• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اون 3تا بازی رو هم ببریم عالی میشه //
من فقط گل آندو رو دیدم//ولی حال کردم//
کاش لاوره رو بیاره یکم بازی بده لاقل یکم بازی سازی شاید بلد باشع
این بشر تو ارووپا بازی میکرد هرچی باشه یه سروگردن از برووبچی که تو ایران بازی میکنن بالاتره
تو تو دفاعه زیرشو میزنن میاد حمله شاید یه گل بشه:دی

سر صحنه گل خواهرم نشسته بود پیشم
تا خطا شد گفتم آندو برو پشت توپ :دی
بعد خواهرم گفت این توپ بیر.نه
آقا زد و گل شد به خواهرم گفتم دیدی گفتم آندو برو پشت توپ تا گل بشه :دی
بعد بهش گفتم تانک شلیک کرد :D

منم دو تا سوال ذهنمو مشغول کرده: یکی چرا به لاوره بازی نمیده و یکی انتگرال کجای زندگیمون کاربرد داره ؟ :دی

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام بچه هايكى از دوستان رفته تور دروازهررو چك كرده جاى شوت تيموريان رو تور مونده دى...
تبريك بچه ها
٣ تا بازيو با ته جدوليا ببريم با اختلاف ٢ امتياز صدر و قهرمان نيم فصليم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
fa8caa608ef053791.jpg

2e214d76f1b023a71.jpg

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
لباس تیم امروز خیلی قشنگ بود
یقه و شورت سفید .. یاد عکسای تیم تاج افتادم ، دم طراحش گرم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
انصاف مثال زدنی قلعه نویی

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: بازی را فولاد برد و نتیجه را ما بردیم.

به گزارش عصر امروز، امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی دو بر صفر مقابل فولاد خوزستان در نشست خبری اظهار داشت: بازی خوبی بود خدا را شکر می‌کنم در یک بازی سخت سه امتیاز را گرفتیم و از تمام بازیکنانم تشکر می‌کنم.

نتیجه را ما بردیم و بازی را فولاد، یک تبریک به فرکی و فولادی‌ها می‌گویم که با یک سری جوان فوتبال زیبایی بازی می‌کنند. درست است دو بر صفر بردیم اما آنها هم می‌توانستند پیروز شوند. در گردش توپ و زدن توپ به تیر دروازه بهتر بودند و ما هم دو هفته است بد بازی نمی‌کنیم و مخصوصا هفته گذشته در آن زمین خراب.

وی ادامه داد: در نیم فصل باید ایرادها را برطرف کنیم وگرنه به مشکل می‌خوریم.

قلعه نویی در مورد شوت‌های راه دور به سمت دروازه استقلال، گفت: در بازی با نفت آن گل استثنا بود اما در این بازی دفاع ما عقب بود. اگر قرار است دفاع کنیم باید در یک سوم زمین باشد. دفاع‌های ما داخل محوطه جریمه می‌روند و باید این مشکل حل شود. فوندانسیون بدن بازیکنان ضعیف است.

مشکل بدنسازی داریم که انشالله در نیم فصل برطرف کنیم. به دنبال جذب سه بازیکن هستیم تا مشکلات را برطرف کنیم. برخی مواقع تیم‌ها دو تکه می‌شود یک تکه در جلو و یک تکه در عقب اما این مشکل بدنی باید حل شود.

مرجع : خبرگزاری فارس

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
اسکوچیچ: استقلال را متعجب می‌کنیم

سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: بزرگترین مشکل فوتبال ایران تاکتیک تیمی است.

دراگان اسکوچیچ بعد از اولتیماتومی که هیئت مدیره باشگاه ملوان به او داد توانست در دو بازی متوالی تیم ملوان را پیروز کند و 6 امتیاز بگیرد تا همچنان در نیم فصل دوم سرمربی این تیم باشد. اسکوچیج گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی فارس انجام داد که می‌خوانید.

**چه شد که بعد از اولتیماتوم مدیران ملوان متحول شد و دو برد متوالی به دست آوردید؟
من همیشه خودم به خودم اولتیماتوم دادم و این در زندگی شخصی‌ام همین گونه بوده است.همیشه به خودم انگیزه دادم تا مربی بهتری باشم. اولتیماتوم برای من معنی ندارد.

**از نظر فنی چه اتفاقی در ملوان رخ داد که این تیم دو برد متوالی به دست آورد؟
هنوز اتفاق خاصی رخ نداده ما دو بازی را برده‌ایم و این معنای خاصی ندارد. باید انقلاب و تحول بزرگتری در تیم صورت بگیرد. ما هنوز کاری نکرده‌ایم.

** ارزیابی‌ شما بعد از یک نیم فصل از لیگ برتر ما چیست؟
قابلیت‌های خوبی در فوتبال ما وجود دارد. بازیکنان مستعدی دارید اما از نظر کار تاکتیکی تیم‌ها باید رشد و پیشرفت بیشتری کنند.

** بزرگترین نقطه ضعف فوتبال ایران چیست؟
همانطور که گفتم تاکتیک تیمی بزرگترین مشکل است. بازیکنان از نظر تکنیکی و فیزیکی خوب هستند اما از نظر تاکتیکی هم باید خوب باشند.

**یعنی دانش مربیان در زمینه تاکتیک کم است یا بازیکنان مشکل دارند؟
باید فهم تاکتیکی بازیکنان فوتبال ایران بالاتر برود.

** بعد از بازی با سپاهان گفتید که پنالتی ملوان درست نبوده است؟
من فقط گفتم که آن موقعیت را خوب ندیدم و نمی‌توانستم در آن لحظه صد در صد اظهار نظر کنم اما اکنون با اطمینان می‌گویم که پنالتی ملوان درست بود.

**یک بازی عقب افتاده با استقلال دارید نظر شما در مورد این بازی چیست؟
این بازی هم فقط سه امتیاز دارد من برای استقلال احترام قائل هستم اما می‌گویم که استقلال را متعجب خواهیم کرد.

**و بازی با مس سرچشمه در جام حدفی چگونه است؟
ما برای حضور در جام حذفی کاملا جدی هستیم و انگیزه داریم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت برد دیروز
عجب استارتی دمشون گرم
خیلی حساب شده بازی کردیم
این نیکبخت هم رو نیمکت به سرش زیادیه انصافا" حی راه میرفت با کله میوفتاد رو چمن دیگه اوت شده (از همون اول که از استقلال رفت اوت شد)
عجب شوتی زد تیمور :D حال داد اساسی تا باشد از این شوتها

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
سلام
قبل از هر چیز تبریک میگم برد دیروز رو مقابل صد نشین لیگ برتر

[h=1] یک هافبک و یک مدافع راست برزیلی در راه استقلال [/h]
به زودی قرار است دو بازیکن برزیلی در تمرینات استقلال حضور پیدا کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مدتی است که مسئولان و کادرفنی تیم استقلال می گویند برای نیم فصل به دنبال تقویت تیم هستند و قصد دارند مقدمات حضور دو بازیکن برزیلی را فراهم کنند.

در همین راستا قرار است یک هافبک و یک مدافع راست از برزیل به زودی در تمرینات این تیم شرکت کنند.

البته قرار است مدیربرنامه این دو بازیکن ابتدا جلسه ای با علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه داشته باشد و سپس مقدمات حضور این دو بازیکن فراهم شود.

[h=1] معاوضه مبعلی با هافبک نیمکت نشین استقلال [/h]
هافبک بازیساز استقلال صنعتی خوزستان از نیم فصل در استقلال توپ خواهد زد.
به گزارش افکارنیوز، از باشگاه استقلال خبر رسیده این تیم برای نیم فصل به دنبال یک بازیکن طراح و بازیساز است و گزینه قلعه نویی در این مورد، بازیکن سابق این تیم یعنی ایمان مبعلی است.

گفته می شود این تیم سخت خواهان به خدمت گرفتن مبعلی در نیم فصل است و قلعه نویی از مسئولان تیم خواسته صحبت های لازم را با او انجام دهند.

شنیده ها حاکی از آن است که چون مبعلی با استقلال خوزستان قرارداد دارد، تیم جنوبی حاضر نیست او را در قبال پول به استقلال بدهد و در ازای انتقال مبعلی به استقلال، خواهان به خدمت گرفتن احمد جمشیدیان شده است.

پس از این درخواست خوزستانی ها، استقلالی ها در پی جلب رضایت جمشیدیان برای رفتن به اهواز هستند. باید دید قلعه نویی که این فصل و پس از رفتن جباری، از نبود بازیکن طراح ضربه خورده به خواسته خود می رسد یا خیر.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلامون علیکم جمیعا:دی

دوزتان من نبودم چند روزی دلم تنگ شده بود واسه اینجا ...
بابت برد تبریک میگم...

من از 5 شنبه مسافرت تشریف داشتم بازی هم ندیدم....همی الان رسیدم مشهد

دیشب ساعت 11 یا 12 بود با گوشی رفتم ورزش 3 دیدم 2 تا زدیم فولاد نمیدونم چه حالی کردم:دی

ایشاا... تا باشد از این برد های شیرین

بازی رو هم مجبورم خلاصش رو بگیرم ببینم دیگه

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
سلام
قبل از هر چیز تبریک میگم برد دیروز رو مقابل صد نشین لیگ برتر

یک هافبک و یک مدافع راست برزیلی در راه استقلال

به زودی قرار است دو بازیکن برزیلی در تمرینات استقلال حضور پیدا کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مدتی است که مسئولان و کادرفنی تیم استقلال می گویند برای نیم فصل به دنبال تقویت تیم هستند و قصد دارند مقدمات حضور دو بازیکن برزیلی را فراهم کنند.

در همین راستا قرار است یک هافبک و یک مدافع راست از برزیل به زودی در تمرینات این تیم شرکت کنند.

البته قرار است مدیربرنامه این دو بازیکن ابتدا جلسه ای با علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه داشته باشد و سپس مقدمات حضور این دو بازیکن فراهم شود.
اینا رو هم میخواد پول مفت بده بیاره بزاره بغل دست لاوره؟؟؟؟؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
تبریک...بازی خوبی نکردیم ولی برد خوبی داشتیم و خیلی به این برد نیاز داشتیم...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
زمان نقل و انتقالات بازيکنان ليگ برتري اعلام شد

رئيس سازمان ليگ برتر در نامه‌اي به باشگاه هاي ليگ برتري زمان نقل و انتقالات بازيکنان ليگ برتري را اعلام کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، در نامه مهدي تاج نايب رئيس دوم و رئيس سازمان ليگ به مديران عامل باشگاه هاي فرهنگي ورزشي آمده است: از تاريخ 18/8/92 الي 14/9/92 باشگاه ها مي توانند جهت نقل و انتقالات و با رعايت مقررات با بازيکنان جديد واجد الشرايط اعم از بازيکنان آزاد يا انتقال از طريق تراضي و يا انتقال موقت قرارداد منعقد کرده و پس از ثبت نام و دريافت ID کارت در مسابقات استفاده کنند.

گفتني است، با توجه به اينکه مسابقات ليگ برتر و حذفي کشور طبق برنامه از 3/9/92 برگزار مي شود، آن دسته از بازيکناني که حدفاصل هجدهم آبان الي چهاردهم آذر ثبت نام مي شوند مجاز خواهند بود تيم طرف قرارداد خود را در مسابقات همزمان همراهي کنند.

همچنين با توجه به آئين نامه نقل و انتقالات بازيکنان حرفه اي فيفا و نقل و انتقال بازيکنان خارجي و يا بازيکنان با تبعيت جمهوري اسلامي ايران که در قرارداد باشگاههاي ساير کشورها هستند بايد ITC داشته باشند الزاما بايد از طريق سيستم انطباق انتقال (TMS) انجام شود در غير اينصورت معتبر نبوده و باطل خواهد بود.نقل و انتقال اين دسته از بازيکنان از تاريخ 16 دي ماه الي 12 بهمن ماه بلا مانع است و باشگاه ها مي توانند دراين مدت با رعايت ساير مقررات اقدام کنند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه نويی: بازی با نیجریه سخت و دشوار است/علی دوستی مهر مربی مخلص و با معرفتی است

امیر قلعه نويی گفت: تیم های آفریقایی قدرتی، سرعتی و تکنیکی هستند و بازی با تیم نیجریه بازی مشکلی خواهد بود.

امیر قلعه نويی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در مورد بازی های تیم ملی نوجوانان گفت:

در ابتدا باید بگویم که باید به شیر مردان نوجوانان ایران باید تبریک گفت و به سرمربی تیم ملی نوجوانان علی دوستی مهر هم باید خسته نباشید گفت دوستی مهر مربی مخلصی و با معرفت است که هیچ زمانی در فوتبال به حق خود نرسیده است.

وی در ادامه گفت: مهدوی کیا همه گونه کمکی به تیم ملی کرده است به وی هم باید گفت خسته نباشید.

بازی تیم ملی نوجوانان با اتریش بازی خوبی بود بازی توأم با استرس که بازی مرگ و زندگی بود و بازیکنان تیم ملی نوجوانان بازی را خوب کنترل کردند و نتیجه را با برد به پایان رساندند.

قلعه نويی در ادامه در مورد بازی تیم ملی نوجوانان با نیجریه گفت:

از تیم نیجریه شناختی ندارم ولی در کل تیم های آفریقایی قدرتی، سرعتی و تکنیک لازم را هم دارند بازی سختی در پیش خواهد بود و امیدوارم تیم ملی نوجوانان با غیرت این بازی را هم با برد پشت سر بگذارند.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
سلام
تبریک به همه
نمیگم خیلی خوب بازی کردیم ولی بازی رو خوب بردیم
میتونستیم بهتر هم باشیم ولی از لحاظ نیجه خوب بود بازی
دم بچه ها گرم ، ایشالله راه قهرمانی نیم فصل رو مساعد کنن
پ.ن:یکی به من بگه دقیقا کاربرد نیکبخت تو زمین چی بود؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا