• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
با طالب لو خيلي بد تا كردن.محمدي پرسپوليسي شده دروازبان فيكس طالب لوي استقلالي كه 14 سال تو اس بود بايد بره.

البته گفتن اینکه محمدی پرسپولیسی و ... فکر نکنم درست باشه. امسال خیلی بهتر از وحید گلری کرد برای تیم. بازیهای اسیایی غوغا کرد دیگه.
اما وحید هم نباید اینقدر راحت میرفت. باید یه خورده خودش رو بالا بکشه. وقتی بعد از مدتها می اد توی گل و اینطور گل میخوره توقع نداشته باشه اگه لیگ ادامه داشته باشه بزارنش توی گل

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
طالبلو هم كه امروز رسما با استقلال تسويه حساب كرد .... :( ناراحت كننده ترين خبري كه ميشد بشنوم ، حيف حيف و .. حيف ...

طالب‌لو: با باشگاه استقلال تسويه حساب نكرده‌ام

شاید هم نرفت..........

اینم در راستای حضور لوکا

باشگاه مس از مرفاوي برنامه خواست

شاید صمد بره اونجا لوکا بیاد اینجا

ولی من میگم فقط مظلومی/ قهرمان میشیم

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
البته گفتن اینکه محمدی پرسپولیسی و ... فکر نکنم درست باشه. امسال خیلی بهتر از وحید گلری کرد برای تیم. بازیهای اسیایی غوغا کرد دیگه.
اما وحید هم نباید اینقدر راحت میرفت. باید یه خورده خودش رو بالا بکشه. وقتی بعد از مدتها می اد توی گل و اینطور گل میخوره توقع نداشته باشه اگه لیگ ادامه داشته باشه بزارنش توی گل

شما بازیهای محمدی رو تو تیمهای دیگه قبل از استقلال یادتونه یا فقط همین چند تا بازی آخر استقلال رو یادتونه؟
ضمنا گلهایی که از تیمهای اماراتی و استیل آذین خورد رو هم یک مروری بکنید بد نیست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

وحید یه جورائی برا استقلال اسطوره محسوب میشد ، یکی از محدود بازیکنانی که از رده های سنی پایین تو استقلال بازی میکرد ، همون کسی که استقلال رو یک تنه قهرمان جام حذفی کرد

قبول دارم که امسال تو یک مقطع خیلی ضعیف کار کرد ، خب هر بازیکنی ممکنه دوره افت داشته باشه و صد البته جایگزینی محمدی بسیار لازم و صحیح بود ولی نه اینطور که اصلا وحید رو " محو " کنن ! این هم از شاهکارهای صمد بود (به نظرم ) یعنی با اینهمه بازی استقلال 3 تا بازی غیر حساس نبود تا وحید هم تو دروازه بزاره تا از شرایط آرمانی و روحی خودش خیلی دور نشه ؟؟!

این گیر دادن مطلق به محمدی به نظرم اصلا صحیح نبود چون باعث تزلزل خود محمدی هم تو دروازه شده بود ( با این باور که تو هر شرایطی قطعا فیکسه ) این اواخر محمدی هم متاسفانه 6 دنگ نبود مثلا تو بازی برگشت با الاهلی من خودم تو استادیوم بودم و از نزدیک میدیدم که تو خروج هاش چقدر مکث و تو تصمیم گیری هاش تعلل داره

خلاصه دستی دستی یکی از ارکان موفقیت استقلال ازش جدا شد .. حیف ..

من خبر تسویه حسابش رو تو جلد اکثر روزنامه های وزرشی امروز مخصوصا استقلال جوان خوندم با وجود اینکه فارس اصلا رسانه قابل اعتمادی نسیت ولی واقعا امیدوارم تسویه حساب نکرده باشه و تو استقلال بمونه ..

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پیشنهادیک میلیارد و 200 میلیون تومانی به استقلال/ مرفاوی امروز می‌رود!

هیچ مذاکره‌ای با استقلال نداشته‌ام/ تا دو هفته دیگر تیمم را انتخاب می‌کنم

و از این نوعش :

پيكر مرحوم كامبيز جمالي تشييع شد

وحید جایی نمیره/ حالا ببینید کی گفتم. فقط این واعظ احمق داره وقت رو از دست میده. زودتر یه مربی رو اوکی کنه همه تمدید میکنند. درسته قهرمان نشدیم ولی این تیم با یه مربی درست و حسابی از همین الان میتونه بارشو ببنده.
دارن وقت و از دست میدن. تو این مملک آدم قحط بود این اسکل رو گذاشتن بالا سر اس اس

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
بازي اخر تو اسيا خراب كرد وقتي جام نگرفتي و تو لحظه حساس خوب نيستي چه فايده.
كاسياس و بوفون هم نيمكت نشين بشن همين طوري ميشه مثل خود محمدي

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
شما بازیهای محمدی رو تو تیمهای دیگه قبل از استقلال یادتونه یا فقط همین چند تا بازی آخر استقلال رو یادتونه؟
ضمنا گلهایی که از تیمهای اماراتی و استیل آذین خورد رو هم یک مروری بکنید بد نیست
من بازیهای نیم فصل دوم استقلال رو یادمه که با فرهاد یکی از بهترینهای استقلال بودن.

وحید یه جورائی برا استقلال اسطوره محسوب میشد ، یکی از محدود بازیکنانی که از رده های سنی پایین تو استقلال بازی میکرد ، همون کسی که استقلال رو یک تنه قهرمان جام حذفی کرد

قبول دارم که امسال تو یک مقطع خیلی ضعیف کار کرد ، خب هر بازیکنی ممکنه دوره افت داشته باشه و صد البته جایگزینی محمدی بسیار لازم و صحیح بود ولی نه اینطور که اصلا وحید رو " محو " کنن ! این هم از شاهکارهای صمد بود (به نظرم ) یعنی با اینهمه بازی استقلال 3 تا بازی غیر حساس نبود تا وحید هم تو دروازه بزاره تا از شرایط آرمانی و روحی خودش خیلی دور نشه ؟؟!

این گیر دادن مطلق به محمدی به نظرم اصلا صحیح نبود چون باعث تزلزل خود محمدی هم تو دروازه شده بود ( با این باور که تو هر شرایطی قطعا فیکسه ) این اواخر محمدی هم متاسفانه 6 دنگ نبود مثلا تو بازی برگشت با الاهلی من خودم تو استادیوم بودم و از نزدیک میدیدم که تو خروج هاش چقدر مکث و تو تصمیم گیری هاش تعلل داره

خلاصه دستی دستی یکی از ارکان موفقیت استقلال ازش جدا شد .. حیف ..

100% منم میگم دلیل اصلی افتش همین صمد مرفاوی هست در مقطعی که داشت خیلی خوب کار میکرد با یه محاسبه محمد گزاشتش روی نیمکت و .....
اما اینکه بگیم محمدی خیلی ضعیف کار کرد برای استقلال و از این حرفها دیگه اشتباه. اتفاقا یکی از ارکان صعود از گروه توی اسیا همین محمدی بود. اگه وحید روی دور می اومد که دیگه غضه ای نداشتیم توی بازیها

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
100% منم میگم دلیل اصلی افتش همین صمد مرفاوی هست در مقطعی که داشت خیلی خوب کار میکرد با یه محاسبه محمد گزاشتش روی نیمکت و .....
اما اینکه بگیم محمدی خیلی ضعیف کار کرد برای استقلال و از این حرفها دیگه اشتباه. اتفاقا یکی از ارکان صعود از گروه توی اسیا همین محمدی بود. اگه وحید روی دور می اومد که دیگه غضه ای نداشتیم توی بازیها

قطعا محمدی خوب جواب اعتماد ها رو داد و خوب هم کار کرد ولی کاش به قیمت از بین رفتن وحید نبود

بازم میگم استقلال با از دست دادن وحید خیلی ضرر میکنه

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من بازیهای نیم فصل دوم استقلال رو یادمه که با فرهاد یکی از بهترینهای استقلال بودن.

مشکل بعضیها همینه که همین چند تا بازی آخر تو ذهنشونه. محمدی دروازبان جوونی نیست که یکدفعه شکوفا شده باشه چندین ساله یادمه بازی میکنه بیشتر اوقات هم متوسط بوده دوره های کوتاه خوب هم داشته. افت های ناجور هم یادم میاد که زیاد داشته، حالا اینکه کسی فکر کنه ایشون تقریبا اواخر دوران بازیگری شکوفا شدن و میتونند چند سال دروازه بان شماره یک استقلال بشن بد جور ساده اندیشیه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
مشکل بعضیها همینه که همین چند تا بازی آخر تو ذهنشونه. محمدی دروازبان جوونی نیست که یکدفعه شکوفا شده باشه چندین ساله یادمه بازی میکنه بیشتر اوقات هم متوسط بوده دوره های کوتاه خوب هم داشته. افت های ناجور هم یادم میاد که زیاد داشته، حالا اینکه کسی فکر کنه ایشون تقریبا اواخر دوران بازیگری شکوفا شدن و میتونند چند سال دروازه بان شماره یک استقلال بشن بد جور ساده اندیشیه
ببین داریوش جان منم نگفتم که نابود کردن وحید کار درستی بوده اتفاقا به نظر منم حالا که وحید رفته باید یه گلر درجه یک بیاد جاش نه اینکه روی محمدی سرمایه گزاری کنند. من فقط میگم اون موقعی که به محمدی نیاز بود خوب تونست جواب بده و اینکه اینقدر بعضی ها به خاطر پرسپولیسی بودنش ازشون بدشون می اد درست نیست :)

دمت جیز :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

دستت درد نکنه یوسف جان، رسما با گذاشتن مقاله، این سپاهانی ها رو تموم کردی!!
df35b07497684c1a88c1.gif
df35b07497684c1a88c1.gif

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
جایگزین حسین کاظمی

فيليپ آلوز دسوزا در استقلال

فيليپ آلوز دسوزا ، هافبك دفاعي سابق تيم ملوان بندرانزلي با امضاي قراردادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست .

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، اين هافبك برزيلي كه سابقه بازي در ليگ حرفه اي برزيل و بلژيك و همچنين تيم واسكوداما را در كارنامه خود دارد ، با امضاي قرار دادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست . دسوزا فصل گذشته عملكرد مناسبي در ليگ برتر ايران داشته و در پست هافبك دفاعي جزو بازيكنان موفق ليگ ايران و تيم ملوان بندرانزلي بود .

فيليپ آلوز دسوزا ، 28 ساله ، متولد ريودوژانيوو است و قد او 80/1 سانتيمتر و وزن او 78 كيلوگرم است .

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
1 سؤالی اينجا پيش مياد که ،مثلاً اين بازيکنی الان گرفتن ،با نظر کی گرفتن؟کی اين بازيکن رو تاييد کرده؟تيم که سر مربی نداره!
حتماً داره و ما خبر نداريم!:f34r:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
1 سؤالی اينجا پيش مياد که ،مثلاً اين بازيکنی الان گرفتن ،با نظر کی گرفتن؟کی اين بازيکن رو تاييد کرده؟تيم که سر مربی نداره!
حتماً داره و ما خبر نداريم!:f34r:

حتما نامجو تایید کرده.
من فکر میکنم ما درمانده ترین طرفداران فوتبال در دنیا باشیم.
افسوس که صداقت ندارند.
همه بازیکنان رفتند به تیمهای دیگه.
آدرس هواداران آبی: اندر خم کوچه نامجو-نبش بن بست واعظ- پلاک بی قراری- طبقه دلواپسی.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
جایگزین حسین کاظمی

فيليپ آلوز دسوزا در استقلال

فيليپ آلوز دسوزا ، هافبك دفاعي سابق تيم ملوان بندرانزلي با امضاي قراردادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست .

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، اين هافبك برزيلي كه سابقه بازي در ليگ حرفه اي برزيل و بلژيك و همچنين تيم واسكوداما را در كارنامه خود دارد ، با امضاي قرار دادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست . دسوزا فصل گذشته عملكرد مناسبي در ليگ برتر ايران داشته و در پست هافبك دفاعي جزو بازيكنان موفق ليگ ايران و تيم ملوان بندرانزلي بود .

فيليپ آلوز دسوزا ، 28 ساله ، متولد ريودوژانيوو است و قد او 80/1 سانتيمتر و وزن او 78 كيلوگرم است .

ماشالا ! چه شاه ماهی صید کردن !!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
در این که دسوزا یکی از بازیکنان خوب خارجی لیگ هست شکی نیست اما حسین کاظمی یه چیز دیگه است...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به قرآن حیف این بازیکنا برا این مدیریت.
حسین کاظمیه مگه یه بازیکن معمولیه که اینا گذاشتن بره/ سیاوش اندازه 3 تا بازیکن اون وسط دوید. وحیدم که واقعا حیف.
حتما فردا عمران زاده رو هم میدن بره.
همون برهانی و بیک زاده رو نگه داره دربست میریم دسته یک

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
تیم رو واعظ ببنده بهتره چون خودش هم که تیم رو ارنج میکنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا