• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
البته از نسلی که داره شکل میگیره نمیشه گذشت به هیچ وجه !‌

خصوصا جوانان استقلال که 4 تا بازیکن فوق العاده تاپ داره

اگه به اینا فرصت بدن یه نسل طلایی دوباره میتونه شکل بگیره

خواستید عکساشونو دارم میتونم پیدا کنم بذارم

فوتبال ایران هیچ مدیریت و برنامه ای نداره . اینا همشون 1 ذره داداش منم بازی نمیتونن کنن . همین علی زینال سایپا الان بازی میکنه یکی از دوستای خوب داداشم بود و کلی هم تو تیمای شاخ بازی کرده . تو ایران باند داشته باشی میتونی بازی کنی ، اگه نداری پله هم باشی بزار فوتبالو کنار برو ملیله دوزی کنی بهتره .

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
10-92.8.9.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این فریم به فریم با زندگی فرهاد که کلا ناقصه!

نه از قهرمانی با العین در لیگ قهرمانان آسیا خبری هست! نه از مرد دوم آسیا شدن در سال 2010!!

این تیتر زرد و دروغشون در مورد رخصت و ... رو هم که در این زندگی نامه آوردن!!

جالبه که من بالاخره فیلم مراسم 2010 رو گیر آوردم ..فردا آپلودش میکنم در تاپیک فرهاد!

آقای خبر ورزشی کلا آب قطعه! :hmm:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یکی از دوستلن تاجی چند تا عکس از شیر فرهاد فرستاد که عکس ثبت قراردادش هم توش بود
تا دیدم آتیش گرفتم
چه زود گذشت ... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من هنوز اشك تو چشام جمع شده بچه ها كسى نميدونه قراره بازي خداحافظى براش بزارن يا ن ؟؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
[h=1]استقلال 10 نفره، فاتح دربي جوانان
[/h]
تيم جوانان استقلال روز گذشته به مصاف جوانان پرسپوليس رفت و با نتيجه 2 بر يک به پيروزي رسيد.

به نقل از فارس، استقلال در ابتدا در حالي که در زمين حريف بازي مي کرد از حريف سنتي خود عقب افتاد اما نورافکن و محمدي دو گل براي آبي پوشان به ثمر رساندند تا شاگجردان ايوب اصغر خاني به برتري برسند.

ميلاد فاخته هافبک تيم استقلال در دقيقه 79 با دريافت کارت قرمز از بازي اخراج شد و اين تيم 10 نفره در 10 دقيقه پاياني به بازي ادامه داد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
تسنیم - دروازه بان استقلال روز گذشته (پنج‌شنبه) در تمرين تيم فوتبال پيکان حضور پيدا کرد.

سيدمهدي رحمتي که رابطه خوبي با فرهاد کاظمي، سرمربي پيکان دارد، روز پنج‌شنبه براي ديدار با مربي پيشين خود راهي پيکانشهر شد و 2 ساعت در تمرين پيکان حضور داشت.

رحمتي که در سپاهان و مس کرمان شاگرد کاظمي بوده است در تمرين پيکان حضور يافت و ساعتي با مربي پيشين خود در مورد مسائل مختلف صحبت کرد. رحمتي همچنين دقايق با رحمان رضايي، مدافع سابق تيم ملي به گفت‌وگو پرداخت.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]اقدام عجیب برادر مجیدی در مراسم خداحافظی وی از فوتبال[/h]به گزارش نامه، فرهاد مجیدی در شرایطی که هنوز نیم فصل به اتمام نرسیده تصمیم گرفت از دنیای فوتبال خداحافظی کند و در دیدار استقلال برابر مس کرمان به این تصمیم خود جامه عمل پوشاند. مجیدی که در گذشته هرگز رابطه خوبی با امیر قلعه نویی نداشت و سال گذشته نیز به خاطر اینکه قلعه نویی وی را نخواست از فوتبال خداحافظی کرده بود، پس از تعویض در بازی با مس به سمت قلعه نویی رفت و وی را در آغوش کشید تا بدون کدورت از فوتبال کنار برود.
پس از پایان بازی نیز مراسمی در ورزشگاه برگزار شد و مجیدی قصد داشت مجددا به سمت قلعه نویی برود اما با ممانعت برادرش مواجه شد که دست وی را گرفته بود.
فرهاد اما با پس زدن دست فرزاد به سمت قلعه نویی رفت تا مشخص شود علاقه ای به ادامه تنش های گذشته ندارد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
قلعه‌نویی و نسل جدید مدعیان نیمکت آبی

قلعه نویی در سال های گذشته برای تثبیت جایگاهش روی نیمکت استقلال جنگ های زیادی را از سر گذراند. او باید نفراتی مثل منصور پورحیدری، ‌ناصر حجازی، صمد مرفاوی و پرویز مظلومی را کنار می زد و در نهایت موفق شد خودش را به عنوان تنها گزینه قابل اعتماد نیمکت استقلال معرفی کند

به گزارش عصر امروز نسل جدید مدعیان تکیه زدن بر صندلی سرمربیگری استقلال آرام آرام از راه می رسد و امیر قلعه نویی در آینده ای رقابت جدیدی را با آنها آغاز خواهد کرد. فرهاد مجیدی در نامه خداحافظی اش از مربیگری در استقلال به عنوان آخرین آرزویش نام برد و مشخصا برای شرکت در کلاس های مربیگری و رسیدن به همین آرزو از همراهی استقلال در ادامه فصل انصراف داد.

در کنار مجیدی،‌ علیرضا منصوریان دیگر چهره محبوب هواداران استقلال از اواسط دهه هفتاد تا اواسط دهه هشتاد هم از مدتها قبل برای نیمکت استقلال دورخیز کرده و قصد دارد با روزمه ای قابل اعتنا برای تصاحب صندلی قلعه نویی استارت بزند. منصوریان مربیگری در تیم ملی امید را انتخاب کرد و خوب می داند در صورت کسب افتخار با این تیم می تواند خودش را به عنوان جدی ترین گزینه نیمکت استقلال مطرح کند.

قلعه نویی در سال های گذشته برای تثبیت جایگاهش روی نیمکت استقلال جنگ های زیادی را از سر گذراند. او باید نفراتی مثل منصور پورحیدری، ‌ناصر حجازی، صمد مرفاوی و پرویز مظلومی را کنار می زد و در نهایت موفق شد خودش را به عنوان تنها گزینه قابل اعتماد نیمکت استقلال معرفی کند.

قلعه نویی در سال های گذشته بارها با نفرات نامبرده وارد درگیری های کلامی شد و به آمار برتری که در قیاس با آنها داشت اشاره کرد. او به لحاظ سن و سال در موقعیتی است که می تواند حداقل تا یک دهه آینده هم بدون مشکل خاصی مربیگری کند اما باید دید آیا سرمربی فعلی استقلال با نسل جدید مدعیانی که در استقلال بازیکن خودش بودند هم وارد رقابت می شود.

منصوریان و مجیدی هر دو از محبوب ترین فوتبالیست های دو دهه اخیر باشگاه استقلال هستند و شهرت و محبوبیت لازم برای تکیه زدن بر صندلی سرمربیگری این تیم را دارند.

جالب اینکه آنها رابطه جالبی هم با هم ندارند و در سال های اخیر در چند مورد وارد مجادلات کلامی شدند. زمانی که منصوریان در تیم ملی دستیار قطبی بود، گفته می شد او اجازه دعوت از مجیدی به تیم ملی را نمی دهد و این موضوع حاشیه هایی را هم ایجاد کرده.

علیرضا منصوریان مطمئن بود استقلال پس از قلعه نویی گزینه داخلی مناسب تری از او پیدا نمی کند اما حالا سر و کله مجیدی هم پیدا شده و نکته اینجاست که مجیدی چون به تازگی از فوتبال کناره گیری کرده محبوبیت بیشتری در میان هواداران استقلال دارد.

در این میان سئوال نخست این است که آیا قلعه نویی به این زودی ها میدان را به سود یکی از دو شاگردش خالی می کند؟ او اگر امسال نتواند با استقلال جام بیاورد تا حدودی تحت فشار قرار می گیرد اما نه آن قدر که راهی غیر از حرکت به سمت در خروجی نداشته باشد. نباید فراموش کنیم که قلعه نویی در این سال ها آن قدر برای استقلال جام آورده که هواداران این تیم بابت یک فصل بدون جام به او خرده نگیرند. با این حال در فوتبال ایران همه چیز در نتایج و رزومه مربی خلاصه نمی شود و گاهی اوقات تغییر رویکردهای سیاسی به تغییر در کادرهای مدیریتی و فنی تیم هایی مثل استقلال می انجامد.

اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، علیرضا منصوریان در قیاس با مجیدی روابط سیاسی بهتری دارد و راه و چاه این عرصه را بسیار بهتر از کاپیتان تازه خداحافظی کرده استقلال می شناسد. از طرفی تجربه نشان داده بهتر است سرمربی استقلال پیش از نشستن روی نیمکت این تیم چند تجربه سرمربیگری را از سر گذرانده باشد. در غیر این صورت انتقادها با اولین ناکامی ها از راه می رسند و همه از اینکه یک مربی بی تجربه روی نیمکت نشسته انتقاد می کنند. از این حیث منصوریان چند گام از مجیدی پیش است و شاید مجیدی هم ترجیح بدهد با رزومه بهتری برای سرمربیگری در استقلال اقدام کند.

قلعه نویی در آینده نزدیک رقبایی را در کنار خودش می بیند که هر دو در زمان خضور او روی نیمکت استقلال از این تیم خداحافظی کردند. شاید او در این تجربه جدید بهتر بتواند حال مردانی مثل حجازی و پورحیدری را در زمانی که خودش می خواست سرمربیگری استقلال را از چنگ آنها دربیاورد، درک کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
احتمال حضور مجیدی در دیدار پرسپولیس - میلان

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از احتمال حضور فرهاد مجیدی در دیدار پیشکسوتان پرسپولیس و ستاره‌های میلان خبر داد.
محمد رویانیان در گفت‌وگو با تسنیم در مورد برگزاری دیدار پیشکسوتان پرسپولیس و ستارگان میلان اظهار داشت: این مسئله بستگی به زمانی دارد که سازمان لیگ برای ما تنظیم می‌کند. اگر سازمان لیگ تائید کند، در تاریخ 7 آذر مقابل میلان قرار می‌گیریم. پیش از این میلانی‌ها تاریخی را به ما پیشنهاد کرده بودند که با تاسوعا و عاشورای حسینی مقارن بود به خاطر همین تاریخ بازی تغییر کرد و همزمان با یکی از بازی‌های استقلال شده است. متاسفانه هنوز نتوانسته‌ایم در این مورد هماهنگی بوجود آوریم.
وی در پاسخ به این سوال که در صورت برگزاری این بازی چه بازیکنانی برای پرسپولیس و میلان به میدان خواهند رفت عنوان کرد: هنوز زود است که بخواهیم در این مورد صحبت کنیم. زمانی که تاریخ بازی قطعی شد جزئیات این مسابقه را اطلاع‌رسانی می‌کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه بازی این تیم با میلان یک کار ملی است گفت: من در این خصوص هیچ ادعایی ندارم و فقط دوست دارم به مردم کمک کنم. ضمن اینکه اعتقاد دارم پرسپولیس و استقلال هر تیمی را که بخواهند می‌توانند به ایران بیاورند. 3،4 سالی است که کمی روابط ایران با برخی از کشورها به خاطر تحریم‌های سیاسی تیره شده و امیدوارم این تحریم‌ها هم شکسته شود اما ما هر تیمی را که بخواهیم می‌توانیم به ایران بیاوریم. مگر قرار نبود هامبورگ به تهران بیاید؟
رویانیان ادامه داد: اینگونه کارها ممکن است هزینه داشته باشد و لابی هم بخواهد، اما کار بزرگی نیست. به نظر من هنوز 10 بازیکن پرسپولیس و فوتبال ایران همانند باقری، هاشمیان، مهدوی‌کیا و مجیدی با وجود خداحافظی سرحال هستند. در این مورد بحث، بحث ملی است. من نه کری دارم و نه می‌خواهم چیزی را ثابت کنم ولی واقعا آرزو داشتم چنین مسابقه‌ای را برای باقری، هاشمیان و مهدوی‌کیا برگزار کنم و به احترام آنها یک تیم بزرگ را به تهران بیاورم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد فرهاد مجیدی هم در این بازی به صورت رسمی از دنیای بازیگری خداحافظی کند، تصریح کرد: درست است که پرسپولیس و استقلال رقیب یکدیگر هستند و در زمین با هم رقابت دارند اما همه ما برای یک کشور هستیم، چه اشکالی دارد اگر این اتفاق هم رخ دهد؟ با اینکه من خودم را همیشه قرمز می‌دانم اما معتقدم این مسئله فراتر از رنگ‌هاست. همه ما فرزند این مملکت هستیم و باید بین ما دوستی وجود داشته باشد. ممکن است از مجیدی هم در بازی با میلان دعوت کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به این مسئله که چرا اعلام کرده بیمار شده است و نمی‌خواهد دیگر به کارش ادامه دهد به تسنیم گفت: 6 ماه است بلاتکلیف هستیم و نمی‌دانیم وزیر ورزش چه کسی است، نمی‌دانیم پرسپولیس و استقلال خصوصی می‌شوند یا خیر، اصلا نمی‌دانیم خصوصی هستیم یا دولتی! همین بلاتکلیفی باعث شده پروژه‌های اقتصادی ما مسکوت بماند و به پرسپولیس ضربه بزند. به خاطر همین اتفاقات نتوانستم برای پرسپولیس درآمدزایی کنم، حالا که نمی‌توانم مشکلات را حل کنم برای چه بمانم، اصلا بودنم چه ارزشی دارد؟ من به عنوان مدیرعامل پرسپولیس باید بتوانم زیرساخت‌ها را بسازم و توسعه دهم اما این اتفاق در این مدت رخ نداده است.
رویانیان در پاسخ به این سوال که آیا با محمد جمشیدی و علی پروین اعضای هیئت مدیره پرسپولیس اختلاف دارد اظهار داشت: مشکلات من اینها نیستند، تنها مشکل من بلاتکلیفی است چون نمی‌توانم پروژه‌های اقتصادی‌ام را ادامه دهم. از ابتدای فصل تاکنون 12،13 میلیارد پول خرج کردم که فقط یک میلیارد آن را دولت پرداخت کرده است آن هم در شرایطی که به تیم رقیب من 3 میلیارد تومان پرداخت کردند. واقعا نمی‌دانم چرا این اتفاقات رخ می‌دهد.
وی در خصوص مشکلات مالی بازیکنان پرسپولیس و همچنین ناراحتی نیلسون از این اتفاق گفت: من با نیلسون صحبتی نداشتم یعنی با بازیکنی که در مورد پول صحبت کند حرفی ندارم. آدم اگر کوه هم باشد آب می‌شود. 3 فصل است که از من می‌کَنند، مگر چقدر پول دارم و یا بانک دارم؟ به خدا اگر بانک هم داشتم در این مدت پول‌هایم تمام می‌شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تیموریان: آندو قطعا از استقلال جدا می شود/ نمی توانیم فتح الله زاده و قلعه نوعی را پیدا کنیم!

سرژیک تیموریان گفت:3 ماه در خفا با مسئولان استقلال حرف زدیم و خواستیم پول آندو را بدهند اما فایده ای نداشت.

برادر آندرانیک تیموریان در گفت و گو با خبرنگار اوج، درخصوص وضعیت آندو اظهارداشت: طی دو روز گذشته هیچ فردی از باشگاه استقلال با من یا آندو تماس نگرفته است. روز چهارشنبه نتوانستیم امیر قلعه نوعی را پیدا کنیم چون او معمولا تلفنش را جوای نمی دهد. به همین دلیل به ستار همدانی زنگ زدم و گفتم آندو دیگر سر تمرین نمی آید. بعد امیری به من زنگ زد و گفت شنبه بیایید تا برای آخرین بار صحبت کنیم. بعد رفت که خبر بدهد اما تا این لحظه هیچ خبری از او نشده است.

وی ادامه داد: با فتح الله زاده هم تماسی نداشتم چون اوهم جواب تلفنش را نمی دهد. قرارداد آندو طوری است که او می تواند هروقت دلش خواست از استقلال برود. اتفاقا امیری از ما دلخور بود که چرا موضوع را رسانه ای کردیم اما ما 3 ماه در خفا با مسئولان استقلال حرف زدیم و خواستیم پول آندو را بدهند اما فایده ای نداشت و مجبور شدیم موضوع را رسانه ای کنیم.

تیموریان در پایان گفت: تا وقتی مطالبات آندو پرداخت نشود او در تمرین شرکت نمی کند. آندو از کره و قطر پیشنهاد دارد و قطعا از استقلال جدا می شود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح الله زاده : آندو نیم فصل از استقلال جدا می شود

علی فتح الله زاده در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: "مجیدی" یک تصمیم شخصی گرفته مبنی بر اینکه دوست دارد در اوج از میدان فوتبال خداحافظی کند چه شخص بنده،‌چه مدیریت تیم و کادر فنی مکرر با او صحبت کردیم که حداقل تا پایان فصل در تیم باقی بماند ولی وی نپذیرفته است و باز هم تمامی تلاش خود را خواهم کرد وی را از تصمیم گرفته شده منصرف کنم.

مدیرعامل باشگاه استقلال افزود: خداحافظی "فرهاد" که محبوب هواداران و همه اعضاي تیم است همه را شوکه کرد ولی به عنوان مدیرعامل اعلام می کنم باید به نظراتش احترام گذاشت و برایش در هر دوره اي خصوصاً مربیگری آرزوی موفقیت می کنم.

وي در خصوص جدایی " تیموریان" به خاطر پول اظهار داشت: " آندو" به خاطر پول از باشگاه نمی رود بلکه با توجه به درخواستی که از کشورهای حاشیه خلیج فارس به نام قطر داشته از تیم جدا شده و در نیم فصل به احتمال قوی در قطر خواهد بود و در یکی از باشگا ههای کشور قطر بازی خواهد کرد.

فتح اله زاده در پاسخ به سوال اينکه آیا قلعه نويی لیست مازاد را به مدیر عامل اعلام کرده يا نه؟ عنوان کرد: تا به حال سرمربی تیم به من لیست مازاد را اعلام نکرده و اگر این کار را نیز انجام دهد آن را بلافاصله پیگیری خواهیم کرد.

مدیرعامل باشگاه استقلال از تقویت نوع بازی استقلال در نیم فصل دوم خبر داد و افزود: قطعاً تیم استقلال در نیم فصل دوم پر قدرت تر و تهاجمی تر کار خود را دنبال خواهد کرد.

وی با توجه به نبود مهاجم به دلیل خداحافظی مجیدی و جدایی تیموریان گفت: قطعاً " قلعه نويی" تمامی تفکراتش این خواهد بود که تیم را تقویت بخشد و چهره استقلال در نیم فصل دوم تهاجمی تر از نیم فصل نخست خواهد بود.

مدیر عامل استقلال با اشاره به رویارویی با تراکتورسازی تبریز اشاره کرد : تیم تراکتور مثل استقلال تیم بزرگي بوده و از هواداران زیادی برخوردار است و برای کسب سه امتیاز به ميدان خواهد آمد ولی ما نیز برنامه ریزی کرده ایم با پیروزی نیم فصل سخت را به اتمام برسانیم.

پ.ن : باشه ما جیگر شدیم! :hmm: خود طرف برگشته میگه به خاطر پول میرم ..اون وقت این...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح‌الله‌زاده: رویانیان به‌جای مجیدی برای مهدوی‌کیا بازی خداحافظی بگیرد

علی فتح‌‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تلاش برای منصرف کردن فرهاد مجیدی از خداحافظی اظهار داشت: هم من و هم هیئت مدیره به دنبال آن هستیم با فرهاد جلسه بگذاریم تا نظرش را عوض کند. البته مجیدی دوست دارد در اوج فوتبالش را به پایان برساند. او همین الان هم از بسیاری از بازیکنان جوان بهتر بازی می‌کند و دوست دارد در چنین شرایطی از فوتبال خداحافظی کند.
وی ادامه داد: به عنوان کسی که 20 سال است با فرهاد آشنا هستم و او را از کودکی به استقلال آوردم تلخ‌ترین روزهای دوران فعالیت در فوتبالم را می‌گذرانم و تلاش می‌کنم برای شادی هواداران استقلال مجیدی را حداقل برای بازی تا آخر فصل راضی کنم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات همتای پرسپولیسی خود که از امکان حضور فرهاد مجیدی در دیدار پیشکسوتان پرسپولیس و ستارگان میلان خبر داده بود، تاکید کرد: از این تصمیم باشگاه پرسپولیس تشکر می‌کنم و به آقای رویانیان می‌گویم مجیدی بازیکن بزرگی است و احتیاجی به حضور در آن بازی ندارد. اگر رویانیان به فکر انجام چنین کاری است به نظرم بهتر است ترتیب یک بازی خداحافظی برای مهدی مهدوی‌کیا را بدهد. در مورد مجیدی هم اگر قرار باشد بازی بزرگی برای خداحافظی‌اش انجام شود خود استقلال بانی این کار خواهد بود.
فتح‌الله‌زاده درباره اولتیماتوم آندرانیک تیموریان برای پرداخت مطالباتش به منظور جلوگیری از ترک استقلال توسط این بازیکن به تسنیم گفت: من با ضرب‌الاجل‌ها کار نکردم و به این مسائل کاری ندارم. تیموریان هم بازیکنی نیست که به خاطراین مسائل استقلال را رها کند. مگر باشگاه استقلال پول داشته و پرداخت نکرده که بخواهد برای ما ضرب‌الاجل تعیین شود؟
وی ادامه داد: تیموریان درست می‌گوید و ما تاکنون در پرداخت به او کسری داشتیم. تصور می‌کنم تاکنون تنها 300 میلیون به این بازیکن پول پرداخت کرده‌ایم اما مشکل اینجاست که هنوز وزیر ورزش تعیین نشده است. تاکنون 2 وزیر به مجلس معرفی شدند و رای نیاورده‌اند. امیدواریم هر چه زودتر وزیر ورزش مشخص شود و این مشکلات مالی ما خاتمه یابد. تیموریان هم بهتر است صبوری کند تا وزیر جدید رای بیاورد و ما بتوانیم با دریافت پول از وزارت ورزش حقوق او را پرداخت کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره بحث جدایی یکی از بازیکنان این تیم از میان ساموئل، تیموریان و نکونام در نیم فصل خاطرنشان کرد: این احتمالات و تصمیم‌گیری‌ها دست من نیست و سرمربی استقلال است که تشخیص می‌دهد ما باید کدام بازیکن را در چه پستی جذب کنیم. قلعه‌نویی فهرست بازیکنان مورد نیاز استقلال را در نیم فصل اعلام می‌کند که البته تا این لحظه فهرستی در مورد بازیکنانی که می‌روند یا جذب می‌شوند در اختیار من قرار نگرفته است.
فتح‌الله‌زاده در واکنش به انتقاد برخی انتقادها از دیدارهای مختلف او با سفرای کشورهای خارجی گفت: این دیدارها چه ایرادی داشته، مگر انجام چنین دیدارهایی جزو کارهای باشگاه حساب نمی‌شود؟ اینکه من با سفرای کشورها دیدار و زمینه تاسیس کلینیک،‌ دیدارهای تدارکاتی و امکان برگزاری اردو و ویزا را فراهم کنم جزو وظایف مدیر باشگاه محسوب نمی‌شود؟
وی ادامه داد: شاید از این پس باید چنین کارهایی را به مرفاوی بسپاریم که از این موضوع انتقاد کرده است. سفرای کشورها شخصیت‌های برجسته‌ای هستند که حتی حضورشان در باشگاه استقلال بسیار اهمیت دارد. از مرفاوی هم می‌خواهم به جای آنکه در کارهای مدیریتی دخالت کند در دوره‌های مربیگری شرکت کند و بتواند از نظر فنی کار خود را آنقدر ارتقا دهد که در تیم‌هایی که مشغول می‌شود نتیجه بگیرد.
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: همه این نقل قول‌ها و انتقادها به دیدارم با سفرا حرف مرفاوی و دیگرانی که در این باره صحبت می‌کنند نیست و برخی به خاطر ناراحتی که از من دارند این حرف‌ها را در دهان آنها می‌گذارند.
فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه بعد از دیدارش با سفیر برزیل گفته بود قصد دارد زمینه بازی تدارکاتی ایران و برزیل را فراهم کند به تسنیم گفت: رایزنی لازم را در این باره انجام دادم و سفیر برزیل هم موافقت کرد از این به بعد دیگر پیگیری آن به کفاشیان مربوط است. قرار شده رئیس فدراسیون فوتبال نماینده‌ای را برای پیگیری بازی ایران و برزیل معرفی کند.
وی درباره بحث جذب کرار جاسم در نیم فصل گفت: جذب این بازیکن در همان ابتدای فصل که بدقولی کرد منتفی شد و دیگر به هیچ عنوان تصمیمی برای جذب او نداریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اظهارات قلعه‌نویی که از جذب یک هافبک در نیم فصل خبر داده بود تاکید کرد: یک بازیکن برزیلی در خط هافبک به ما معرفی شده که در حال رایزنی برای جذب او هستیم.
فتح‌الله‌زاده درباره درخواست باشگاه پرسپولیس برای تغییر زمان بازی استقلال و گسترش فولاد جهت مهیا شدن زمینه بازی پرسپولیس و میلان تصریح کرد: رویانیان در نامه‌ای از من برای این کار تقاضا کرده که من هم نامه را در اختیار قلعه‌نویی قرار دادم چرا که بحث روز بازی و مسائلی از این دست به نظر سرمربی و شرایط تیم ما بازمی‌گردد و این قلعه‌نویی است که باید درباره آن تصمیم‌گیری کند. اگر سرمربی تیم در این باره نظرش مثبت باشد من هم موافق خواهم بود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فرهادو ببرن با پیراهن پرسپولیس خداحافظی کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

بیخیال........

یه هوادار دو آتیشه استقلال
esesdfsdds.jpg

اینم یه دختر خانم تاجی
4390fc802ae29831f9b21c1b00207579.gif

اینم از طرفداران استقلال
Esteghlal.gif

اینم یه هوادار دیگه استقلالی
2mfjazp.jpg

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
الان تنهای منشا مشکلات حاج فتله
هر دوره میاد جوری بریز بپاش میکنه که بعد یه فصل تیم از مشکلات مالی متلاشی میشه
الان وقتی نمیتونه در آمد زایی کنه یا پول بیاره برای باشگاه.اگه واقعا ادعا داره استقلالو دوست داره خودش باید استعفا بده تا یکی که جیبش به بیت المال وصله بیاد

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]واکنش فتح الله زاده به اظهارات رويانيان[/h]
[h=2] مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات همتاي خود در پرسپوليس گفت: رويانيان بهتر است به جاي اينکه به فکر مجيدي باشد، براي مهدوي‌کيا بازي خداحافظي بگيرد.[/h]
00940637.jpg

علي فتح‌‌الله‌زاده درباره تلاش براي منصرف کردن فرهاد مجيدي از خداحافظي اظهار داشت: هم من و هم هيئت مديره به دنبال آن هستيم با فرهاد جلسه بگذاريم تا نظرش را عوض کند. البته مجيدي دوست دارد در اوج فوتبالش را به پايان برساند. او همين الان هم از بسياري از بازيکنان جوان بهتر بازي مي‌کند و دوست دارد در چنين شرايطي از فوتبال خداحافظي کند.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: به عنوان کسي که 20 سال است با فرهاد آشنا هستم و او را از کودکي به استقلال آوردم تلخ‌ترين روزهاي دوران فعاليت در فوتبالم را مي‌گذرانم و تلاش مي‌کنم براي شادي هواداران استقلال مجيدي را حداقل براي بازي تا آخر فصل راضي کنم.

مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات همتاي پرسپوليسي خود که از امکان حضور فرهاد مجيدي در ديدار پيشکسوتان پرسپوليس و ستارگان ميلان خبر داده بود، تاکيد کرد: از اين تصميم باشگاه پرسپوليس تشکر مي‌کنم و به آقاي رويانيان مي‌گويم مجيدي بازيکن بزرگي است و احتياجي به حضور در آن بازي ندارد. اگر رويانيان به فکر انجام چنين کاري است به نظرم بهتر است ترتيب يک بازي خداحافظي براي مهدي مهدوي‌کيا را بدهد. در مورد مجيدي هم اگر قرار باشد بازي بزرگي براي خداحافظي‌اش انجام شود خود استقلال باني اين کار خواهد بود.

فتح‌الله‌زاده درباره اولتيماتوم آندرانيک تيموريان براي پرداخت مطالباتش به منظور جلوگيري از ترک استقلال توسط اين بازيکن به تسنيم گفت: من با ضرب‌الاجل‌ها کار نکردم و به اين مسائل کاري ندارم. تيموريان هم بازيکني نيست که به خاطراين مسائل استقلال را رها کند. مگر باشگاه استقلال پول داشته و پرداخت نکرده که بخواهد براي ما ضرب‌الاجل تعيين شود؟

وي ادامه داد: تيموريان درست مي‌گويد و ما تاکنون در پرداخت به او کسري داشتيم. تصور مي‌کنم تاکنون تنها 300 ميليون به اين بازيکن پول پرداخت کرده‌ايم اما مشکل اينجاست که هنوز وزير ورزش تعيين نشده است. تاکنون 2 وزير به مجلس معرفي شدند و راي نياورده‌اند. اميدواريم هر چه زودتر وزير ورزش مشخص شود و اين مشکلات مالي ما خاتمه يابد. تيموريان هم بهتر است صبوري کند تا وزير جديد راي بياورد و ما بتوانيم با دريافت پول از وزارت ورزش حقوق او را پرداخت کنيم.

مديرعامل باشگاه استقلال درباره بحث جدايي يکي از بازيکنان اين تيم از ميان ساموئل، تيموريان و نکونام در نيم فصل خاطرنشان کرد: اين احتمالات و تصميم‌گيري‌ها دست من نيست و سرمربي استقلال است که تشخيص مي‌دهد ما بايد کدام بازيکن را در چه پستي جذب کنيم. قلعه‌نويي فهرست بازيکنان مورد نياز استقلال را در نيم فصل اعلام مي‌کند که البته تا اين لحظه فهرستي در مورد بازيکناني که مي‌روند يا جذب مي‌شوند در اختيار من قرار نگرفته است.

فتح‌الله‌زاده در واکنش به انتقاد برخي انتقادها از ديدارهاي مختلف او با سفراي کشورهاي خارجي گفت: اين ديدارها چه ايرادي داشته، مگر انجام چنين ديدارهايي جزو کارهاي باشگاه حساب نمي‌شود؟ اينکه من با سفراي کشورها ديدار و زمينه تاسيس کلينيک،‌ ديدارهاي تدارکاتي و امکان برگزاري اردو و ويزا را فراهم کنم جزو وظايف مدير باشگاه محسوب نمي‌شود؟

وي ادامه داد: شايد از اين پس بايد چنين کارهايي را به مرفاوي بسپاريم که از اين موضوع انتقاد کرده است. سفراي کشورها شخصيت‌هاي برجسته‌اي هستند که حتي حضورشان در باشگاه استقلال بسيار اهميت دارد. از مرفاوي هم مي‌خواهم به جاي آنکه در کارهاي مديريتي دخالت کند در دوره‌هاي مربيگري شرکت کند و بتواند از نظر فني کار خود را آنقدر ارتقا دهد که در تيم‌هايي که مشغول مي‌شود نتيجه بگيرد.

مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: همه اين نقل قول‌ها و انتقادها به ديدارم با سفرا حرف مرفاوي و ديگراني که در اين باره صحبت مي‌کنند نيست و برخي به خاطر ناراحتي که از من دارند اين حرف‌ها را در دهان آنها مي‌گذارند.

فتح‌الله‌زاده در مورد اينکه بعد از ديدارش با سفير برزيل گفته بود قصد دارد زمينه بازي تدارکاتي ايران و برزيل را فراهم کند به تسنيم گفت: رايزني لازم را در اين باره انجام دادم و سفير برزيل هم موافقت کرد از اين به بعد ديگر پيگيري آن به کفاشيان مربوط است. قرار شده رئيس فدراسيون فوتبال نماينده‌اي را براي پيگيري بازي ايران و برزيل معرفي کند.

وي درباره بحث جذب کرار جاسم در نيم فصل گفت: جذب اين بازيکن در همان ابتداي فصل که بدقولي کرد منتفي شد و ديگر به هيچ عنوان تصميمي براي جذب او نداريم.

مديرعامل باشگاه استقلال در مورد اظهارات قلعه‌نويي که از جذب يک هافبک در نيم فصل خبر داده بود تاکيد کرد: يک بازيکن برزيلي در خط هافبک به ما معرفي شده که در حال رايزني براي جذب او هستيم.

فتح‌الله‌زاده درباره درخواست باشگاه پرسپوليس براي تغيير زمان بازي استقلال و گسترش فولاد جهت مهيا شدن زمينه بازي پرسپوليس و ميلان تصريح کرد: رويانيان در نامه‌اي از من براي اين کار تقاضا کرده که من هم نامه را در اختيار قلعه‌نويي قرار دادم چرا که بحث روز بازي و مسائلي از اين دست به نظر سرمربي و شرايط تيم ما بازمي‌گردد و اين قلعه‌نويي است که بايد درباره آن تصميم‌گيري کند. اگر سرمربي تيم در اين باره نظرش مثبت باشد من هم موافق خواهم بود.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سخنان قلعه‌نويي قبل از آغاز تمرين امروز

سرمربي تيم استقلال در ابتداي تمرين امروز با بازيکنانش به گفت‌وگو پرداخت.
00943019.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در حالي برگزار شد که قبل از شروع تمرين سرمربي استقلال بازيکنان را به ميانه زمين برد و حدود 10 دقيقه با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

به نقل از فارس، قلعه‌نويي خطاب به بازيکنان گفت: شرايط تيم به گونه‌اي است که بايد از همه بازي‌ها حداکثر امتيازات را بگيريم. فرهاد مجيدي از جمع ما جدا شده و از اين به بعد بايد به ادامه راه فکر کنيم اما يادتان باشد که به حواشي و مسائل جانبي فوتبال کاري نداشته باشيد و به فکر آينده خود باشيد.

وي تاکيد کرد: همه بايد با شرايط کنار بياييم و همين کادر فني که کنار من ايستاده هنوز پولي نگرفته و تقريبا همه شرايطي مشابه داريم اما اين مسائل دليلي نمي‌شود که تمرکزمان را از دست بدهيم و به فکر بازي‌ها نباشيم. بامعرفت کسي است که استقلال را با اين شرايط بخواهد وگرنه اگر قرار باشد همه چيز خوب پيش برود درک کردن شرايط خيلي راحت‌تر است.

سرمربي استقلال تاکيد کرد: پرداخت پول‌ها دير و زود مي‌شود اما سوخت و سوزي ندارد ما بايد به فکر بازي‌هاي آينده ليگ برتر باشيم و روي بازي با سايپا تمرکز کنيم. چون اين ديدار از لحاظ امتيازگيري و برگشت ما بالاي جدول مهم است.

تمرين تيم فوتبال استقلال در حال برگزاري است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]گزارش تمرين امروز استقلال[/h]
[h=2] هافبک تيم فوتبال استقلال همچنان به دليل عدم پرداخت مطالباتش در تمرينات غايب است.[/h]
00945655.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال جهت آماده‌سازي براي ديدار مقابل سايپاي البرز از ساعت 15:30 امروز (جمعه) در کمپ اختصاصي اين باشگاه برگزار شد.

به نقل از تسنيم، در اين تمرين هاشم بيک‌زاده، خسرو حيدري و سياوش اکبرپور به دليل مصدوميت غايب بودند. همچنين آندرانيک تيموريان به دليل عدم پرداخت مطالباتش از سوي باشگاه استقلال در تمرين امروز هم شرکت نداشت.

* هنگامي که امير قلعه‌نويي در حال پارک کردن ماشين خود در کمپ بود تعدادي از هواداران استقلال به سمت وي رفتند و با او در خصوص خداحافظي مجيدي از فوتبال گفت‌وگو کردند. آنها همچنين به سرمربي استقلال اطمينان خاطر دادند که از او حمايت خواهند کرد.

* بنري در حمايت از سرمربي استقلال با اين عنوان که «به اميد خدا، اميرخان، اميرخان، استقلال قهرمان» در کمپ نصب کرده بودند.

* پيش از آغاز تمرين بازيکنان استقلال در گروه‌هاي مختلف مشغول بازي تنيس فوتبال بودند.

* امير قلعه‌نويي بازيکنان را در آغاز تمرين دور خود جمع و با آنها در خصوص مشکلات مالي صحبت کرد. سرمربي استقلال در بخشي از اظهاراتش به بازيکنان گفت: همه ما مشکل داريم. نبايد در اين شرايط کاري کنيم که خودمان باعث ايجاد مشکل شويم. همه شما پول گرفته‌ايد و نمي‌توانيد بگوييد که اصلاً پولي دريافت نکرده‌ايد.

وي در ادامه افزود: چرا هر اتفاقي مي‌افتد سريع آن را بروز مي‌دهيد. از تک تک شما انتظار دارم که در اين شرايط سخت کنار تيم باشيد. شما بايد براي تيم معرفت به خرج دهيد.

سرمربي تيم استقلال همچنين خطاب به شاگردانش خاطر نشان کرد: بازيکناني که در اين شرايط سخت کنار تيم حضور داشته باشند معرفت خود را نشان داده‌اند. باور کنيد از من تا کادر فني هنوز پولي نگرفته‌ايم ولي شما از باشگاه پول گرفته‌ايد. در اين شرايط بايد کمک حال تيم باشيد چون بايد جواب مردم را بدهيم.

* بالاخره با پيگيري‌هاي انجام شده لباس‌هاي گرم به دست بازيکنان رسيد اما با اين حال بازيکنان با همان لباس‌هاي آستين‌کوتاه تمرين کردند.

* محور تمرين امروز آبي‌پوشان دويدن دور زمين و بازي آقاوسط در 3 گروه بود. در بازي آقاوسط امير قلعه‌نويي نيز شرکت داشت.

* پس از بخش آقاوسط بازيکنان زير نظر قلعه‌نويي بازيسازي از خط دفاع، بردن توپ به کناره‌ها و ارسال از جناحين را کار کردند که در اين بخش سرمربي استقلال بارها به بازيکنان خود تذکر مي‌داد که با سرعت توپ را به جناحين ببرند. در اين بخش از تمرين محمد قاضي که به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته عملکرد خوبي از خود نشان داد.

* حدود 50 نفر از هواداران استقلال از نزديک نظاره‌گر تمرين آبي‌پوشان بودند.

* جواد نکونام در دقايقي از تمرين زير نظر امير حاج‌قاسم دوهاي استقامتي انجام داد. اين بازيکن به دليل 3 اخطاره بودن در ديدار مقابل سايپا حضور ندارد.

* آرش برهاني که به دبي سفر کرده بود و در ديدار مقابل مس کرمان حضور نداشت امروز در تمرين شرکت کرد.

* در اواخر تمرين يکي از هواداران استقلال جمله‌اي را به قلعه نويي گفت که باعث عصبانيت سرمربي استقلال شد و از او خواست که کمپ استقلال را ترک کند. اين هوادار با ناراحتي به قلعه نويي گفت با من اين گونه صحبت نکن. در اين لحظه جو تمرين براي لحظاتي بهم ريخت و مسئولان کمپ اين تمشاگر را به بيرون کمپ بردند.

تيم استقلال فردا ساعت 15 در کمپ اختصاصي باشگاه تمرين مي‌کند و روز يکشنبه صبح عازم کرج خواهد شد.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
دلمون به آندوخوش بود اونم که رفتنی هست امسال دیگه باید قید همه چیو زد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان فردا به غیر از ویژه نامه استقلال جوان این سی دی هم قراره توزیع بشه در دکه ها ..حواستون باشه :(

2a82624cb6b8418c1.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا