سلام دوستان.
خب ترکیب احتمالی اعلام شده تا حد زیادی به واقعیت خواهد پیوست. هر چند که کاش حداقل بجای سید صالحی هوار بازی میکرد و بجای اشوبی دسوزا. اگه میشد با یه هافبک دفاعی بازی کنیم که دیگه عالی بود.
پرويز مظلومي، قبل از بازی
(ايسنا)، پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر پرسپوليس تهران با بيان اين كه تيمش تمام تلاش خود را در تمرين ميكند، تا به شرايط مطلوب دست پيدا كند، اظهار كرد: با وجود تلاشي كه بازيكنان ما در تمرينها و بازيها انجام ميدهند، استرس و فشاري كه از سمت هواداران ايجاد ميشود، خود به خود به داخل تيم هم انتقال پيدا ميكند و اين باعث ميشود، بازيكنان نتوانند در بازي تمام تواناييهاي خود را بروز دهند. شايد دليل اين كه ديدارهاي استقلال و پرسپوليس چندان زيبا نبوده است، نيز همين باشد. توقع و آرزوي ما اين است كه هر دو تيم فردا بازي زيبايي ارائه دهند.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا صحت دارد كه در پايان فصل قصد ترك استقلال را دارد و آيا اين مساله به دليل حاشيههاي پس از باخت در النصر عربستان است، خاطر نشان كرد: هرگز چنين صحبتي مطرح نشده است. تيم ما تاكنون خوب نتيجه گرفته است و در بازي با النصر هم فرصتهاي زيادي داشتيم كه استفاده نكرديم، وگرنه من از عملكرد بازيكنانم در آن بازي راضيام. البته بازي در عربستان هم بسيار سخت است و نميتوان در آنجا به راحتي نتيجه گرفت.
مظلومي ادامه داد: با تمام توانم كارم را ادامه ميدهم و بارها گفتهام، به نيمكت تيم نچسبيدهام. ولي تا زماني كه وظيفه دارم، كارم را انجام خواهم داد. تيم ما بسيار منظم و با انضباط كار ميكند ولي متاسفانه برخي رسانهها براي ما حاشيه درست ميكنند و من نميدانم، چرا آنها اين كار را ميكنند. بايد بگويم، شايد اين كار آنها به اين دليل باشد كه با استقلال مشكل دارند وگرنه تيم ما هيچ حاشيهاي ندارد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در ادامه تصريح كرد: هر مربي بر اساس داشتههاي خودش تركيب تيمش را تعيين ميكند. گاهي نياز است يكي با سيستم دفاعي بازي كند و گاهي با سيستم تهاجمي. ما هم بر همين اساس تركيب تيم را مشخص ميكنيم. من هميشه درباره تركيب تيم و حق تعويضهاي ميان بازي با همكارانم مشورت ميكنم ولي حرف آخر را خودم ميزنم.
مظلومي ادامه داد: هميشه فوتبال تهاجمي را بيشتر دوست داشتم و در همه تيمهايي كه تاكنون كار كردم، ميبينيد كه تعداد گل هاي زده ما زياد بوده است اما، متاسفانه گاهي برخي رسانهها من را بيشهامت توصيف ميكنند و ميگويند تيم من دفاعي بازي ميكند. در حالي كه اين گونه نيست.
سرمربي آبي پوشان پايتخت در نشست خبري پيش از شهرآورد تهران درباره به كار گيري داوران ايراني براي قضاوت داربي گفت: از موقعي كه تيم داوري ايراني آمده است، باعث افتخار فوتبال بوده و خوب است كه به سمت اجنبيها دست نبريم و بر سر داوران خود نزنيم. ممكن است كه داور اشتباه كند، اما دو تيم بايد كمك كنند، داوري سربلند باشد.
در ادامه پرويز مظلومي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه راجع به داوري بازي گفت: نميدانم دايي راجع به داوري چه صحبتي كرده است. هر چه ميگويد، قابل احترام است در هر صورت نظر هر كس مورد احترام است. هيچ وقت راجع به داوري صحبت نكردهايم. حتي شده است كه داوري به ضرر ما بوده است اما، در كنفرانس هاي بعد از بازي چيزي نگفتيم و احترام گذاشتيم. اميدوار هستم كه تيم داوري يك روز خوب را سپري و عدالت را رعايت كند.
وي همچنين گفت: نميتوانيم مسائلي كه از نظر روحي و رواني روي بازيكنان است را كنترل كنيم. آنها واقعا تلاش ميكنند و خيلي صحبت كردهايم كه استرس را به زمين نبرند و كاري به سكوها نداشته باشند اما، آن قدر با آنها تماس گرفته ميشود و همه ميخواهند برنده باشند و به مسائل ديگر توجه نميكنند. اينها كمي روي بازيكنان فشار ميآورد. اين مسائلي كه ما در ايران داريم در جاهاي ديگر كمتر بوده و مسالههاي حاشيهاي براي بازيكنان ديگر كشورها از قبل حل شده است.
مظلومي ادامه داد: اميدوار هستم كه خارج از نتيجه، بازي زيبايي انجام شود. مردم ما هنگامي كه فوتبال زيبايي ميبينند، حتي اگر به باخت تيمشان هم منجر شود، تشويق ميكنند. به همين دليل دوست داريم كه اين اتفاق بيفتد.
سرمربي استقلال در ادامه نشست خبري داربي تهران در پاسخ به اين سوال كه سرانجام تكليف مجتبي جباري چه شد، گفت: پيش از اين بارها نظرم را دراينباره گفتهام اما، باز هم ميگويم، جباري صحبت هايي را عليه باشگاه انجام داده بود كه به همين دليل كميته انضباطي باشگاه او را احضار و 35 ميليون تومان جريمهاش كرد. با اختياراتي كه دارم، نميتوانستم، او را از تيم اخراج كنم و به همين دليل باشگاه تصميم گرفت كه او به تمرينهاي تيم بازگردد. جباري از سوم فروردين به همراه ساير بازيكنان تمرين ميكند ولي فعلا به هيچ وجه قصد ندارم، از او در بازيهاي تيم استفاده كنم. هر اتفاقي در تيم بيفتد، نظم تيم را از بين نميبرم. اين درست نيست كه بازيكني عليه تيم و باشگاهش هر صحبتي كه ميخواهد بكند ولي با او برخوردي نشود.
مظلومي در ادامه درباره صحبت هاي مطرح شده دربارهي قهر پورحيدري از تيم نيز اظهار كرد: چنين مسالهاي وجود نداشته است. ايشان كمي بيمار بودند و به همين دليل نتوانستند در تمرينهاي تيم شركت كنند. البته سرپرست تيم نيازي ندارد كه هميشه در تمرينها حاضر باشد. ولي در حال حاضر ايشان در اردو و در كنار تيم هستند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منصور پورحيدري: جباري نه آماده است و نه در فهرست مظلومي
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت، براي اين كه از كورس قهرماني عقب نمانيم، بايد 3 امتياز اين بازي را بگيريم.
منصور پورحيدري درباره شرايط تيم استقلال پيش از شهرآورد 70 اظهار كرد: شرايط تيم خوب است و بازيكنان هم خوب هستند. از سوم فروردين تمرين ها را آغاز و خوب هم تمرين كردند.
وي افزود: 3 امتياز اين بازي هم براي استقلال و هم براي پرسپوليس مهم است. به همين دليل ميتواند بازي جذابي باشد. بازيكنان ما نيز روي 3 امتياز اين بازي حساب كردهاند. همه آنها خوب، سلامت و آمادهاند. كادر فني هم برنامه ريزي خوبي را انجام داده است و روي برنامههاي تاكتيكي كار كردهاند. آنچه مسلم است براي اين كه استقلال از كورس قهرماني عقب نماند، بايد 3 امتياز را بگيرد. كادر فني هم با توجه به اين موضوع برنامه ريزي كرده است.
سرپرست تيم استقلال در مورد وضعيت جباري براي اين بازي عنوان كرد: اسم جباري در بين نفراتي كه مظلومي داده است وجود ندارد چون او هنوز آماده نيست.
پورحيدري با رد اين شايعه كه به علت بازگشت جباري در تمرين هاي استقلال حاضر نميشود، بيان كرد: نه اين طور نيست. از وقتي كه از عربستان برگشتم، مريض شدم و در حال حاضر هم مريض هستم. به اين دليل در تمرين ها حاضر نشدم.
وي افزود: آنچه مسلم است، سرمربي در مورد بازيكن تصميم ميگيرد و او تشخيص ميدهد كه چه كسي باشد و چه كسي نباشد. مظلومي تشخيص داد كه او بر گردد و جباري تمرين هايش را از سوم فروردين شروع كرده است. اما براي اين بازي آماده نيست.
منصور پورحيدري با اشاره به شرايط بيژن كوشكي گفت: كوشكي نيز از ديروز تمرين هاي خود را آغاز كرده است. كميته انضباطي براي او تشكيل شده مسلما جريمه نقدي براي او در نظر گرفته شده و پس از آن به تمرين ها بازگشت.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فتح اله زاده: منتظر آبي دلان هستيم
سرپرست باشگاه استقلال گفت: مجموعه استقلال با تمام توان آماده شهرآورد پايتخت است و در اين ميان بي صبرانه منتظر حضور آبي دلان و هواداران پر شور استقلال در ورزشگاه بزرگ آزادي هستيم.
علي فتح اله زاده خويي در آستانه بازي قرمز و آبي پوشان تهران گفت: استقلال با هوادارانش زنده است و با نفس آنها به زندگي ادامه مي دهد. در نتيجه حضور هر يک از اين عاشقان مي تواند در موفقيت آبي پوشان در ميدان فردا موثر واقع شود. هواداران بدانند استقلال براي برد داربي به حضور تک تک آنها نياز دارد و يقين دارم، هواداران ما را در اين ميدان هم تنها نخواهند گذاشت.
وي همچنين گفت: از هواداران عزيز آبي دل مي خواهم در کمال آرامش به تشويق تيم محبوب خود بپردازند و همانند بازي رفت تا دقيقه 90 از حمايت تيم خود دست بر ندارند تا با لطف خدا نتيجه مطلوب حاصل شود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
تکرار میشود....