• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دستت درد نکنه بابت لینک.

من برنامه 90 رو ندیده بودم. الان مصاحبه رو دیدم، و نکته خیلی بارزی که توی چشم می زنه اینه که به قول یکی از بچه ها دقیقا انگار جباری داره یک متن از قبل آماده شده یا حفظ شده رو جلوی دوربین میگه! اگه به جملاتش دقت کنید اصلا مثل شرایط عادی مصاحبه ها نیست که برای جمله بعدی فکر کنه و بعد بگه! خیلی راحت و سریع یه جمله رو بعد از جمله قبلی میگه!

البته نمی خوام هیچ تفسیری بکنم و پست های بچه ها توی همین مدت هم خیلی تئوری ها رو ارائه کرده که احتمالا یکیش درسته (پولش دیر شده - به نمایندگی از بازیکن های دیگه حرف دل تیم رو زده - دیده بعد از هت تریک موقع خوبیه برای معروف تر شدن، و ...)، ولی واقعا حالت خاص صحبت کردنش خیلی واضحه و آدم توجهش جلب میشه...

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

فتح‌الله‌زاده: شايد کرار برود
مديرعامل باشگاه استقلال با تاکيد بر برخورد با دو بازيکن تيمش گفت: نبايد انتظار داشته باشيد که جباري را از فوتبال دور کنيم.

علی فتح‌الله‌زاده پس از پایان جلسه امروز باشگاه استقلال برای رسیدگی به تخلفات جاسم کرار و مجتبی جباری گفت: اتفاقی که رخ داد از قاعده طبیعی آن بیرون آمده بود. جباری مصاحبه‌ خوبی نکرد و بیشتر از همه خودش ضرر می‌کند. ما از مربی تمرین دهنده‌ای استفاده می‌کنیم که یکی از بهترین‌ها در اروپا است. هنکه 10 سال در بایرن مونیخ بوده است.

وی افزود: این سرمربی تیم است که تصمیم می‌گیرد چه بازیکنی ضربه ایستگاهی بزند. مجتبی جباری که به این شرایط ایراد می‌گیرد خودش می‌داند که فقط یک بازیکن است. او می‌گوید که چرا سرمربی با کرار برخورد نکرده در حالی که اگر قرار باشد با کرار برخورد شود با جباری هم به عنوان یک بازیکن باید برخورد شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه جو، بیشتر علیه جباری است در حالی که کرار هم کار خطایی انجام داده گفت: همانقدر که جاسم کرار کار اشتباهی انجام داده است جباری هم اشتباه کرده است. مگر آنجا نوشته شده بود که فقط جباری ضربه را بزند؟ ما با هر دو بازیکن برخورد می‌کنیم.

فتح الله زاده در خصوص اینکه باشگاه استقلال به مجتبی جباری بها می‌دهد اظهار داشت: شما این طور فکر می‌کنید، در صورتی که ما برخوردهای لازم را انجام داده‌ایم. انتظار شما از ما چیست؟ ما می‌خواهیم اشد مجازات را برای آنها در نظر بگیریم. شیث رضایی و محمد نصرتی که آن حرکت را انجام دادند فدراسیون فوتبال 30 میلیون تومان آنها را جریمه کرد. با یک فرد باید بر اساس گناهی که انجام داده برخورد کرد. کسی که سیلی می‌زند باید سیلی بخورد و کسی که یک نفر را می‌کشد باید کشته شود.

فتح الله زاده تصریح کرد: چند سال پیش بازیکن فرانسوی به دلیل اینکه با بازیکن هم تیمی خود به مشکل خورده بود فقط 50 هزار یورو جریمه شد و حتی محروم نشد. هفته گذشته هم در بازی ‌رم و اودنیزه دو بازیکن با هم برخورد داشتند و یکی از آنها با مشت به صورت بازیکن هم تیمی خود کوبید. مگر نمی‌گوییم می‌خواهیم حرفه‌ای رفتار کنیم باید ببینیم با آنها چه برخوردی شد. نباید انتظار داشته باشید که ما جباری را از فوتبال دور کنیم. هنوز به اینجا نرسیده‌ایم که جباری را از فوتبال بندازیم.

مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه جباری در صحبت‌هایش کادر فنی تیمش را زیر سؤال برده گفت: ما کاملا مخالف این رفتار و صحبت‌ها هستیم. حتی خود مظلومی هم خواهان رسیدگی به این موضوع شد و ناراحت است و حق هم دارد. اجازه دهید بعدازظهر به این پرونده رسیدگی می‌شود و ما رای خود را می‌دهیم و آن موقع متوجه می‌شوید که آیا از این رای اهالی ورزش و علاقمندان راضی هستند یا نه. رای هر دو بازیکن را عصر امروز اعلام می‌کنیم.

فتح الله زاده در خصوص عملکرد جاسم کرار در استقلال گفت: از عملکرد کرار راضی نیستیم. من خودم او را به استقلال آوردم و روزی که او را جذب کردیم فکر می‌کردیم بهترین مهره را گرفتیم و حتی نظر کارشناسان نیز همین بود اما متاسفانه او در استقلال جواب نداده است. البته فکر‌های خوبی برای او داریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر کرار به جباری گفته من به شما از این نقطه گل‌زده‌ام قصد تحریک نداشته و فقط می‌خواسته مهارت خود را نشان دهد. به هر حال هر دو در این صحنه جرمی مرتکب شدند و قطعا با آنها برخورد می‌شود. مطمئن باشید بازی شهرداری تبریز در رای تاثیری ندارد.

فتح الله زاده در خصوص اینکه آیا قرار است جاسم کرار در نیم فصل از استقلال جدا شود تاکید کرد: در حال بررسی این موضوع هستیم. یکی دو تیم خواهان کرار هستند و احتمال اینکه او را با بازیکن دیگری جا به جا کنیم وجود دارد.

فتح الله زاده در ادامه گفت و گو با خبرنگاران در خصوص مشکلات مالی و اینکه حسین فرزامی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرده وظیفه هیئت مدیره در آمد زایی و تهیه پول نیست گفت: اگر درست متوجه قضایا شویم و حرف‌ها را درست منتقل کنیم حق کسی اجحاف نمی‌شود. بخشی از وظایف و اهداف هیئت مدیره تامین بودجه است. اینجا شرکت نیست که درآمدزایی داشته باشیم. با کسری بودجه روبه‌رو هستیم. نمی‌خواهم جواب فرزامی را بدهم. ایشان تجربه حضور در هیئت مدیره را ندارد و آرام آرام خودش متوجه می‌شود یکی از وظایف هیئت مدیره درآمدزایی است.

مدیر عامل استقلال درباره اینکه گفته است اگر پول نرسد از استقلال می‌رود گفت: من این صحبت را به بچه‌ها گفتم تا به آنها اطمینان دهم به دنبال پول هستم و تمام تلاش خود را می‌کنم تا آنها به مطالبات خود برسند. به بچه‌ها گفتم اگر فکر می‌کنید که پول نمی‌دهیم و من متوجه شوم که پولی در کار نیست خودم مثل شما می‌روم اما این جور نیست که بخواهم بروم. ما باید تلاش خود را انجام دهیم. شب گذشته هم در جلسه هیئت مدیره این مسائل مطرح شد. رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره پا پیش گذاشت و راهکارهایی پیدا کردیم تا مقداری درآمد زایی داشته باشیم و بتوانیم بخشی از مشکلات مالی را حل کنیم.

فتح الله زاده در خصوص اینکه فرق او با رویانیان در باشگاه پرسپولیس چیست که آنها اکنون مشکل مالی ندارند، عنوان کرد: هیئت مدیره پرسپولیس به آرامش رسیده و در حال تزریق پول است. ما هم در حال تلاش هستیم و اکنون هیئت مدیره به این نتیجه رسیده که باید درآمدزایی کنیم، باید فقط صبر کرد و نباید زود تصمیم گرفت.

مدیر عامل استقلال در خصوص این انتقاد که چرا اجازه حضور خبرنگاران در تمرین داده نمی‌شود اظهار داشت: رسانه‌ها هم باید بدانند که ما مشکلاتی داریم. وقتی بازیکنان عصبی هستند برای مصاحبه سراغ‌شان نروند. مثل این می‌ماند که پدر یک خانواده درآمد محدودی داشته باشد اما فرزند او بگوید چرا بچه همسایه سوار بنز می‌شود. آیا این درست است که آرامش خانواده به هم بریزد؟ امکانات باشگاه استقلال مشخص است و من باید داشته باشم تا بتوانم خرج کنم.

وی ادامه داد: اگر بازیکن احساس می‌کند در این تیم به حق مالی‌اش نمی‌رسد می‌تواند اول فصل قرارداد با ما امضا کند اما پس از آن نمی‌تواند به ما بگوید چقدر خرج کنیم. بودجه باشگاه مشخص است. یکی فرزندش را با نان و پنیر سیر می‌کند. آیا این درست است که در این خانواده یک نفر آبروریزی کند. ما از بازیکنان انتظار این مسئله را داریم. اکنون تیم‌هایی مثل ذوب آهن، شاهین بوشهر با مشکلات مالی روبه‌رو هستند.

فتح الله زاده تاکید کرد: همه تیم‌ها باید این شرایط را تحمل کنند. من به همراه رویانیان به مجلس رفته بودم و پیشنهادی را به لاریجانی دادیم و قرار شد این موضوع در وزارت ورزش و مجلس بررسی شود. به هر حال رسیدگی به این مسائل زمان می‌برد. انتظار داریم دوستان و بازیکنان این شرایط را درک کنند.

مدیر عامل استقلال در پایان در خصوص وضعیت الونگ الونگ گفت: روزی که قرار شد الونگ در تمرینات استقلال شرکت کند به مظلومی گفتیم او اگر خوب باشد در نیم فصل با او قرارداد امضا می‌کنیم و اگر از او بهتر پیدا کردیم که تکلیف مشخص است. هنوز نیم فصل نیامده و قرار است در نیم فصل یک مهاجم سر زن و یک مدافع خارجی جذب کنیم.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
کاری که جباری کرده پاسخ او به وجود بازیکن سالاری تو استقلال بود. این کرار یه کارایی میکنه که ایرانی ش هم نمیتونه. کلا پرررو بازی در میاره و ایشون هم مجبور شد که از کوره در بره. مظلومی مربی قابلی نیست. همت و تلاش خلاقانه خود بچه ها باعث موفقیت تیم شده. منم جای اون بودم همین کارو میکردم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کاری که جباری کرده پاسخ او به وجود بازیکن سالاری تو استقلال بود. این کرار یه کارایی میکنه که ایرانی ش هم نمیتونه. کلا پرررو بازی در میاره و ایشون هم مجبور شد که از کوره در بره. مظلومی مربی قابلی نیست. همت و تلاش خلاقانه خود بچه ها باعث موفقیت تیم شده. منم جای اون بودم همین کارو میکردم.

اگه قراره با بازیکن سالاری برخورد بشه به نظرم اول باید با خود جباری برخورد بشه که اینقدر راحت مربی تیم رو بی آبرو کرد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اولش نگران این بودیم که مجتبی همه ذهن ها رو منحرف کرد!

قرعه کشی اسیا:

یا شانس و یا اقبال /
برای تیم باید از کره جنوبی دوری کرد
و برای میهمان شدن از استرالیا. کی میره این همه راهو.

این تیم اندونزیه رو بدن به ما تو تهران باهاش بازی کنیم خوبه نه ؟ :دی
پرسی پورا اندونزی یا تیم دیگری از تایلند :ذی

اما اینطوری همه چیز به هم میخوره. مثلا همش از غرب اسیا بیان باید 2 تاشون برن تو گروههای شرف بازی کنن. خیلی سخت میشه . با بعدفاصله و ....
الان 10 تا تیم هستن و 4 تا تیم میخوان درسته. یعنی یه حذفی هم باید قبلش بین 4تا تیم برگزار بشه تا بشن 8 تا بعد پلی اف اصلی. شانس بیاریم حذفی اولی رو استقلال نداشته باشه پلی اف بعدی هم با یکی از این درپیت ها باشه عالیه :دی

فتح‌الله‌زاده: شايد کرار برود
مديرعامل باشگاه استقلال با تاکيد بر برخورد با دو بازيکن تيمش گفت: نبايد انتظار داشته باشيد که جباري را از فوتبال دور کنيم.
کل متن رو نخوندم فقط از رو تیترش : مثل اینکه بازهم جلوئه جباری کوتاه اومدن تا خیلی راحت بازیکن هر کاری میخواد بکنه. به نظر من رفتن کرار اشتباهه. هم جباری پر رو تر میشه و پس فردا سر هر کسی باشه یه مصاحبه میکنه هم سمت چپ تیم ضعیف تر میشه (کرار چپ بازی میکرد دیگه نه؟ :دی)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دیروز تو جلسات سر تمرین همه چیز با مشورت بازیکن ها تصمیم گیری شده و همون حمایت دسته جمعی بی شک وجود داشته. البته بهتر بگیم همون تنفر دسته جمعی از کرار در تیم وجود داشته.
امروز تو مصاحبه های حاجی و پورحیدری هم نشانه هایی بود.
فعلا این عذرخواهی تشربفاتی باشه تا ببینیم تصمیمی که از باشگاه بیاد چی باشه.
بدون شک کرار رو نیم فصل از تیم جدا خواهند کرد.

دوست ندارم دشمن شادکن باشم/ آماده بازی با پرسپولیس هستم
هافبک تیم فوتبال استقلال ضمن عذرخواهی از پرویز مظلومی و مسئولان این باشگاه گفت: دوست ندارم تیم ما در شرایط فعلی وارد بحران شود و قطعا در دیدارهای آینده با بازی‌های خوبی که برای استقلال خواهم کرد، اتفاقات اخیر را جبران می کنم.
مهر /جباری: به خاطر مصاحبه‌ای که علیه سرمربی تیم استقلال انجام دادم عذرخواهی می کنم، چرا که دوست ندارم تیم ما در شرایط فعلی وارد بحران شود. من به قدری از رفتار "جاسم کرار" عصبانی بودم که آن حرف‌های تند را مقابل دوربین‌های تلویزیونی به زبان آوردم.

وی افزود: شاید در آن زمان فکر می کردم که مربیان می بایست زودتر جلوی این بازیکن را می گرفتند تا این اتفاقات پیش نیاید و نتیجه این شد که آن انتقادات شدید را مطرح کردم.

جباری در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر درشرایط بسیار خوبی به سر می برد، گفت: در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی هستم و می خواهم همچنان تمرکزم روی تمرینات باشد. شاید زمان گفتن این حرف‌ها نبود اما فشاری که به من آمد باعث شد تا از سرمربی تیم انتقاد کنم. دوست دارم هرچه زودتر این مشکل حل شود، به تمرینات استقلال بازگردم و در کنار هم تیمی‌هایم قرار گیرم.

جباری ادامه داد: هر جریمه‌ای که باشگاه استقلال و آقای فتح الله زاده برای من در نظر بگیرد آن را می پذیرم، چرا که دوست دارم هر چه زودتر به تمرین تیم بازگردم و در کنار هم‌تیمی‌هایم باشم. جریمه مالی مهم نیست و دوست دارم در شرایط خوبی که در آن به سر می برم وقفه‌ای نیفتد. در مجموع دوست ندارم دشمن شاد کن باشم.

بازیکن استقلال تصریح کرد: می دانم این عذرخواهی نمی تواند به اندازه انتقاداتی که من نسبت به آقای مظلومی داشته‌ام، جبران مافات کند. شاید اگر خودم سرمربی تیم بودم جریمه بیشتری در نظر می گرفتم اما ممنون می شوم اگر باشگاه استقلال شرایط را روبه راه کند. من هم قول می دهم با بازی‌های خوب خود این اتفاق را جبران کنم.

وی در ادامه افزود: می خواهم بگویم که در این ماجرا به هیچ وجه قصد خودخواهی نداشتم می دانم که جریمه مالی شامل حال می شود اما بعضی از وقت‌ها موضوعاتی که از گذشته وجود دارد سر باز می کند و چنین اتفاقی روی می دهد.

جباری با انتقاد از جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال گفت: جاسم کرار چند سال است که در ایران بازی می کند و رفتار خوبی با بازیکنان نداشته و به جامعه داوری و مربیان توهین کرده است. نحوه عملکرد مربیان ما با او به گونه‌ای بوده که این بازیکن جسارت این را پیدا کرده هر آنچه که می خواهد به زبان بیاورد.

جباری در پایان گفت: بازی حساسی در یک چهارم نهایی جام حذفی با پرسپولیس داریم و قصد داریم که با انجام یک بازی خوب مقابل این تیم به مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها صعود کنیم.

ادیت:
یه نکته ای بگم در تقویبت فرضیه بالا: الان دو روز از اون قضیه میگذره و تا حالا سایت باشگاه بهش اشاره نکرده بود ولی حالا خیلی سریع عذر خواهی جباری رو کار کردند. این یعنی که جباری یه جریمه مالی خفن میشه و یه بازی هم کنار میذارندش که برابر شهرداری باشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پرسی پورا اندونزی یا تیم دیگری از تایلند :ذی

اما اینطوری همه چیز به هم میخوره. مثلا همش از غرب اسیا بیان باید 2 تاشون برن تو گروههای شرف بازی کنن. خیلی سخت میشه . با بعدفاصله و ....
الان 10 تا تیم هستن و 4 تا تیم میخوان درسته. یعنی یه حذفی هم باید قبلش بین 4تا تیم برگزار بشه تا بشن 8 تا بعد پلی اف اصلی. شانس بیاریم حذفی اولی رو استقلال نداشته باشه پلی اف بعدی هم با یکی از این درپیت ها باشه عالیه :دی

دقیقا مجید جان درست گفتی.
چند بار شانس باید بیاریم.
تو میزبان شدن.
تو فرار از حذفی اولی برای کم شدن تیمها.
و تو همگروه شدن. با همون بعد مصافت و .../ سال قبل فکر کنم العین امارات تو گروههای شرق بود. اونجا برای ما بازیهای بیرو خونش سخت خواهد بود چرا که تجربه اون جو ها رو کمتر داریم و خب تیم هاشون هم خوب هست / حداقل تو هر گروه یه کره ای و یه ژاپنی هست.
نکته مهم دیگه هم این هست که ما به گروههایی وارد خواهیم شد که با حضور تیمهای مستقیم قرعه کشی شده و به لحاظ سید بندی ما تیم های پلی افی حساب میشیم. پس هر جا بریم حداقل دو تا مدعی هست و گروهمون بسیار سخت خواهد شد.

در کل فقط باید منتظر لطف اوس کریم باشیم

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
شرایط خیلی سخت شده واسه استقلال
جام حذفی ، جام باشگاهها و ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پ.ن: شاید اون برنامه شاهرخ بیانی تو نود که داستان خودشو مراغه چیان رو تعریف کرد این پسر رفت تو کار اینکه قسمت دومش رو بسازه :دی
میزان محرومیت جباری و کرار اعلام شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر علی فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال لحظاتی قبل پیرامون میزان محرومیت مجتبی جباری و کرارجاسم گفت: نظر به اتفاقات رخ داده در بازی اخیر تیم فوتبال استقلال و دو جلسه فشرده امروز پیرامون این مساله در باشگاه استقلال و با عنایت به عذزخواهی آقای جباری و بازیهای خوب این بازیکن در تیم ملی فوتبال ایران، محرومیت این بازیکنان به این شرح اعلام می گردد:

مجتبی جباری 300 میلیون ریال جریمه نقدی و یک جلسه محروم ازهمراهی تیم

کرار جاسم 150 میلیون ریال جریمه نقدی و تا اطلاع ثانوی محروم از همراهی تیم

مشخصه که تو این حکم دربی در نظر گرفته شده

و ایضا مشخصه که اون پ.ن بالایی اجرایی خواهد شد در نیم فصل. چون کرار حذفی رو هم محرومه/ تبریز رو هم که طی حکم محرومه و بعدش هم دو بازی با نفت ها رو بیرون میذارنش تا به نیم فصل برسند و خدا حافظ کرار.

فرهاد دیروز در جلسه با منصورخان و مظلومی با منعکس کردن نظرات تیم که همسو با نظرات جباری بوده در مورد کرار به نفع مجتبی رای داده که با توجه به شرایط کرار قابل انتظار و طبیعی هم بود.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظرم بازم با جباری خوش رفتاری کردن که جنبش رو نداره.
در ضمن یه چیزی اول فصل من رو به شدت آزار میداد اونم پاس ندادن به نظر عمدی بچه ها به ولید علی بود و الان هم قضیه کرار - به نظر من کرار با اینکه آدم جالبی نیست و رو اعصابه به هیچ وجه حقش نبود که تا اطلاع ثانوی محروم بشه و 15 تومن هم جریمه - یعنی دارن به خاطر غیر ایرانی بودنش و به خاطر سوگلی بودن جباری و اینکه جباری گفته تا وقتی کرار هست من نیستم این کار رو باهاش میکنن - حالا شما در نظر بگیر کرار اصلا بد اخلاق ترین بازیکن تمام دوران فوتبال ایران ولی اینکار فقط و فقط باعث میشه آقا مجتبی از الان به فکر گند بعدی باشه چون الان دیگه مطمئن شده که به خاطر گند اون حتی یه بازیکن دیگه هم فدا میشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من قبول دارم که حکم مجتبی با مماشات و تخفیف خیلی خفن همراه بوده. یعنی وقتی بعد از ظهر خبر عذرخواهی مجتبی اومد اونم با چند تا جمله خاص که توش مشهود بود مثل:
دوست دارم هرچه زودتر این مشکل حل شود، به تمرینات استقلال بازگردم و در کنار هم تیمی‌هایم قرار گیرم.
جباری ادامه داد: هر جریمه‌ای که باشگاه استقلال و آقای فتح الله زاده برای من در نظر بگیرد آن را می پذیرم، چرا که دوست دارم هر چه زودتر به تمرین تیم بازگردم و در کنار هم‌تیمی‌هایم باشم. جریمه مالی مهم نیست و دوست دارم در شرایط خوبی که در آن به سر می برم وقفه‌ای نیفتد. در مجموع دوست ندارم دشمن شاد کن باشم.
شاید اگر خودم سرمربی تیم بودم جریمه بیشتری در نظر می گرفتم اما ممنون می شوم اگر باشگاه استقلال شرایط را روبه راه کند.
میشد حدس زد که چه حکمی میدن. یعنی شاید هم قبلش با هم کنار اومدن که تو این حرفها رو بزن و ما هم این حکم رو میدیم. علنا مجتبی گفته که میدونم جریمه مالی میشم و ... / بعدم دفعات قبل هر بار من یادم نمیاد بدون ناز کشی برگشته باشه و همیشه هم تا جایی که یادم هست به این وضوح عذرخواهی نکرده بوده. عامل این قبول عذرخواهی ها بی شک موفقیتش در کنار زدن کرار بوده و یه پوئن داده و یکی گرفته.

مشخصه که باشگاه نگران حذفی و دربی بوده چون جایگزین براش نداشته تو این فرصت کم.

ولی کرار رو من قبول ندارم جریمه اش زیاد بوده باشه. یعنی مجتبی کم بوده ولی کرار زیاد نبوده. این طوری بگم بهتره.
حرفی که کرار زده حرف بیخودی بوده. خیلی هم بیخود. هر چی نباشه مجتبی کاپتان دوم تیم بوده و اگرجه احساس مسئولیتش رو فدای خواسته قلبی خودش کرد ولی خرف کرار خیلی گرون هست. شما در نظر بگیرید که هر بازیکنی که میره تیم دیگه این حرف و بزنه. هر چی (نود درصد) مهاجم اومده استقلال قبلش به خودمون زده. همه جا هم هست / ولی کسی این حرفو نمیزنه. وقتی این حرفو میزنه دقیقا در قالب بازیکن حریف هست. یعنی هنوز داره کری میخونه و خودش رو استقلالی نمیدونه. مشخصه این بازیکن با پول اومده به تیم و براش تیم دوزار نمیارزه.قبول که تو ایران و همه جای دنیا پول اوله ولی این حرفها هم نیست . سامره و فراز و مومن زاده و ارش و اٍن تا مهاجم دیگه میشه اسم برد که همچین کاری رو کردن و اومدن استقلال. دیگه از هاشمی نسب کسی بوده که بیشتر به ما گل بزنه و بیاد؟ ولی وقتی یکی میاد دیگه این حرفها بی معنی هست و دشمنی تو تیم.

ولی مجتبی الان خودش رو پیروز در برابر باشگاه میدونه و نمیشه منکر این شد.
تو نیم فصل اول از همه به نظرم باید یه جایگزین برای مجتبی بگیریم که نتونه دیگه بازی در بیاره. و نهایتا هم باید اینکار و بکنیم چون بعید میدونم با ادامه روندش در تیم ملی و استقلال سال دیگه با تیم بمونه و اول و اخر ما باید یه بازیکن برای این پست بگیریم پس هر چه زودتر بهتر.

مهدی جان پاس ندادن به کرار رو تا حدودی قبول دارم / هرچند بهش پاس میدادند و تک رویش و خودشو زمین زدنش باعث میشد بهش کم پای بدهند. :دی
ولی ولید علی به نظرم اینطور نبود. کلا من نفهمیدم این برا چی ول کرد رفت. به نظرم فقط برای پول بود. چون تو بازیهای اول که تو کف جمعیت بود بازیکن های دیگه خیلی هواشو داشتند و تو موقعیت خوب بهش کمک میکردن حتی برگشت به عقب نمیکرد ولی پشتشو پر میکردند که خراب نشه و فرهاد قشنگ چند بار تو زمین باهاش حرف زد و بهش اگاهی میداد . ولید حیف بود به نظرم و مهره خوبی برامون میشد. خودش بهانه کرد و شاید فکر کرد ذخیره بشه و تیم ملیش رو از دست بده.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
میبینم که به راحتی حرف جباری تو استقلال به کرسی نشست و کرار از تیم کنار گذاشته شد:دی
واقعا باشگاهها و مدیران ایرانی اصلا بازیکن سالار نیستند:دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب همانطور که فکر می کردم شد !!!
فبح الله زاده و مظلومی نمی تونستند جباری رو کنار بگذارند چون تو این مدت کم واقعا جایگزینی براش ندارند (البته من بر این نظر هستم در داخل ایران جایگزینی هم نداره ) !
به نظر من کار عاقلانه ای انجام دادند هر چند که باعث شد بقیه بگند بازیکن سالاری هست !!

و یک چیز دیگه اگه الان جباری این صحبت رو کرده معلوم هست با پشتیبانی بقیه افراد تیم بوده و این یعنی که بقیه بازیکن های دیگه هم پشت اش بوده و یک حرکت دسته جمعی بوده و جباری اون رو اجرا کرده اگر هم گله باید باشه باید از کل تیم باشه !!!

چون اگه برای پول بوده باشه قبلا هم بوده این وضعیت و جباری اگه می خواست اعتراض کنه مثل قبل سر تمرینات نمی آمد !!!

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دستت درد نکنه بابت لینک.

من برنامه 90 رو ندیده بودم. الان مصاحبه رو دیدم، و نکته خیلی بارزی که توی چشم می زنه اینه که به قول یکی از بچه ها دقیقا انگار جباری داره یک متن از قبل آماده شده یا حفظ شده رو جلوی دوربین میگه! اگه به جملاتش دقت کنید اصلا مثل شرایط عادی مصاحبه ها نیست که برای جمله بعدی فکر کنه و بعد بگه! خیلی راحت و سریع یه جمله رو بعد از جمله قبلی میگه!

البته نمی خوام هیچ تفسیری بکنم و پست های بچه ها توی همین مدت هم خیلی تئوری ها رو ارائه کرده که احتمالا یکیش درسته (پولش دیر شده - به نمایندگی از بازیکن های دیگه حرف دل تیم رو زده - دیده بعد از هت تریک موقع خوبیه برای معروف تر شدن، و ...)، ولی واقعا حالت خاص صحبت کردنش خیلی واضحه و آدم توجهش جلب میشه...

به خدا نمیخوام از جباری حمایت کنم
اما 2 ماه پیش تو یه رستوران دیدمش
اتفاقی کنار میزشون نشستم
جباری بود یه طراح دکور بود و آقای انصاری
داشتن در مورد یه دکور صحبت میکردن ( فال گوش نبودم اما صداشون میومد)
جباری واقعا مطالعه کرده بود و خیلی با اطلاعات حرف میزدم این یه مثال بود واسه خوده من به نظرم کسی که سر یه همچین چیزی اینقدر با مطالعه و آگاهی قبلی صحبت میکرد نمیومد به هویی رو هوا حرفی بزنه
حرف های تو مصاحبش رو اصلا نمیتونم بپذیرم اما با آگاهی قبلی و تفکر کامل خودش بوده امرا بدون تفکر قبلی و فی البداهه و یا از روی عصابانیت اون حرف ها رو نزده
پ ن : فکر میکنم واقعا همچین مشکلاتی رو میبینه که به زبون میاره

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب به نظر من که برای تیم بد نشد حداقل اینه که از بین بد و بدتر بد شد و تیم زیاد به مشکل نخورد و فقط کرار رو کنار گذاش :)

واقعا جباری بازیکن خوبیه فقط حیفه چنین بازیکنی با این صحبت های تندش خودش رو خراب کنه , واقعا اگر مشکلی هست چرا باید رسانه ای بشه و باعث جنجال باید صحبت هاش رو به خود حاجی بگه مطمعنم که حاجی دلش برای تیم بیشتر از همه می سوزه و درصدد برطرف کردن ایرادات باشگاه گام بر می داره :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب ! نه میتونم بگم ناراحتم نه میتونم بگو خوشحالم !

فقط میتونم بگم خوب شد قضیه جمع شد ! هرچند الانش هم همه چیز یه جوریه !

test1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ابیته:blush:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اميدوارم کرار رو به طور کلی از ترکيب خارج نکنند. به نظرم فارغ از اخلاق بدش واقعاً فوتباليستِ خوبیِ ، قدرت حمل توپ ، دريبل زدن ، شوت زدن و بازی سازی رو داشت که تو ليگ ما کمتر فوتباليستی همه اين ويژگی ها رو داره ، ولی هيچ وقت اون طور که بايد تو استقلال جا نيفتاد يا نگذاشتن که جا بيافته!

بهترين بازيش رو همن تو دربی اين فصل برامون کرد و واقعاً دفاع حريف رو آزار داد.

در کل به نظرم موندنش با توجه به اينکه تو آسيا هم بازی داريم و فشردگی بازی ها زياد هم هست ،ميتونه خيلی به تيم کمک بکنه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من قبول دارم که حکم مجتبی با مماشات و تخفیف خیلی خفن همراه بوده. یعنی وقتی بعد از ظهر خبر عذرخواهی مجتبی اومد اونم با چند تا جمله خاص که توش مشهود بود مثل:

میشد حدس زد که چه حکمی میدن. یعنی شاید هم قبلش با هم کنار اومدن که تو این حرفها رو بزن و ما هم این حکم رو میدیم. علنا مجتبی گفته که میدونم جریمه مالی میشم و ... / بعدم دفعات قبل هر بار من یادم نمیاد بدون ناز کشی برگشته باشه و همیشه هم تا جایی که یادم هست به این وضوح عذرخواهی نکرده بوده. عامل این قبول عذرخواهی ها بی شک موفقیتش در کنار زدن کرار بوده و یه پوئن داده و یکی گرفته.

مشخصه که باشگاه نگران حذفی و دربی بوده چون جایگزین براش نداشته تو این فرصت کم.

ولی کرار رو من قبول ندارم جریمه اش زیاد بوده باشه. یعنی مجتبی کم بوده ولی کرار زیاد نبوده. این طوری بگم بهتره.
حرفی که کرار زده حرف بیخودی بوده. خیلی هم بیخود. هر چی نباشه مجتبی کاپتان دوم تیم بوده و اگرجه احساس مسئولیتش رو فدای خواسته قلبی خودش کرد ولی خرف کرار خیلی گرون هست. شما در نظر بگیرید که هر بازیکنی که میره تیم دیگه این حرف و بزنه. هر چی (نود درصد) مهاجم اومده استقلال قبلش به خودمون زده. همه جا هم هست / ولی کسی این حرفو نمیزنه. وقتی این حرفو میزنه دقیقا در قالب بازیکن حریف هست. یعنی هنوز داره کری میخونه و خودش رو استقلالی نمیدونه. مشخصه این بازیکن با پول اومده به تیم و براش تیم دوزار نمیارزه.قبول که تو ایران و همه جای دنیا پول اوله ولی این حرفها هم نیست . سامره و فراز و مومن زاده و ارش و اٍن تا مهاجم دیگه میشه اسم برد که همچین کاری رو کردن و اومدن استقلال. دیگه از هاشمی نسب کسی بوده که بیشتر به ما گل بزنه و بیاد؟ ولی وقتی یکی میاد دیگه این حرفها بی معنی هست و دشمنی تو تیم.

ولی مجتبی الان خودش رو پیروز در برابر باشگاه میدونه و نمیشه منکر این شد.
تو نیم فصل اول از همه به نظرم باید یه جایگزین برای مجتبی بگیریم که نتونه دیگه بازی در بیاره. و نهایتا هم باید اینکار و بکنیم چون بعید میدونم با ادامه روندش در تیم ملی و استقلال سال دیگه با تیم بمونه و اول و اخر ما باید یه بازیکن برای این پست بگیریم پس هر چه زودتر بهتر.

مهدی جان پاس ندادن به کرار رو تا حدودی قبول دارم / هرچند بهش پاس میدادند و تک رویش و خودشو زمین زدنش باعث میشد بهش کم پای بدهند. :دی
ولی ولید علی به نظرم اینطور نبود. کلا من نفهمیدم این برا چی ول کرد رفت. به نظرم فقط برای پول بود. چون تو بازیهای اول که تو کف جمعیت بود بازیکن های دیگه خیلی هواشو داشتند و تو موقعیت خوب بهش کمک میکردن حتی برگشت به عقب نمیکرد ولی پشتشو پر میکردند که خراب نشه و فرهاد قشنگ چند بار تو زمین باهاش حرف زد و بهش اگاهی میداد . ولید حیف بود به نظرم و مهره خوبی برامون میشد. خودش بهانه کرد و شاید فکر کرد ذخیره بشه و تیم ملیش رو از دست بده.
جواد جان درود
بابا کرار حرف بدی نزده - اون نقطه برای یه بازیکن چپ پا خوب بود و ما چپ پاهامون بیرون بود - جباری وای میسته پشت توپ کرار هم وای میسته کرار میگه آقا من از این زاویه خوب میزنم حتی سال پذشته اگه یادت باشه از همین جا به استقلال گل زدم.
اینطور نبوده که کری بخونه
در کل به نظرم اینطوری پرویز خان از همه بیشتر خراب شد و کرار هم سیبل شد و متبی بازهم پیروز جنجال شد که برامون خیلی بده.خدایی الان فیروز خان مربیمون بود بعد بازی اینو میدوندش دور زمین نفسمون حال میومد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا