• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشتباه طالب لو فاجعه بود واقعا. دقیقا هوشنگ نصیر زاده تذکر داده بود. قهرمانی خطا رو درست گرفت. یادتون باشه فصل قبل هم جلو ذوب اهن یه خطای این مدلی گرفت برای استقلال

کلا استقلال خیلی وابسته به خسرو حیدری و جانواریو هست

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام عمو وحید؛
البته در حد یه لحظه بود و بقیه تماشاچیا خفشون کردن، اما همونم نباید می شد
سلام محسن جان
اما اگه اين برنامه ها ادامه پيدا کنه مربی همه تمرکز و اعتماد به نفسشو از دست ميده،اميدوارم ديگه اين اتفاق نيافته.

اشتباه طالب لو فاجعه بود واقعا. دقیقا هوشنگ نصیر زاده تذکر داده بود. قهرمانی خطا رو درست گرفت. یادتون باشه فصل قبل هم جلو ذوب اهن یه خطای این مدلی گرفت برای استقلال

کلا استقلال خیلی وابسته به خسرو حیدری و جانواریو هست
با اين که طالبلو رو خيلی دوست دارم اما باخت امروز استقلال تا درصد زيادی تقصير وحيد بود

اين که استقلال تو اين بازی از نبود اين دو بازيکن لطمه خورد رو قبول ندارم،استقلال تو اين بازی همه کار کرد، 12 تا موقعيت گل ، تير دروازه ، 2 تا از رو خط آوردن بيرون و ..
اين تيم فقط استرس داشت و از موقعيت هاش استفاده نکرد
اون ها از کمترين موقعيتشن بهترين استفاده رو بردن
1 لحظه تصور کنيد موقعيتی رو که فوروارد راه آهن گل دوم رو به استقلال زد رو به اکبرپور ميدادن،خدا ميدونه با اون توپ نازنين چه کار ميکرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عکس های بازی

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5Cphoto%5C1973.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5Cphoto%5C1978.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5Cphoto%5C1983.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5Cphoto%5C1986.jpg

ادامه را اینجا ببنید

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
استقلال امروز 2 تا مهره اصلی رو نداشت و چندان خوب بازی نکردیم ولی واقعا سر این باخت بدشانسی هم اورد!
فقط 2 تا توپ رو مدافع هاشون از روی خط کشیدن بیرون,اون ضربه فوق العاده برهانی و ... برعکس راه آهن!
امیدوارم مرفاوی و کمکاش بتونند تیم رو جمع کنند توی این تعطیلی لیگ

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بابا این صمد رو باید پرتش کنن بیرون...با اون اریش روته مولر که هیچی حالیش نیست...

100% تکذیب میشه ... :hmm:
لابد قلعه نویی حالیشه ؟
تیم 15 میلیاری رو دادان بهش تازه داره به زور بازی میکنه ...

واعظ یادت باشه صمد باید باشه

زمان قلعه نویی یادت نیست 10 امتیاز از همه ی تیم ها جلو بودیم بعد تو 4 هفته مونده به پایان لیگ 2وم شدیم ؟ بعد با کمک شانس و .. قهرمان شدیم ؟

فعلا فقط حمایت !!! :hmm:

تیم نسبت به زمان قلعه نویی خیلی بهتر بازی مینه حداقل تو آسیا بین 4 تا پنجم نمیشیم !!! :)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آهان! مثل اینکه یادت رفته اگه قلعه نویی نبود عمرا هیچ قهرمانی هم در کار نبود...من از شخصیتش خوشم نمیاد ها لات و بی شخصیته...ولی هر چی باشه میدونه از مهره هاش چطوری بازی بگیره...فقط تجربه خارج از ایران نداشت تر میزد توی آسیا...

ولی شما مثل اینکه یادت نیست همین آقا صمد اون فصلی که سرمربی بود 4 هفته مونده به اخر فصل با سایپا توی کورس بودیم..4 تا بازی رو باختیم اومیدم زیر پیروزی؟

من میگم تیمی که با این همه ستاره بیاد تو تهران از راه اهن ببازه..

یه بازی ببره یه بازی ببازه...قبل از بازی با شاهین فقط 2 امتیاز از 4 بازی...

فکر میکنین این تیم قهرمان میشه؟

من از همین الان بگم عمرا!

اون صمد عرضه نداره تیمو ***** کنه...

قلعه نویی بود اون اکبر پور عوضی جرات نمیکرد ساز مخالف بزنه..

اون وقت این صمد گذاشتتش تو بازی تا آقا ناز نکنه..

آقا بند از بیرون بازیکنی رو که داره ناز میکنه...

این چه وضعه تیمه؟

چقدر باید اعصابمون خورد باشه؟

پرسپولیس رسید به 1 امتبازی مون...

2 تا بازی بعدمون هم که با سپاهان تو اصفهانه از همین الان باخیتم...

مردیکه اصلا نمیدونه چزور بازکن بذاره تو زمین...

خسور نباشه هیچی نیستیم...

شدیم عین رئال که بدون کریس داره تر میزنه...

واقعا شما ها به این تیم با این کادر فنی پخمه امیدوارین؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

اون وقت این صمد گذاشتتش تو بازی تا آقا ناز نکنه..

کملا تایید میشه !!! با اینکه تیم امروز خوب بازی کرد با نبود اصلی ترین بازیکنای استقلال !! ولی این حرف کاملا تایید میشه.صمد نمیتونه تیمو جمع و جور کنه تنها مشکلش فعلا اینه ! یادمه وقتی اس اس تنها تیم بدون شکست بود از حاج رضایی پرسیدن شما عملکرد صمد رو چه میبینید به نظر خوب داره تیمو ***** میکنه. حاج رضاییم گفت باید ببینیم وقتی استقلال میبازه و به مشکل بر میخوره مرفاوی اون موقع چطوری میتونه تیم و جمع کنه. این حرفش واقعا یه حقیقته. این حقیقته اقا ! وقتی کسی مثل محمدی میاد مصاحبه میکنه هفته بعد فیکس میشه و اون خرابکاری به بار میاد ! وقتی اقای سیاوش خان اکبرپور باهوش ترین و بهترین مهاجم ایران !!! یه مصاحبه تند میکنه از هفته بعد قشنگ میاد تو ترکیب اصلی تیم. قبول کنید مدیریت صمد ضعیفه.واعظ هم که انگاری دیگه مشغول کارای خودشه !!

@ علیرضا :

علیرضا جان من قبول دارم اینو که تیم امروز بدون داشتن مهره های کلیدی که متاسفانه استقلال به اونها عادت کرده خوب بازی کرد و به قول وحید عزیز هر کاری که تونست تو زمین انجام داد ولی من حرفم اینه که جدا دوران اس اس رو با امیر به این زودی از یاد بردی؟ :eek: میگی تیم 15 میلیاردی. تیم اگه 100 ملیاردم باشه مربی تازه وارد وقتی میاد زمان میبره تا با تیم عادت کنه.خیلی تیمها هم حتی تو دنیا داریم که ان میلیاردین ولی نتیجه میگیرن همه؟ در حال حاظرم بهترین خط حمله و دفاع رو داره.دیگه باید چی کنه جدا؟

به هر حال امیر هر کی باشه , کم دوران خوبی رو برای هوادارای اس اس به ارمغان نیاورد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوست عزیز تیم متاسفانه شما دقیقا داری حرف هایی رو میزنی که دشمنای استقلال میخوان !

آهان! مثل اینکه یادت رفته اگه قلعه نویی نبود عمرا هیچ قهرمانی هم در کار نبود...من از شخصیتش خوشم نمیاد ها لات و بی شخصیته...ولی هر چی باشه میدونه از مهره هاش چطوری بازی بگیره...فقط تجربه خارج از ایران نداشت تر میزد توی آسیا...

6 هفته ی اول لیگ پارسال یادته ؟ 17 ام بودیم ؟ اواخر لیگ پارسال یادته از 5 باز 2 امتیاز هم نگرفتیم هفته ی آخر 2دوم شدیم !!!
تجربه تو آسیا ؟ از استقلال با تجربه تر تو آسیا کی هست ؟
آقای قلعه نویی با سیستم منسوخ 3-5-3 آبروی یکی از پر افتخار ترین تیم های آسیا رو برد !!!!!!

ولی شما مثل اینکه یادت نیست همین آقا صمد اون فصلی که سرمربی بود 4 هفته مونده به اخر فصل با سایپا توی کورس بودیم..4 تا بازی رو باختیم اومیدم زیر پیروزی؟

اون فصل رو میگی ؟
اون فصل با اون همه مشکلات ؟ با علیزاده و بدون عنایتی ؟ یادت نیست چه بد بختی هایی کشید صمد ؟ یادت نیست آثقای قلعه نویی استقلال رو از اسیا حذف کرد ؟ بازیکنا انگیزه نداشتند ؟:hmm:

من میگم تیمی که با این همه ستاره بیاد تو تهران از راه اهن ببازه..

یه بازی ببره یه بازی ببازه...قبل از بازی با شاهین فقط 2 امتیاز از 4 بازی...

فکر میکنین این تیم قهرمان میشه؟

اینا هیچ کدوم دلیل عدم قهرمانی نیست !!!
استقلال استیل آذین رو 2 تا زد ! سپاهان ازش تو اسفهان خورد و در ضمن اختلاف 4 امتیاز هست !!! 10 امتیاز که نیست ؟

اون صمد عرضه نداره تیمو ***** کنه...

واعظ رو داریم مشکلی نداریم ...

این رو قبول دارم آخه کار رو یک سره میکرد مثل جباری که ساز مخالف زد انداختش بیرون تیم بدبخت شد تو آسیا همه رو باختیم الانم میومد همه رو میریخت بیرون خودش با بچه های نازی آباد میرفت تو زمین !

آقا بند از بیرون بازیکنی رو که داره ناز میکنه...

همون دیگه جباری آماده رو انداخت بیرون بدبخت شدیم رفت تو آسیا ... همه به پر افتخار ترین تیم آسیا میخندیدن ! ( البته اون سال )

این چه وضعه تیمه؟
چقدر باید اعصابمون خورد باشه؟

تیم خوب بازی میکنه ! چی کتار کنیم پنالتی مون رو نمیگیرن ؟
یعنی اساس داره بد بازی میکنه به نظرت ؟
خوب بازی برد و باخت داره ...
چرا قهر میکنی ؟

پرسپولیس رسید به 1 امتبازی مون...

سعی کن در مورد رقبای اصلی صحبت کنی ...
تیم پرسپولیس هنور انقدر مشکل داره که اگر 10 امتیازم جلو باشه رقیب نیست !!

مردیکه اصلا نمیدونه چزور بازکن بذاره تو زمین...

الامن مکلت کجاست ؟ کدوم بازیکن رو بد گذاشته ؟
الان ترکیب از این بهتر کی رو میخواست ؟ 3 تا از بهترین بازیکنای لیک رو مصدوم داشتیم چی کار کنه ؟

خسور نباشه هیچی نیستیم...

آهان منظورت از خسرو بهترین بازیکن لیگ هست ؟
همون که گریه ی همه ی تیم ها رو در میاره !!
خوب معلومه نباشه 1000 تا مشکل پیش میاد !@!

واقعا شما ها به این تیم با این کادر فنی پخمه امیدوارین؟

از تیم قلعه نویی امیدوارم تریم یا اگر نباشیم تیشه به ریشه نمیزنیم !

جالبه که امسال شما همون کار هایی رو کردند که زمان حجازی کردند و زمان خود قلعه نویی کردند موقعی که نتیجه نمیگرفت !!!

اینجوری تیم رو نابود میکنید ! شک نکنید ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
@ علیرضا :

علیرضا جان من قبول دارم اینو که تیم امروز بدون داشتن مهره های کلیدی که متاسفانه استقلال به اونها عادت کرده خوب بازی کرد و به قول وحید عزیز هر کاری که تونست تو زمین انجام داد ولی من حرفم اینه که جدا دوران اس اس رو با امیر به این زودی از یاد بردی؟ :eek: میگی تیم 15 میلیاردی. تیم اگه 100 ملیاردم باشه مربی تازه وارد وقتی میاد زمان میبره تا با تیم عادت کنه.خیلی تیمها هم حتی تو دنیا داریم که ان میلیاردین ولی نتیجه میگیرن همه؟ در حال حاظرم بهترین خط حمله و دفاع رو داره.دیگه باید چی کنه جدا؟

به هر حال امیر هر کی باشه , کم دوران خوبی رو برای هوادارای اس اس به ارمغان نیاورد.

دوست عزیز مشکل میدونی چیه ؟
مشکل اینه که شما فکر کردی لیگ تموم شده !!
الان هنوز یک هفته تا پایان نیم فصل مونده ...

همه میدونن قلعه نویی موقع افتشم میاد اونم میبینیم ....

خوب آورد الان نیست ! باید چی کر کرد ؟
فکر کردی شعار بدی امیر امیر وسط بازی استقلال قعله نوییی پول پرست 1 میلیار سپاهان رو ول میکنه بیاد اس اس ؟:hmm:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نه من شعار دادن رو قبول ندارم...قلعه نویی هم گفتم به نظرم هیچ تعصبی به استقلال نداره فقط باهاش قهرمان شدیم اونم نفعشو برد...فقط میخواد خودشو بچسبونه از این راه سودی بهش برسه....وگرنه مربی که تعصب داشته باشه نمیاد به مصاحبه تیم سابقش رو ببره تو حاشیه...

ولی شما دقت کن همین شعار دادن اون قرمز ها رو متحول کرد!

همون شعار ها باعث شد اون انصاری فرد رو شوت کنن بیرون اون مردیکه کاشانی رو بدم میاد ازش رو برگردونن بعد تیمشون روحیه بگیره..اگه هیچ کس اعتراض نمیکرد الان همون انصاری فرد بود..کرانجار رو هم انداخته بودن بیرون عبدی شده بود مربی قرمزا الان حد اقل رده 10 بودن!

من میگم تیممون داره ریپ میزنه...آقا خب چرا ریپ میزنه؟ همش که ناداوری نیست...بدشانسی 1 بازی ..2 بازی...

من میگم این صمد استعداد نداره تو ی مربی گری...کاملا مشخصه...مثل قلعه نویی که جون به جونش کنن تعویض نمیدونه یعنی چی

فقط خوبی صمد اینه که لات بازی در نمیاره..مغرورم نیست...یعنی مظلومه!
اما تیمو تو این 5 هفته نتونسته جمع کنه...

بردن شاهین هم اتفاقی بود...

آقا بازی بعد ما با کیه؟

با پیکان درسته؟

حاضری شرط ببندم از همین الان نتیجه رو؟

آخه شما توجیه شکست رو ببین: صحبت های آقا صمد:

نفرات دعوت شده به تيم ملى باعث غرور در تيم استقلال شدند، اضافه كرد: اى كاش اسامى تيم ملى بعد از پايان مسابقات نيم فصل اعلام مى شد

اين درست نيست در هر۴ ، ۵ روز يك بار بازى بگذارند چون به بازيكنان خيلى فشار مى آيد. وى تأكيد كرد: در اين ۴ هفته استقلال افت كرده و اين به خاطر تيم ملى است.

در اخر قول آقا صمد :

فرصت ريكاورى زيادى داريم. از نظر فنى مى توانيم خودمان را جمع كنيم و مى توانيم با همه نفرات بازى هاى آينده را دنبال كنيم.

ببینیم و تعریف کنیم...

همه چی روز بازی با پیکان مشخص میشه...

اما اگه بازی با پیکان هم تر زدیم با همه نفرات بعد این همه استراحت اون وقت شما قبول میکنی این تیم امسال سهمیه میگیره ولی قهرمان نمیشه؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه من شعار دادن رو قبول ندارم...قلعه نویی هم گفتم به نظرم هیچ تعصبی به استقلال نداره فقط باهاش قهرمان شدیم اونم نفعشو برد...فقط میخواد خودشو بچسبونه از این راه سودی بهش برسه....وگرنه مربی که تعصب داشته باشه نمیاد به مصاحبه تیم سابقش رو ببره تو حاشیه...

خدا پدرت رو بیامرزه ...
منم همین رو میگم .

همون شعار ها باعث شد اون انصاری فرد رو شوت کنن بیرون اون مردیکه کاشانی رو بدم میاد ازش رو برگردونن بعد تیمشون روحیه بگیره..اگه هیچ کس اعتراض نمیکرد الان همون انصاری فرد بود..کرانجار رو هم انداخته بودن بیرون عبدی شده بود مربی قرمزا الان حد اقل رده 10 بودن!

حرف قبول ولی به نظرت از واعظ بهتر ما کسی رو داریم ؟
دست راست رئیس تربیت بدنی ...

من میگم تیممون داره ریپ میزنه...آقا خب چرا ریپ میزنه؟ همش که ناداوری نیست...بدشانسی 1 بازی ..2 بازی...

یعنی واقعا اس اس انقدر بد نتیجه گرفته ؟
4 امتیاز با صدر جدول خیلی بده ؟
اس اس باخت خوب دلایل خودش رو داشت ! 2-3 تا از بهترین ها نبودند !! به نظر من یکم زوده واسه نتیجه گیری !

من میگم این صمد استعداد نداره تو ی مربی گری...کاملا مشخصه...مثل قلعه نویی که جون به جونش کنن تعویض نمیدونه یعنی چی

مورد دوم تائید میشه ...
به هر حال صمد یکی مثل روته مولر کنارشه !!! فکر نکنم تو تاریخ ایران کسی به با دانشی روته مولر به ایران اومده باشه ...

فقط خوبی صمد اینه که لات بازی در نمیاره..مغرورم نیست...یعنی مظلومه!
اما تیمو تو این 5 هفته نتونسته جمع کنه...

بردن شاهین هم اتفاقی بود...

آقا بازی بعد ما با کیه؟

با پیکان درسته؟

حاضری شرط ببندم از همین الان نتیجه رو؟

این دیگه نهایت نامردیه که این همه برد قشنگ رو زیر سوال ببریم !
برن مس تو کرمان کاری که امیر نتوست بردن استیل آذین بردن سپاهان کاری که 5 ساله اس اس نکرده بود ! و ...

به هر حال هر تیمی افت داره باید شرایط رو در نظر گرفت ...

باشه بازی با پیکان رو هستم ولی اس اس 6 تا بازیکن نداره ...
ولی بازم شرط میبندم ...
3 هفته ی دیگه ست !

آخه شما توجیه شکست رو ببین: صحبت های آقا صمد:

نفرات دعوت شده به تيم ملى باعث غرور در تيم استقلال شدند، اضافه كرد: اى كاش اسامى تيم ملى بعد از پايان مسابقات نيم فصل اعلام مى شد

اين درست نيست در هر۴ ، ۵ روز يك بار بازى بگذارند چون به بازيكنان خيلى فشار مى آيد. وى تأكيد كرد: در اين ۴ هفته استقلال افت كرده و اين به خاطر تيم ملى است.

در اخر قول آقا صمد :

فرصت ريكاورى زيادى داريم. از نظر فنى مى توانيم خودمان را جمع كنيم و مى توانيم با همه نفرات بازى هاى آينده را دنبال كنيم.

ببینیم و تعریف کنیم...

بابا از صحبت های قلعه نویی که بهتر میگه ما علی بودیم داور فان بود زمین فلان بود ... یکم منطقداشت ! انگیزه رو از خیلی بازیکنا گرفت ... و از خیلی بازیکنا مثل بیک زاده برد !!!

اما اگه بازی با پیکان هم تر زدیم با همه نفرات بعد این همه استراحت اون وقت شما قبول میکنی این تیم امسال سهمیه میگیره ولی قهرمان نمیشه؟

من مطمئنم این تیم به درو دوم ی قهرمانان صعود میکنه ....
قهرمانی هم اصلا در مورد فکر کردن زوده !!
ولی سهمیه که 100% میگیره ...

به هر حال فقط حمایت !!!
زمان نتیجه نگرفتن قلعه نویی هم من میگفتم فقط حمایت !!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه آب دلان...
راستش من بازیو دیروز دیدم و خیلی هم حال کردم تیم واقعا با برنامه و خوب داشت بازی میکرد اما یه اشتباه و در اصل مسخره بازیه طالبلو باعث شدش که ما از اول عقب بیفتیم به خاطر همین ما نتونستیم از تمام موقعیت هامون استفاده کنیم....
بعد تعطیلات احتمالا بهتر میشه تیم....
موفق باشید....

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من هم میگم قلعه نوعی خیلی مربی بهتری هست نسبت به مرفاوی اما الان زود هست که مرفاوی رو اخراج کنن. به قول علیرضا 3وم جدوله. فقط 4 امتیاز با صدر فاصله داره.

دیروز هم بازی بدی نبود به قول فکر کنم یوسفی گفت بعد از بازی استقلال راحت گل میخورد. باید یه فکری به حال دفاع بکنن. خداکنه این عمران زاده اماده باشه بیاد جای این دفاعهای افتضاح رو بگیره.
توی نقل و انتقالات باید یکی دوتا بازیکن رو شوت کنن بیرون و یه مهاجم شش دانگ بیارن که اینطوری موقعیت خراب نکنه.

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
سلااااام (یکی به من گفته بود جیخ نزنما:blink:)

دیروز خیلی بد بود حقمون نبود ببازیم:( واقعا گرچه دفاع بلکل اتوبان بود:blink: زرتی گل میزدن به ما

چندتا توب از رو خط برگردوندن ....شانسم نداشتیم فوتبال گاهی نامرده دیگه :(

ولی عجب حرکتی کرد این آرش اون قیچی بود چی بود خورد به تیر چه جوی زد این فردوسی :lol:
ما همچنان به این تیم امیدواریم انشا ...بعد تعطیلات.....
مربیم بابا زوده به نظر من مرفاوی امیر فرق چندانی ندارن جر اینکه امیر قلعه نویی بیشتر بهش مهلت دادن .... یه فرق اساسی دارن اینکه امیر خیلی حاشیه داره اما مرفاوی نه در کل ما چندتا بازی آخر خوب بودیم و نتیجه نگرفتیم بیش میاد این چیزا

باز هم به امید آینده......:rolleyes:

استقلال زلزله محبوبه هر چی دله:cool:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا مگه خسرو به بازی بعدی نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نکته رو دقت کردید اونا !!! چند بازیه دارن تو آزادی پشت هم بازی میکنن؟ خب معلومه هی میرن تو بحران بعد بازی بعدیشون باز می افته تو آزادی با یه تیم در پیت از بحران در میان...خر شانسی تو قرعه کشی به اون قرمزا بله گفته!

فکر کنید بعد بازی با استیل آذین به جای ابو مسلم میخوردن به سپاهان ( بازی بعدیشون ) 100% میباختن تو اصفهان..

توی نقل و انتقالات باید یکی دوتا بازیکن رو شوت کنن بیرون و یه مهاجم شش دانگ بیارن که اینطوری موقعیت خراب نکنه.

دقیقا این کاری هست که ما هیچ وقت نمیکنیم...کدوم فصل دیدید استقلال تو نیم فصل به عقلش برسه بازیکن بیاره...اون قرمزا هر نیم فصل این کارو میکنن..

حتی اون فصلی هم که آرش تر میزد سوژه شده بود توی نیم فصل مهاجم نخریدن...

Last edited by a moderator:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوست عزیز مشکل میدونی چیه ؟
مشکل اینه که شما فکر کردی لیگ تموم شده !!
الان هنوز یک هفته تا پایان نیم فصل مونده ...

همه میدونن قلعه نویی موقع افتشم میاد اونم میبینیم ....

خوب آورد الان نیست ! باید چی کر کرد ؟
فکر کردی شعار بدی امیر امیر وسط بازی استقلال قعله نوییی پول پرست 1 میلیار سپاهان رو ول میکنه بیاد اس اس ؟:hmm:

اخه دوست عزیز من کی تو این حرفم گفتم با شعار دادن موافقم؟ :hmm: کی گفتم باید مربی عوض شه؟ :hmm: کی گفتم باید امیر بیاد؟ :hmm: چه خوب من تو اون پستم از تیم حمایت کردم میگم با نبود مهره های اصلی که تیم بدون اونا فلج حتی هم در زمان قلعه نوعی تیم بدون اونا فلج بود !! ولی باز تیم دیروز عالی بازی کرد و به جز استرس چیز دیگه ای نمیتونست باعث باخت باشه و اشتباهات فردی ! خب این استرس رو کی باید از تیم جمع کنه سر مربی ! من فقط گفتم مرفاوی تنها مشکلش اینه نمیتونه تیمو انچنان جمع و جور کنه چون از موقعی که استقلال به مشکل خورده من فقط دارم تو تیم استرس میبینم !!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اخه دوست عزیز من کی تو این حرفم گفتم با شعار دادن موافقم؟ :hmm: کی گفتم باید مربی عوض شه؟ :hmm: کی گفتم باید امیر بیاد؟ :hmm: چه خوب من تو اون پستم از تیم حمایت کردم میگم با نبود مهره های اصلی که تیم بدون اونا فلج حتی هم در زمان قلعه نوعی تیم بدون اونا فلج بود !! ولی باز تیم دیروز عالی بازی کرد و به جز استرس چیز دیگه ای نمیتونست باعث باخت باشه و اشتباهات فردی ! خب این استرس رو کی باید از تیم جمع کنه سر مربی ! من فقط گفتم مرفاوی تنها مشکلش اینه نمیتونه تیمو انچنان جمع و جور کنه چون از موقعی که استقلال به مشکل خورده من فقط دارم تو تیم استرس میبینم !!!

ما کوچیکتیم ...
حرفات درسته !
کلا اونایی که از الان شعار میدن فقط به فکر منافع خودشون هستند !!
یعنی امیر قلعه نویی از روته مولر که استادش بوده بهتر میفهمه ؟
چی بگم از دست این تماشاگر نما ها !! :) :):D

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ما کوچیکتیم ...
حرفات درسته !
کلا اونایی که از الان شعار میدن فقط به فکر منافع خودشون هستند !!
یعنی امیر قلعه نویی از روته مولر که استادش بوده بهتر میفهمه ؟
چی بگم از دست این تماشاگر نما ها !! :) :):D

ما چاکرتیم

کاملا هم موافقم این شعار ها جز اینکه تیم رو بیشتر به حاشیه ببره و استرس بازیکنا و مربی رو صد چندان نکنه کار دیگه ای نمیکنه !! این استرس نتیجه گرفتن و نباختن داره تیم رو نابود میکنه..

ولی میگم این واعظ از وقتی که قائم مقام سازمان شده دیگه اونجوری مثل قبل به تیم نمیرسه...

طبق قانونم که میگن باید عوض بشه و به فکر جانشینن براش.خداییش اگه بره بدبخت میشیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا