• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فارس که اصلا تائید شده نیست !!
ولی در مورد اینکه سرمربی کی میشه !! معلوم نیست !
درمورد نابود شدن تیم هم در مورد بازیکنایی که هنوز رسما ثبت نکردن هیچی نمیشه گفت تا آخرین روز نقل و انتقالات تغییر میکنه!
اینو 1000بار دیدیم که 1000 بار شده بازیکنا تا روز آخر تیمشون رو عوض کردن هزار تا هم قرار داد داخلی بستن قرار داخلی تا قانونش اوکی نشه .. یه ریالم ارزش نداره

وعده نوید زیاد دادن!! چاره ای به جز ، به جز صبر کردن نداریم .. داریم؟!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
قلعه نوعی:حضورم در استقلال منتفی است

55319_hp.jpg

سایت گل- سرمربي تيم فوتبال سپاهان با رد خبر حضور دوباره‌اش در استقلال اعلام کرد که از روز سه‌شنبه در تمرينات سپاهان شركت مي‌كند. این در حالی است که پس از ملاقات روز پنجشنبه اميرقلعه‌نويي با علي سعيدلو اين شايعه مطرح شد كه قلعه‌نويي در آستانه بازگشت به اين تيم قرار دارد اما سرمربي سپاهان اعلام کرد که من با سپاهان صحبت كرده‌ام و به اين تيم تعهد دارم. درست است هنوز قراردادم را ثبت نكردم اما صراحتاً اعلام مي‌كنم از سه شنبه هفته جاري كارم را با سپاهان شروع مي‌كنم و تيمم را در اصفهان تمرين خواهم داد. بنابراين حضورم در استقلال منتفي است.

منبع

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

55319_hp.jpg

سایت گل- سرمربي تيم فوتبال سپاهان با رد خبر حضور دوباره‌اش در استقلال اعلام کرد که از روز سه‌شنبه در تمرينات سپاهان شركت مي‌كند. این در حالی است که پس از ملاقات روز پنجشنبه اميرقلعه‌نويي با علي سعيدلو اين شايعه مطرح شد كه قلعه‌نويي در آستانه بازگشت به اين تيم قرار دارد اما سرمربي سپاهان اعلام کرد که من با سپاهان صحبت كرده‌ام و به اين تيم تعهد دارم. درست است هنوز قراردادم را ثبت نكردم اما صراحتاً اعلام مي‌كنم از سه شنبه هفته جاري كارم را با سپاهان شروع مي‌كنم و تيمم را در اصفهان تمرين خواهم داد. بنابراين حضورم در استقلال منتفي است.

منبع

ولی من میگم بازم نمیشه نظری داد. اینجا تا تیم نیاد تو زمین نمیشه هیچی رو باور کرد. و بازم باید منتظر باشیم.

در مورد عمرانزاده هم معلوم بود که حرف مفت زده و نمیتونه بره.
ادیت: طبق معمول یه چیز یادم رفت: من هنوزم منتظر پرویز مظلومی هستم. با جوونا خوب کار میکنه و ما هم یه تیم امید خوب داریم که میشه ازش چند تا یار خوب آورد.
به چیزایی که از دست دادیم فکر نکنیم بهتره و باید امیدوار بود.
انگار پور حیدری هم وارد ماجرا داره میشه. و البته فقط برای سامان دادن به اوضاع. شاید هم جای حجازی رو تو هیات مدیره بگیره. البته این حدس خودمه نه خبر.

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
تكليف باشگاه استقلال فردا مشخص مي‌شود

فردا در جلسه‌اي بين سازمان تربيت بدني و شرکتي که خواهان اداره باشگاه استقلال شده، تکليف اين تيم مشخص خواهد شد.

شرکت صنايع غذايي "يک و يک " از يک هفته قبل پس از استعفاي هيات مديره باشگاه استقلال در درخواست رسمي از سازمان تربيت بدني خواهان اداره باشگاه استقلال و قبول اسپانسري اين باشگاه شد.

براي مشخص شدن اين مسئله که آيا سازمان تربيت بدني حاضر مي شود اداره اين باشگاه را به اين شرکت بسپارد يا خير فردا جلسه اي با مسئولان اين شرکت برگزار خواهد شد.

کامران منزوي مديرعامل اين شرکت با اعلام اين خبر گفت که قصد اين شرکت از چنين پيشنهادي فقط اداره باشگاه استقلال است نه تملک.

اعضاي هيات مديره استقلال به غير از اميدوار رضايي در شرايطي استعفاي دسته جمعي خود را اعلام کردند که فصل و نقل و انتقالات در روزهاي حساس خود است و تيم هاي رقيب در حال يارگيري هستند اما بازيکنان استقلال به دليل وضعيت نامعلوم اين تيم در حال جدايي از جمع آبي پوشان هستند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

55319_hp.jpg

منبع

ولی به نظر من قلعه نویی این فصل نمیاد استقلال

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ولی به نظر من قلعه نویی این فصل نمیاد استقلال

منطقی هم نیست بیاد. باشگاه به اون پولداری با مهره های خوب رو ول کنه بیاد استقلالی که بازیکن هم نداره تا دو تا باخت بیاره فحش بخوه از همه؟!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب اینم از سپاهان و مربیش. استقلال
بریم دنبال همون مظلومی. فعلا تیم رو زمینه و کسی نمیخواد اعتبار شخصیش رو به خاطر اس اس به خطر بندازه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بعد از مدتها یک خبر خوب صبحگاهی بدم :دی

البته امیدوارم به فعلیت هم برسه :

مثه اینکه صحبت از کاظم اولیائی هم برای مدیر عاملی استقلال شده :

عنوان شده قراره حداکثر تا دوشنبه تکلیف مدیرعامل آبی ها مشخص بشه

در ضمن به سلامتی جباری هم 600 ملیون خواسته ! ظاهرا

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جباری رو بندازن بیرون.بهتره به نظرم....کلا این جباری لنگه نوید کیاست.

همش مصدومه...

هیچ فایده ای واسه هیچ تیمی نداره

فوتبالشم همینجوری تموم خواهد شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جباری رو بندازن بیرون.بهتره به نظرم....کلا این جباری لنگه نوید کیاست.

همش مصدومه...

هیچ فایده ای واسه هیچ تیمی نداره

فوتبالشم همینجوری تموم خواهد شد.

نمیشه اینجوری هم گفت به نظرم

اینها بازیکن لحظه هان ، مثلا تو یک بازی هیچ کار خاصی نمیکنن ولی یهو از یک موقعیت مرده گل میسازن

نمیشه نقش موثر جباری تو قهرمانی لیگ و خیلی از موفقیت های اس اس انکار کرد

اتفاقا نیاز بهش الان بیشتر از هر زمانی احساس میشه مخصوصا با فقدان فابیو و حسین

پ ن : این سایت اس اس رو هم مثه اینکه واقعا خود واعظ تایپ میکرده ! چون بعد از رفتنش رسما تعطیل شده !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
نمیشه اینجوری هم گفت به نظرم

اینها بازیکن لحظه هان ، مثلا تو یک بازی هیچ کار خاصی نمیکنن ولی یهو از یک موقعیت مرده گل میسازن

نمیشه نقش موثر جباری تو قهرمانی لیگ و خیلی از موفقیت های اس اس انکار کرد

اتفاقا نیاز بهش الان بیشتر از هر زمانی احساس میشه مخصوصا با فقدان فابیو و حسین

پ ن : این سایت اس اس رو هم مثه اینکه واقعا خود واعظ تایپ میکرده ! چون بعد از رفتنش رسما تعطیل شده !

آخه اگه 600 میلیون بخواد بازیکن های بهتری میشه به تیم اضافه کرد که حداقل یک فصل بتونند بازی کنند

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
انصافا اگه همچین پولی خواسته باشه خیلی پر توقع (و بزارید بگم که پرویی کرده)
تو دو سال اخیر چندتا بازی کرده؟ و در مجموع دو سال فکر کنم 800 تا گرفته. و تازه برعکس همیشه که تو ایران باشگاهها زیاد پیگیر درمان مصدومین نمیشن در مورد جباری اینطور نبوده و بهش رسیدن.
زیاده / بیشتر از 300 نباید بهش بدن. بازی نکرده که پول گرفته. نوبت اونه با باشگاه کنار بیاد .

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اما با این گندی که واعظ به تیم زده اگه همین چباری رو هم از دست بده دیگه رسما خود هیئت مدیره باید بیان بازی کنن. هافبک تراز اول هم که فکر نکنم کسی باشه دیگه برای بازی سازی. :(

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
همینمونده که جباری هم برامون ناز کنه...
به نظر من هرکس دلش با تیم نیست همون بهتره که بره...
البته من عاشق جباری هستم و دوست ندارم از تیم بره اما اگر جباری تعصب داشته باشه نباید الان جا خالی کنه...

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
می دونی چیه؟
باید این رو پذیرفت که این احترام و علاقه و تعصب دو طرفه باید باشه!!

نه به جباری که با التماس نگهش می داریم؛ نه به امثال عنایتی و پیروز که می اندازیمشون بیرون

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
می دونی چیه؟
باید این رو پذیرفت که این احترام و علاقه و تعصب دو طرفه باید باشه!!

نه به جباری که با التماس نگهش می داریم؛ نه به امثال عنایتی و پیروز که می اندازیمشون بیرون

مدیری که استقلال رو سکوی پرتاب خود میدونه جاش توی استقلال نیست....
مگه این واعظ تعصب و علاقه سرش میشد که مدیر استقلالش کردند.. اول ژنرال رو فراری داد و الان هم نیمی از استقال رو...بعدش هم استعفا کرد....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
هیچ جا خبری درباره استقلال نزدند.
معلوم نیست امسال چی بشه.
چنان بیخیال هستند که انگار همه چیز رو بین خودشون حل کردند و موندند چطوری اعلام کنند.
اگه چنین شرایطی برای پرسپولیس پیش میومد همه سیاسیون وغیر سیاسیون دو روزه کار رو ردیف میکردند.
ما خودمون هم نفهمیدیم : تیم مردمی که میگن پرسپولیسه و تیم حکومتی هم پرسپولیسه. همیشه هواشو دارند. ولی به اسم میگن
ما هم تیم...............................................................خلاصه هر چی بگی.
قريب و زهره‌اي

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بخدا اینقد اعصابم خورده از این وضع که اصلا حس ندارم پست بزنم :( اسیایی هم که شدیم تو بدترین وضع ممکن کاش نمیشدیم...

با این وضع بریم اونجا مضحکه دیگران بشیم... جالب اینجاست که انگاری اینا به کنفدراسیون اسیا فشار اوردن که چون استقلال تیم پر هوادارایه بذارن که ایران امسال هم 4تا سهمیه داشته باشه که اونا هم به خاطر همین هوادارا که خودشونم دوست دارن تیمهای پر هوادار تو جام باشگاه های اسیا باشه موافقت کردند. اخه یکی نیست به اینا بگه شما که از اونور تلاش ( ! ) میکینید استقلال بره اسیا ! پس الان این چه وضعیه که تیم داره که باعث و بانیشم خودتونید ؟ از اونور اون تیم رقیب رو نگاه داره چه جوری بازکن میگیره ! این پولارو از کجا اورده ؟؟ دیگه بی عدالتی به چی میگن ؟ بخدا شورشو در اوردن بابا بیاین رک و راست بگید دوست نداریم استقلال موفق باشه و خلاص دیگه. این مصاحبه رو بخونید این یارو هم به داد اومده...

هواداران از وضعیت استقلال عصبانی‌اند / سعیدلو در موضع‌گیریها رنگی عمل نکند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا