوعاتي اظهاركرد: بايد از گروه آناليز باشگاه قدرداني كنم، چرا كه همين گروه آناليز در مالزي نيز همراه من بود و كنفدراسيون فوتبال آسيا از آن‌ها قدرداني كرد اين گروه نيز به من كمك كرد تا آناليز خوبي از تيم پيكان داشته باشيم و مي‌دانستيم كه اين تيم خط مياني خوب و مهاجمان خطرناكي دارد، ضمن آنكه نقاط ضعف پيكان را مي‌دانستيم كه درباره‌ي آن‌ها صحبت نمي‌كنيم.

وي گفت: پس از آنكه به گل رسيديم، نبض بازي در اختيار ما بود و بي‌ترديد كساني كه از پاي گيرنده‌هاي تلويزيوني بازي را ديدند و چه كساني كه در استاديوم بودند بازي زيبايي را مشاهده كردند.

سرمربي استقلال تهران افزود: بي‌ترديد به ثمر رسيدن پنج گل در يك بازي نشان دهنده زيبا بودن بازي و پيكان نيز نشان داد كه حريف دست وپا بسته‌اي نبوده است و با اين حال ما ديگر به پيكان فكر نمي‌كنيم و تمركز ما بر روي بازي آينده مقابل ذوب‌آهن است.

قلعه‌نويي در ادامه با قدرداني از زحمات بدنساز استقلال گفت: بحث آمادگي جسماني همواره از بحث‌هاي روز دنياست و جزء تئوري‌هاي علمي كار من است. خوشبختانه در اين مدت استقلال هيچ گاه مشكل بدني نداشته است و بارها پيش آمده كه در دقايق پاياني به گل رسيده‌ايم. در هر صورت شايد 10 نفره شدن تيم كمي در كار ما تاثير داشت، ضمن آنكه درباره گل دوم پيكان نيز معتقدم گل "حيدري" با خطاي هند به ثمر رسيد و در غير اين صورت اگر پيكان دو ساعت ديگر نيز حمله مي‌كرد، توانايي گلزني به استقلال را نداشت.

قلعه‌نويي درباره اعتراض در نيمه دوم نيز گفت: در هر صورت فشارهاي بازي برخي عكس‌العمل‌ها را به دنبال دارد اما در بازي مقابل برق همگان ديدند كه داور خطاي مسلم بازيكن برق بر روي گل را نمي‌گيرد و در اينجا نيز يك حركت رزمي بر روي عليزاده را داور خطا نگرفت در هر صورت قصد ندارم راجع به داوري صحبت كنم.

قلعه‌نويي درباره شرايط خوب آرش برهاني نيز گفت: ما كار خاصي انجام نداديم تنها در تمرينات بر روي برهاني كار كرديم و او را به خودشناسي رساند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلالي‌ها 20 ميليون تومان پاداش گرفتند

به گزارش ايسنا؛ پس از برد 3 بر 2 استقلال تهران برابر پيكان، علي انصاري با حضور در هتل المپيك به بازيكنان اين تيم اعلام كرد كه براي برد برابر پيكان به كل تيم، مبلغ 20 ميليون تومان پاداش خواهد داد.

انصاري تاكيد كرده است كه اين پاداش علاوه بر پاداش مصوب در آيين‌نامه باشگاه براي هر برد استقلال است كه به زودي به بازيكنان و كادر فني پرداخت خواهد شد.

آرش برهاني: به تيم ملي فكر مي‌كنم
قول مي‌دهم در تيم ملي گل بزنم
اعتماد به نفسم بسيار بهتر از گذشته است

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ آرش برهاني پس از پايان تيم‌هاي استقلال تهران و پيكان قزوين در نشست رسانه‌اي حاضر شد و به خبرنگاران گفت: من همواره به تيم ملي فكر مي‌كنم ضمن آنكه معتقدم كادر فني تيم ملي نيز تمامي بازي‌هاي ليگ برتر را زير نظر دارد و انصاف را در انتخاب بازيكنان تيم ملي رعايت مي‌كند. من نيز اميدوارم كه به تيم ملي دعوت شوم و براي تيم ملي ايران مفيد باشم. قول مي‌دهم كه براي تيم ملي ايران نيز گلزني كنم.

برهاني درباره عملكردش در بازي مقابل پيكان نيز گفت: تمام تلاش خود را انجام دادم تا بهترين بازي خود را انجام دهم، تصور مي‌كنم از لحاظ اعتماد به نفس بسيار بهتر از گذشته هستم و تلاش مي‌كنم با دقت بيشتر دروازه حريفان را باز كنم.

وي افزود: در بازي مقابل پيكان در 20 دقيقه نخست چندان خوب نبوديم اما پس از گلي كه خورديم 25 دقيقه طوفاني داشتيم و توانستيم به اهداف تاكتيكي كه در طول هفته داشتيم دست پيدا كنيم.

برهاني درباره‌ي اخراج "يدالله اكبري" نيز گفت: اگر داور آن اشتباه را در اخراج اكبري انجام نمي‌داد، مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري را به ثمر برسانيم اما، شيرازه كار تيم ما از زماني كه اكبري اخراج شد تا اندازه‌اي از هم پاشيد.

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد دیکامرو دیگه نمیشه جلوی خودم رو بگیرم ! آقا قطبی هی میگن خوب تو موقعیت قرار میگیره ! بابا خط دفاعی که توش عقیلی اخراج میشه بنگر تعویض میشه ! و دیگه تعویض ندارن جاشو بگیرن ! اونم تو خط دفاع 4 نفره :lol: دیگه تک به تک شدن کاری داره ؟ :lol::lol::lol: بابا این تعطیله ! آرش اگر بد بود پارسال حداقل یک زمانی خوب بود ! این بدبخت 21 سالشه هیچ وقت خوب نبوده :lol::lol: حالا شاید بعدا رفت تیم ملی برزیل !

اینو هم در نظر بگیر اولا آرش برهانی یک فصل کامل ملت رو خندوند :Dولی این بنده تازه 3-4 تا بازی کرده!
اگه کل این فصل رو گند بزنه تازه با آرش برهانی بی حساب میشه!:lol:

ثانیا مگه تو خبر داری که قبلا دی کارمو کجا بازی می کرده؟خوب بازی می کرده یا بد؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا