• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
عکس/ امضا دادن مهدی رحمتی به دختر جوان

n00020727-b.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
می مانم و با استقلال قهرمان آسیا می شوم

لاوره:
می مانم و با استقلال قهرمان آسیا می شوم

هافبک صرب استقلال گفت: «همیشه پشت سر بازیکنان تیم های بزرگ شایعه زیاد است.»
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ گوران لاوره صربستانی با سابقه بازی برای اندرلخت بلژیک و گرونینگن هلند به تهران آمد تا بلکه برای استقلال تهران خلاء مجتبی جباری را پر کند. با این حال دست تقدیر تاکنون که نگذاشته گوران به خواسته‌اش برسد.

هافبک بلندبالای آبی‌ها که در لیگ سیزدهم فقط یک دقیقه در هفته سوم برابر فجر به زمین رفت، امیدوار است برای اولین‌بار مقابل نفت به میدان برودگوران می‌گوید برخلاف شایعات در استقلال ماندنی است و قصد دارد در لیگ آینده باشگاه‌های آسیا با امیر قلعه‌نویی قهرمان قاره کهن شود.

* بالاخره گوران لاوره امروز برای استقلال به میدان رفت، آن‌هم در یک بازی دوستانه!
- در تمام مدتی که با استقلال قرارداد امضا کردم با دلایل گوناگون شرایط بازی کردنم فراهم نشد. شاید اگر مشکلات موجود زودتر حل می‌شدند و من پیش از بازی با بوریرام و اف‌سی‌سئول در لیگ‌برتر برای استقلال به میدان رفته بودم، در لیگ باشگاه‌ها هم می‌توانستم کمک کنم. مهم این است که در غیاب بازیکنان ملی‌پوش‌مان به مرز آمادگی برسیم.

* به نظر می‌رسد مصدومیت هم داشتی.
- چند روز قبل در جریان تمرینات این اتفاق افتاد که با کمک کادر پزشکی تیم‌ خیلی زود شرایطم برای پیگیری تمرینات ایده‌آل شد و خوشبختانه حالا هیچ مشکلی ندارم. ضمن اینکه مصدومیتم هم شدید نبود.

* طی روزهای گذشته گفته شد گوران یکی از بازیکنانی است که در لیست خروجی‌های نیم‌فصل استقلال قرار گرفته است. خودت در جریان این مساله بودی؟
- کدام لیست خروجی؟ به نظرم همیشه پشت‌سر بازیکنان تیم‌های بزرگ شایعه زیاد است. من فرصتی برای نشان دادن توانایی‌هایم نداشتم که بخواهند کنارم بگذارند. اتفاقا سرمربی تیم از روند آمادگی‌ام راضی است و حرف‌هایش هم این حس را به من می‌دهد که می‌توانم برای تیم بازی کنم و مفید باشم. برعکس آنچه که از شایعات می‌گویید، انگیزه زیادی دارم و می‌خواهم بمانم چون هم باید کنار استقلال به گذشته خوبم بازگردم و هم دنبال آینده روشن بگردم!

* چه آینده روشنی؟
- من شنیده‌ام سرمربی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا هر سال بالاتر از سال قبل می‌رود و نتایج تیم‌هایش بهتر می‌شود. استقلال این فصل به جمع چهار تیم برتر آسیا راه پیدا کرد، پس باید با امیر قلعه‌نویی در فصل جدید فینالیست شود. می‌بینید که دلیلی برای ترک استقلال ندارم. من بعد از چند فصل بازی کردن در لیگ‌های بلژیک و هلند و پوشیدن پیراهن اندرلخت و گرونینگن آن‌قدر تجربه کسب کرده‌ام که تشخیص دهم استقلال تیمی است که پتانسیل قهرمانی آسیا را دارد.

* اما نمایش شما در بازی رفت برابر اف‌سی‌سئول در کره ناامید‌کننده بود!
- بگذارید نگاه دیگری به آن بازی داشته باشیم! تیم مجبور بود بعد از رفتن به تایلند و بازی با بوریرام که انگیزه زیادی هم داشت به کره برود و همین عاملی بود برای خسته‌ شدن‌مان. شاید اگر کره‌ای‌ها هم شرایط‌شان مثل ما بود، همین اتفاق برای‌شان می‌افتاد. ضمن اینکه اختلاف فنی دو تیم در همان بازی واقعا دو گل نبود. ما گل اول آن مسابقه را در بدترین زمان ممکن و آخر نیمه‌ اول خوردیم. در ابتدای نیمه دوم هم تا آمدیم برنامه‌های‌مان را عملی کنیم، گل دوم به ثمر رسید. به هر حال برای استقلال لیگ جاری قهرمانان آسیا با حضورش در جمع چهار تیم پایانی تمام شد اما فوریه لیگ جدید ‌آغاز می‌شود. یعنی چهار ماه دیگر و به زودی!

* و به لیگ جدید امیدواری؟
- خیلی زیاد. استقلال با کسب تجربه از شرایطی که برایش در بازی برابر اف‌سی‌سئول به‌وجود آمد، می‌تواند این‌بار قدرتمند‌تر به کارش ادامه دهد و قهرمان شود.

* می‌گویند لاوره در اولین بازی استقلال برابر نفت هم به ترکیب اصلی راه پیدا می‌کند!
- (می‌خندد) مگر من سرمربی تیم هستم که به این پرسش پاسخ دهم. من فقط به‌ انجام چند بازی احتیاج دارم تا در شرایط مسابقه قرار بگیرم، همین.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
قلعه‌نویی لیست خریدش را رو کرد
خدا گواه است که من نه لیست داده‌ام که نه بازیکنی را می‌خواهم و نه لیست دادم که فلان بازیکن را نمی‌خواهم.
به گزارش عصر امروز، قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال شایعاتی درباره اینکه خروجی‌های استقلال و ورودی‌ها این تیم مطرح شده، گفت: خدا گواه است که من نه لیست داده‌ام که نه بازیکنی را می‌خواهم و نه لیست دادم که فلان بازیکن را نمی‌خواهم. مترصد جذب یک جذب یک هافبک طراح خارجی هستیم همچنین یک دفاع راست هم باید جذب کنیم. نیم فصل را برای جابه‌جایی بازیکنان گذاشته‌اند و رفتن و آمدن بازیکنان چیز عجیبی نیست.

امیر قلعه‌نویی پس از شکست دو بر یک تیمش برابر نفتون در جمع خبرنگاران گفت: ما امروز خوب نبودیم و البته دلیل آن فشار نسبی بود که در این مدت به بازیکنان آورده بودیم. در این دیدار می‌خواستیم یکسری از بازیکنان را ببینیم که دیدیم. به هرحال دیدن بازیکنان در شرایط بازی مساله دیگری است. او در پاسخ به سوالی درباره بازیکنان جدید استقلال مثل ایمان باصفا، داوود حقی، میثم جودکی و عملکردشان در این دیدار اظهار کرد: البته درباره ایمان با صفا باید بگویم که اشتباه کرد مصاحبه کرد. به نظرم کمی برایش زود بود.

به هرحال ما امروز شکست خوردیم و وقتی هم که شکست می‌خوری عملکردتان خوب نیست. بهتر است خیلی از این بازیکنانی که نام بردید پشتیبان تیم اصلی باشند تا مشکلات را حل کنند. اینکه مثلا مصاحبه کنند که می‌خواهیم مشکل استقلال را حل کنیم، واقعیت این است که آنها در این حد نیستند که مشکل را حل کنند. به هرحال باید در شرایط بازی قرار بگیرند تا خودشان را نشان دهند.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که نظرش راجع به شش ملی‌پوش و چندین غایب این تیم و بازیکنانی که در اردوی فعلی استقلال حضور ندارند، چیست، بیان کرد: در حال حاضر استقلال به چهار قسمت تقسیم شده است، یک قسمت مصدوم هستند، یک قسمت در تیم ملی امید هستند، یک عده در تیم ملی بزرگسالان هستند و یک عده ما هستیم که در تمرینات حضور داریم.

به هرحال چاره‌ای نیست و باید ادامه دهیم. او در پاسخ به این سوال که چقدر از عملکرد بازیکنانش راضی است، گفت: از بعضی راضی هستم و از بعضی‌ها راضی نیستم. قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال شایعاتی درباره اینکه خروجی‌های استقلال و ورودی‌ها این تیم مطرح شده، گفت: خدا گواه است که من نه لیست داده‌ام که نه بازیکنی را می‌خواهم و نه لیست دادم که فلان بازیکن را نمی‌خواهم. مترصد جذب یک هافبک طراح خارجی هستیم همچنین یک دفاع راست هم باید جذب کنیم. نیم فصل را برای جابه‌جایی بازیکنان گذاشته‌اند و رفتن و آمدن بازیکنان چیز عجیبی نیست.

قلعه‌نویی در پایان و در پاسخ به این سوال که علیپور گفته پرونده‌های شکایتی علیه سرمربی استقلال را بررسی‌ می‌کند، اظهار کرد: ما که از خدایمان است که به این مسائل رسیدگی شود. وقتی چنین افرادی این کار را می‌کنند شما یقین پیدا می‌کنید که هم سال کار می‌کنید و هم اینکه راه‌تان را درست می‌روید. از این جهت خوشحالم.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]کنایه روزنامه حامی پرسپولیس به کاپیتان استقلال در مورد دوپینگ[/h]
[h=2]روزنامه پیروزی در مطلبی به طور غیرمستقیم به فرهاد مجیدی کنایه زد.[/h]به گزارش نامه، فرهاد مجیدی با وجود افزایش سن همچنان یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیمش محسوب می شود و آمادگی او باعث شده منتقدانش وی را مشکوک به دوپینگ بدانند.
مجیدی در شرایطی به دوپینگ متهم است که بیش از همه بازیکنان استقلال تست دوپینگ داده ولی برخی معتقدند تست های دوپینگ در ایران قابل استناد نیست و باید آزمایش خون از بازیکنان گرفته شود.
روزنامه پیروزی در همین خصوص امروز (سه شنبه) مطلبی منتشر کرد و از تست دوپینگ با استفاده از آزمایش خون در نیم فصل دوم خبر داد.
در بخشی از این مطلب آمده است: آقای X که عضو تیم مطرح تهرانی است و اصلا به سن و سال و تمریناتش نمی خورد که آنطور بازی کند، چند صباحی است که با یک خبر بد روبرو شده است. خبری که در پایان تمرین پرسپولیس و در کارگاه آموزشی ضد دوپینگ مطرح شد تا همانجا بعضی از بازیکنان پرسپولیس یاد این آقای X را زنده کنند و به کنایه بگویند، «حالا ببینیم بازهم می تواند آنطور بازی کند» این آقا برخلاف حرف اختصاری انتخاب شده از سوی ما نه تنها مجهول نیست بلکه بسیار سرشناس است. طرفداران تیمش هم خیلی برای او سر و دست می شکنند. در سال های قبل وقتی یک بار بحث آزمایش خون جدی شد یکدفعه متواری شد. رفت و پشت سرش را نگاه نکرد. یک چیزهایی را بهانه کرد که آخرش تابلو شد. او که رفت بحث آزمایش خون برای کنترل دوپینگ هم منتفی شد... باید دید این جناب در نیم فصل باز هم از تیمش جدا می شود؟!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
به شدت ناراحت شدم...یادش بخیر جام جهانی سنگال چکارا که نمیکرد...چه تیم هایی رو حذف کرد...
روحت شاد مرد خوش تیپ :(

مشاهده پیوست 470177

مرگ برونو متسو به خاطر سرطان روده‌ بزرگ

مربي معروف فوتبال فرانسه در سن 59 سالگي به علت ابتلا به بيماري سرطان درگذشت.
مرگ برونو متسو به خاطر سرطان روده‌ بزرگ
به گزارش فارس و به نقل از خليج تايمز، برونو متسو بامداد سه‌شنبه (امروز) پس از مدت‌ها دست‌ و پنجه نرم کردن با بيماري مهلک سرطان روده‌ بزرگ در بيمارستاني در کشورش بدرود حيات گفت.

اين مربي که براي اولين مرتبه نام خود را در عرصه فوتبال جهان با هدايت تيم ملي سنگال در جام جهاني 2002 کره و ژاپن به خاطر پيروزي شگفت‌انگيز مقابل تيم کشورش سر زبان‌ها انداخت، از تابستان گذشته در جريان بيماري کشنده خود قرار گرفت و براي درمان تلاش کرد.

متسو در يک دهه گذشته در تيم‌هاي ملي و باشگاهي کشورهاي حوزه خليج فارس فعاليت کرد و براي فوتبال‌دوستان ايران به خاطر رويارويي در عرصه‌هاي مختلف باشگاهي و ملي چهره‌‌اي کاملا آشنا بود.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
خدا بیامرزتش....حیف شد....

=============================
این حاژی کلک ما داره یه کارای میکنه ها:D ببینید کی گفتم من :دی

[h=1]ديدار فتح‌الله‌زاده با سفير برزيل در ايران[/h]
[h=2] مديرعامل باشگاه استقلال امروز ديداري با سفير برزيل در ايران داشت.[/h]
00014733.jpg

ايزابل مورآ سفير برزيل در ايران امروز به ديدار علي فتح‌الله‌زاده رفت. در اين جلسه دو طرف صحبت‌هاي مختلفي انجام دادند و قراردادها و تفاهم‌هايي براي انجام همکاري‌هاي دوجانبه امضا کردند.

به گزارش فارس، در پايان اين نشست فتح‌الله‌زاده يک پيراهن فرهاد مجيدي را به سفير برزيل هديه داد.

در اين ديدار در مورد همکاري استقلال با برزيل و انجام يک ديدار دوستانه با يکي از تيم‌هاي باشگاهي اين کشور صحبت شد.

همچنين فتح‌الله‌زاده با هماهنگي علي کفاشيان از سفير برزيل درخواست کرد تا شرايط حضور تيم ملي برزيل در ايران براي انجام يک ديدار دوستانه به وجود بيايد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اینم یه چهره جدید که تازه کشف شده:D

ینی این کی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

59090586516948691807.jpg

چیزای که ازش میدونم استقلالی دو آتیشه بچه اهوازه و قرار جای میلاد توی تیم اس اس بگیره...(خیلی هم توی فاز عشق و حاله!!!!:D)

پ ن:داداش پست رو دیدی حلالم کن!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کنایه روزنامه حامی پرسپولیس به کاپیتان استقلال در مورد دوپینگ

روزنامه پیروزی در مطلبی به طور غیرمستقیم به فرهاد مجیدی کنایه زد.

به گزارش نامه، فرهاد مجیدی با وجود افزایش سن همچنان یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیمش محسوب می شود و آمادگی او باعث شده منتقدانش وی را مشکوک به دوپینگ بدانند.
مجیدی در شرایطی به دوپینگ متهم است که بیش از همه بازیکنان استقلال تست دوپینگ داده ولی برخی معتقدند تست های دوپینگ در ایران قابل استناد نیست و باید آزمایش خون از بازیکنان گرفته شود.
روزنامه پیروزی در همین خصوص امروز (سه شنبه) مطلبی منتشر کرد و از تست دوپینگ با استفاده از آزمایش خون در نیم فصل دوم خبر داد.
در بخشی از این مطلب آمده است: آقای X که عضو تیم مطرح تهرانی است و اصلا به سن و سال و تمریناتش نمی خورد که آنطور بازی کند، چند صباحی است که با یک خبر بد روبرو شده است. خبری که در پایان تمرین پرسپولیس و در کارگاه آموزشی ضد دوپینگ مطرح شد تا همانجا بعضی از بازیکنان پرسپولیس یاد این آقای X را زنده کنند و به کنایه بگویند، «حالا ببینیم بازهم می تواند آنطور بازی کند» این آقا برخلاف حرف اختصاری انتخاب شده از سوی ما نه تنها مجهول نیست بلکه بسیار سرشناس است. طرفداران تیمش هم خیلی برای او سر و دست می شکنند. در سال های قبل وقتی یک بار بحث آزمایش خون جدی شد یکدفعه متواری شد. رفت و پشت سرش را نگاه نکرد. یک چیزهایی را بهانه کرد که آخرش تابلو شد. او که رفت بحث آزمایش خون برای کنترل دوپینگ هم منتفی شد... باید دید این جناب در نیم فصل باز هم از تیمش جدا می شود؟!

واقعا خجالت هم خوب چیزیه حالا هی خوبه بهت تذکر میدن دوستان خبر چرت اینجا نذار!!! به گزارش نامه؟؟؟؟ تهمت به مجیدی؟؟ دوپینگ؟ :lol:
من دوستان رو به این دعوت میکنم که اول متن خبری رو بخونن بعد روی لایک بزنن! آخه کدوم استقلالی این متن رو لایک میکنه؟

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]گزارش تمرين آبي‌پوشان[/h]
[h=2] تمرين تيم فوتبال استقلال در حالي برگزار شد که مسئولان کمپ حجازي صندلي‌گذاري را براي جايگاه تماشاگران آغاز کردند.[/h]
00945135.jpg

تيم فوتبال استقلال که روز گذشته در ديداري دوستانه مغلوب نفتون شده بود از ساعت 16 امروز تمرينات خود را در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري کرد. مسئولان کمپ صندلي‌گذاري را براي تماشاگران آغاز کردند و از همين رو امروز صندلي‌هايي به رنگ آبي و سفيد براي نشستن تماشاگران نصب شد.

*احمد جمشيديان بعد از گذشت يکي دو هفته مجدداً به تمرينات استقلال بازگشت و تمرينات اختصاصي را انجام داد.

*قبل از شروع تمرين سرمربي تيم استقلال براي دقايقي با حنيف عمران‌زاده صحبت کرد. وي در خصوص بازي ديروز و همچنين مصدوميت مدافع استقلال با اين بازيکن به گفت‌وگو پرداخت.

*سيد حسين حسيني و فردين عابديني که به همراه تيم ملي اميد در اردو به سر مي‌بردند امروز به تمرينات اين تيم بازگشتند.

*ستار همداني به دليل بيماري فرزندش در تمرين امروز استقلال غايب بود.

*در ابتداي تمرين بازيکنان پس از گرم کردن بدن‌هاي خود در قالب گروه‌هاي چند نفره به بازي آقاوسط پرداختند.

عمران‌زاده، اکبرپور، مجيدي، نوري، برهاني و لاوره نفراتي بودند که در يک گروه حضور داشتند و کرکري خاصي بين اين بازيکنان برقرار بود.

*دکتر نوروزي در تمرين امروز استقلال حضور داشت و براي دقايقي با ميرشاد ماجدي و امير قلعه‌نويي به گفت‌وگو پرداخت. سرپرست تيم استقلال قصد داشت براي هماهنگي اقامت استقلال راهي هتل اوين شود.

*امير ميربزرگي که چند روزي در تمرينات آبي‌پوشان شرکت کرد، امروز به کمپ زنده‌ياد حجازي نيامد. ظاهراً وي مورد تأئيد کادر فني استقلال قرار نگرفت.

*داوود حقي ديگر بازيکني بود که امروز در کنار بازيکنان استقلال تمرين کرد. مجيد صالح که امروز در حضور قلعه‌نويي کارهاي تاکتيکي را برعهده داشت با حقي به گفت‌وگو پرداخت.

*بخش پاياني تمرين امروز که به برنامه‌هاي مفرح اختصاص داشت، شامل بازي تنيس فوتبال بود. تعدادي از بازيکنان استقلال قصد بازي سپک تاکرا را داشتند که مهدي رحمتي با حالتي اعتراض‌آميز به ديگر بازيکنان مي‌گفت عمران‌زاده نبايد بازي کند مدافع استقلال با حالت شوخي مي‌گفت ديروز پايم درد مي‌کرد که رحمتي جواب داد، مگر عمران‌زاده نمي‌گفت پايش درد مي‌کند و نمي‌تواند بازي کند پس چرا امروز مي‌تواند تنيس فوتبال بازي کند. همين موضوع براي دقايقي سوژه ديگر بازيکنان شده بود و در همين حين فرهاد مجيدي به گوشه‌اي رفت و با قلعه‌نويي براي دقايقي به گفت‌وگو پرداخت.

*اکثر بازيکنان استقلال در خصوص بازي تيم ملي با تايلند صحبت مي‌کردند و معتقد بودند ملي‌پوشان امروز کار راحتي دارند.

*تمرينات تيم استقلال فردا جهت آماده‌سازي اين تيم براي ديدار با نفت از ساعت 16 پيگيري خواهد شد.

تيم استقلال روز شنبه در ورزشگاه تختي تهران به مصاف نفت خواهد رفت.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
اینم یه چهره جدید که تازه کشف شده:D

ینی این کی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشاهده پیوست 470207

چیزای که ازش میدونم استقلالی دو آتیشه بچه اهوازه و قرار جای میلاد توی تیم اس اس بگیره...(خیلی هم توی فاز عشق و حاله!!!!:D)

پ ن:داداش پست رو دیدی حلالم کن!

ها ها ها ها . . .
خیلی نوکرم داداش علی ...
من کفشامو آویزون کردم :lol:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
رحمان احمدی یه گل مفت از پشت هجده خورده بعد این ناعادل فردوسی پور میگه دیگه میخواست چکار کنه رحمان احمدی!!!
این توپ خوراک سید مهدی رحمتی بود...یعنی سخت تر از این صحنه ها رو سید گرفته بود....خوشم اومد که تماشاگرا یه حالی به رحمان دادن و دانیال داوری رو در لحظه خوردن گل صدا زدن!!
بنظرم این ناعادل فردوسی پور یکم بشینهبازیهای استقلال رو نگاه کنه و یاد بگیره که کدوم توپ مهار شدنیه و کدوم مهار نشدنی بد نیست!!
اونم از کریم انصاری فر.واقعا خیلی خوشحالم که نیومد استقلال............باعث شد دلارهای تیم رو نگه داریم برای بازیکنای بهتر

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رحمان احمدی یه گل مفت از پشت هجده خورده بعد این ناعادل فردوسی پور میگه دیگه میخواست چکار کنه رحمان احمدی!!!
این توپ خوراک سید مهدی رحمتی بود...یعنی سخت تر از این صحنه ها رو سید گرفته بود....خوشم اومد که تماشاگرا یه حالی به رحمان دادن و دانیال داوری رو در لحظه خوردن گل صدا زدن!!
بنظرم این ناعادل فردوسی پور یکم بشینهبازیهای استقلال رو نگاه کنه و یاد بگیره که کدوم توپ مهار شدنیه و کدوم مهار نشدنی بد نیست!!
اونم از کریم انصاری فر.واقعا خیلی خوشحالم که نیومد استقلال............باعث شد دلارهای تیم رو نگه داریم برای بازیکنای بهتر

شدیدا تایید میشه حرفت //
اصلا به رحمان احمدی نمیشه اعتماد کرد//
انگار با شانسش دروازبانی میکنه//
ولی برزیل و اسپانیا و ارووپا اینجوری مثل تایلند و اردن نیستن:D
شوت میکش از وسط زمین اونوقت اولین تعویض ما دروازبانمونه:p

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]ناراحتي تيموريان از شعار عليه شجاعي[/h]
[h=2] بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: هواداران اگر از حضور شجاعي ناراحت هستند به کي‌روش زنگ بزنند و بگويند که چه بازيکناني را مي‌خواهند.[/h]
00034409.jpg

آندرانيک تيموريان پس از پيروزي 2 بر يک تيم ملي فوتبال ايران مقابل تايلند در چارچوب مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: عدم هماهنگي بازيکنان باعث شد تا چنين عملکردي داشته باشيم اين طبيعي است که در 60 دقيقه ابتدايي کمي هماهنگ نباشيم زيرا بازي‌هاي تدارکاتي نداشتيم بزرگ‌ترين تيم‌هاي دنيا هم وقتي بازي تدارکاتي ندارند با مشکل روبرو مي‌شوند و شايد از ما هم بدتر شوند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: نياز به تمرينات بيشتري داريم ما مدتي در کنار هم بوديم و به خوبي کار کرديم و خوشبختانه توانستيم سه امتياز اين بازي را کسب کنيم. 5-6 بازيکن تيم ايران در استقلال کنار يکديگر هستند و اين موضوع کمک مي‌کند شناخت نسبي به هم داشته باشيم. خدا را شکر توانستيم در اين ديدار به برتري دست يابيم.

بازيکن تيم ملي با گلايه از هواداران به علت شعار عليه مسعود شجاعي تصريح کرد: اگر هواداران دوست ندارند شجاعي در ميدان بازي کند و يا مي‌خواهند بازيکن ديگري به ميدان بيايد شماره موبايل کي‌روش را بگيرند و به او زنگ بزنند و بگويند چه بازيکناني را به ميدان بفرستد. اگر از اينکه شجاعي در زمين است، ناراحت هستند به سرمربي تيم ملي بگويند.

تيموريان افزود: شجاعي جزو بهترين بازيکنان ايران است که 7-8 سال در ليگ‌هاي اروپايي بازي کرده و تاثيرگذار است. فکر نمي‌کنم حقش باشد اين گونه برخورد کند. از انسانيت به دور است. همين بازيکنان در آينده خواهند رفت و براي هر بازيکني شايد اين اتفاقات بيافتد. او که تيم را به جام جهاني فرستاده نبايد با او اينگونه برخورد کنيم.

وي در مورد اينکه آيا بازي دوستانه خوبي مقابل تايلند بود، گفت: اين يک بازي رسمي بود ما بازي دوستانه نداشتيم و اين بازي را انجام داديم تايلند تيم سختي بود که دو لايه دفاعي داشت و کار را براي ما سخت کرده بود. ما در دور مقدماتي جام جهاني توانستيم با 16 امتياز با اقتدار صعود کنيم و هم‌اکنون هم به دنبال اين موضوع هستيم.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام
بچه ها این ایمان باصفا که تو بازی با نفتون بودش ، تو کدوم پست بازی میکنه؟

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام
بچه ها این ایمان باصفا که تو بازی با نفتون بودش ، تو کدوم پست بازی میکنه؟

سییییییییییلام

یحتمل هافبک...
بازیسازه طرف و قراره جای جباری رو بگیره(اگه اشتب نکنم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا