• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-08-08.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تلاش فتح الله زاده برای آوردن یک تیم اروپایی به ایران/مجیدی در یک بازی به یاد ماندنی خداحافظی می کند

ورزش لیگ برتر - فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال غروب روز سه‌شنبه به شکلی عجیب و غیرقابل پیش بینی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.خداحافظی او تقریبا شبیه خداحافظی مهدی مهدوی‌کیا از میادین فوتبال بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مجیدی ساعاتی بعد از خداحافظی‌اش از فوتبال به صورت تلفنی با علی فتح‌الله‌زاده صحبت کرد و مدیرعامل استقلال به مجیدی گفت که او نباید اینگونه از فوتبال خداحافظی می‌کرد. هر چند کاپیتان استقلال تصمیم گرفت در یک بازی کم اهمیت از دنیای فوتبال خداحافظی کند ولی شیوه خداحافظی او چندان برای استقلالی‌ها خوشایند نیست و آنها می‌خواهند کاپیتان تیمشان در یک بازی با ارزش از فوتبال خداحافظی کند.از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که فتح الله‌زاده قصد دارد پای یک تیم اروپایی را به تهران باز کند تا مجیدی در یک بازی به یادماندنی از فوتبال خداحافظی کند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پورحیدری: تهمت زدن به فرهاد تاسف‌آور است/ مجیدی باید در یک بازی بزرگ خداحافظی کند

ورزش لیگ برتر - خداحافظی فرهاد مجیدی حالا تبدیل به یکی از سوژه‌های مهم فوتبال ایران شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛منصور پورحیدری مدیرفنی استقلال ابتدا در مورد خداحافظی مجیدی به خبرآنلاین گفت:« من هم از این اتفاق تعجب کردم و اصلا انتظار نداشتم که فرهاد از فوتبال خداحافظی کند. او همچنان می‌توانست به استقلال کمک کند و خیلی‌ها دوست داشتند که همچنان فرهاد را با پیراهن استقلال ببینند ولی به هر حال این یک تصمیم شخصی بود که مجیدی گرفت و از فوتبال خداحافظی کرد.»

پورحیدری در پاسخ به این سوال که هنگام تماشای تصاویر خداحافظی مجیدی چه حسی داشتید این واکنش را نشان داد:«‌طبیعتا خداحافظی او برای من و خیلی از استقلالی‌ها ناراحت‌کننده است و جایش همیشه خالی خواهد بود. فرهاد جدا از مسائل فنی از لحاظ شخصیتی هم یک الگو بود و جایگاه خاصی در بین هواداران داشت. او سال‌ها برای استقلال زحمت کشید و برایش آرزوی موفقیت می کنم. البته فرهاد باید در یک بازی بزرگ و در مراسمی که شایسته او باشد از فوتبال خداحافظی کند.»

پورحیدری در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کنید مجیدی تبدیل به یک مربی بزرگ شود افزود:« او مدتی پیش در کلاس‌های مربیگری شرکت کرد و قصد دارد این کلاس‌ها را ادامه دهد. مطمئنا او تصمیم دارد که در آینده در شغل مربیگری فعالیت کند و امیدوارم در کارش موفق باشد. به هر حال باید منتظر ماند و در آینده شاهد فعالیت مجیدی در حرفه مربیگری باشیم.»
او در خصوص شایعه دوپینگی بودن مجیدی افزود:«متاسفم برای آنهایی که این شایعات را می سازند.او هر وقت مسئولان خواستند تست دوپینگ داد و همه این تست ها منفی بود.فرهاد سالم زندگی کرد و تاسف آور است که به او تهمت بزنند.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
معاون استقلال: بازی خداحافظی مجیدی مقابل یک تیم بزرگ اروپایی است/ گناهان قلعه نوعی را شستند

معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت: مجیدی حداقل یکسال دیگر می توانست بازی کند اما نظرش این بود در اوج آمادگی خداحافظی کند.

امیر عرب در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال اظهار داشت: ما از چند روز قبل می دانستیم که مجیدی قصد خداحافظی دارد و همه ما به دنبال آن بودیم که او را منصرف کنیم.

حتی امیر قلعه نوعی به او گفت بازی های شهرستان را با ما نیاید و فقط در استادیوم آزادی به میدان برود اما به هر حال او تصمیمش را گرفته بود.

وی ادامه داد: مجیدی اسطوره استقلال است. من خبر دارم فتح الله زاده هم روزهای گذشته برایش بسیار سخت بود. فرزاد مجیدی هم نتوانست او را منصرف کند. قلعه نوعی پیشنهاد داد مجیدی در بازی برگشت با تراکتورسازی خداحافظی کند اما او می خواست در اوج از فوتبال برود. حالا همه از این اتفاق ناراحتند اما به هر حال هر ورزشکاری یکروز می آید و یکروز هم باید برود.

به نظر من او حداقل یکسال دیگر می توانست بازی کند اما نظرش این بود در اوج آمادگی خداحافظی کند. قطعا او پس از گذراندن دوره های مربیگری، در استقلال می تواند کار کند و بی تردید باشگاه از او استفاده خواهد کرد.

معاون اجرایی باشگاه استقلال درباره اینکه آیا این تیم از نبود مجیدی لطمه نمی خورد، گفت: قطعا همینطور است. هیچ بازیکنی نمی تواند جای مجیدی را پر کند اما به هر حال استقلال هم بزرگ است و به ستاره ها متکی نیست. ما مثل مجیدی و قلعه نوعی دیگر نخواهیم داشت اما انشاءالله در نیم فصل چند بازیکن به تیم اضافه می کنیم.

عرب در پاسخ به این سوال که مساله قرارداد مجیدی تا پایان فصل با استقلال چه می شود، خاطرنشان کرد: مجیدی همواره با مسئولان و مربیان استقلال رابطه ای صمیمانه داشته است و این مشکل با رفاقت حل می شود. شاید نیم فصل نام مجیدی از لیست استقلال خارج شود اما او از لیست های دل های استقلالی ها هیچ وقت خارج نمی شود.

وی درباره این شایعه که تست دوپینگ مجیدی مثبت بوده است، عنوان کرد: اینها حرف مفت است. او بیش از 20 بار تست دوپینگ داده و فقط دلیل اینکه از فوتبال رفت این بود که می خواست در اوج خداخافظی کند. یکسری آدمها هستند که هرشب می نشینند و از زنبیلشان حرف در می آورند. مثل مجیدی و قلعه نوعی دیگر پیدا نمی شود.

معاون استقلال درباره اینکه گفته می شود قلعه نوعی از خداحافظی مجیدی خوشحال است، گفت: متاسفم برای آنهایی که این حرف ها را درست می کنند. من می دانم که امیرخان مدام با مجیدی جلسه گذاشت تا او را منصرف کند و آنهایی که این حرف ها را زدند، گناهان قلعه نوعی را شستند و می خواستند رابطه این دو نفر را خراب کنند اما مهم این است که مجیدی در حالی که هماهنگی کاملی با قلعه نوعی داشت از فوتبال خداحافظی کرد.

عرب در پایان افزود: من دوست ندارم مجیدی را با هیچ کس مقایسه کنیم اما قطعا مراسم خداحافظی در شان او برایش می گیریم. می دانم فتح الله زاده در صدد است یک تیم بزرگ اروپایی را برای خداحافظی مجیدی به ایران بیاورد و قطعا وقتی حرف زده این کار را می کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]تلاش فتح الله زاده برای آوردن یک تیم اروپایی به ایران/مجیدی در یک بازی به یاد ماندنی خداحافظی می کند[/h]
13-10-29-181714img_2776.jpg

ورزش > لیگ برتر - فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال غروب روز سه‌شنبه به شکلی عجیب و غیرقابل پیش بینی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.خداحافظی او تقریبا شبیه خداحافظی مهدی مهدوی‌کیا از میادین فوتبال بود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مجیدی ساعاتی بعد از خداحافظی‌اش از فوتبال به صورت تلفنی با علی فتح‌الله‌زاده صحبت کرد و مدیرعامل استقلال به مجیدی گفت که او نباید اینگونه از فوتبال خداحافظی می‌کرد. هر چند کاپیتان استقلال تصمیم گرفت در یک بازی کم اهمیت از دنیای فوتبال خداحافظی کند ولی شیوه خداحافظی او چندان برای استقلالی‌ها خوشایند نیست و آنها می‌خواهند کاپیتان تیمشان در یک بازی با ارزش از فوتبال خداحافظی کند.از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که فتح الله‌زاده قصد دارد پای یک تیم اروپایی را به تهران باز کند تا مجیدی در یک بازی به یادماندنی از فوتبال خداحافظی کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2][/h]
[h=1]فرهاد مجیدی: دوست داشتم حجازی در روز خداحافظی‌ام حضور داشت
[/h]

فرهاد مجیدی پس از پایان دیدار استقلال و مس و بعد از خداحافظی خود از دنیای بازی فوتبال با همسر ناصر حجازی تماس گرفت.
به گزارش ایسنا، مجیدی در تماس خود ضمن قدردانی از زحمات ناصر حجازی به همسر او گفت: دوست داشتم تا ناصر خان نیز در روز خداحافظی من حضور داشت و در کنار ایشان از عالم بازی کنار می کشیدم، حال که ایشان حضور ندارند با شما تماس گرفتم تا احساسم را بیان کنم.
همسر حجازی نیز با ابراز ناراحتی از خداحافظی مجیدی به وی گفت: من بطور کل از خداحافظی بدم می آید اما این که اینگونه غریبانه خداحافظی کردی، بیشتر ناراحتم کرد، بهتر بود با اعلام قبلی، جمعیت بیشتری حضور پیدا می کردند تا با دوستدارانت خداحافظی داشته باشی، هر چند که توان بازی کردن تا 2 سال آینده را نیز داشتی.
مجیدی نیز دلیل خداحافظی خود را طی کردن و پیشرفت در دوران مربیگری و رسیدگی به امور و زندگی شخصی خود عنوان کرد.
همسر حجازی نیز در پایان برای فرهاد مجیدی در تمام مراحل زندگی و همچنین عرصه مربیگری آرزوی پیشرفت و موفقیت کرد.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
مجیدی واقعا یکی از بهترینهای ایران بود شک ندارم ولی حیف شد مثله کریمی مجیدی مهدویکیا که رگ گردنشونواسه تیمشون پاره میشد پیدا نمیشه الان کثافت کله فوتبالو گرفته م
جیدی حجازی فوتبال استقلال بود ومیمونه ش
ک ندارم همونایی که جباری باغیرتو فراری دادن همونام باعث پروندن مجیدی شدن دقیقا بلایی که سر اسطورهای تیم من اوردن خدالعنتشون کنه نامردی یعنی خونه نشینیه اسطوه وروی کار اومدن نامرد پاچه خار

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=5][/h][h=3]پیام پژمان جمشیدی در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی[/h]
[h=4]پژمان جمشیدی که این روزها به خاطر ایفای نقش در سریال پژمان بار دیگر به شهرت رسیده در صفحه شخصی خود در فیس بوک پیامی در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال منتشر کرد.[/h]
[h=5] متن این پیام به شرج زیر است:در این روزها و شبهاى شلوغ شلوغ زندگیم که به تعبیر اکثریت رسیدن به اوج تلقى میشه و به باور خود من ابتداى یک فرود دوباره است، امروز دلم از پایان ستاره اى دیگر عجیب گرفت. فرهاد دوست داشتنى آبی‌ها هم به خط پایان رسید.خدا نگهدار کاپیتان شماره هفت تیم رقیب. ادامه زندگیت شاد و پر ارامش. قرمز و ابى به احترام رفتنت کلاه از سر بر میداریم. نامت در قلب ابی ها ماندگار خواهد ماند. شک نکن دوست من.
[/h]

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
فقط می توانم بگویم حیف/ رختکن نرفتم چون طاقت دیدن خداحافظی مجیدی را نداشتم
آنالیزور تیم فوتبال استقلال گفت: من دو ساعت قبل از بازی با مس از طریق فرزاد برادر فرهاد فهمیدم که مجیدی می خواهد خداحافظی کند. به فرزاد گفتم با فرهاد صحبت و منصرفش کند.

شبکه ایران/ خداحافظی نابهنگام فرهاد مجیدی از فوتبال حتی نزدیکان و اطرافیان کاپیتان استقلال را هم شوکه کرده است.
سیروس دین محمدی در این خصوص به خبرنگار شبکه ایران گفت: این نظر شخصی خود فرهاد بود که دیروز خداحافظی کند. فرهاد بازیکن خوبی بود و امیدوارم بتواند در عرصه مربیگری هم موفق باشد.
وی افزود: من معتقدم بعضی وقت ها خود آدم بهترین تصمیم را می گیرد و با توجه به در نظر گرفتن همه جوانب می داند که دارد چه کار می کند. فرهاد یکی از بهترین بازیکنان استقلال بود و جوان ها باید از او یاد بگیرند که چطور زندگی کنند. من فقط می توانم بگویم حیف که مجیدی خداحافظی کرد.
آنالیزور تیم فوتبال استقلال گفت: استارت هایی که مجیدی می زد حتی از جوان ها هم برنمی آمد. او کیفیت بدنی فوق العاده ای در این سن داشت و به نظرم می توانست تا دو سال دیگر به فوتبالش ادامه دهد. من دو ساعت قبل از بازی با مس از طریق فرزاد برادر فرهاد فهمیدم که مجیدی می خواهد خداحافظی کند. به فرزاد گفتم با فرهاد صحبت و منصرفش کند. با این حال واقعا شوکه شدم و فقط می توانم بگویم باید به این تصمیم شخصی او احترام گذاشت.
دین محمدی درباره صحبت های فتح الله زاده و نجف نژاد مبنی بر بازگرداندن مجیدی تاکید کرد:من بعید می دانم این اتفاق بیفتد. دیگر به صلاح نیست چون فرهاد تصمیم قطعی اش را گرفته و اگر هم قرار باشد برگردد باید نظر خودش عوض شود.
وی درخصوص سوال خبرنگار شبکه ایران مبنی بر اینکه جو رختکن چطور بود؟ پاسخ داد: من بعد از بازی اصلا به رختکن نرفتم چون طاقت دیدن خداحافظی مجیدی را نداشتم. من و فرهاد چند سال با هم همبازی بودیم و واقعا یکی از دوستان خوب من است. سال 74 من از شهرداری به عنوان یار کمکی به استقلال آمدم. آن موقع فرهاد 17 سالش بود و ما در هتل کادوس رشت هم اتاق بودیم و از همانجا دوستی ما تا امروز ادامه داشته است. واقعا ناراحتم که فرهاد خداحافظی کرد.//

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]نظر مهدوی‌کیا درباره خداحافظی مجیدی[/h]
بانکیا: بازیکن پیشین تیم ملی پس از حذف تیم نوجوانان از جام‌ جهانی گفت: بازیکنان با صعود به مرحله یک هشتم نهایی شاهکار کردند.

به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از تسنیم، مهدی مهدوی‌کیا که همراه تیم نوجوانان در امارات به سر می‌برد درباره شکست 4 بر یک این تیم برابر نیجریه و حذف ایران از مسابقات جام جهانی گفت: در 2 دقیقه 2 گل بد دریافت کردیم و شکست خوردیم. روی اشتباهات بچه گانه که از بازیکنان ما بعید بود دروازه‌مان باز و وقتی 2 گل وارد دروازه ما شد شیرازه تیم از هم پاشید.

وی افزود: نیجریه در میانه میدان بازیکنان ما را خیلی اذیت کرد به خصوص شماره 11 این تیم که بازیکن بسیار خوبی بود و خط هافبک ما را آزار داد. با این حال فکر می‌کنم تیم ایران تا اینجا هم شاهکار کرد و باید یک خسته نباشید به تمام بازیکنان بگویم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص اینکه خودش زحمات زیادی برای این تیم کشیده بود اما در این مرحله حذف شد، اظهار داشت: من کارهای جزیی برای این تیم انجام دادم و در مدت کوتاهی این کارها انجام شد. تیم ما به همراه این کادر فنی 3 سال زحمت کشیده بود و مربیان شبانه روزی برای این تیم وقت گذاشتند، اما در پایان در مرحله یک هشتم نهایی حذف شد.

مهدوی کیا اضافه کرد: توان تیم ما همین قدر بود و برابر بازیکنان آفریقایی که قد و قامت بلندی داشتند و برخی از آنها نیز سن‌شان بیشتر از 17 سال بود بازی خوبی انجام دادیم. نوجوانان ایران در جام جهانی بازی‌های خوبی به نمایش گذاشتند و همین که از گروه صعود کردیم یک نتیجه خوب و فوق العاده است.

وی با اشاره به تیم نیجریه خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم نیجریه بعد از این، راه راحتی برای رسیدن به فینال داشته باشد. این تیم در مرحله بعدی با اروگوئه بازی دارد و بعد از آن هم با برنده دیدار هندوراس و سوئد بازی می‌کند که به نظرم راحت می تواند تا فینال بالا بیاید و حتی قهرمان شود.

بازیکن پیشین پرسپولیس در ادامه گفت‌وگو با تسنیم در خصوص خداحافظی مجیدی از دنیای فوتبال گفت: این یک تصمیم شخصی بود و همه باید به آن احترام بگذاریم. مجیدی بازیکنی بود که سال‌ها در فوتبال ایران بازی کرد و می‌تواند یک الگوی خوب برای جوانان باشد. بازی کردن در سن 37 سالگی با این شرایط بدنی سخت است و جوانان باید او را الگو قرار دهند.

مهدوی‌کیا ادامه داد: مجیدی فوتبالیست خوب و قابلی بود و در این موضوع شکی نیست. امیدوارم در مسیر جدیدی هم که می‌خواهد گام بگذارد موفق باشد.

وی درباره اینکه خداحافظی مجیدی هم مانند خداحافظی خودش بود، خاطرنشان کرد: من خداحافظی مجیدی را ندیدم اما به هر حال تصمیمی بوده که گرفته شد و باید برای او آرزوی موفقیت کنم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خداداد: فرهاد مجیدی زحمت آقایان را کم کرد / مگر برای مهدوی کیا چه کرده بودند؟ - Goal.com

سایت گل - خداداد عزیزی ، با عصبانیت پشت گوشی است . تلفن را که بر می دارد ، مثل خودش ، وقت ناراحتی تندو تند حرف می زند . او ناراحت است از انتشاری گفت و گویی منسوب به او علیه سرمربی استقلال .
خداداد بعد از کلی حرف زدن ، به اینجا می رسد که :به هر حال من این موضوع را تکذیب می کنم و انتظار دارم اگر مسئولی وجود دارد به این مسئله رسیدگی کند و اینطور نباشد که هرکس به خودشان اجازه دهند جای ما مصاحبه کنند.امیر قلعه نوعی نه تنها مربی بزرگ و موفقی است بلکه سالم است و به دنبال فوتبال پاک است.
عزیزی در ادامه گفت:من فکر می کنم یک جریان سعی در تخریب دایی و قلعه نوعی دارند اما بهتر است بدانند که علی دایی و قلعه نوعی هر دو انسانهای سالم و مربیان خوب و موفقی هستند که نزد مردم محبوبیت بالایی دارند.کسانی که به دنبال پاک سازی در فوتبال هستند بهتر است به سراغ دانه درشت ها بروند چرا که این آب از سرچشمه کثیف است.عوامل اصلی فساد در فوتبال دلال های خرده پا نیستند بلکه موضوع چیزی فراتر از این حرفهاست.
او که تازه از خداحافظی فرهاد مجیدی مطلع شده در این باره می گوید : فرهاد مجیدی بازیکن بزرگی بود که راه موفقیت را بلد بود و با تمرین همیشه خودش را در بهترین شرایط نگه داشت.من فکر می کنم قدر امثال مجیدی را ندانستند و خیلی دیر فهمیدند که بازیکن با استعداد و بزرگی است واگرنه او می توانست در تیم ملی بازی های زیادی انجام دهد.فرهاد اگر این مدلی خداحافظی کرد چون می دانست اینجا قدر ستاره ها را نمی دانند و در خاطر داشت که برای امثال مهدوی کیا چه مراسم با شکوهی برگزار کردند برای همین خیلی راحت و بدون اعلام قبلی این کار را کرد تا زحمت آقایان را کم کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
پیشنهاد جالب قلعه نویی به فرهادمجیدی

سرمربی استقلال گفت: «واقعا انتظار نداشتم فرهاد مجیدی از فوتبال خداحافظی کند و به او گفتم این هم از شانس من است که در زمان من همه از فوتبال خداحافظی می‌کنند.»
به گزارش تسنیم، امیر قلعه‌نویی پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل مس کرمان گفت: «به نظر من در این بازی اصلا خوب نبودیم و اگر قرار بود بازیکنان را تعویض می‌کردم باید ۸ بازیکن از زمین خارج می‌شدند.تنها دو، سه بازیکن فوتبال بازی می‌کردند. تیم ما بازی سنگینی مقابل فولاد داشت و بعد از آن فرصت چندانی برای ریکاوری نداشتیم.»
وی با یادآوری اینکه استقلال پیش از آغاز فصل بدنسازی نکرده افزود: «متاسفانه تیم ما بنا به دلایلی نتوانست بدنسازی کند و با این شرایط مرتب در مسابقات لیگ و لیگ قهرمانان به میدان رفته‌ایم. متاسفانه امروز هم مانند برخی دیدارهای گذشته خوب نبودیم و فقط توانستیم به نتیجه تساوی دست پیدا کنیم.»
سرمربی استقلال با ابراز خرسندی از بازگشت سعید مظفری زاده به عرصه قضاوت گفت: «در روزی که ما خوب نبودیم داور هم قضاوت خوبی نداشت اما خوشحالیم که آقای مظفری‌زاداه به عرصه داوری بازگشته است.»
قلعه‌نویی در خصوص عملکرد ضعیف برخی از بازیکنان تیمش به ویژه گوران لاوره گفت: «در بازی امروز کل تیم ما خوب بازی نکرد و یکی از بازیکنان ما که عملکرد خوبی نداشت لاوره بود. لاوره را از زمین بیرون آوردیم و به جای او جمشیدیان را به زمین فرستادیم که او هم شرایط خوبی نداشت. همانطور که گفتم اگر قرار بر تعویض بود باید ۸ بازیکن خود را از زمین بیرون می‌کشیدیم. امروز نهایتا ۳ تا ۴ بازیکن ما خوب بازی کردند و دیگر نفرات خیلی ضعیف بودند.»
وی در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال گفت: «مجیدی دو روز پیش به من زنگ زد و درخواست کرد مرا ببیند. او در آن جلسه من را از تصمیم خود برای خداحافظی‌اش باخبر کرد. من واقعا انتظار نداشتم فرهاد از فوتبال خداحافظی کند و به او گفتم این هم از شانس من است که در زمان من همه از فوتبال خداحافظی می‌کنند. از فکری و منصوریان گرفته تا فرهاد مجیدی همه در زمان من از فوتبال خداحافظی کردند.»
سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: «از مجیدی خواستم تا بازی برگشت مقابل تراکتورسازی در تیم ما حضور داشته باشد اما او شرایط خاص خود را داشت و می‌خواست در اوج خداحافظی کند تا در یاد و خاطر مردم بماند. به نظر من فرهاد برای توجیه خداحافظی‌اش دلیل خوبی داشت اما ای کاش در کنار ما می‌ماند.»
قلعه‌نویی افزود: «برای منصرف کردن مجیدی چند راهکار ارائه کردم و از او خواستم در بازی‌های خارج از خانه تیم را همراهی نکند و فقط در دیدارهایی که در ورزشگاه آزادی داریم به میدان برود تا فشار روی او کمتر شود. از فرهاد خواستم برود، فکر کند و بهترین تصمیم را بگیرد. ظاهرا مجیدی برای انصراف از تصمیمش قانع نشده و با وجود خواست ما از فوتبال خداحافظی کرد.»
وی با ابراز خوشحالی از اینکه مجیدی در زمان او از فوتبال خداحافظی کرده است گفت: «با وجود سوءتفاهم‌هایی که بین ما به وجودآمده بود من فرهاد مجیدی را دوست داشته و دارم. این تصمیمی است که فرهاد گرفته و باید به آن احترام گذاشت. من ممنون فرهاد مجیدی هستم که سال‌ها برای فوتبال کشور و باشگاه استقلال زحمت کشیده است.»
سرمربی تیم استقلال گفت: «تنها نقطه تاریک در کارنامه فرهاد مجیدی این است که می‌توانست بازی‌های ملی بیشتری داشته باشد اما متاسفانه در این عرصه کمتر فرصت حضور در میدان را پیدا کرد. فرهاد جزو آن دسته از بازیکنانی است که مردم او را دوست دارند و این مهمترین سرمایه است.»
قلعه‌نویی یادآور شد: «بدون شک مجیدی از استقلال جدا نیست و به او گفتم باید همچنان در کنار ما بماند. او یک بازیکن باهوش بوده و توانایی‌های زیادی دارد. فرهاد از تمام شاخصه‌های مربیگری برخوردار است و می‌تواند با طی کردن کلاس‌های فنی در آینده به استقلال کمک کند.»
وی با تاکید بر اینکه در نیم فصل دوم باید به فکر جانشینی برای فرهاد مجیدی باشد در خصوص برخوردش با یک خبرنگار در پایان دیدار استقلال - مس کرمان گفت: «واقعا جای تاسف دارد و به آدم برمی‌خورد. بچه‌ای که ۲۰ سال هم ندارد مسائلی را مطرح کرده و مجیدی را زیر سوال می‌برد. اگر هم ما اعتراضی کنیم می‌گویند قلعه‌نویی با مطبوعات اینچنین و آنچنان است. در شرایطی که مجیدی سال‌ها برای فوتبال کشور زحمت کشیده و هنوز در زمین مسابقه است برخی‌ها حرف‌هایی می‌زنند که به هیچ عنوان درست نیست. ما هم اگر اعتراض کنیم می‌گویند قلعه‌نویی با مطبوعات میانه خوبی ندارد.»
سرمربی استقلال درباره جای خالی مجتبی جباری در این تیم گفت: «رفتن جباری مربوط به ابتدای فصل می‌شود و بهتر است درباره آن صحبت نکنیم. ما باید به سرعت بازیکنی را در نیم‌فصل جایگزین او کنیم. دغدغه اصلی تیم ما مسائل مالی است. پولی که از دوست خود گرفتم و قرار بود ۵ روزه برگردانم ۴ ماه است که دست من مانده و پول دیگری که قرار بود یک ماهه بازگشت داده شود ۳ ماه است که بازپرداخت نشده. من تمامی این پول‌ها را دستی گرفتم تا کار تیم راه بیفتد.»
قلعه‌نویی افزود: «از شانس ما وزیر ورزش هم انتخاب نمی‌شود و برای وزارت ورزش دائم سرپرست جدید می‌گذارند که این موضوع هم مشکلات ما را دو چندان می‌کند. دغدغه من این است پول‌های دستی که گرفته‌ام را بازگردانم تا رفاقت‌های ۲۰ ساله‌ام به مشکل نخورد. به امید خدا این مشکلات برطرف خواهد شد.»
سرمربی استقلال گفت: «با بازگشت بازیکنان مصدوم تیم شرایط بهتر می‌شود ضمن آنکه در نیم فصل نیز قرار است فتح‌الله‌زاده تلاش خود را انجام دهد و یک هافبک خوب جذب کنیم تا شرایط تیم بهبود یابد.»

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
این از جاسم کرار!!!

جذب جاسم‌کرار در استقلال منتفی است/ رقم پیشنهادی بازیکن عراقی بالاست

بازیکن عراقی که سابقه بازی در استقلال را دارد به دو دلیل نمی‌تواند دوباره پیراهن این تیم را بر تن کند.

13900909182837_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، مدتی است که مسئولان باشگاه استقلال برای تقویت خط هافبک خود به دنبال بازیکن خارجی هستند.

ظاهرا یکی از بازیکنانی که مدنظر باشگاه استقلال بوده جاسم‌کرار بازیکن عراقی بوده اما این مذاکرات به بن‌بست خورده است.

موسوی مدیربرنامه های کرار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد این موضوع اظهار داشت: به دو دلیل کرار نمی تواند به استقلال بیاید. اول اینکه او بازیکن تیم الطلبه عراق است و به دلیل بازی در این تیم از لحاظ قانونی نمی تواند به تیم دیگری برود و مسئله دوم پول زیادی است که کرار می خواهد و با توجه به شرایط مالی باشگاه استقلال مسئولان این باشگاه با مبلغ مورد نظر کرار موافقت نکردند. به همین دلیل حضور او در استقلال منتفی است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
10390_orig.jpg

10391_orig.jpg

10388_orig.jpg

روایتی متفاوت از آخرین تمرین مجیدی با استقلال
شماره هفتی که تا لحظه آخر هم بوی خداحافظی نمی‌داد/ تقصیر خودت است که محبوبی!

مجیدی از دوستدارانش خواهش می‌کند که به سرعت با او عکس بگیرند که یکی از هواداران که با کودکش با نفر بعدی صف انتظار عکس با مجیدی به سر می‌برد، با فریادی آرام به شماره هفت تیمش می‌گوید: «تقصیر خودت هست که اینقدر محبوب هستی»!

13920808000451_PhotoA.jpg

• محمدرضا حاجی عبدالرزاق- به گزارش خبرگزاری فارس، قدم به کمپ حجازی که می‌گذاریم سوت و کورتر از همیشه و خالی‌ از تماشاگر است؛ قرار است استقلالی‌ها از ساعت 12 آخرین تمرین خود برای آماده‌سازی دیدار عقب مانده خود مقابل مس کرمان را آغاز کنند.

بنا به دلایلی حدود 40 دقیقه زودتر برای پوشش خبری تمرین آبی‌پوشان به محل کمپ استقلالی‌ها می‌رسم. آندو به همراه چند بازیکن جوان‌تر در زمین مشغول آماده کردن خود هستند و بازیکنان یک به یک خود را به کمپ مرحوم حجازی می‌رسانند. منتظری با آژانس می‌آید و لاوره و ساموئل با ماشین‌های باشگاه. سایرین هم محل پارکینگ کمپ را تبدیل به نمایشگاهی از آخرین مدل خودروهای خارجی کرده و یک به یک می‌آیند.
10 دقیقه مانده به آغاز رسمی تمرینات، آندو به سمت دفتر کمپ می‌رود و در همین لحظه بی ام دبلیو مشکی با شیشه‌های دودی رنگ وارد می‌شود.
فرهاد مجیدی که به نظر می‌رسد به جز کادرفنی، کسی از بازیکنان از تصمیمش برای خداحافظی خبر ندارد، پس از ورود به محوطه پارکینگ دقایقی را به بهانه صحبت با موبایل در داخل ماشین می‌نشیند؛ پس از لحظاتی سر و کله آندو پیدا می‌شود. او از دفتر یک راست به داخل ماشین مجیدی رفته و بعد از سلام احوالپرسی با فرهاد با وی غرق در گفت و گو می‌شود. به نظر می‌رسد در دفتر باشگاه که قلعه‌نویی و سایر نفرات کادرفنی برای آغاز تمرین در آنجا حضور داشتند، از آندو خواسته‌اند تا آخرین لابی‌ها برای ماندن را با فرهاد داشته باشد؛ لابی آخر؛ لابی که هیچ حاصلی ندارد، چون کاپیتان استقلال تصمیم خود را برای خداحافظی همیشگی از فوتبال گرفته است.

13920808000453_PhotoL.jpg

فرهاد به همراه آندو روانه زمین تمرین می‌شوند و سایر بازیکنان به «آقا فرهاد» سلام می‌کنند. قاضی هم که پس از مدت‌ها به تمرین بازگشته به سمت وی رفته و فرهاد را در آغوش می‌کشد تا برای آخرین بار با کاپیتان تیمش این چنین گرم و صمیمی به سلام و احوالپرسی پرداخته باشد.

آندو در زمین هم کنار فرهاد است و گویا قرار نیست بی‌خیالش شود، لابی‌های تیموریان برای ماندن مجیدی همچنان ادامه دارد.
ساعت 12 می‌شود و سوت آغاز تمرینات پس از ورود امیر قلعه‌نویی به همراه لشگرش به زمین تمرین توسط مجید صالح زده می‌شود. در حین جمع شدن اکبرپور به طور سهوی پای مجیدی را لگد کرده و داد فرهاد به هوا بلند می‌شود، اما درد لحظه‌ای به زودی خوب شده و مشکلی برای ادامه کار نیست.

13920808000454_PhotoL.jpg

بازیکنان با جلوداری مجیدی و نکونام و البته نیکبخت چند دوری را دور محوطه زمین می‌دوند تا آماده تمرین سبک قبل از دیدار مقابل مس شوند. پس از دقایقی گرم کردن، آبی‌ها به 3 گروه تقسیم شده و به خرس وسط سابق و آقا وسط این روزها را مشغول می‌شوند.

فرهاد در گروه 7 نفره اکبرپور، صادقی، منتظری، نیکبخت، نکونام و تیموریان قرار گرفته و از همان ابتدا با فشار سایر اعضای گروه و با این بهانه که امروز نوبت فرهاد است، به همراه نیکبخت که دیگر یال و کوپال گذشته را ندارد به وسط می‌روند. گروه جرزن‌ها به سرکردگی صادقی و آندو به همه چیز اعتراض می‌کنند و بیچاره فرهاد هر زمان که برای وسط رفتن بازیکنان، اختلاف ایجاد می‌شود، جور سایرین را کشیده و به وسط می رود تا سر و صداها بخوابد. جای حنیف و هاشم هم خالی است تا حداقل از این لحاظ تمرین آرام‌تر از سایر روزهای دیگر دنبال شود.
قلعه‌نویی بر سر گروه جرزن‌ها حاضر شده و نحوه تمرین آنها در زمان بازی آقا وسط را نظاره‌گر می‌شود، ژنرال گویا به یاد ایام جوانی هوس کرده است او را هم بازی دهند؛ اتفاقی که می‌افتد و امیرقلعه نویی هم به جمع اضافه می‌شود با این حال اگر بدترین سوتی‌ها را هم بدهد قرار نیست هرگز به وسط زمین برود. موضوعی که حتی اعتراض آرام صادقی را هم به همراه داشت.
همچنان آقاوسط در حال برگراری است و بازیکنان با شادمانی خاصی و در حالی که نمی‌دانند دیگر از پس فردا کاپیتانشان را در جمع خود ندارند، با حضور سرمربی جوری گرم بازی و البته جرزنی هستند که انگار قرار است برنده و بازنده‌ای در کار باشد.

13920808000455_PhotoL.jpg

در یک صحنه قلعه‌نویی با کشاندن 2 بازیکن به سمت خود و فریب آنها به فرهاد پاس می‌دهد. او که از این کار سر ذوق آمده رو به جمع می‌گوید چنین پاس‌هایی هنر است نه اینکه برای رفع تکلیف باشد. در همین لحظات نیکبخت که بازی را جدی گرفته با تکلی خشن به روی پای فرهاد می‌رود و یک بار دیگر فریاد مجیدی به آسمان می‌رود و همه نگران. با این حال قلعه‌نویی که از وداع همیشگی بازیکنش باخبر است در گوشه‌ای فرهاد را نظاره می‌کند که از درد به خود می‌پیچد؛ فرهاد قرار است برای همیشه برود و امروز که این مطالب را می‌نویسم به درستی حال و روز سرمربی استقلال را درک می‌کنم که چرا در آخرین تمرین با حضور مجیدی خیلی سرحال نبود و با کلافگی خاصی تمرین را دنبال می‌کرد. با این حال ژنرال هم سعی می‌کرد خود را به خیالی زده و با یک خوشحالی تصنعی در گروه جرزن‌ها به بازی ادامه دهد.

در این مدت بازگشت مجیدی به استقلال همواره صحبت از رابطه بد او با سرمربی تیمش شایعاتی وجود داشت، اما حداقل در روز آخر دیگر از این شایعات خبری نبود و بین این دو همه چیز بوی علاقه و محبت را می‌داد. انگار همین دیروز بود که مجیدی پس از تعویض در آغوش قلعه‌نویی رفته و شعار «مجیدی امیرخان استقلال قهرمان» در ورزشگاه به هوا بلند شده بود.

13920808000459_PhotoL.jpg

سوت صالح یک بار دیگر به هوا بلند می‌شود و این یعنی اینکه بازیکنان باید برای مرحله بعدی تمرین که اختصاص به سانتر از جناحین و شوتزنی داشت آماده شوند. علی نیکی و نکونام و نوری از دو سمت سانتر می‌کنند و مهاجمان به سر زنی پرداخته و موج دوم حمله به سمت دروازه شوتزنی می‌کنند و اینجاست که فرهاد آخرین گل‌های خود را حداقل در تمرین به دو سید دورازه‌بان استقلال می‌زند. یکی از این گل‌ها شوتی از راه دور است و توپ را فقط سه‌جاف دروازه آرام می‌کند، اما حیف که درست مثل لحظه خداحافظی که جمعیت کمی در ورزشگاه آزادی بود، این بار هم حدود 10 نفر در کمپ ناصرخان حجازی هستند تا همین تعداد از این گل زیبا سر ذوق آمده و فرهاد را تشویق کنند.

رأس ساعت یک سوت پایان تمرین زده می‌شود و فرهاد که مثل همیشه عجله دارد به عنوان اولین بازیکن از زمین خارج شده و برای ترک تمرین برای آخرین بار به سمت ماشینش می‌رود. بیرون آمدن مجیدی از زمین همانا و جمع شدن هواداران استقلال به دور وی همان. کسی خبر ندارد این آخرین فرصتی است که می‌توانند از کاپیتان دوست داشتنی استقلال امضا گرفته و با او عکس بگیرند.

13920807192250613_PhotoL.jpg

مجیدی از دوستدارانش خواهش می‌کند که به سرعت با او عکس بگیرند تا برود که یکی از هواداران که با کودکش در نفر بعدی صف انتظار عکس با مجیدی به سر می‌برد، با فریادی آرام که بوی گلایه می‌دهد به شماره هفت تیمش می‌گوید: «تقصیر خودت هست که اینقدر محبوب هستی». جمله‌ای که لبخند سایر هواداران و مجیدی را هم به همراه دارد تا این هوادار و پسر کوچکش هم خیلی زود به آروزیشان که قرار گرفتن در یک قاب با فرهاد است برسند و خلاص.

دقایق دیگر کمپ استقلال شاهد آخرین حضور فرهاد است و او سوار ماشین می‌شود تا برای همیشه از استقلال برود. در همین لحظه یکی از هواداران معلول استقلال به سمت او رفته و تقاضا می‌کند تا شیشه ماشینش را پایین بدهد؛ او ضمن گرفتن امضا از مجیدی از او سوال می‌کند که «آیا فردا بازی می‌کند یا خیر» که پس از اینکه با پاسخ مثبت کاپیتان آبی‌ها مواجه می‌شود به او می‌گوید «پس من هم با دوستانم برای تماشای بازی‌ات به ورزشگاه می‌آییم.»
دیگر کاری نمانده و تمرین هم به پایان رسیده و فرهاد مجیدی، محبوب‌ترین بازیکن و کاپیتان تاریخ باشگاه استقلال پس از 17 سال حضور در استقلال (که البته بارها با رفت و برگشت‌ وی همراه بود) از کمپ خارج شده و در افق محو می‌شود.

13920808000457_PhotoL.jpg

«دقیقه 89 دیدار مقابل مس، تابلوی تعویض بالا می‌رود و بازیکنی که همیشه غیرقابل پیش‌بینی بوده است این بار هم با تصمیمی غیر قابل پیش‌بینی و البته غیرقابل قبول برای هواداران استقلال، پیراهنش را درآورده و پس از اینکه در آغوش قلعه‌نویی قرار می‌گیرد در میان اشک و اندوه و ناراحتی و بعضا اعتراض طرفداران برای همیشه از دنیای فوتبال خداحافظی می‌کند تا اینچنین قصه آهای فرهاد مجیدی در تاریخ 7 آبان 1392 هم به پایان برسد. شاید هواداران در این لحظات آرزو می کردند که ای کاش هیچگاه در تقویم زندگی‌شان عدد 7 ثبت نمی‌شد تا اسطوره تیمشان به بهانه هفتمین روز ماه برای همیشه ترکشان کند.»

کسی نمی‌داند شاید او هم خیلی زود مثل داش علی منصوریان از روی سکوها فراموش شود و شاید هم همچنان شعار: تو تک ستاره فوتبال مایی..آهای فرهاد مجیدی همچنان و حالا حالاها از روی سکوها طنین‌انداز باشد، هرچه که باشد خداحافظی‌های فوتبالی در ایران بی‌شباهت‌ترین خداحافظی‌ها در همه دنیاست.
در نسلی که بازیکنان متعصب مانند مجیدی، کریمی کمتر در آن پیدا می‌شود، فرهاد با شور و علاقه و تعصب خاصی برای استقلال به میدان می‌رفت و همین تعصب او باعث شده بود تا هواداران عاشقانه دوستش داشته باشند. با این حال او هم مثل همه بازیکنان باید روزی می‌رفت و رفت تا هواداران بمانند و خاطره‌های فرهاد مجیدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا