من قبول دارم که حکم مجتبی با مماشات و تخفیف خیلی خفن همراه بوده. یعنی وقتی بعد از ظهر خبر عذرخواهی مجتبی اومد اونم با چند تا جمله خاص که توش مشهود بود مثل:
دوست دارم هرچه زودتر این مشکل حل شود، به تمرینات استقلال بازگردم و در کنار هم تیمیهایم قرار گیرم.
جباری ادامه داد: هر جریمهای که باشگاه استقلال و آقای فتح الله زاده برای من در نظر بگیرد آن را می پذیرم، چرا که دوست دارم هر چه زودتر به تمرین تیم بازگردم و در کنار همتیمیهایم باشم. جریمه مالی مهم نیست و دوست دارم در شرایط خوبی که در آن به سر می برم وقفهای نیفتد. در مجموع دوست ندارم دشمن شاد کن باشم.
شاید اگر خودم سرمربی تیم بودم جریمه بیشتری در نظر می گرفتم اما ممنون می شوم اگر باشگاه استقلال شرایط را روبه راه کند.
میشد حدس زد که چه حکمی میدن. یعنی شاید هم قبلش با هم کنار اومدن که تو این حرفها رو بزن و ما هم این حکم رو میدیم. علنا مجتبی گفته که میدونم جریمه مالی میشم و ... / بعدم دفعات قبل هر بار من یادم نمیاد بدون ناز کشی برگشته باشه و همیشه هم تا جایی که یادم هست به این وضوح عذرخواهی نکرده بوده. عامل این قبول عذرخواهی ها بی شک موفقیتش در کنار زدن کرار بوده و یه پوئن داده و یکی گرفته.
مشخصه که باشگاه نگران حذفی و دربی بوده چون جایگزین براش نداشته تو این فرصت کم.
ولی کرار رو من قبول ندارم جریمه اش زیاد بوده باشه. یعنی مجتبی کم بوده ولی کرار زیاد نبوده. این طوری بگم بهتره.
حرفی که کرار زده حرف بیخودی بوده. خیلی هم بیخود. هر چی نباشه مجتبی کاپتان دوم تیم بوده و اگرجه احساس مسئولیتش رو فدای خواسته قلبی خودش کرد ولی خرف کرار خیلی گرون هست. شما در نظر بگیرید که هر بازیکنی که میره تیم دیگه این حرف و بزنه. هر چی (نود درصد) مهاجم اومده استقلال قبلش به خودمون زده. همه جا هم هست / ولی کسی این حرفو نمیزنه. وقتی این حرفو میزنه دقیقا در قالب بازیکن حریف هست. یعنی هنوز داره کری میخونه و خودش رو استقلالی نمیدونه. مشخصه این بازیکن با پول اومده به تیم و براش تیم دوزار نمیارزه.قبول که تو ایران و همه جای دنیا پول اوله ولی این حرفها هم نیست . سامره و فراز و مومن زاده و ارش و اٍن تا مهاجم دیگه میشه اسم برد که همچین کاری رو کردن و اومدن استقلال. دیگه از هاشمی نسب کسی بوده که بیشتر به ما گل بزنه و بیاد؟ ولی وقتی یکی میاد دیگه این حرفها بی معنی هست و دشمنی تو تیم.
ولی مجتبی الان خودش رو پیروز در برابر باشگاه میدونه و نمیشه منکر این شد.
تو نیم فصل اول از همه به نظرم باید یه جایگزین برای مجتبی بگیریم که نتونه دیگه بازی در بیاره. و نهایتا هم باید اینکار و بکنیم چون بعید میدونم با ادامه روندش در تیم ملی و استقلال سال دیگه با تیم بمونه و اول و اخر ما باید یه بازیکن برای این پست بگیریم پس هر چه زودتر بهتر.
مهدی جان پاس ندادن به کرار رو تا حدودی قبول دارم / هرچند بهش پاس میدادند و تک رویش و خودشو زمین زدنش باعث میشد بهش کم پای بدهند. :دی
ولی ولید علی به نظرم اینطور نبود. کلا من نفهمیدم این برا چی ول کرد رفت. به نظرم فقط برای پول بود. چون تو بازیهای اول که تو کف جمعیت بود بازیکن های دیگه خیلی هواشو داشتند و تو موقعیت خوب بهش کمک میکردن حتی برگشت به عقب نمیکرد ولی پشتشو پر میکردند که خراب نشه و فرهاد قشنگ چند بار تو زمین باهاش حرف زد و بهش اگاهی میداد . ولید حیف بود به نظرم و مهره خوبی برامون میشد. خودش بهانه کرد و شاید فکر کرد ذخیره بشه و تیم ملیش رو از دست بده.