• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دقیقا .. یکی از قدیمی ترین و غیرتمند ترین آبی دلان اس اسی هست که اگه اون بدشانسی لعنتی تو رشت اتفاق نیفتاده بود هیچ بعید نبود فرگوسن استقلال بشه
در ضمن اگه درست یادم باشه آخرین قهرمانی در آسیا هم با سرمربی گری منصور خان بدست اومد
بله فرزاد جان دقیقا
منم قبول دارم ولی عرضم این هست که اونطور که باید مورد تشکر و قدردانی قرار نمیگیره. مثلا خیلی کم ازش حرف زده میشه و .... حتی همین که گفتم که از ایشون حتی عکس بزرگ در نت نیست!!!
شنیدم که تو یکی از تمرین ها یه هوادار براش گل برده خیلی لذت بردم. این واقعا کوتاهی خود ما هم هست.
جدای همه اینها اخلاق و رفتار محترمانه ایشون چیز دیگریست.
بـــــــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــه آقا محسن گل گلاب ...

جهت سلامتیش صــــــــــــــــــــــــــــلوات ... :)
الهم صلی علی محمد و ال محمد / خدایا ما را نیز از این مملکت رهایی بخش :دی

محسن جان اینجا هم خوش برگشتن. ببین اونقده نیومدی که کار به صلوات و نقل و ... کشیده :دی

مطلب جباری خیلی جالب بود/ مرسی

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
جباری بازیکن خیلی خوبیه و برای استقلال هم خیلی زحمت کشیده
فقط یه وقتهایی یه شیطنتهایی میکنه که ....
البته بهش حق میدم چون زندگی بدون پول و خرج نمیشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اصلا کی میدونه کجاس این عکس ؟

این ساعت خیلی شبیه به ساعت مشهور بیگ بن در لندن هست.الان اگر سرچ کنید شباهتهای زیادی می بینید . ولی اون ستاره بزرگ بالای ساعت یه مقدار آدمو به شک میندازه . هر چند به نظر میرسه روی ساعت بیگ بن هم یک ستاره هست ولی نه به این بزرگی که در این عکس مشخصه.

ادیت : آقا یافتم. اینجا قطعا مسکو هست و این هم برج ساعت مسکو ، یک سرچی بزنید Russia clock tower تا عکسهای مختلف این ساعتو ببینید. با تشکر از علی عزیز (ARMF) که با حدسشون درباره شوروی کمک کردن در شناخت عکس:)

بخاطر اون ستاره و رنگ صفحه ساعت که سیاه رنگ هست برای خودم هم قابل قبول نبود بیگ بن باشه.

این هم عکس رنگی این ساعت :

258309-clock-tower-moscow-russia.jpg

خدا رحمت کنه ناصرخان رو. نور به قبرشون بباره.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

با تشکر از دوستان در هیات تشخیص عکس و در راسشون اقا ساسان. آقا درسته. خودشه.Russia clock tower/ مرسی .
ناصر خان، روحت شاد مرد.

//////////////////////////

بازی با صبا بسیار سنگین خواهد بود و ما حداقل دو تا غایب داریم که محرومند. حنیف سه کارته و اندو قرمز گرفته. سه تا مصدوم هم داشتیم و داریم که خسرو و فرهاد و زندی باشند. بازی در فاصله بسیار کمی بعد بازی ملی هست و خستگی سفر طولانی رو هم اضافه کنید. خب میلاد و مجتبی و پژمان و متی رحمتی رو هم در نظر بگیرید حالا اندو محرومه هیچ. کرار هم با تیم ملی خودش وضعش همینه.
بنا بر این وضعیت تیم برای بازی با صبا کاملا خوب نخواهد بود و مشکل داریم.

خبری روی سایت استقلال اومده از وضعیت مصدومان که امیدوار کننده هست که هر سه مصدوم رو داشته باشیم :
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، دكتر اكبر رضايي پزشك تيم فوتبال استقلال پيرامون آخرين وضعيت مصدومان استقلال گفت: شرايط خسرو بهتر از قبل است و چنانچه اين روند ادامه داشته باشد و درمان جواب بدهد ممكن است اين بازيكن شرايط مسابقه را براي ديدار با صبا به دست بياورد.

وي ادامه داد: خوشبختانه فرهاد مجيدي مشكل آسيب ديدگي اش مرتفع شده و به بازي قم مي رسد. فريدون زندي امروز اگر درد نداشته باشد مي تواند با سايرين تمرين كند و يقينا تا روز بازي با صبا به آمادگي خواهد رسيد.

رضايي در انتها گفت: براي قطعيت وضعيت الونگ منتظر پاسخ فدراسيون پزشكي ورزشي هستيم و چنانچه از نظر فدراسيون اين بازيكن مشكلي نداشته باشد پاسخ مثبت خود را پيرامون سلامتي اين بازيكن جهت عقد قرارداد به كادر فني باشگاه اعلام مي كنيم.

خب اگر اینطور باشه، حتی با خستگی ملی پوشان و نبود غایب ها میتونیم با اتکا به مهره هایی مثل ارش و شریفات و یوسفی و حسینی با دستی کاملا پر از قم برگردیم. بازی بازی راحتی نیست ولی میتونیم موفق بشیم.

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام به همه‌ی آبی دلان عزیز
این عکسی که آقا فرزاد از مرحوم ناصرخان حجازی گذاشتند منو یاد یه خاطره‌ی تلخ انداخت. چندین سال پیش حدود 10-11 سال پیشیه هفته‌نامه چاپ می‌شد به نام آوای ساوه که یه هفته‌نامه آبی آبی بود. اون موقع که از اینترنت و پخش زنده‌ی تلویزیونی فوتبال‌ها (البته خارجی) و این همه سایت و روزنامه خبری نبود دل ما هم به این خوش بود که هر هفته این هفته‌نامه را بخریم. یه مرتبه این هفته نامه یه ویژه نام تمام عیار درباره‌ی ناصرخان با همکاری خودشون چاپ کرد که واقعا کار وزین و قشنگی بود و این ویژه نامه پر بود از عکس ها و پوسترهای ناصرخان با بیوگرافی کامل که در غالب یه مصاحبه با ایشون به چاپ رسیده بود. این عکس ناصرخان تو مسکو را من تو اون ویژه‌نامه دیده بودم. تعداد زیادی عکس هم داشت که هنوز هم که هنوزه من تا حالا جایی دیگه ندیدم و به احتمال خیلی زیاد خود ناصرخان در اختیار دست اندرکاران اون ویژه نامه قرار داده بودند. خاطره‌ی تلخ من اینجاست که اون موقع که من دبیرستان می‌رفتم و این هفته نامه را می‌خریدم این کار را از ترس بابام مخفیانه انجام می‌دادم چون اصلا با این کارها میانه خوبی نداشت. یه روز اتفاقی این ویژه نامه را تو کمدم پیدا کرد و با کمال نامردی اونو پاره کرد. واقعا داره گریم می‌گیره وقتی اینو می‌نویسم.

اما یه خبر خوش هم برای همتون دارم. چند وقت بعد این هفته نامه یه ویژه نامه‌ی دیگه هم برای منصورخان چاپ کرد. ویژه‌نامه‌ای که برای منصورخان چاپ شد درسته که به خوبی ویژه‌نامه ناصرخان نبود ولی اون هم کار جالب و خوبی بود. خوشبختانه این ویژه‌نامه از دست بابام جون سالم به در برده و هم اکنون موجوده.دیدم یکی از بچه‌ها عکس از منصورخان خواسته بود به همه‌ی بچه‌ها قول اینو می‌دم که وقتی که این ترم لعنتی درس خوندنم تموم شد (شما دعا کنید به سلامت همه‌ی درس‌هام پاس بشه) تمام این ویژه نامه را برای همتون اسکن کنم بذارم که کیفشو ببرین . تازه از اون زمان یه عالمه پوستر هم دارم که تک و توک می‌بینم بعضی وقت‌ها بعضی از بچه ها می‌ذارن سعی می‌کنم اون‌ها را هم براتون بذارم تو نت.

عزت زیاد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

ممنون از ساسان عزیز بخاطر رمز گشائی عکس :دی

ممنون از جواد عزیز بخاطر خبرهای خوشایند

و ممنون از سر مسعود عزیز ، آقا درود بر شما آوای ساوه رو منم میگرفتم .. دوشنبه ها در میود فکر کنم ، عاشق عکسها و پوستر هاش بودم

یادش بخیر ..

از اون مجله خوب محافظت کن تا از عکساش اسکن بگیری حتما :دی .. بسی بسیار منتظریم *

توصیه های مظلومی،تذکرات هنکه و تمرینات اختصاصی حیدری

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز تیم استقلال در شرایطی برگزار شد که خسرو حیدری هافبک مصدوم این تیم زیر نظر کادر پزشکی تمرینات ویژه ای را پشت سر گذاشت.

* در ابتدای تمرین مظلومی بازیکنان را دور هم جمع کرد و برای دقایقی با آنها به صحبت پرداخت.

* فریدون زندی که او هم با آسیب دیدگی رو به رو است به دویدن دور زمین پرداخت.

* تنها 10 نفر از هواداران تیم استقلال در ورزشگاه دستگردی حضور داشتند.

* بجز ملی پوشان، جاسم کرار تنها غایب تمرین استقلال بود.

*فرهاد مجیدی که در تمرین صبح امروز غایب بود پا به پای دیگر بازیکنان بدون مشکل تمرین کرد.

* گرم کردن بدنها،فوتبال گل کوچک و ارسال از کناره ها اصلی ترین آیتم های تمرین امروز آبی پوشان بود.

*در طول تمرین هنکه مربی آلمانی استقلال نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می کرد و در مورد ارسال پاس ها به بازیکنان تذکر می داد.

تمرینات تیم استقلال فردا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود.

بخش عکس های قدیمی هم داریم :rolleyes:

384888_215432745195402_132328430172501_534888_1687752902_n.jpg

ايستاده از راست: عباس سرخاب- عبدالصمد مرفاوي- حميد بابازاده - فرشاد فلاحت زاده –رضا حسن زاده- مهدي فنوني زاد
نشسته از راست:جواد زرينچه - شاهرخ بياني- شاهين بياني - امير قلعه نوئي-امير هاشمي مقدم

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

نبینم تایپیک پایین باشه .

گزارش تمرين استقلال

تمرین عصر استقلال از ساعت ۱۶ در زمین دستگردی آغاز شد.

* هادی زرین ساعد تنها غایب تمرین بود.

* فرهاد مجیدی، خسرو حیدری و فریدون زندی که هر سه مصدومیت هایی داشتند به همراه سایرین تمرین کردند.

* پرویز مظلومی که در تمرین صبح غیبت داشت در تمرین عصر حضور یافت.

* هنکه مربی آلمانی آبی پوشان تمرین را نظارت می کرد.

* یکی از نکات قابل توجه صحبت های برخی از بازیکنان استقلال در مورد بازگشت کریم باقری در تمرین پرسپولیس بود. این حرف های زمزمه وار مطرح بود که کریم باقری می خواهد برای پرسپولیس بازی کند یا خیر.

*الونگ الونگ که مشغول تمرین بود در اواسط تمرین نزد مظلومی رفت و دقایقی با او صحبت کرد و سپس به دویدن دور زمین پرداخت.

* مظلومی برای مهاجمان تیم تمرین چارچوب شناسی را در نظر گرفته بود.

* بازیکنان در دو گروه به فوتبال در نصف زمین پرداختند.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
ممنون از همه ی دوستای گلم مخصوصا آقا جواد(ها) و آقا مصطفی گل گلاب خودم....

خیلی خوشحالم که میبینم تاپیک همشه بالاست.

امسال خیلی امید دارم به قهرمانی این تیم تو آسیا٬‌تو ایرانم که اگه ۲ تا جام نگیره آبرو ریزیه...

با آرزوی موفقیت برای استقلال و استقلالی...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
كرار پنجشنبه يا جمعه در تهران

استقلال تهران علاوه بر اينکه چند ملي‌پوش ايراني دارد، يکي از بازيکنانش هم در تيم ملي عراق بازي مي‌کند.
جاسم کرار که مدتي مورد غضب کادر فني تيم ملي عراق قرار گرفته بود دوباره به تيم ملي دعوت شد و در تازه‌ترين بازي عراق به مدت 10 دقيقه براي اين تيم بازي کرد.تیم ملی عراق روز سه شنبه یک بازی دیگر را در مرحله مقدماتی برگزار خواهد کرد هر چند که صعودش تا حدودی زیادی به مرحله بعد قطعی شده است.
کرار روز پنجشنبه یا جمعه به تهران بازمی گردد و در تمرين استقلال شرکت می کند.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
در مورد حیدری و مجیدی کسی میدونه که به بازی میرسن یا نه؟

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
توی خبرها خوندم که مجیدی و زندی میرسند و احتمال داره حیدری هم برسه . انشا الله که برسند :rolleyes:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
زنده باد اس اس .... ایشالا صبا رو بترکونیم

روند درمان خسرو حيدري مطلوب است

''اکبر رضایی'' پزشک تیم فوتبال استقلال تهران در مورد آخرین وضعیت مصدومان این تیم در گفت و گو با سایت باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: فریدون زندی، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری در کنار هم به تمرین آماده سازی پرداختند و با سایر نفرات نیز برای دقایقی تمرین کردند.

رضایی اضافه کرد: همانطور که پیش از این اعلام کرده بودم، زندی و مجیدی برای دیدار هفته سیزدهم لیگ برتر برابر تیم صبای قم مشکلی ندارند.

رضایی در پاسخ به این سوال که آیا خسرو حیدری، توانایی حضور در دیدار با صبای قم را دارد، عنوان کرد: در خصوص وضعیت نهایی این مدافع باید مقداری صبر کنیم.

وی ادامه داد: شرایط حیدری مطلوب است و بهتر از آن چیزی است که در ابتدا تصور می کردیم و این احتمال وجود دارد که این بازیکن به دیدار برابر صبای قم برسد.

رضایی در پایان گفت: حنیف عمران زاده، اسماعیل شریفات، میثم حسینی و کیانوش رحمتی با مصدومیت های کهنه و جزیی روبرو هستند که در زمان مطلوب برای بهبودی کامل آنها اقدام می کنیم.

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

حمودي: از شنيدن شايعه جدايي‌ام تعجب کردم
مدافع استقلال با تاکيد بر اينکه بحث جدايي‌‌اش از اين تيم صحت ندارد گفت: وقتي اين شايعه را شنيدم تعجب کردم.

علی حمودی در خصوص آخرین شرایط استقلال گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و برای بازی با صبا آماده می‌شویم. ‌پس از چند روز تمرینات پرفشار امروز استراحت خواهیم کرد و از فردا استارت تمرینات برای بازی با صبا زده خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا نبود بازیکنان ملی‌پوش در تمرینات در روند تیمی استقلال تأثیر دارد یا خیر، عنوان کرد: وقتی بازیکنان اصلی در تمرینات نباشند، کار برای سرمربی سخت می‌شود. واقعاً تمرین دادن در این شرایط سخت است ولی باید با این موضوع کنار آمد که آنها در اختیار تیم ملی هستند.

حمودی در خصوص شایعه جدایی‌اش از استقلال گفت: من هم این مسئله را از طریق دوستانم شنیدم و تعجب کردم. امسال با استقلال قرارداد دوساله امضا کردم چون این تیم را دوست داشتم و حالا حالاها در این تیم خواهم ماند و به حقم نیز می‌رسم.

وی تاکید کرد: متاسفانه برخی بدون آنکه اطلاعی داشته باشند، از قول خود مطلب می‌نویسند چون نه باشگاه استقلال از جدایی من حرفی زد و نه من قصد رفتن استقلال را دارم. چون من بازیکن بی‌حاشیه‌ای هستم و زیاد اهل مصاحبه نیستم برایم حاشیه درست می‌کنند.

حمودی در خصوص رقابتش با خسرو حیدری در جناح راست استقلال، گفت: به نظرم هر زمان که من و حیدری در کنار هم بازی کرده‌ایم حریفان نتوانستند از جناح راست کاری انجام دهند و اجرای برنامه‌هایشان به بن‌بست خورده است. ما هرچه بیشتر در کنار هم بازی کنیم برای تیم مؤثر هستیم و امیدوارم بتوانیم مفید باشیم.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام :)

کد خبر : 56189 زمان ارسال : سه‌شنبه 24/08/1390 11:51

چون کم مصاحبه هستم، برايم حاشيه درست مي‌کنند

حمودي: از شنيدن شايعه جدايي‌ام تعجب کردم

مدافع استقلال با تاکيد بر اينکه بحث جدايي‌‌اش از اين تيم صحت ندارد گفت: وقتي اين شايعه را شنيدم تعجب کردم.

علی حمودی در خصوص آخرین شرایط استقلال گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و برای بازی با صبا آماده می‌شویم. ‌پس از چند روز تمرینات پرفشار امروز استراحت خواهیم کرد و از فردا استارت تمرینات برای بازی با صبا زده خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا نبود بازیکنان ملی‌پوش در تمرینات در روند تیمی استقلال تأثیر دارد یا خیر، عنوان کرد: وقتی بازیکنان اصلی در تمرینات نباشند، کار برای سرمربی سخت می‌شود. واقعاً تمرین دادن در این شرایط سخت است ولی باید با این موضوع کنار آمد که آنها در اختیار تیم ملی هستند.

حمودی در خصوص شایعه جدایی‌اش از استقلال گفت: من هم این مسئله را از طریق دوستانم شنیدم و تعجب کردم. امسال با استقلال قرارداد دوساله امضا کردم چون این تیم را دوست داشتم و حالا حالاها در این تیم خواهم ماند و به حقم نیز می‌رسم.

وی تاکید کرد: متاسفانه برخی بدون آنکه اطلاعی داشته باشند، از قول خود مطلب می‌نویسند چون نه باشگاه استقلال از جدایی من حرفی زد و نه من قصد رفتن استقلال را دارم. چون من بازیکن بی‌حاشیه‌ای هستم و زیاد اهل مصاحبه نیستم برایم حاشیه درست می‌کنند.

حمودی در خصوص رقابتش با خسرو حیدری در جناح راست استقلال، گفت: به نظرم هر زمان که من و حیدری در کنار هم بازی کرده‌ایم حریفان نتوانستند از جناح راست کاری انجام دهند و اجرای برنامه‌هایشان به بن‌بست خورده است. ما هرچه بیشتر در کنار هم بازی کنیم برای تیم مؤثر هستیم و امیدوارم بتوانیم مفید باشیم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خسرو حيدري: تيم ملي طوفاني بود

خسرو حیدری پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت در آستانه بازی استقلال با صبای قم به احتمال فراوان می تواند تیمش را در این مسابقه همراهی کند.

* بازی تیم ملی را چطور دیدی؟
بچه ها بسیار خوب بازی کردند و خوشبختانه توانستیم اندونزی را در خانه خود شکست دهیم.

* به نظر می رسد تیم ملی به یک انسجام کامل رسیده است.
همین طور است. در مسابقه دیروز نیز بازی خوبی انجام شد. به خصوص در نیمه اول که فکر می کنم بچه ها طوفانی شروع کردند و برتری خود را به حریف نشان دادند.

* دوست داشتی در ترکیب تیم ملی بودی؟
خیلی دوست داشتم بازی کنم ولی مصدوم بودم. این مسئله برای هر بازیکنی رخ می دهد.

* عملکرد ماهینی چطور بود؟
او بازیکن بسیار خوبی است. در مورد عملکرد این بازیکن کادرفنی باید صحبت کتد ولی من برای او آرزوی موفقیت می کنم.

* چطور شد که به یکباره مصدوم شدی؟
در بازی با مس سرچشمه شرایط زمین نامناسب بود و در یک استارت عضله پایم گرفت. ضمن اینکه خسته هم بودم و مصدوم شدم.

* فکر نمی کنی نزدیکی بازی های تیم ملی با بازی های باشگاهی باعث این گونه آسیب دیدگی ها می شود؟
قطعا این مسئله درصد مصدومیت را بالا می برد. من حتی در جام حذفی بازی نکردم و تا به حال کم مصدوم شدم اما این شرایط برای همه بازیکنان اتفاق می افتد. در حال حاضر یکی دو روز است با تیم تمرین می کنم و امیدوارم به بازی با صبا برسم.

*پزشک استقلال از روند درمان تو راضی بود و ظاهرا جزو معدود بازیکنانی هستی که پس از مصدومیت به بهبود هر چه سریع‌تر فکر می کنی.
من در چهار پنج روز اول فقط یخ می گذاشتم و از تهران هم خارج نشدم. شاید اگر هر کسی جای من بود چند روزی را به مسافرت می رفت. چند روز بعد هم فیزیوتراپی کردم چون دوست دارم به بازی صبای قم برسم.

* قبول داری که بازی سختی است؟
این بازی هم برای صبا و هم برای استقلال دشوار است چون در حال حاضر صبا یکی از رقیبان ما در صدر جدول است و باید از این مسابقه سه امتیاز لازم را بگیریم.

* فکر می کنی استقلال توانایی قهرمان شدن را دارد؟
با این پتانسیلی که تیم ما دارد می توانیم قهرمان شویم هر چند نباید از اکنون صحبت از قهرمانی کرد.

* رقیبان استقلال برای قهرمانی را چه تیم هایی می دانی؟
فعلا تیم هایی در بالای جدول حضور دارند که نمی توان گفت می توانند دوام بیاورند یا خیر اما به اعتقاد من تراکتورسازی خطرناک ترین تیمی است که می تواند مدعی قهرمانی باشد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تیموریان از همراهی تیم استقلال محروم شد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص حرکتی که آندرانیک تیموریان در دیدار استقلال مقابل مس سرچشمه انجام داده بود، اعلام کرد.

براساس این رای هافبک ملی پوش تیم فوتبال استقلال به دلیل فحاشی و به کار بردن الفاظ رکیک نسبت به بازیکن هم تیمی خود یک جلسه از همراهی تیم فوتبال استقلال محروم و به یک میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.

بدین ترتیب آندرانیک تیموریان علاوه بر محرومیتی که به موجب دریافت کارت قرمز در دیدار استقلال - مس سرچشمه متحمل شد و باید آن را در دیدار مقابل صبای قم پشت سر بگذارد در دیدار هفته چهاردهم آبی پوشان مقابل شاهین بوشهر نیز محروم خواهد بود.

آندرانیک تیموریان در جریان دیدار تیم‌های استقلال با مس سرچشمه در یک صحنه اقدام به فحاشی و به کار بردن الفاظ رکیک نسبت به حنیف عمران‌زاده، بازیکن هم تیمی خود کرد.

:(

گزارش تمرين استقلال
تیم استقلال پس از یک روز استراحت از ساعت ۱۵ امروز در غیاب ملی پوشانش تمرینات خود را جهت آماده سازی برای دیدار روز شنبه مقابل صبای قم برگزار کرد.

* نکته قابل توجه حضور فرهاد مجیدی، فریدون زندی و خسرو حیدری در تمرینات گروهی این تیم بود که سرمربی استقلال را امیدوار کرد. این سه بازیکن دچار مصدومیت بودند.

* فرهاد مجیدی و فریدون زندی قبل از آغاز تمرین در سالن وزنه کارهای بدنسازی انجام دادند.

* مربیان استقلال به دنبال آخرین وضعیت جاسم کرار هستند و در خصوص این بازیکن و زمان حضورش در تمرینات با پورحیدری صحبت کردند. وی در اردوی تیم ملی عراق حضور داشت.

* الونگ الونگ که از دیدارهای جام ولایت در تمرینات آبی پوشان دیده می شود در تمرین امروز هم حضور داشت.

* پرویز برومند با ۲۰ دقیقه تاخیر به محل آبی پوشان رسید.

* شاهرخ بیانی در تمرین امروز استقلال حضور یافت و برای دقایقی با مظلومی صحبت کرد.

* تمرین امروز زیر نظر هنکه مربی آلمانی استقلال برگزار شد و نظارت مظلومی را درپی داشت. گرم کردن، ارسال پاس های کوتاه، تمرینات هجومی در یک سوم زمین و فوتبال درون تیمی برنامه های اصلی تمرینات آبی پوشان بود.

* عزیززاده و شریفات به دلیل آسیب دیدگی تمرین را تا پایان ادامه ندادند و تمرین را ترک کردند.

*در تمرین امروز ۱۰ نفر تماشاگر حضور پیدا کرده بودند.

* استقلال فردا با حضور ملی پوشانش تمرینات خود را پیگیری می کند. آبی پوشان ساعت ۱۱ روز جمعه آخرین جلسه تمرینی خود را در ورزشگاه دستگردی برگزار می کنند و پس از صرف ناهار با اتوبوس راهی قم می شوند. این تیم در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر از ساعت ۱۴:۱۵ شنبه هفته آینده به مصاف صبای قم می رود.

آخرين شرايط مصدومان استقلال
اکبر رضایی پزشک تیم فوتبال استقلال در مورد وضعیت اسماعیل شریفات و حمید عزیززاده عنوان کرد: شریفات در جریان تمرین مصدوم شد اما اتفاق خاصی نیفتاد و برای اینکه مصدومیتش تشدید نشود تشخیص دادیم به تمرین ادامه ندهد. مچ پای عزیززاده هم پیچید و وضعیتش در 24 ساعت آینده مشخص می شود.
وی تاکید کرد: مجیدی، حیدری و زندی مشکلی برای بازی روز شنبه با صبا ندارند.

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
مرحوم ناصر حجازی در دوران کودکی

sba7xksstwg4ddt808k.jpg

روحش شاد و یادش همیشه گرامی باد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا