• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من تبریک نگفتم
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه سوال
تو بازی اون صحنه برهانی چیکار کرد که گزارشگر گفت حرکت زشت
و تماشگرا هم گفتن نصرتی کجایی که برهانی...(بقیشو نمی فهمیدم چی می گن)

کار خاصی نکرد .... در حین بازی که عرضه نداره ... داور که آفساید گرفت شروع کرد با توپ ور رفتن و اینور و اونور توپ پریدن (مثل احمقا) ...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نمیدونم چرا مثل نیمه اول بازی نکرد تو نیمه دوم. شانس اوردیم که نباختیم. نیمه دوم افتضاح بودن کل بازیکنها.
خدا رو شکر رحمتی هم نیست بازی بعد

کار خاصی نکرد .... در حین بازی که عرضه نداره ... داور که آفساید گرفت شروع کرد با توپ ور رفتن و اینور و اونور توپ پریدن (مثل احمقا) ...

دقیقه چند؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب امروز یه اتفاق بد افتاد و اون اتفاق بد برای من این بود که بعد از مدتها بازی استقلال رو از دست دادم و ندیدم. :دی /اضافه میکنم که این اتفاق هر چند سال یکبار معمولا پیش میاد و از نوادر هست. اصولا من از همه چیز میزنم ولی بازی رو از دست نمیدم. :دی

تبریک میگم برد رو و بسیار مهم بود به لحاظ روحی برای تیم هم برای قبل دربی و هم برای گذر از حواشی .

گلزنی ارش خبر خوبی برای تیم هست چرا که چند هفته ای بود که در جای خودش بازی نمیکرد و استمرار این رو روند براش مایوس کننده میشد. گلزنی شیر فرهاد هم بسی باعث شعف هست هر چند که اون همیشه موثر هست. الان اگه اشتباه نکنم آمارش شده : 8 گل (یکی پنالتی) 9 پاس گل و دو پنالتی گرفته در 15 بازی لیگی. فوق العاده هست .
ظاهرا متی رحمتی هم بسیار خوش درخشیده. هر بازی داره درصدی از قرار دادش رو پس میده و واقعا این گلر ارزش داره.

گلها رو دانلود کردم / جالبه این شریفات موقع خوشحالی انگار دماغ آندو رو پیاده کرد :دی /

این هفته هفته خوبی برامون بود و همه تعقیب کننده ها شکست خوردند به جز تراکتور که فاصله اش رو حفظ کرد!

بازم تبریک

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
کلا تو هر بازی که گل میخوریم باید نقش اصلی و امیرآبادی بازی کنه. البته امروز حنیف حواسش پرت شد سوتی نداد فکر کنم از شرایط آرمانیش دور بود. :blush:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام

خب امروز یه اتفاق بد افتاد و اون اتفاق بد برای من این بود که بعد از مدتها بازی استقلال رو از دست دادم و ندیدم. :دی /اضافه میکنم که این اتفاق هر چند سال یکبار معمولا پیش میاد و از نوادر هست. اصولا من از همه چیز میزنم ولی بازی رو از دست نمیدم. :دی

تبریک میگم برد رو و بسیار مهم بود به لحاظ روحی برای تیم هم برای قبل دربی و هم برای گذر از حواشی .

گلزنی ارش خبر خوبی برای تیم هست چرا که چند هفته ای بود که در جای خودش بازی نمیکرد و استمرار این رو روند براش مایوس کننده میشد. گلزنی شیر فرهاد هم بسی باعث شعف هست هر چند که اون همیشه موثر هست. الان اگه اشتباه نکنم آمارش شده : 8 گل (یکی پنالتی) 9 پاس گل و دو پنالتی گرفته در 15 بازی لیگی. فوق العاده هست .
ظاهرا متی رحمتی هم بسیار خوش درخشیده. هر بازی داره درصدی از قرار دادش رو پس میده و واقعا این گلر ارزش داره.

گلها رو دانلود کردم / جالبه این شریفات موقع خوشحالی انگار دماغ آندو رو پیاده کرد :دی /

این هفته هفته خوبی برامون بود و همه تعقیب کننده ها شکست خوردند به جز تراکتور که فاصله اش رو حفظ کرد!

بازم تبریک

حاجی اسی شریفات یه تیر زد از 30 متری گل میشد تا تهران میدوید :D

مرجان خانم کلا امروز گزارش گره رو اعصاب بود 20 دقیقه بعد از پنالتی اونا که به تیر خورد میگه البته مهدی رحمتی هم از رو خط دروازه جلو اومده بود - تو اون صحنه هم آرش یکم شیطنت کرد و توپ رو درجا نداد به بازیکن حربف که اون یارو هم رش رو حلش داد و آرش اگر خودش رو مینداخت زمین راحت یارو یه کارت رو گرفته بود - بعد گزارش گره میگه کار زشت برهانی حتما کارت داشت که داور بهش کارت نداد!!!!
کلا بدبختی ما اینه که تو شهرستان گزارشگرا طرف تیم شهرشونو میگیرن تو تهران هم گزارشگرا برای این که نگن یارو استقلالیه فقط برعکس عمل میکنه و رو اعصاب ما رژه میره - اون هفته علیفر داشت دیوونم میکرد این هفته این یارو

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
گزارشگره که کلا شوت شوت بود. اصلا رو گلهای استقلال هیجان نمیداد اما سر یه حرکت دست گرمی شهرداری داد و فریاد راه مینداخت.
برای خودش کارشناسی داوری هم میکرد.
گلی که برهانی زد مردود شد همه جوره گفت. اول گفت هند بعد گفت خطا بعد گفت افساید ....

لطیفی: برهانی کارش را به خوبی انجام داد...
پرسپولیس محکوم به شکست خواهد بود ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
2433.jpg

بروبچ تبریک میگم ، سه امتیاز مهمی بود که اونهم تو دیداری خارج از خونه و در نبود چند بازیکن اصلی به دست اومد و البته نقش آرش آقای گل هم واقعا تو این نتیجه تاثیرگذار بود تماشاچیان عزیز هم تا میتونستن بهش فحش و بد و بیراه گفتن :hmm: و جالبه که هیچ اتفاقی هم نمیفته بعد اینهمه توهین اونم توسط کل استادیوم .. (!)

حاشیه اطمینانمون هم بالا رفت و اختلافمون با تیمهای بعدی زیادتر شد ، هرچی تو همین نیم فصل اول اختلاف رو زیادتر کنیم شانس قهرمانیمون بالاتر میره ..

به امید موفقیت اس اس تو داربی پیش رو .. :cool:

2423.jpg

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بازی خوبی بود
6 امتیاز اختللاف رو هم به آبیهای عزیز تبریک میگم تا باشه از این خبرهای خوب

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اقا یه خبر خیلی بد

رحمتی: تصاویر تلویزیونی همه را به اشتباه انداخت...
اخطار نگرفتم و محروم نیستم ...

:دی
عیب نداره ایشا.. محرومیتش میمونه برای یه بازی حساس تر ! که اونجا به فنا نده تیمو

سوال: برو بچ هیچ شارژ مالی ای نشدن قبل این بازی؟ از یکی شنیدم پاداش چند تا بازی رو بهشون دادند ولی طرف موثق نبود. خبری نداشتیم در این مورد؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حاجی اسی شریفات یه تیر زد از 30 متری گل میشد تا تهران میدوید :D

مرجان خانم کلا امروز گزارش گره رو اعصاب بود 20 دقیقه بعد از پنالتی اونا که به تیر خورد میگه البته مهدی رحمتی هم از رو خط دروازه جلو اومده بود - تو اون صحنه هم آرش یکم شیطنت کرد و توپ رو درجا نداد به بازیکن حربف که اون یارو هم رش رو حلش داد و آرش اگر خودش رو مینداخت زمین راحت یارو یه کارت رو گرفته بود - بعد گزارش گره میگه کار زشت برهانی حتما کارت داشت که داور بهش کارت نداد!!!!
کلا بدبختی ما اینه که تو شهرستان گزارشگرا طرف تیم شهرشونو میگیرن تو تهران هم گزارشگرا برای این که نگن یارو استقلالیه فقط برعکس عمل میکنه و رو اعصاب ما رژه میره - اون هفته علیفر داشت دیوونم میکرد این هفته این یارو

درود
اون که بله
کلا خیلی از این گزارشگرها رو مخن!
و جالبه می خوان کلامت من در آوردیشون رو به خورد ملت بدن شاید بچه معروف شدن

اما خدایی اون صحنه گمونم چیزی شدها
چون تا چند دقیقه تماشگرا اسم نصرتی و برهانی رو با هم می اوردن!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اما خدایی اون صحنه گمونم چیزی شدها
چون تا چند دقیقه تماشگرا اسم نصرتی و برهانی رو با هم می اوردن!

خطا شد و توپ مال شهرداری بود برهانی همینطور که داشت برمیگشت عقب توپ رو نداد به بازیکنای شهرداری وایساد با توپ بازی کردن ، حداکثر 6-7 ثانیه طول کشید . بعدم بازیکن شهرداری اومد 2 دستی برهانی رو پرت کرد عقب و توپ رو گرفت و کاشت . برهانی فقط خواست یه کم تضعیف روحیه کنه و اگه خودشو مینداخت زمین ( چون واقعا با شدت ضربه خورد ) راحت بازیکن شهرداری اخراج بود .

ولی در هر صورت داور مراعات هر دو طرف رو کرد وگرنه سهم برهانی یه کارت زرد و بازیکن شهرداری هم اخراج مستقیم بود چون با دو دست ضربه زد به برهانی و حالت هل دادن نداشت ( البته نظر شخصیه من بود :D )

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خطا شد و توپ مال شهرداری بود برهانی همینطور که داشت برمیگشت عقب توپ رو نداد به بازیکنای شهرداری وایساد با توپ بازی کردن ، حداکثر 6-7 ثانیه طول کشید . بعدم بازیکن شهرداری اومد 2 دستی برهانی رو پرت کرد عقب و توپ رو گرفت و کاشت . برهانی فقط خواست یه کم تضعیف روحیه کنه و اگه خودشو مینداخت زمین ( چون واقعا با شدت ضربه خورد ) راحت بازیکن شهرداری اخراج بود .

ولی در هر صورت داور مراعات هر دو طرف رو کرد وگرنه سهم برهانی یه کارت زرد و بازیکن شهرداری هم اخراج مستقیم بود چون با دو دست ضربه زد به برهانی و حالت هل دادن نداشت ( البته نظر شخصیه من بود :D )

خو چه ربطی به نصرتی داشت؟:دی
خو چرا تکرارشو نشون نداد؟:دی

گیر دادما
باید شفاف سازی بشه اقا:دی
این جواد هم بازیو ندیده که خفتشو بگیریم:دی

نه خدایی بچه ها،خو معمولا این روپایی زدن رو تکرارشو نشون میدن
اما چرا تماشگرا بعد این صحنه گفتن نصرتی کجایی ،برهانی ...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

گیر دادما

:دی
در ضمن پرسپولیسا تو این تاپیک میتونن یک پست در روز بزنن:دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

گیر دادما

مرجان من دیدم صحنه رو چیز خاصی نبود ، یک با توپ اضافه کاری کرد بعد بازیکن شهرداری هلش داد !
همین ... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا