• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان.

این روزها بدجوری روزنامه ها و سایتها برای تیم حاشیه درست میکنند ولی خوشبختانه دیگه حتی بچه کوچولو ها هم به این کارا آگاه شدند و از قبل میدونند که اینها جنگ روانیه.
از بعد بازی با پرسپولیس فقط اخبار حاشیه ای رو میبینیم و انگار اینم یه جور بایکوت و تحریم هست. بیخیال.
خب تو تمرین امروز کلی از حاشیه ها جمع و جور شد و خوبه که کوشکی هم تمرین کرده.
تو بازی با شاهین که جمعه تو آزادی هست امیرحسین رو نداریم و محرومه. مجتبی هم که مصدومه و احتمالا فرهاد میرسه و آرش هم میرسه.

این گزارش تمرین امروز:
استقلال كه خود را مقابل ديدار با شاهين بوشهر آماده مي‌كند از ساعت 15:30 امروز در ورزشگاه نوبنياد تهران زير نظر كادر فني به تمرين پرداخت.
نكته قابل توجه تمرين امروز آبي پوشان استقبال پرويز مظلومي از ناصر حجازي بود. در حالي كه اين دو نفر روز گذشته اصلا با هم رو به رو نشدند و حجازي زودتر تمرين را ترك كرد اين بار پرويز مظلومي به محض مشاهده ناصر حجازي به سمت وي رفت و پس از خوش و بش گرم رئيس كميته استقلال را در آغوش گرفت.
اين در حالي است كه بازيكنان تيم از ساعت 10 صبح امروز به همراه ناصر حجازي حدود يك ساعت با سرپرست اين باشگاه صحبت كرده و پس از آن جلسه آناليز بازي با شاهين بوشهر با حضور بازيكنان برگزار شد.
بيژن كوشكي كه به دليل مصدوميت چند روزي در تمرينات اين تيم شركت نداشت عصر امروز در ورزشگاه حاضر شد و با بازيكنان اين تيم تمرين كرد.
برخلاف تمرينات استقلال در هفته‌هاي گذشته امروز حدود 100 نفر از هواداران اين تيم با حضور در ورزشگاه نوبنياد به تشويق بازيكنان تيم محبوب خود پرداختند. نكته جالب توجه اين بود كه حتي در تمرين پيش از بازي با پرسپوليس نيز استقبال خوبي از تمرين آبي پوشان نشد و امروز پس از مدت‌ها هواداران سكوهاي ورزشگاه نوبنياد را به اشغال خود درآوردند.
مجتبي جباري هافبك مصدوم استقلال در تمرين امروز حضور نداشت.
فرهاد مجيدي و محسن يوسفي زيرنظر دكتر بدنساز آبي پوشان به تمرين پرداختند.
گرم كردن با توپ، شوت به سمت دروازه، ارسال پاس هاي كوتاه در گروه‌هاي 5 نفره، فوتبال تحت فشار و فوتبال دستگرمي در نيمي از زمين آيتم‌هاي اصلي تمرين امروز آبي پوشان را تشكيل مي‌داد.
قرار است صبح فردا از ساعت 11 تيم منتخب كانون مشوقان استقلال و ورزش غرب در يك بازي دوستانه با قضاوت مسعود عنايت و به ياد داود جورابلي ليدر فقيد تيم استقلال به ميدان بروند.

اما اینم بقیه بازیهای باقیمونده برای نیم فصل اول.

يكشنبه 7/9/89-ساعت 15:00-هفته شانزدهم
ملوان بندر انزلي-استقلال تهران-تختي-انزلي

جمعه 12/9/89-ساعت 15:00-هفته هفدهم
استقلال-پاس-آزادي-تهران

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام رفقا

اول اینکه :

قادر حسن بازیکن جدید استقلال فردا به تهران می آید

image_gallery

پورحيدرِي: تا به حال چنین اتحادی را در استقلال ندیده ام

image_gallery

مظلومي: با حجازی و دیگر بزرگان استقلال را می‌‌سازیم

پاینده باشید ..

ادیت : 2 خبر جدید

A0895690.jpg

فتح‌الله‌زاده: مي‌خواستند رابطه حجازي و مظلومي را شكر‌آب كنند
مظلومي نام سه هافبك طراح را به فتح‌الله‌زاده داد

بازم پاینده باشید !

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

خواستم تشکر کنم از فرزاد بخاطر مصاحبه هایی که گذاشته بود.

واقعا لذت بردم از حرفهای حاجی/مظلومی و پورحیدری.
به نظر من تنها راه همینه. من یادم نمیاد که سابق به این علنی در مورد تبعیض ها صحبت شده باشه.
تا جایی که من یادم میاد ما همیشه علاوه بر اینکه از بیرون بهمون ضربه میزدند ، تا حدود زیادی هم از خودی ها میخوردیم و همیشه انرژی فکری و زمانی زیادی صرف مقابله با افکار بیرونی میکردیم که بخش قابل توجهی از اونها رو هم از پیشکسوتهای واقعی و گاهی غیر واقعی داشتیم که اصلا خوب نبود و تمرکز تیم رو خراب میکرد. مسئولین باشگاه خیلی خوب این مورد رو شناسایی کردند و البته خیلی بهتر دارند باهاش مقابله میکنند. مهمترین فاکتور برای چنین روزهایی اتحاده که به نظر من از کار فنی هم مهمتره.

به امید روزهای آبی تر

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مظلومي نام سه هافبك طراح را به فتح‌الله‌زاده داد
www.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس، مصدوميت هاي مداوم مجتبي جباري و آسيب ديدگي شمار ديگري از بازيكنان اين تيم باعث شده كادرفني استقلال به فكر جذب يك هافبك طراح باشد.
به گفته فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال مظلومي روز گذشته نام سه بازيكن مورد نظر خود از ليگ برتر را به مديريت باشگاه تحويل داده تا در نيم فصل يكي از اين سه بازيكن جذب شود

آخه دسوزا هم که هس مبعلی هم که هس ! بازم هافبک طراح ؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به دوستان آبی

مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، مي‌روم

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي كسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده مي‌كنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
وي درباره مصدومان استقلال عنوان كرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نمي‌رسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين كرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ مي‌شود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
مظلومي با رد اين نظر كه باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيكن بايد حرفه‌اي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش كنيم تا برنده باشيم.

وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح كرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهايي‌ام را بدهم. البته فيلم بازي‌هايي كه از اين بازيكن ديده‌ام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
مظلومي يادآور شد: فتح‌الله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه مي‌گذارم. آقاي فتح‌الله زاده اين بازيكن را از دست قطري‌ها درآورده و روي آن حساب باز كرده است. اگر زماني قادرحسن به كار استقلال نيايد فتح‌الله‌زاده قصد ترانسفر كردن او را دارد.

سرمربي استقلال درباره اينكه بارها اعلام كرده به داوري‌ها معترض نمي‌شود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام كرد داوري قهرماني مشكوك بود تصريح كرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. متاسفانه تلويزيون فقط آن بخش را كه دلش مي‌خواهد نشان مي‌دهد. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي كه دريافت كرديم بهتر است كارشناسان نظر بدهند اما تلويزيون فقط كلمه مشكوك من را نشان داد البته كارشناس داوري تلويزيون هم آباداني‌گري خود را از تفسير اين بازي نشان داد.

مظلومي در حالي كه صحبت‌هايش به پايان رسيده بود با سوال يك هوادار مبني بر اينكه عده‌اي مي‌خواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم كه به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم مي‌خواهم كه چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمكت نيستم. ديني دارم كه وقتي اين وظيفه‌ام را ادا كنم از استقلال مي‌روم. از روزي كه به استقلال آمدم به فكر رفتن بودم. ديگران هستند كه مي‌خواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيه‌ها ايستاده‌ام. نمي‌خواهم به سال خاصي اشاره كنم اما مي‌توانيد مقايسه كنيد سال‌هاي قبل حاشيه‌هاي استقلال چه بوده و اكنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفته‌ام.

همیشه آبی باشید

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من موندم چرا مدافع نمیگریم وقتی اینقدر سوتین !!
هافبک طراح !! ؟ یعنی اینقدر اینا شوتن که به یه هافبک دیگه نیاز داریم ؟ !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

خبر آمد بردی در راه است.
خب انگار فرهاد رسیده و مشکل مصدومیتی هم نداره و با تیم هم تمرین کرده.
آرش هم برگشته. فقط خدا کنه فیلم تکراری پخش نکنه.
من میخوام پیش بینی کنم که احتمالا فردا برای امید روانخواه روز دیگریست.

----------------------------------ادیت:
مخالفت پرویز مظلومی با جذب سیاوش اکبرپور
مهاجم تیم استیل آذین که به نظر شرایط مناسبی در این تیم ندارد به احتمال فراوان قصد جدایی از جمع آبی اناری پوشان را دارد.

سیاوش اکبر پور که شایعه بازگشتش به استقلال در چند روز گذشته به گوش می رسید با مخالفت پرویز مظلومی روبرو شده است.
طبق شنیده ها اکبرپور رابطه بسیار خوبی با مدیر عامل استقلال دارد، اما پرویز مظلومی سرمربی آبی‌ها اعلام کرده که این تیم هم اکنون به هافبک‌های کناری نیاز دارد و خرید مهاجم در دستور کار این تیم نیست.
گفتنی است پرویزمظلومی نام چند هافبک داخلی را به فتح‌الله زاده سرپرست باشگاه داده است تا برای جذب آنها اقدامات لازم را انجام دهد.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب ایشا... فردا اختلاف دو میزنیم و میریم دوم جدول.

-----------------------

اینم ببینید: پیرهن یوونتوسی
97b1ae1f409849939bf4.jpg
Juveflag.gif

ستاد آسیایی استقلال با حضور علی فتح‌الله‌زاده، علی‌ نظری‌جویباری، بهرام امیری، علی امیری، محمد سررشته‌داری و علیرضا اسدی تشکیل جلسه داد.
در این جلسه موارد زیر مورد گفت و گو و تبادل نظر قرار گرفت.
1) ترجمه و مطالعه قوانین لیگ قهرمانان آسیا
2) معرفی 4 هتل پنج ستاره به AFC
3)تصویب پیراهن دوم تیم فوتبال به اتفاق آراء با طرح راه‌راه سفید و مشکی
4)انتخاب زمین شماره دو آزادی برای تمرین تیم‌های میهمان و انتخاب زمین تمرین جایگزین
5) تصویب برگزاری جلسات هفتگی ستاد آسیایی و جلسه ماهانه اعضا با دکتر فتح‌الله‌زاده
6) انتخاب بهرام امیری به‌عنوان رییس ستاد آسیایی باشگاه
7)طراحی پرچم و لوح یادبود باشگاه استقلال به منظور اهدای آن به حریفان
----------------------------------------------------------------------------------

امیدوارم تو لیگ هم ازش استفاده کنند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خب ایشا... فردا اختلاف دو میزنیم و میریم دوم جدول.

-----------------------

اینم ببینید: پیرهن یوونتوسی
97b1ae1f409849939bf4.jpg
Juveflag.gif

ستاد آسیایی استقلال با حضور علی فتح‌الله‌زاده، علی‌ نظری‌جویباری، بهرام امیری، علی امیری، محمد سررشته‌داری و علیرضا اسدی تشکیل جلسه داد.
در این جلسه موارد زیر مورد گفت و گو و تبادل نظر قرار گرفت.
1) ترجمه و مطالعه قوانین لیگ قهرمانان آسیا
2) معرفی 4 هتل پنج ستاره به AFC
3)تصویب پیراهن دوم تیم فوتبال به اتفاق آراء با طرح راه‌راه سفید و مشکی
4)انتخاب زمین شماره دو آزادی برای تمرین تیم‌های میهمان و انتخاب زمین تمرین جایگزین
5) تصویب برگزاری جلسات هفتگی ستاد آسیایی و جلسه ماهانه اعضا با دکتر فتح‌الله‌زاده
6) انتخاب بهرام امیری به‌عنوان رییس ستاد آسیایی باشگاه
7)طراحی پرچم و لوح یادبود باشگاه استقلال به منظور اهدای آن به حریفان
----------------------------------------------------------------------------------

امیدوارم تو لیگ هم ازش استفاده کنند.
ه__________م

جالبه !

آرمین این صمد رو من که خیلی وقت پیش گفتم بسی مربی تویپیست .. ولی کسی این و درک نکرد .. الانم میگم صمد حیف شد .

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
به امید یه تیم هماهنگ که خیلی بیشتر از برد برامون اهمیت داره.

صمد مربی خوبی بود اما متاسفانه توسوئه متاسفانه و تمام خوبیهاش رو از بین میبره. همین بازی این فصل استقلال - مس نمونش. که با اوردن یه دفاع مس رو کامل برد تو دفاع و استقلال گل مساوی رو زد.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
در مورد چرا دوتا ، به خاطر تفاضل گل گفتند که ما 5 هستیم ، پرسپولیس 7

استقلال با یک بازی کمتر ، 22 گل زده ، پرسپولیس با یک بازی بیشتر 22 گل زده

بازی امروز من فکر میکنم بیشتر از 2 تا بزنیم
126fs3281498.gif

راس میگه کامی خدایی ، منم خیلی صمد رو دوست داشتم :(

والا بچه ها میگن ترسو بودو این صبتا !
.ولی خیلی شخصیت دوست داشتنی و کار بلدیه
امیدوارم تیمش تو نیم فصل دوم هم نتایج خوبی بگیره

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
افتضاح افتضاح

واقعا افتضاح بازی میکنه تیم. با این تیم هیچ امیدی این فصل نیست. کاملا نا هماهنگ هستن بازیکنها. نمیدونم توی تمرینات چیکار میکنن پس.

پنالتی ها هم فکرک نم اولی خطا نبود اما دومی کاملا خطا بود. به هر حال دستش درد نکنه.
این که اشوبی رو اورد ضربه رو بزنه خیلی ترسیدم گفتم الانه که بزنه بیرون اما خیلی عالی زد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تیمو که داشت میکشید بیرون...

بازم داستان داریم!

الان همه میگن داورا به نفعمو ن میگیرن...

تیم هم افتضاحه....

کجان دوستانی که اول فصل میگفتن تیم خوب میشه و مبعلی فلانه و بهمان!

تحویل بگیرید!

این بازیه کردیم ما؟

همچنان میگم مظلومی باید استعفا بده

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
افتضاح افتضاح

واقعا افتضاح بازی میکنه تیم. با این تیم هیچ امیدی این فصل نیست. کاملا نا هماهنگ هستن بازیکنها. نمیدونم توی تمرینات چیکار میکنن پس.

پنالتی ها هم فکرک نم اولی خطا نبود اما دومی کاملا خطا بود. به هر حال دستش درد نکنه.
این که اشوبی رو اورد ضربه رو بزنه خیلی ترسیدم گفتم الانه که بزنه بیرون اما خیلی عالی زد
پنالتی دومی خطا بود. اما به نظرم بیرون محوطه بود شروع خطا

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا