• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عمران‌زاده: در هیأت دولت هم اختلاف سلیقه هست چه برسد به استقلال/هنوز عذاب وجدان دارم

ورزش لیگ برتر - عمران زاده می گوید در زمان مصدومیتش فقط چند نفر حال او را پرسیده اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛حنیف عمران‌زاده به دلیل کشیدگی همسترینگ فعلاً مشتری کلینیک استقلال است و شاید به همین علت تمرینات این روزهای این تیم حال و هوای همیشه را ندارد. با مدافع شوخ‌طبع استقلال درباره وضعیتش سر صحبت را باز کردیم و این مصاحبه جنبه شخصی هم پیدا کرد و خواندنی از آب درآمد.

*چگونه مصدوم شدی؟

2 روز قبل از بازی با نفت اواخر تمرین پایم سر خورد و باعث شد همسترینگ پایم دچار کشیدگی شود و از شنبه روزی چند جلسه فیزیوتراپی می‌کنم. قرار است فردا از پایم MRI بگیرند تا اگر مشکل خاصی نبود از شنبه تمرینات را آغاز کنم.

*بازیکنان جویای احوالت هستند؟

نه زیاد! به قول معروف از دل برود هر آنکه از دیده برفت. فقط 8،7 نفر حالم را پرسیدند!

*اختلافات درونی تیم‌تان حل شده؟

اختلاف‌‌نظر و سلیقه همه‌ جا هست. اگر نباشد جای تعجب دارد. در هیأت‌دولت کشورها هم اختلاف‌سلیقه وجود دارد چه برسد به تیم‌های فوتبال و استقلال اما چون استقلال و پرسپولیس زیر ذره‌بین هستند، همه‌چیز پررنگ‌تر است.

*صادقی از تو بابت مصاحبه‌ات گلایه نکرد؟

نه! البته من که الان سر تمرین نمی‌روم ولی تماسی هم نداشتیم.

*کلاً سؤال غیرفوتبالی بپرسیم راحت‌تری؟

کاملاً!

*تا حالا شده از هول حلیم بیفتی توی دیگ؟

آخ‌آخ! بدجور ولی نمی‌توانم بگویم. یک سؤال دیگر بپرسید بهتر است!

*از چه چیزی می‌ترسی؟

از جن!

*واقعاً؟

بعضی‌ وقت‌ها توی خواب توهم می‌زنم جن تو اتاقم است. 5،4 شب پیش چند بار از خواب پریدم و چراغ‌ها را روشن گذاشتم کمی قرآن خواندم تا آرام شوم و خوابم ببرد. صبح با رحمتی می‌خواستم بروم وزنه بزنم. تا خمیازه کشیدم شروع کرد غر زدن که چرا خمیازه می‌کشی، چرا دیشب نخوابیده‌ای؟ خلاصه داشت نصیحت می‌کرد که گفتم دیشب جن آمده بود سروقتم و از ترس خوابم نبرد و او هم بلند خندید و گفت با این چهره‌ای که داری، جن‌ها از تو می‌ترسند و خواب از سرشان می‌پرد!

*اگر قدرت پرواز داشتی تا کجا بالا می‌رفتی؟

تا جایی که مغرور نشوم!

*چه جواب جالبی، چه زمانی دلت می‌گیرد؟

از غروب جمعه خوشم نمی‌آید.

*دوست داشتی چشماتو می‌بستی و باز می‌کردی، کجا بودی؟

با مادرم کنار خانه خدا.

*خودت را برای مادر یا پدرت لوس کرده‌ای؟

من شر و شیطان بودم و آدم ‌لوس‌ها را اذیت می‌کردم، در کودکی آنقدر شیشه و چراغ خانه همسایه‌ها را شکسته‌ام و باعث ناراحتی پدر و مادرم شده‌ام که هنوز عذاب وجدان دارم و الان هم در سنی نیستم که خودم را برایشان لوس کنم. اکنون وقت نوکری کردنم برای آنهاست.

*اهل موسیقی هستی؟

بله، اکثر اوقات موسیقی گوش می‌کنم اما در 19 سالگی رفتم کلاس آموزش گیتار و بعد از 3 جلسه فهمیدم استعدادش را ندارم و بی‌خیال شدم!

*این‌قدر زود ناامید می‌شوی؟

بحث ناامیدی نیست. باید یکسری چیزها را حفظ می‌کردم و مخم نمی‌کشید. بعد فکر کردم حتی اگر گیتار زدن را یاد بگیرم، این هنر تحت ‌تأثیر چهره خشنم قرار می‌گیرد و نتیجه عکس می‌دهد.

*با کامپیوتر کار می‌کنی؟

گاهی اوقات.

*عضو صفحات اجتماعی هستی؟

زیاد خوشم نمی‌آید.

*بازی‌های کدام تیم‌های خارجی را دنبال می‌کنی؟

طرفدار رئال‌مادرید و یوونتوس هستم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ای جونم حنیفم مثل خودمه :D عاشق تیمای رئال و یوونتوس :D
امشب جه شود بازیشون

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]گزارش تمرين استقلال[/h]
[h=2] تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب چهار بازيکن اين تيم برگزار شد.[/h]
00945655.jpg

تمرين تيم استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري شد.

به نقل از فارس، در تمرين امروز آبي‌پوشان فرهاد مجيدي، خسرو حيدري، محمد قاضي و حنيف عمران‌زاده غايب بودند.

*سياوش اکبرپور که به دليل آسيب‌ديدگي چند روزي در تمرين آبي‌پوشان حضور نداشت امروز پا به پاي ديگر بازيکنان به تمرين پرداخت، همچنين گوران لاوره بازيکن صربستاني آبي‌پوشان که در اختيار کميته انضباطي اين باشگاه قرار گرفته است در تمرين امروز تيمش شرکت کرد.

*تعدادي از هواداران استقلال که از شهر اهواز به تهران آمده بودند قبل از شروع تمرين با نکونام و رحمتي عکس يادگاري گرفتند.

*رضا وطن‌خواه پيشکسوت فوتبال ايران در اواخر تمرين امروز آبي‌پوشان حضور پيدا کرد و با استقبال گرم قلعه‌نويي مواجه شد. سرمربي استقلال به سمت وطن‌خواه رفته و مي‌خواست بر دست اين پيشکسوت بوسه بزند که وي مانع از اين کار شد.

*منصور پورحيدري و شاهرخ بياني که در تمرين امروز حاضر بودند استقبال گرمي از وطن‌خواه داشتند.

*يک رأس گوسفند در تمرين امروز استقلال زير پاي کادر فني و بازيکنان اين تيم قرباني شد. با توجه به در پيش بودن عيد غدير اکثر بازيکنان از سيدمهدي رحمتي عيدي مي‌خواستند و وي نيز اعلام کرد هر بازيکني عيدي مي‌خواهد بايد به منزل ما بيايد برايم کادو بخرد تا عيدي بگيرد.

*تعدادي از طرفداران استقلال از کرج يک بنر بزرگ آورده بودند که روي آن نوشته شده بود "اي به خوبي از همه خوبان عالم خوبتر" اين بنر در حمايت از سرمربي استقلال روي ديواره کمپ نصب شده بود.

*سيدميرشاد ماجدي و يکي از طرفداران قديمي استقلال امروز به مناسبت عيد غدير به خبرنگاران عيدي دادند.

*در ابتداي تمرين بازيکنان زير نظر مربي بدنساز استقلال کار بدني انجام دادند سپس در قالب گروه‌هاي 4 نفره کار با توپ را پشت سر گذاشتند و در مرحله پاياني فوتبال با 4 دروازه کوچک را در قالب دو تيم زرد و آبي برگزار کردند. سرمربي تيم فوتبال استقلال در تمامي اين آيتم‌ها نظاره‌گر بود و بقيه کادر فني نيز انجام امور را برعهده داشتند.

*حميد بابازاده با سيدمهدي رحمتي و سيدحسين حسيني نيز کار دروازه‌باني انجام مي‌داد.

*سرپرست تيم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از دليل غيبت فرهاد مجيدي ابراز بي‌اطلاعي کرد و گفت: با او تماس گرفتم اما موفق به صحبت با مجيدي نشده‌ام.

*تيم فوتبال استقلال فردا آخرين تمرين خود را برگزار و بازيکنان اين تيم راهي اردوي پيش از بازي با فولاد خواهند شد.

ديدار تيم‌هاي استقلال و فولاد خوزستان روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
احمد جمشیدیان در گفت‌وگو با برنا: پرسپولیسی‌ها فهمیدند کسر امتیاز چه مزه‌ای می‌دهد!/ بازیکن خارجی باید سطحش بالاتر باشد

احمد جمشیدیان بازیکن خط میانی استقلال می گوید، امیدوار است مقابل فولاد خوزستان به میدان برود.

جمشیدیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی برنا می گوید، کسر امتیاز از تیم ها بدعت بدی است!

*از وضعیت خودت بگو؟
خداراشکر شرایط بدی ندارم و از دو روز پیش با پشت سرگذاشتن مصدومیت در تمرینات حضور پیدا کردم و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد جلوی فولاد بازی می کنم.

*چرا تا این حد مصدوم می‌شوی؟
مصدومیت ها برای فوتبالیست رخ می دهد و متاسفانه امسال آسیب دیدگی هایم بیشتر بوده است. بعد از عمل جراحی که داشتم، مقابل سئول هم بازی کردم اما بعد از آن دیدار به خاطر فشاری که تحمل کرده بودم، مصدوم شدم و امیدوارم دیگر این مساله برایم رخ ندهد.

*بازی حساس با فولاد را چطور می‌بینی؟
این دیدار برای دو تیم اهمیت زیادی دارد و برنده مسابقه می تواند به قهرمانی در نیم فصل نزدیک تر شود. اگر ما برنده شویم با توجه به بازی های عقب افتاده ای که داریم، شانس مان بیشتر می شود و همین وضعیت را هم فولاد خوزستان خواهد داشت. به همین دلیل فکر می کنم بازی جذابی خواهد شد و هواداران فوتبال لذت کافی را خواهند برد.

*در بازی با نفت هم در ثانیه‌های پایانی دو امتیاز از دست استقلال پرید!
فوتبال همین است و از این قبیل اتفاقات برای همه تیم ها پیش می افتد. گلی که نفتی ها زدند شاید هر چند سال یک بار هم زده نشود و به همین دلیل کاری از دست کسی بر نمی آمد. دیگر نباید به این دیدار فکر کنیم و برای دستیابی به موفقیت حواسمان را به دیدارهای آینده جمع خواهیم کرد.

*فشردگی مسابقات عقب افتاده کار را برای استقلال سخت نمی‌کند؟!
در فوتبال روز دنیا این نوع برنامه ریزی ها انجام می شود اما برای لیگ ایران سخت است که تیم ها این فشردگی را تحمل کنند. مجبور هستیم این بازی ها را برگزار کنیم و هدفمان این است تا حداکثر امتیازات را جمعه آوری کنیم.

*این روزها اختلافات امیر قلعه‌نویی با علیپور و واعظی آشتیانی به اوج خودش رسیده است. این مسائل حاشیه‌ای به تیم ضربه نمی‌زند؟
به عنوان بازیکن به این اتفافات توجه ای نمی کنم و کار خودم را انجام می دهم.مسائلی است که بین خودشان ایجاد شده و باید هم خودشان برطرفش کنند.

*از پرسپولیس هم امتیاز کسر شد. در این باره چه صحبتی داری؟
این رایی است که کمیته انضباطی اعلام کرده و مسئولان این کمیته تصمیم گرفتند از پرسپولیس و تراکتورسازی امتیاز کسر کنند. همان اتفاقی که برای تیم ما هم افتاد و از این بابت متضرر شدیم. اگر همان موقع که از ما امتیاز کسر شد، سایر تیم ها اعتراض می کردند و همه پشت هم می ایستادیم، این اتفاق دیگر تکرار نمی شد. آن زمان همه تیم ها از اعلام این رای خوشحال شدند و دیگر نمی دانستند که همین اتفاق امکان دارد برای خودشان هم پیش بیاید. پرسپولیسی ها فهمیدند کسر امتیاز چه مزه ای دارد و حالا شرایط ما را درک می کنند.

*تو به عنوان یک فوتبالیست این رویه را می‌پسندی؟!
به هیچ وجه قبول ندارم و این کار نهایت اجحاف در حق تیم هاست. وقتی تماشاگر مرتکب خلافی می شود، باید خودش هم جریمه شود نه این که از تیمش امتیاز کسر شود. چطوری می شود پنجاه هزار نفر را کنترل کرد تا اتفاقی نیافتد. اگر مسئولان می توانند کنترل کنند، چرا خودشان پیش قدم نمی شوند؟! می توان دو سه بازی بدون تماشاگر انجام داد اما این که امتیاز کسر شود یک بدعت بدی است. مثلا اگر بازیکنی خلاف می کند، خودش چوبش را می خورد و به تماشاگر لطمه ای وارد نمی شود و عکس این قضیه هم صادق است. از قبل مشخص است که این کار کارشناسی نشده و تصمیمی است که همین طوری گرفته می شود و پایه و اساسی ندارد.

*گوران لاوره هم به عنوان هم پستی تو در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار گرفته است!
لاوره در این مدت بازی نکرده و طبیعتا نسبت به بازی نکردنش معترض است و باشگاه هم این تصمیم ار اتخاذ کرده است.

*لاوره از نظر فنی چه سطحی دارد؟
بازیکن بدی نیست اما اگر قرار است بازیکنی از خارج بیاید، باید قابلیت های فنی اش از بازیکن ایرانی بیشتر باشد تا هزینه ای هم که می شود جواب مثبت بدهد. اگر قرار است بازیکن ضعیف تر بیاید، چه بهتر است که به نفرات جوان تر ایرانی میدان داده شود تا در آینده به سود فوتبال ملی مان باشد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آمار رویارویی های استقلال و فولاد: 75 گل برای 31 بازی‎

ورزش لیگ برتر - در هفته سیزدهم لیگ برتر تیم استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان فولاد خوزستان است.

به گزارش خبرآنلاین، دو تیم تاکنون 31 بار در رقابت های رسمی(30 بازی لیگ و یک بازی جام حذفی) به مصاف هم رفته اند که استقلال 14 برد و فولاد نیز 8 برد بدست آورده اند و 9 بازی نیز به تساوی انجامیده است. استقلال 46 گل و فولاد نیز 29 گل زده اند و در مجموع 75 گل در 31 بازی دو تیم به ثبت رسیده است.

رضا عنایتی گلزن سابق استقلال با 6 گل زده بهترین گلزنی آبی پوشان در مصاف با فولاد بوده است. رضا نوروزی گلزن سابق فولاد نیز با 5 گل زده بهترین گلزن فولادی ها در مصاف با استقلال بوده است.

15 بازی بین دو تیم در تهران برگزار شده است که در این بازی ها، استقلال 8 بار پیروز شده و 4 بار نیز فولاد به پیروزی دست یافته است. 3 بازی دو تیم نیز مساوی شده است. آخرین برد فولاد در تهران به دور رفت فصل قبل برمی گردد که 3-2 استقلال را در آزادی برد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آرش افشین بدجوری به چیز افتاده! عاقبت پشت کردن به موفقیت فوتبالی و چسبیدن به پول همینه!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چرا؟ چی گفته مگه؟

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

گفته سال جام جهانیه و نمیخوام نیمکت نشین باشم اعتماد به نفسم رو اینجا از دست دادم احتمالا میخوام نیم فصل جدا بشم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم!!!!

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
نکونام، رحمتی و صادقی را آشتی داد

کاپیتان تیم ملی به همبازی خود اعلام کرد که نباید آن مصاحبه را علیه رحمتی انجام می داد.

سرویس ورزشی خبرنو؛جواد نکونام در تمرین دو روز پیش تیم استقلال امیر حسین صادقی را به گوشه ای کشید و مدتی با این بازیکن صحبت کرد.

وی که اتفاقا رابطه خوبی با صادقی دارد خطاب به این بازیکن گفت که نباید آن مصاحبه را علیه رحمتی انجام می داد و بهتر است در گفت و گویی دیگر اعلام کند منظورش رحمتی نبوده است.

صادقی زیر بار این موضوع نرفت ولی قرار است اختلافات بین این دو بازیکن هر چه سریعتر در استقلال حل شود و صادقی و رحمتی با یکدیگر آشتی کنند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
ParsFootball | پارس فوتبال | خبرگزاری فوتبال ایران - استقلال، فولاد: از برنده این بازی باید ترسید|‌همراه با پنج چهره ویژه این بازی

[h=1]جدایی ام از پرسپولیس در نیم فصل قطعی است ؛ به پیشنهاد استقلال فکر می کنم[/h]
thumbnail.php
جدایی ام از پرسپولیس در نیم فصل قطعی است ؛ به پیشنهاد استقلال فکر می کنم
«اگر استقلالی ها پیشنهاد جدیدی به من بدهند این بار خیلی رویش فکر می کنم.»
میلاد غریبی درباره شرایطش اظهار داشت: «من روز سه شنبه پیشنهاد کتبی باشگاه ذوب آهن به پرسپولیس را دیدم که واقعا خنده دار بود. آنها گفته بودند میلاد غریبی و محمدرضا خانزاده به همراه 500 میلیون تومان پول نقد بدهید و 20 درصد از قرارداد پیام صادقیان که مانده را نیز تقبل کنید تا محسن مسلمان را آزاد کنیم. من واقعا از این پیشنهاد شاخ درآوردم. باشگاه پرسپولیس هم هیچوقت چنین کاری انجام نمی دهد. مگر من از لیگ دسته چهار به پرسپولیس آمده ام؟ من در سایپا برای خودم کسی بودم. محمدرضا خانزاده ملی پوش است آنوقت چنین پیشنهادی می دهند.» وی ادامه داد: «رویانیان همیشه به من لطف داشته و من از او می خواهم کمکم کند. جدایی ام از پرسپولیس در نیم فصل قطعی است اما اینکه به کدام تیم بروم، مشخص نیست. متاسفانه شرایطی رقم خورد که نتوانستم در پرسپولیس به آرزوهایم برسم. من با کلی امید و آرزو به پرسپولیس آمدم اما اینجا هیچکس توانایی های مرا ندید. ابتدای فصل پیشنهادات بهتری هم داشتم اما به خاطر دایی آمدم پرسپولیس، حالا هم می خواهم بروم جایی که بازی کنم. تمام عشق من فوتبال است و می خواهم بازی کنم.» هافبک پرسپولیس درباره پیشنهاد باشگاه استقلال عنوان کرد: «خانواده من تماما استقلالی هستند اما نمی توانم بگویم خودم هم استقلالی ام. با این حال استقلالی ها اول فصل پیشنهاد بسیار بهتری نسبت به پرسپولیس به من دادند و از نظر مالی رقم پیشنهادی شان بالاتر بود اما فقط به خاطر دایی به پرسپولیس رفتم. قرار بود من در راه آهن شاگرد دایی شوم اما وقتی او به پرسپولیس آمدم، تصمیم گرفتم با او به پرسپولیس بروم.» غریبی در پاسخ به این سوال که دوست دارد به استقلال برود یا خیر، تاکید کرد: «اگر استقلالی ها پیشنهاد جدیدی به من بدهند اینبار خیلی رویش فکر می کنم. نمی گویم می خواهم به استقلال بروم اما روی پیشنهادشان فکر می کنم. به خدا اول فصل به خاطر دایی قید استقلال را زدم. انشاءالله همه چیز درست می شود. نمی دانم چه بگویم.» وی در پایان افزود: «انشاءالله در دو بازی پیش رو بتوانیم بهترین عملکرد را داشته باشیم تا قهرمانی نیم فصل نصیبمان شود. من که بازی نمی کنم ولی امیدوارم یچه ها بهترین عملکرد را داشته باشند

در قرعه کشی جوایز نفیس حمایت از باشگاه استقلال شرکت کنید

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
گفت و گو با بازیکن زندانی استقلال

thumbnail.php
گفت و گو با بازیکن زندانی استقلال
دلم برای فوتبال بیرون زندان تنگ شده است.دوست دارم خدا قسمت کند یک بار دیگر به ورزشگاه آزادی پا بگذارم.
مهاجم پیشین تیم های استقلال و پرسپولیس گفت:با برخی افرادی که از آنها انتظار داشتم و در دوران اوج فوتبالم ادعای رفاقت با من داشتند،بارها طی ماههای اخیر تماس گرفتم ولی جواب تلفن من را ندادند.علی اکبریان که برای طی دوران محکومیت خود در زندان قزل حصار به سر می برد در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت خود عنوان کرد: با شرایطی که دارم تقریبا انس گرفته ام و برای زندگی جدیدم لحظه شماری می کنم.امیدوارم روزی برسد که دوباره بتوانم در جامعه ام حضور پیدا کنم و چهره سالمی برای نسل های بعد از خودم نشان بدهم.وی درباره اینکه آیا از اتفاقات حول و حوش فوتبال ایران با خبر است یا نه گفت:کم و بیش از جریانات فوتبال ایران اطلاع دارم.از طریق تلویزیون مساببقات را می بینم.یکی،دو روزنامه هم برایمان به زندان می آورند و خبرها را می خوانیم.شنیدم دوباره بحث بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی به جریان افتاده است.امیدوارم جامعه فوتبال کمک کنند تا این دروازه بان به تیم ملی برگردد چون او می تواند برای جام جهانی به تیم ما کمک کند.مهاجم پیشین استقلال و پرسپولیس درباره وضعیت تیم ملی افزود:چیزی که از کی روش دیدم مربی خوبی نشان داده است.فقط مشکل این است تیم ملی و در کل فوتبال ما دورانی را طی می کند که کمتر ستاره ای را می بینیم.وقتی ما بازی می کردیم،در تیم ملی علی دایی،مهدی مهدوی کیا،کریم باقری بازی می کردند.تیم ملی یک ممکلت نمی تواند بدون ستاره باشد.ما باید برای جام جهانی کاری کنیم که بازیکنان بزرگ با پیراهن تیم ملی راهی برزیل شوند.اکبریان که در فوتبال ایران و توسط هواداران استقلال لقب روماریو را گرفته بود درباره اینکه چه بازیکنی را از نسل فعلی به خود نزدیک می بیند اظهار داشت:هواداران فوتبال به من لطف داشتند.من روماریو نبودم.کوچکترین عضو فوتبال بودم.نمی توانم خودم را با کسی مقایسه کنم.با این وجود وقتی بازی محمد مهدی نظری،بازیکن جوان استقلال را می بینم خیلی یاد خودم می افتم.از او می خواهم تا می تواند از حاشیه دور شود و فقط به فوتبال فکر کند.اطمینان دارم این بازیکن آینده درخشانی در پیش دارد.فکر می کنم اگر او در زمان ما بازی می کرد روماریو فوتبال ایران لقب می گرفت.وی درباره اینکه در این مدت چه کسانی با او در تماس بوده اند گفت:خیلی ها پیگیر حال و احوال من هستند و خیلی ها هم فراموشم کرده اند.با برخی افرادی که از آنها انتظار داشتم و در دوران اوج فوتبالم ادعای رفاقت با من داشتند،بارها طی ماههای اخیر تماس گرفتم ولی جواب تلفن من را ندادند.نمی دانم،شاید از من می ترسیدند.با این وجود برخی هم بودند که من را مدیون خودشان کردند.علی نظری جویباری جزو کسانی بود که به من و خانواده ام خیلی امید داد.او از همین حالا برایم شغلی تدارک دیده تا پس از آزادی بیکار نباشم.امیدوارم خدا هیچ کسی را به روزیکه من افتادم نیندازد.اکبریان افزود:دلم برای فوتبال بیرون زندان تنگ شده است.دوست دارم خدا قسمت کند یک بار دیگر به ورزشگاه آزادی پا بگذارم.نه اینکه به زمین بروم،همین که روی سکوهای ورزشگاه بنشینم برایم کافی است.تا آن روز امیدم به آن بالایی است و امیدوارم این روزها زودتر تمام شوند

http://www.ghatreh.com/news/nn16237865/تقویم-ورزشی

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]فرزاد حاتمی زودتر از آن چه تصور می شد، با فولاد خوزستان به بن بست رسیده و باید به فکر یافتن تیم دیگری باشد.[/h]
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حسین فرکی با وجود محرومیت لوسیانو پریرا و نداشتن مهاجم نوک برای بازی فردا مقابل استقلال، نام فرزاد حاتمی را از فهرست 18 نفره تیمش حذف کرد تا مشخص شود که جدایی این بازیکن در نقل و انتقالات نیم فصل اجتناب ناپذیر است.
حدود 10 ماه پیش بود که قرارداد حاتمی به دلیل ناسازگاری با کادر فنی تراکتورسازی فسخ شد. این بازیکن بلافاصله به استقلال رفت و با گلزنی در چند بازی ابتدایی آبی پوشان در کانون توجه قرار گرفت. روزهای خوب حاتمی در استقلال دوام چندانی نداشت و افت این مهاجم با انتقادات تند قلعه نویی همراه شد. قلعه نویی با بیان این جمله که حاتمی ظرفیت بزرگ شدن را ندارد، قید او را زده و نامش را در لیست مازاد قرار داد.
فرزاد بعد از همراهی تیم ملی در بازی های های مقدماتی جام جهانی، از پیشنهاد پرسپولیس خبر داد اما باشگاه پرسپولیس بلافاصله این موضوع را تکذیب کرد تا حاتمی در آخرین روز نقل و انتقالات با فولاد قرارداد رسمی امضاء کند. قراردادی که غیرمنتظره تر از جدایی زودهنگام این بازیکن از فولاد محسوب می شد. اخلاق و روحیات متفاوت فرکی و حاتمی، پیوستن این بازیکن به فولاد را غیرمنتظره جلوه می داد و از همان ابتدا احتمال موفقیت حاتمی در اهواز، پایین به نظر می رسید.
حاتمی که در هشت بازی (5 بازی به عنوان یار ثابت و 3 بازی به عنوان جانشین) برای تیم فولاد به میدان رفته، دو گل مقابل فجرسپاسی و استقلال خوزستان به ثمر رساند و یک گل به خودی نیز در بازی با پرسپولیس زد. اعتراض های حاتمی بعد از تعویض شدن مقابل راه آهن و خصوصاً پرسپولیس که توسط دوربین تلویزیونی به نمایش درآمد، مصاحبه علیه فرکی در رسانه ها و کم انگیزگی در تمرینات، در نهایت باعث شد تا اعتماد سرمربی فولاد به مهاجم شماره 40 این تیم خیلی زود از بین برود. حالا فرکی، استفاده از یک هافبک در نوک حمله فولاد را به حضور حاتمی ترجیح می دهد.
البته نگاه بالا به پایین حاتمی به بازیکنان فولاد نیز یکی از مهم ترین دلایل به بن بست رسیدن وی در اهواز محسوب می شود. این نوع نگاه، شاید پیامد حضور کوتاه مدت حاتمی در استقلال و چند اردوی تیم ملی بوده و به نوعی تأیید کننده اظهار نظر چند ماه پیش قلعه نویی است.
فرزاد حاتمی که در سالیان اخیر پیراهن تیم های مختلفی چون راه آهن، سپاهان، صبای قم، تراکتورسازی، استقلال و فولاد را به تن کرده، حالا باید به فکر تیم جدیدی باشد. نقل و انتقالات میان فصل از هجدهم آبان ماه جاری آغاز خواهد شد و حاتمی بعد از تراکتورسازی، استقلال و فولاد، آماده پوشیدن چهارمین پیراهن در 10 ماه اخیر می شود.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]طلسم 7 ساله قلعه نویی در ورزشگاه آزادی[/h]استقلالی ها چهار بار در آزادی به فولاد باخته اند که سه شکست با مربیگری قلعه نویی در تیم آبی پوش رقم خورده است
به نقل از ملت ایران، امیر قلعه نویی روی استارت قهرمانی تیمش از بازی برابر فولاد خبر می دهد و این در حالیست که استقلال با ژنرال، خاطرات خوبی از مقابله با این تیم اهوازی در ورزشگاه آزادی تهران ندارد.استقلالی ها در ادوار مختلف لیگ برتر، چهار بار در ورزشگاه آزادی به فولاد خوزستان باخته اند که سه شکست با مربیگری امیر قلعه نویی در تیم آبی پوش رقم خورده است. قلعه نویی به عنوان سرمربی استقلال، دو پیروزی را هم در آزادی مقابل فولاد داشته که مربوط به دوره های سوم و پنجم لیگ می شود.آخرین باری که ژنرال در قامت سرمربی استقلال، موفق به شکست دادن فولاد در این ورزشگاه شد، به روز هفدهم فروردین ماه 1385 برمی گردد که استقلال با هت تریک رضا عنایتی توانست تیم فولاد را با شکست سنگین چهار بر یک بدرقه کند. در آن مسابقه که پژمان منتظری بازیکن فعلی استقلال در ترکیب فولاد بازی می کرد، حسین کاظمی و عادل کلاه کج، دیگر نفراتی بودند که همراه با عنایتی موفق به گلزنی برای استقلال و فولاد شدند.امیر قلعه نویی که البته در اهواز نتایج بهتری مقابل فولاد کسب کرده و قهرمانی لیگ دوازدهم را نیز با شکست این تیم در ورزشگاه تختی اهواز جشن گرفت، در بازی عصر جمعه می خواهد که پس از هفت سال و نیم، همراه با استقلال در آزادی از سد فولاد عبور کند.نتایج پنج مسابقه ای که امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی استقلال در ورزشگاه آزادی برابر فولاد خوزستان داشته، بدین ترتیب بوده است.لیگ سوم: استقلال 3 – فولاد یکلیگ چهارم: استقلال صفر – فولاد یکلیگ پنجم: استقلال 4 – فولاد یکلیگ هشتم: استقلال صفر – فولاد یکلیگ دوازدهم: استقلال 2 – فولاد 3

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
اعلام برنامه مسابقات روز شنبه/ استقلال با دو تیم به میدان می‌رود
در ادامه مسابقات فوتبال پیشکسوتان جام یونس شکوری دو تیم استقلال به میدان می‌روند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال پیشکسوتان جام یونس شکوری روز شنبه چهارم آبان ماه در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شیرودی برگزار خواهد شد.برنامه این بازی‌ها به شرح زیر است:* رده سنی 35 سال:
- شهرداری 5 - آرارات، ساعت 13
* رده سنی 40 سال:
- استقلال - تختی، ساعت 14
- تربیت بدنی ری - هلال احمر، ساعت 12
* رده سنی 45 سال:
- گیتی پسند - حکیم شمیران، ساعت 15
* رده سنی 50 سال:
- استقلال - تربیت بدنی ری ، ساعت 16

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
علی اکبریان:این بازیکن استقلال روماریوی ایران است نه من/مشکل کی روش، فوتبال بی ستاره است

مهاجم پیشین تیم های استقلال و پرسپولیس گفت:با برخی افرادی که از آنها انتظار داشتم و در دوران اوج فوتبالم ادعای رفاقت با من داشتند،بارها طی ماههای اخیر تماس گرفتم ولی جواب تلفن من را ندادند.

علی اکبریان که برای طی دوران محکومیت خود در زندان قزل حصار به سر می برد در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت خود عنوان کرد: با شرایطی که دارم تقریبا انس گرفته ام و برای زندگی جدیدم لحظه شماری می کنم.امیدوارم روزی برسد که دوباره بتوانم در جامعه ام حضور پیدا کنم و چهره سالمی برای نسل های بعد از خودم نشان بدهم.

وی درباره اینکه آیا از اتفاقات حول و حوش فوتبال ایران با خبر است یا نه گفت:کم و بیش از جریانات فوتبال ایران اطلاع دارم.از طریق تلویزیون مساببقات را می بینم.یکی،دو روزنامه هم برایمان به زندان می آورند و خبرها را می خوانیم.شنیدم دوباره بحث بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی به جریان افتاده است.امیدوارم جامعه فوتبال کمک کنند تا این دروازه بان به تیم ملی برگردد چون او می تواند برای جام جهانی به تیم ما کمک کند.

مهاجم پیشین استقلال و پرسپولیس درباره وضعیت تیم ملی افزود:چیزی که از کی روش دیدم مربی خوبی نشان داده است.فقط مشکل این است تیم ملی و در کل فوتبال ما دورانی را طی می کند که کمتر ستاره ای را می بینیم.وقتی ما بازی می کردیم،در تیم ملی علی دایی،مهدی مهدوی کیا،کریم باقری بازی می کردند.تیم ملی یک ممکلت نمی تواند بدون ستاره باشد.ما باید برای جام جهانی کاری کنیم که بازیکنان بزرگ با پیراهن تیم ملی راهی برزیل شوند.

اکبریان که در فوتبال ایران و توسط هواداران استقلال لقب روماریو را گرفته بود درباره اینکه چه بازیکنی را از نسل فعلی به خود نزدیک می بیند اظهار داشت:هواداران فوتبال به من لطف داشتند.من روماریو نبودم.کوچکترین عضو فوتبال بودم.نمی توانم خودم را با کسی مقایسه کنم.با این وجود وقتی بازی محمد مهدی نظری،بازیکن جوان استقلال را می بینم خیلی یاد خودم می افتم.از او می خواهم تا می تواند از حاشیه دور شود و فقط به فوتبال فکر کند.اطمینان دارم این بازیکن آینده درخشانی در پیش دارد.فکر می کنم اگر او در زمان ما بازی می کرد روماریو فوتبال ایران لقب می گرفت.

وی درباره اینکه در این مدت چه کسانی با او در تماس بوده اند گفت:خیلی ها پیگیر حال و احوال من هستند و خیلی ها هم فراموشم کرده اند.با برخی افرادی که از آنها انتظار داشتم و در دوران اوج فوتبالم ادعای رفاقت با من داشتند،بارها طی ماههای اخیر تماس گرفتم ولی جواب تلفن من را ندادند.نمی دانم،شاید از من می ترسیدند.با این وجود برخی هم بودند که من را مدیون خودشان کردند.علی نظری جویباری جزو کسانی بود که به من و خانواده ام خیلی امید داد.او از همین حالا برایم شغلی تدارک دیده تا پس از آزادی بیکار نباشم.امیدوارم خدا هیچ کسی را به روزیکه من افتادم نیندازد.

اکبریان افزود:دلم برای فوتبال بیرون زندان تنگ شده است.دوست دارم خدا قسمت کند یک بار دیگر به ورزشگاه آزادی پا بگذارم.نه اینکه به زمین بروم،همین که روی سکوهای ورزشگاه بنشینم برایم کافی است.تا آن روز امیدم به آن بالایی است و امیدوارم این روزها زودتر تمام شوند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در قرعه کشی جوایز نفیس حمایت از باشگاه استقلال شرکت کنید

ه گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، هواداران می توانند در هر بازی استقلال تا دقیقه 90 به هر میزان دلخواه بسته حمایت از برد 5 هزار تومانی یا 10 هزار تومانی خریداری کرده و با افزایش امتیازات خود ( هر 5 هزار تومان، 50 امتیاز) علاوه بر حمایت مالی از باشگاه محبوب خود، در قرعه کشی جوایز باشگاه شرکت کنند.
همچنین در صورت برنده نشدن تیم، مبلغ پرداخت شده با کسر کامزد ( هر بسته حمایتی 500 تومان) به حساب هواداران مرجوع می گردد.
لازم به ذکر است هواداران از هم اکنون می توانند برای بازی امروز استقلال با شماره گیری #9*720* بر روی گوشی همراه خود نسبت به خرید بسته های حمایت از برد اقدام نمایند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا