• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این نظری رو نیم فصل دوم باید بدن بره!!

یک حرکت مثبت هم انجام نداره!!! دریغ از یک گل زده!!!

احمد مومن زاده از این بهتر بود!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برن گم شن با این بازیشون!!!

عمه من بیاد توی زمین بهتر از این نظری و برهانی و نوری بازی میکنه

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
دیگه حالم داره از این قلعه نویی و این سبک مسخرش به هم میخوره... آخه با این همه ستاره این بازی؟؟؟؟ این لاوره رو نگه داشته ترشی بگیره؟؟؟ هیچ کاری هم نمیکنه اه اه

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من واقعا موندم....

هر مربی باشه میفهمه باید نظری رو بکشه بیرون یه بازیکنی مثل لاوره یا عابدینی رو بیاره تا بازی رو نگه داره اینقدر فضا نده!!! تا بازیکن از 50 متری شوت بزنه!

ایشون عمدا لاوره رو بازی نمیده چون لاوره قهر کرد رفت! داره تلافی میکنه سرش....والا دلیل دیگه ای نمیبینم من که این نظری 90 دقیقه روی مخ راه بره! و بازیکنی که 40 هزار دلار پول گرفته بیاد بشینه رو نیمکت!!!

بازی ساز نداری پس لاوره رو برای چی خریدی آقا؟؟؟؟

تا کی باید بشینیم ببینیم که تا ابد الدهر تیم استقلال با ایشون فقط نیم فصل دوم خوب باشه؟؟ تا کی؟

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
من واقعا موندم....

هر مربی باشه میفهمه باید نظری رو بکشه بیرون یه بازیکنی مثل لاوره یا عابدینی رو بیاره تا بازی رو نگه داره اینقدر فضا نده!!! تا بازیکن از 50 متری شوت بزنه!

ایشون عمدا لاوره رو بازی نمیده چون لاوره قهر کرد رفت! داره تلافی میکنه سرش....والا دلیل دیگه ای نمیبینم من که این نظری 90 دقیقه روی مخ راه بره! و بازیکنی که 40 هزار دلار پول گرفته بیاد بشینه رو نیمکت!!!

بازی ساز نداری پس لاوره رو برای چی خریدی آقا؟؟؟؟

به خدا آقا هم زیاده بهش بگی.... دیگه هوادارا هم تا یک جایی تحمل دارن..... یک سال و نیمه رو مخ ماست این سبک. با همین سبک چرت از آسیا حذف شدیم.... امروزم اگر نفت یکم بهتر بود راحت میباختیم....

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
تاریخ مصرف بعضیا تموم شده
اب در هاون کوبیدنه
وسلام نامه تمام

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
نتیجه در کل بد نبود تو زمین یه تیم بالا جدولی یه تساوی گرفتیم
ولی آدم هاجو واج میمونه قلعه نویی معیارش برای ترکیب چینی چیه از قبل بازی مشخص بود با این ترکیب نمیتونیم روون بازی کنیم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان تیم خیلی از اوج فاصله داره فقط امیدوارم زودتر نیم فصل شه احتیاج به تغییرات اساسی داریم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی این برهانی جدی جدی تموم شده فوتبالش ها !!!! یک توپ هم در زمین در یک نیمه نگرفت !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا