• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
متاسفانه اداره بودم بازی و حواشی اون رو ندیدم و تازه خبر دار شدم که مجیدی خداحافظی کرده واقعا شوکه شدم کاش میشد یه بازی دوستانه با یه تیم مطرح خارجی برا خداحافظی بزارن

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
[h=1]پيام نکونام براي مجيدي[/h]
[h=2]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت که وداع کاپيتان آبي‌پوشان از فوتبال را باور ندارد.[/h]
00943327.jpg

جواد نکونام پس از خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال در کد هواداري خود پيامي را براي شماره 7 استقلال منتشر کرد.به گزارش تسنيم، در اين پيام آمده است:

فرهاد عزيز و کاپيتان محبوب استقلال؛ بي‌شک بازوبند استقلال تا ابد بوي تو را خواهد داد همانطور که در زمين هميشه بوي گل مي‌دادي. خداحافظي‌ات نه تنها براي هواداران بلکه براي هم‌بازي‌هاي تو هم شوک بزرگي بود و هنوز باور ندارم که ديگر قرار نيست در کنار ما و براي استقلال بازي کني. به عنوان يکي از محبوب‌ترين بازيکنان استقلال دوستت داشته و هميشه به ياد تو خواهم ماند.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
خیلی حالم گرفتس....
اون لحظه که دیدم فرهاد داره پیرهنشو درمیاره قلبم داشت میومد تو دهنم :( وقتیم که متن خداحافظیشو دیدم دیگه نتونستم بغضمو کنترل کنم
همیشه تو قلب مایی 7 مقدس

یه کاری هم که خودم تو این اوضاع! انجام دادم و امیدوارم باقی دوستان هم با انجامش یه پیام میلیونی خداحافظی با اسطورشونو تو کل ایران پخش کنن; استفاده از این آهنگ معروف علی لهراسبی بنام "از خاطرم نمیری" بعنوان آهنگ پیشواز برای این ماه هست!
"برو هرجای این دنیا که میخوای
تو اینجایی توی قلبم تو خونم
کنارت رو زمین جایی ندارم
هوادارت که میتونم بمونم"

برای ایرانسل کدش 2211433 هست که کافیه همین عددو به 7575 sms کنید. برای همراه اول هم پیدا نکردم آهنگو!! اگه کسی پیدا کرد ندا بده اونم فعال کنیم. اگرم بنظرتون خوبه که همه استقلالیها یه تشکر همصدای میلیونی صادر کنن هر جور که میتونین اینو شر کنین تا به تعداد بیشتری از هوادارا برسه.
بقول معروف: جنون بالاتر از اینکه یکی هست ------- که هر شب با لباس تو بخوابه

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
فک کنم استقلال کلا باید از لیگ امسال کنار بکشه

از این به بعد بعید می دونم بتونن همون 11 تا رو جور کنن بفرستن تو زمین

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سرانجام روز وداع شماره 7 فراموش نشدنی و محبوب استقلال فرا رسید ...

بدون شک فرهاد محبوبیتی در نزد هواداران داشته که کمتر بازیکنی داشته و من تصور می کنم او کار عاقلانه ای کرد که در اوج خداحافظی کرد، خداحافظی هایی ار این دست که کاملا ارادی و با اختیار بازیکن انجام می شود، قطعا در افزایش محبوبیت تاثیر خواهد داشت.

فکر می کنم فرهاد دین اش را به استقلال ادا کرده و عزیزانی که می گویند الان وقت خداحافظی نبود یا او استقلالی دو آتشه نیست، در حقش جفا می کنند؛ به هر حال او امروز این تصمیم شخصی را گرفت و به تعبیر درست میرشاد ماجدی که مهدوی کیا را خداحافظی دادند ولی فرهاد خودش خداحافظی کرد، او عملا در تاریخ نام آوران آبی جایگاه رفیعی برای خود ساخت.

بازگشت فرهاد مجیدی این بار در کسوت مربی گری می تواند همچنان شور و اشتیاق زاید الوصف هواداران را حفظ کند و به نظر می رسد او در این راه دارد با تدبیر و منطق گام بر می دارد.

موفق و سربلند باشید

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
با مس امدش با مس هم رفتش هم غریب امدش هم غریب رفتش و به ارزوش که قهرمانی با استقلال بود نرسید چه قدر دوست داشت و داشتم وقتی که جام اسیا رو میبره بالا و خداحافظی کنه مملکتی که توش امثال فرهاد مجیدی و مهدوی کیا به اوج خواستشون نرسن واقعا یه باتلاق هستش که همرو درون خودش دفن میکنه !!

انگار خواست خدا بودش یه قهرمانی تو لیگ بیاره بد خداحافظی کنه امروز بازم دل من شکست که اینجوری رفتش خداحافظ فرهاد تو هم رفتی و من باز هم تنها تر از گذشته شدم!!:(

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
از اول فصل همیشه از این روز میترسیدم اما تا حدودی خیالم راحت بود که حداقل تا آخر فصل میمونه اما این روز خیلی زودتر از موعد اومد. حیف شد حیف. دیگه کی میخواد بیشترین شور و هیجان رو تو بازیای استقلال ایجاد کنه؟ کی وقتی میاد تو همه ی تماشاگرا بخاطرش بلند شن؟؟؟
حیف شد آخرین بازی که ازش استادیوم بودم بوریرام بود. خیالم راحت بود میمونه و برای بازی های آسیاییش میرم استادیوم اما حیف حیف کاش میرفتم و دوباره میدیدمش..... :(

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
گریم گرفت این صحنه خداحافظیشو میدیدم . واقعا تو قلب تک تک ما ابی دوستان جا داری . همینکه کنار تیم باشی قوت قلبیست برا تک تک ما ابی دوستان . کاش اخر فصل اینکارو میکردی فرهاد جان .

7 دوست داشتنی همیشه تو ذهنم هکت کردم و اینو مطمئن باش بهترین هستی همیشه . الانم که وداع کردی باز از خیلی از جوونا لیگ خیلی خیلی سرتری و اصلا قابل قیاس نیستی با هیچ کدومشون . امیدوارم هرجا هستی موفق موئدو پیروز باشی .

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]نجف نژاد: مجيدي را به استقلال برمي گردانيم[/h]
[h=2] رئيس هيئت مديره استقلال گفت: مخالف جدايي مجيدي از استقلال هستيم و تلاش مي کنيم او را به تيم برگردانيم.[/h]
00944880.jpg

مقداد نجف نژاد در خصوص خداحافظي فرهاد مجيدي اظهار داشت: ما اصلا از اين موضوع خبر نداشتيم و من امروز بازي را از راديو شنيدم.

به گزارش فارس، وي افزود: وقتي از راديو شنيدم مجيدي مي خواهد خداحافظي کند با فتح الله زاده و دوستاني که در استاديوم بودند تماس گرفتم تا او را از اين کار منصرف کنند.

نجف نژاد در خصوص اينکه آيا خودش با مجيدي تماس گرفته يا خير گفت: با تلفن او تماس گرفتم اما برادرش گوشي را جواب داد و گفت که وقتي پيش فرهاد رفت حتما از آنجا با من تماس مي گيرد. مطمئن باشيد ما اجازه نمي دهيم او از جمع ما جدا شود و حداقل از او مي خواهيم تا پايان فصل در استقلال بماند. او حتي مي تواند سال آينده هم در استقلال بماند.

وي در خصوص حضورش در کلاس هاي مربيگري گفت: من حتي به عنوان رئيس فراکسيون ورزش و رئيس هيئت مديره استقلال تلاش مي کنم تا او با حضورش در تيم ضربه اي به کلاس هاي مربيگري اش نخورد.

رئيس هيئت مديره استقلال در پايان گفت:طي يکي دو روز آتي جلسه اي را با مجيدي برگزار مي کنيم و خواستار بازگشت مجيدي به تيم خواهيم شد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام بچه ها الان اومدم خونه........
خبر رو دیدم پشمام ریخت...........اخه چرا ما هوادارا چه گناهی کردیم....

فرهاد تو دیگه چرا ؟عزیز جان تو دیگه چرا؟
چرای توی وضعیت خدافظی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که هنوز باور نمیشه ....

خداکنه برگرده والا کلی شایعه پشتش میگن..........خیلی حرف در میارن

شماره 7 همیشه توی قلبه مای خداکنه هر جا که هستی سالم باشی ولی توروخدا تا اخر فصل بمون بعدش برو

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نگفته بودی رفتنت.... انقد عذابمون میده
نگفته بودی هفت تو.... تلخیو یادمون میده
نگفته بودی این لباس.... از تن تو بیرون میاد
نگفته بودی پای تو...... از تو زمین بیرون میاد
ببین چقدر داغون شده..... قلبای ما بدون تو
آخه بگو چیکار کنیم؟ ..... کیو بیاریم جای تو
بیا بزن تو گوشمون...... بگو که خوابه رفتنت
میخوایم دوباره با غرور..... لباس 7 کنی تنت.....

daa07106ee4609ec1.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا