[h=1]پيام نکونام براي مجيدي[/h] [h=2]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت که وداع کاپيتان آبيپوشان از فوتبال را باور ندارد.[/h] |
![]() |
جواد نکونام پس از خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال در کد هواداري خود پيامي را براي شماره 7 استقلال منتشر کرد.به گزارش تسنيم، در اين پيام آمده است: فرهاد عزيز و کاپيتان محبوب استقلال؛ بيشک بازوبند استقلال تا ابد بوي تو را خواهد داد همانطور که در زمين هميشه بوي گل ميدادي. خداحافظيات نه تنها براي هواداران بلکه براي همبازيهاي تو هم شوک بزرگي بود و هنوز باور ندارم که ديگر قرار نيست در کنار ما و براي استقلال بازي کني. به عنوان يکي از محبوبترين بازيکنان استقلال دوستت داشته و هميشه به ياد تو خواهم ماند. |
[h=1]نجف نژاد: مجيدي را به استقلال برمي گردانيم[/h] [h=2] رئيس هيئت مديره استقلال گفت: مخالف جدايي مجيدي از استقلال هستيم و تلاش مي کنيم او را به تيم برگردانيم.[/h] |
![]() |
مقداد نجف نژاد در خصوص خداحافظي فرهاد مجيدي اظهار داشت: ما اصلا از اين موضوع خبر نداشتيم و من امروز بازي را از راديو شنيدم. به گزارش فارس، وي افزود: وقتي از راديو شنيدم مجيدي مي خواهد خداحافظي کند با فتح الله زاده و دوستاني که در استاديوم بودند تماس گرفتم تا او را از اين کار منصرف کنند. نجف نژاد در خصوص اينکه آيا خودش با مجيدي تماس گرفته يا خير گفت: با تلفن او تماس گرفتم اما برادرش گوشي را جواب داد و گفت که وقتي پيش فرهاد رفت حتما از آنجا با من تماس مي گيرد. مطمئن باشيد ما اجازه نمي دهيم او از جمع ما جدا شود و حداقل از او مي خواهيم تا پايان فصل در استقلال بماند. او حتي مي تواند سال آينده هم در استقلال بماند. وي در خصوص حضورش در کلاس هاي مربيگري گفت: من حتي به عنوان رئيس فراکسيون ورزش و رئيس هيئت مديره استقلال تلاش مي کنم تا او با حضورش در تيم ضربه اي به کلاس هاي مربيگري اش نخورد. رئيس هيئت مديره استقلال در پايان گفت:طي يکي دو روز آتي جلسه اي را با مجيدي برگزار مي کنيم و خواستار بازگشت مجيدي به تيم خواهيم شد. |