البته گفتن اینکه محمدی پرسپولیسی و ... فکر نکنم درست باشه. امسال خیلی بهتر از وحید گلری کرد برای تیم. بازیهای اسیایی غوغا کرد دیگه.
اما وحید هم نباید اینقدر راحت میرفت. باید یه خورده خودش رو بالا بکشه. وقتی بعد از مدتها می اد توی گل و اینطور گل میخوره توقع نداشته باشه اگه لیگ ادامه داشته باشه بزارنش توی گل
وحید یه جورائی برا استقلال اسطوره محسوب میشد ، یکی از محدود بازیکنانی که از رده های سنی پایین تو استقلال بازی میکرد ، همون کسی که استقلال رو یک تنه قهرمان جام حذفی کرد
قبول دارم که امسال تو یک مقطع خیلی ضعیف کار کرد ، خب هر بازیکنی ممکنه دوره افت داشته باشه و صد البته جایگزینی محمدی بسیار لازم و صحیح بود ولی نه اینطور که اصلا وحید رو " محو " کنن ! این هم از شاهکارهای صمد بود (به نظرم ) یعنی با اینهمه بازی استقلال 3 تا بازی غیر حساس نبود تا وحید هم تو دروازه بزاره تا از شرایط آرمانی و روحی خودش خیلی دور نشه ؟؟!
این گیر دادن مطلق به محمدی به نظرم اصلا صحیح نبود چون باعث تزلزل خود محمدی هم تو دروازه شده بود ( با این باور که تو هر شرایطی قطعا فیکسه ) این اواخر محمدی هم متاسفانه 6 دنگ نبود مثلا تو بازی برگشت با الاهلی من خودم تو استادیوم بودم و از نزدیک میدیدم که تو خروج هاش چقدر مکث و تو تصمیم گیری هاش تعلل داره
خلاصه دستی دستی یکی از ارکان موفقیت استقلال ازش جدا شد .. حیف ..
من خبر تسویه حسابش رو تو جلد اکثر روزنامه های وزرشی امروز مخصوصا استقلال جوان خوندم با وجود اینکه فارس اصلا رسانه قابل اعتمادی نسیت ولی واقعا امیدوارم تسویه حساب نکرده باشه و تو استقلال بمونه ..