• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
نکته ی جالب اینجاست که اینایی که هی جذبشون میکنیم جزو عاشقان تیم دوم پایتخت محسوب میشن :D

گلی به گوشه ی جمال انصاریان با اون 80 تا بخیه ای که توی پرسپولیس خورده بود و مهدی هاشمی نسب ..

نبود عاشق تر از اینا ؟ :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خیلی متاسفم اینجا فقط باید بیایم خبر بذاریم هرچی بنویسیم پاک میشه حتی اگه با طنز و کنایه راجبه تیم خودمون هم صحبت کنیم
باند و باند بازی داره به اینجا هم کشیده میشه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]مذاکره باشگاه ذوب‌آهن با قاضي[/h]
[h=2] مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان با مهاجم استقلال براي بازگشت او به اين تيم مذاکره کرد.[/h]
00945619.jpg

سعيد آذري مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان براي جذب محمد قاضي با اين بازيکن مذاکره کرد.

به گزارش تسنيم،اين مذاکره بعدازظهر روز گذشته در هتل آکادمي انجام شد و هنوز نتيجه آن مشخص نشده است. اين در حالي است که چکي که قاضي از باشگاه استقلال براي دريافت مطالباتش گرفته بود پاس نشده است. اين چک بايد در تيرماه پاس مي‌شد.

Last edited by a moderator:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خیلی متاسفم اینجا فقط باید بیایم خبر بذاریم هرچی بنویسیم پاک میشه حتی اگه با طنز و کنایه راجبه تیم خودمون هم صحبت کنیم
باند و باند بازی داره به اینجا هم کشیده میشه

حمید استیلی رو هم بیارن بذارن تو کادر فنی
بیچاره تیم نداره باید احیا بشه...

این الان طنز و کنایه راجع به تیم خودتون بود آقا؟ من به شخصه از شما بسیار بیشتر انتظار داشتم تا کاربرهایی که به اقتضای سن و سالشون رفتار میکنن. بار آخر باشه که میگم. تهمت باند و باندبازی و اینجور مسایل سخیف دیگه تحمل نمیشه. اگر طاقتش رو دارید که به شما هم طعنه و نیش زده بشه و جواب ندید که فبها. اگرنه، چنین اظهارنظرهای نسنجیده ای و هر پستی که اونها رو نقل قول بکنه پاک میشه. اینطور نیست که مقررات رو فقط وقتی میپذیرید که مطابق میلتون باشه...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خبری از پژمان جمشیدی نشد؟ :دی

گفتم الان بیام حتما مذاکره کردیم باهاش

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عنایتی: دیر یا زود همه چیز برای مردم روشن می شود

به گزارش افکارنیوز، رضا عنایتی در خصوص گلزنی‌اش در بازی با سایپا و حضور او در صدر جدول گلزنان لیگ برتر گفت: «بیشتر از همه خوشحالم که مصدومیتم زودتر از حدی که تصور می‌شد بهبود یافت و جا دارد از دکتر تیم در این باره تشکر کنم اما وقتی گل بزنم و تیمم ببازد خیلی جای خوشحالی ندارد. در بازی با سایپا نتیجه را واگذار کردیم و این من را بیشتر از هر چیزی ناراحت کرد. امیدوارم در دور برگشت بتوانیم نتایج نیم فصل اول را جبران کنیم.»

مهاجم با سابقه تیم فوتبال صبای قم در خصوص اینکه چرا این تیم در نیم فصل اول نتایج قابل قبولی نگرفت، افزود: «تیم ما جوان و کم‌تجربه است و این کم‌تجربگی در خیلی بازی‌ها به ضرر تیم ما تمام گشت و باعث شد تا نتایج قابل قبولی نگیریم اما تیم جوان داشتن هم تاوانش اینگونه است. در خیلی از بازی‌ها به دلیل کم‌تجربگی باختیم و یا بازی برده را مساوی کردیم اما فکر می‌کنم این تجربه در نیم فصل دوم به کار ما بیاید.»

مهاجم اسبق تیم فوتبال استقلال در خصوص مهاجمانی که به این تیم پیوسته‌اند اما خبری از حضور او در استقلال نیست، هم ادامه داد: «من همیشه گزینه استقلال در نیم فصل هستم اما اول فصل تیم‌های دیگری به سراغ من می‌آید. نمی‌دانم دلیل این ترس که من را از تیم محبوبم جدا می‌کنند، چیست. من در حال حاضر در بهترین شرایط بدنی هستم اما اول فصل کسی سراغ من نمی‌آید. در هر حال من هوادار این تیم هستم و هر کسی که به استقلال می‌رود برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.»

عنایتی افزود: «خیلی‌ها هستند که باعث می شوند من به استقلال نروم در حال حاضر هم قصد صحبت در این خصوص را ندارم اما دیر یا زود همه چیز برای مردم روشن می‌شود.»

وی در پایان در خصوص اظهارات کشوری مبنی بر اینکه عنایتی شوخی کرده و گفته که صبا دو میلیارد تومان هزینه کرده است، گفت: «خب حتما ایشان بهتر از من این موضوع را می‌دانند اما من با بازیکنانی که دیدم و با جمع‌بندی که انجام دادم به این رقم رسیدم.»

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

حمید استیلی رو هم بیارن بذارن تو کادر فنی
بیچاره تیم نداره باید احیا بشه...

این الان طنز و کنایه راجع به تیم خودتون بود آقا؟ من به شخصه از شما بسیار بیشتر انتظار داشتم تا کاربرهایی که به اقتضای سن و سالشون رفتار میکنن. بار آخر باشه که میگم. تهمت باند و باندبازی و اینجور مسایل سخیف دیگه تحمل نمیشه. اگر طاقتش رو دارید که به شما هم طعنه و نیش زده بشه و جواب ندید که فبها. اگرنه، چنین اظهارنظرهای نسنجیده ای و هر پستی که اونها رو نقل قول بکنه پاک میشه. اینطور نیست که مقررات رو فقط وقتی میپذیرید که مطابق میلتون باشه...
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه اون جمله رو بخون
عزیز دل برادر حالا اینجا نیش وکنایه به حمید استیلی زده شده ؟ اگه کنایه ای باشه همه میدونن به مجموعه فعلی استقلاله که بازیکنای تموم شده ی پرسپولیس رو میارن به اسم احیا کردن حمید استیلی فقط یه اسم بوده منتهی شما تعصبتون یه مدته خیلی زیاد شده و باعث سختگیری های بی مورد شده
خود شما هم میدونید در همین تاپیک چندین دفعه جو منفی علیه مدیریت راه افتاده نه تنها ضد شما حرفی نزدم بلکه حمایتم کردم حتی وقتی که در تاپیک پرسپولیس پستی رو دو بار ریپورت دادم پاک نشد جالب اینکه خود شما هم پست رو لایک کرده بودید تا اینکه بعد یه روز فرزاد اومد پست رو ویرایش کرد هیچ حرفیم نزدم کسی رو هم به رنگی بودن متهم نکردم جنبه خوشبینانه شو در نظر گرفتم و گفتم شاید از نظر شما توهین حساب نشه
در مورد تحمل نیش و کنایه ی هم باید بگم ما این مدته خیلی تحمل کردیم همونطوری که شما فقط به خاطر آوردن اسم حمید استیلی که محبوبیت زیادی هم نزد پرسپولیسی ها نداره اینجوری ناراحت میشید حالا خودتونو جای بچه های اینجا بذارید که وقتی مجیدی خداحافظی کرد چی کشیدن
مطمئن باشید در بحث خداحافظی مجیدی و جوی که طرفدارایه پرسپولیس ایجاد کردن خیلی ضعیف برخورد کردید همین باعث شده که برخلاف میلم بدبینانه فکر کنم شاید اگه جای مجیدی هر بازیکن دیگه ای از تیم شما بود اینجور برخورد نمیشد البته باز تاکید میکنم که شما رو به رنگی بودن متهم نمیکنم اما یا تعصب زیاد نسبت به تیمتونه که اصلا چیز بدی هم نیست یا اینکه شما حتی برای یه لحظه خودتونو جای طرفدارای استقلال نمیذارید شما وقتی یارو میاد تو تاپیک مجیدی که هیچ ربطی هم به او نداره اونم در چنین جو و حالتی که همه ناراحت بودن میگه افتخارات مجیدی چیه مثل این می مونه که من بیام تو تاپیک شما بعد خداحافظیه مهدوکیا بگم ایشون چند تا بازی واسه تیم شما انجام داده که اینقدر ناراحتید و تازه بهشم میگید اسطوره!!! (فقط مثال بود مهدویکیا خیلی قابل احترامه برام)
راجبه پذیرفتن مقررات مطابق میلم خدمت شما عرض کنم به عنوان کسی که تو دنیای واقعی تمام روز سروکارم با قانون هست دوست دارم کسانی که دارن قانون رو چه در جامعه مجازی مثل اینجا چه واقعی اجرا میکنن درست اجرا بشه و برای همه یکسان باشه هر چند باز مثل دفعات قبل میگم در بخش ورزش این کار خیلی سخته چون خود مجریان طرفدار یه تیمی هستن و این کار سخت رو هم شما انجام میدید قابل تقدیره هرچند میشه بهترم انجام داد چه بسا اگه من یا هر کاربر دیگه ای هم جای شما بود وضع خیلی بدتر از اینم بود اما این دلیل نمیشه که مدیریت بهیود پیدا نکنه
به هر حال امیدوارم قوانین واسه همه یکسان باشه هر چند مقصر شما نیستید قوانینی رو که اینجا تدوین کردن از وقتی من یادمه بیشترش همینا بودن و از همه مهمتر بسیار ساده و ابتدایی هستن وبرای یه انجمن با این همه کاربر و عقاید مختلف جوابگو نیست دقیقا مثل این می مونه که شما در یه کشور بزرگ و پرجمعیت مثل ایران مرجع رسیدگی به روابط خصوصی افراد به جای قانون مدنی یه سری قوانین عرفی باشه که در یک روستای کوچک اجرا میشن اونوقت عادلترین قاضیه دنیا هم نمیتونه درست تصمیم گیری کنه
در پایان اگه سوء تفاهمی هم پیش اومده از شما معذرت میخوام ولی باز تاکیید میکنم به عنوان کسی که چند ساله تو این فرم بودم انتطارم ازمدیریت خیلی بیشتره...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... باز تاکیید میکنم به عنوان کسی که چند ساله تو این فرم بودم انتطارم ازمدیریت خیلی بیشتره...

سلام آقا عرفان

سعی و تلاش ما برای آرامش بیشتر همه کاربرهای اینجاست، اگر موافق باشید و هنوز هم مواردی برای بحث وجود دارد تشرف بیاورید در تاپیک وقایع تا درباره اش صحبت کنیم. فقط یادآوری می کنم که همانطور که شما از مدیریت انتظاراتی دارید، ما هم از کاربرها - خصوصا قدیمی ها - انتظاراتی داریم.

پ.ن: آخرین پست تاپیک وقایع ( = 3618) شاره به همین مطلب داشت.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
باز تاکیید میکنم به عنوان کسی که چند ساله تو این فرم بودم انتطارم ازمدیریت خیلی بیشتره...

درود دوباره

من اگر شما رو خطاب کردم بخاطر شناختی بود که از قبل داشتم. وگرنه خطاب کردن خیلی از دوستان آب در هاون کوبیدنه. هیچکس ادعا نکرده که بدون اشکال و ایراده. امیدوارم روزی شما جای من باشید و متوجه بشید که پاک کردن یه پست تحریک کننده بسیار صحیح تر از درگیر شدن با مجموعه ای از پستهای والیبالی بین طرفداران تیمهاست. منهم از شما بخاطر قدیمی بودن انتظار اون واکنش رو نداشتم. همزمان با سه پستی که اینجا پاک شد، شش پست با همون دلیل در تاپیک پرسپولیس پاک کردم. تاپیک تابلو اعلانات رو هم برای این زدیم تا دوستانی مثل شما از فکر تعصب و رنگی عمل کردن امثال من بیرون بیاید. بسیاری از پستهای برهم زننده نظم تاپیکها در هر بخشی حتی قبل از ریپورت پاک میشن تا اون دسته از کاربرانی که جواب "هوی" به هر "های" گفته شده رو برخودشون فرض میدونن، میدانی برای عمل پیدا نکنن.
انتظار ندارم من و عملکردم رو رنگی نبینید. شما هم در تحلیل اتفاقات مدیریتی رنگی قضاوت میکنید. همین حالا یکی از دوستان هم تیم شما به من پیغام داده که فلان کلمه توهین آمیز از دید من (اون کاربر) اوهین نبوده... خب شما قضاوت کنید عرفان عزیز، من تلقی چند نفر رو از یک پست باید درنظر بگیرم؟ در این بخش کاربرانی هستن که از نیش و کنایه زدن در هر فرصتی لذت میبرن. من وظیفه دارم جلوشون رو بگیرم. حالا از هر رنگی که میخوان باشن.
در انتها، به درستی کاربرانی از جنس شما ایمان دارم. همونطور که مرتضی عزیز یادآوری کرد و خودم در تاپیک وقایع گفتم، انتظارم از کاربرهای قدیمی و بدون مشکلی مثل شما اینه که به تیم مدیریت کمک کنید. جلو کج روی رو دست کم در تاپیک خودتون با توصیه و همکاری بگیرید تا هیچوقت برخوردی صورت نگیره.

پاینده باشید

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
عاغا تیم پول نداره
مدیریت و سرمربی هم دل بسته بهمینا که قبلا اسم بودن
اما کاش به جوونها بیشتر اعتماد میشد که خیلی خیلی بهتر بود
کلا از وقتی قلعه نوعی اومده یه بازیکن خوب نیاورده همه خوبا از قبل بودند!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برگردیم به تاپیک خودمون جووو عوض نکنیم:دی

[h=1]گزارش تمرين استقلال[/h]
[h=2] تمرين نوبت عصر تيم استقلال با حضور 8 بازيکن اين تيم برگزار شد.[/h]
00945135.jpg

تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز و در حالي که تنها مهدي رحمتي، حنيف عمران‌زاده،‌پژمان نوري، عليرضا نيکبخت واحدي،‌آرش برهاني، مهرداد اولادي و محمد قاضي در کمپ زنده‌ياد حجازي حضور داشتند برنامه‌هاي آماده سازي خود را پيگيري کرد.

به گزارش فارس،سرمربي تيم استقلال با گذشت 40 دقيقه از تمرين به همراه پسر خود وارد مجموعه تمريني استقلال شد و تنها از روي نيمکت تمرين تيمش را نظاره‌ کرد.

* مهرداد اولادي به محض ديدن سرمربي استقلال به سمت او رفت و با وي به خوش و بش پرداخت. وي صبح امروز کار با وزنه انجام داده بود و در تمرين نوبت عصر براي اولين بار در کنار ديگر استقلالي‌ها پا به توپ شد.

* با توجه به تعطيلي سه روزه و فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني تنها 20 نفر از طرفداران استقلال نظاره‌گر تمرين اين تيم بودند.

* کريم بوستاني تنها غايب کادر فني استقلال بود زيرا وي به اهواز سفر کرده است.

* ميرشاد ماجدي سرپرست استقلال امروز با لباس ورزشي در تمرين حاضر شد و در ميانه زمين به سمت دروازه شوت مي‌زد.

* بازيکنان تيم استقلال براي آنکه در اين دو روز آينده براي عزاداري به کدام هيئت‌ها بروند با يکديگر صحبت مي‌کردند و از همين رو استعلام مراسم عزاداري را از يکديگر مي‌گرفتند.

* حنيف‌ عمران‌زاده مدافع استقلال به دنبال اجازه از سرمربي اين تيم بود که براي حضور در مراسم عزاداري راهي شهر خود (نور) شود.

* ملي‌پوشان و همچنين بازيکناني که مصدوم هستند در تمرين امروز حاضر نبودند و تنها 8 استقلالي کارهاي تاکتيکي را پشت سر گذاشتند.

* بخش اعظم تمرين امروز استقلال به کارهاي تاکيتيک اختصاص داشت که مجيد صالح و ديگر اعضاي کادر فني آن را به عهده داشتند. بازيکنان در قالب دو گروه سبز و زرد فوتبال در يک سوم زمين را پشت سر گذاشتند.

* قرار است طبق هماهنگي‌هاي به عمل آمده بازيکنان فردا صبح يک جلسه تمرين را در کمپ زنده ياد حجازي برگزار و سپس تا روز جمعه بعد از ظهر ساعت 15 به استراحت بپردازند. قرار است مسئولان کمپ استقلال به مناسبت تاسوعاي حسيني هواداران اين تيم ميهمان سفره اباعبدالله الحسين کنند که تعدادي از اين بازيکنان در اين مراسم حضور خواهند داشت.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام آقا عرفان

سعی و تلاش ما برای آرامش بیشتر همه کاربرهای اینجاست، اگر موافق باشید و هنوز هم مواردی برای بحث وجود دارد تشرف بیاورید در تاپیک وقایع تا درباره اش صحبت کنیم. فقط یادآوری می کنم که همانطور که شما از مدیریت انتظاراتی دارید، ما هم از کاربرها - خصوصا قدیمی ها - انتظاراتی داریم.

پ.ن: آخرین پست تاپیک وقایع ( = 3618) شاره به همین مطلب داشت.

سلام و عرض ادب خدمت آقا مرتضی گل
مطمئن باش شخصا نیمه پر لیوان رو هم دیدم حتی بیشتر از نیمه خالیش و به تلاش و سعی شما در برقراری آرامش در همه تاپیک ها ایمان کامل دارم!!!
در مورد تاپیک وقایع حتما میام یه پیشنهاداتی هم هست
اما با اجازه شما چون خیلی از کاربرا به وقایع سر نمیزنن اینجا این بحث رو تموم کنیم خیلی مفیدتره تا برای خیلی از دوستان هم روشن بشه اگه صلاحم میدونید انتقال بدید به وقایع

درود دوباره

من اگر شما رو خطاب کردم بخاطر شناختی بود که از قبل داشتم. وگرنه خطاب کردن خیلی از دوستان آب در هاون کوبیدنه. هیچکس ادعا نکرده که بدون اشکال و ایراده. امیدوارم روزی شما جای من باشید و متوجه بشید که پاک کردن یه پست تحریک کننده بسیار صحیح تر از درگیر شدن با مجموعه ای از پستهای والیبالی بین طرفداران تیمهاست. منهم از شما بخاطر قدیمی بودن انتظار اون واکنش رو نداشتم. همزمان با سه پستی که اینجا پاک شد، شش پست با همون دلیل در تاپیک پرسپولیس پاک کردم. تاپیک تابلو اعلانات رو هم برای این زدیم تا دوستانی مثل شما از فکر تعصب و رنگی عمل کردن امثال من بیرون بیاید. بسیاری از پستهای برهم زننده نظم تاپیکها در هر بخشی حتی قبل از ریپورت پاک میشن تا اون دسته از کاربرانی که جواب "هوی" به هر "های" گفته شده رو برخودشون فرض میدونن، میدانی برای عمل پیدا نکنن.
انتظار ندارم من و عملکردم رو رنگی نبینید. شما هم در تحلیل اتفاقات مدیریتی رنگی قضاوت میکنید. همین حالا یکی از دوستان هم تیم شما به من پیغام داده که فلان کلمه توهین آمیز از دید من (اون کاربر) اوهین نبوده... خب شما قضاوت کنید عرفان عزیز، من تلقی چند نفر رو از یک پست باید درنظر بگیرم؟ در این بخش کاربرانی هستن که از نیش و کنایه زدن در هر فرصتی لذت میبرن. من وظیفه دارم جلوشون رو بگیرم. حالا از هر رنگی که میخوان باشن.
در انتها، به درستی کاربرانی از جنس شما ایمان دارم. همونطور که مرتضی عزیز یادآوری کرد و خودم در تاپیک وقایع گفتم، انتظارم از کاربرهای قدیمی و بدون مشکلی مثل شما اینه که به تیم مدیریت کمک کنید. جلو کج روی رو دست کم در تاپیک خودتون با توصیه و همکاری بگیرید تا هیچوقت برخوردی صورت نگیره.

پاینده باشید

عرض ادب دوباره خدمت علی آقا

همونطور که خدمت آقا مرتضی عرض کردم در زحمات شما هیچ شکی نیست... در مورد رنگی بودن هم در پست قبلی بارها گفتم من هیچ وقت اعتقاد ندارم که رنگی برخورد میکنید و در مواردی هم اگه چنین احساس بشه به خاطر تعصبیه که نسبت به تیمتون دارید و این خود باعث میشه نسبت به پست های اینور شاید حساس تر باشید همونطور که یه مدت بچه های تاپیک پرسپولیس این دید رو به آقا فرزاد داشتن
در مورد انتظارات هم عرض کنم که پست قبلیم هم بیشتر راجع به این زدم باز میگم انتظارتون کاملا بجاست اما نه اینکه ما این انتظارها رو براورده نکردیم
همونطور که میدونید این اولین پستی نیست که از من پاک شده اما بجز یه بار یادم نمیاد اعتراض کرده باشم اون بار هم بیشتر به خاطر اون بود که چند پاراگراف نوشتم اما یه دقیقه طول نکشید پاک شد ... حدود پنج ساله تو این فرم هستم در بخش ورزش حتی یه کارت زرد هم نگرفتم تنها یه بار در بازارچه بدون تذکر قبلی چند سال پیش کارت گرفتم !!!
مطمئن باشید تا حدی که تونستم خودمو جای شما گذاشتم و به قول خودتون سعی کردم انتظارات رو براورده کنم اگه چنین نبود هر بار که یه پستم پاک میشد مثل خیلیا شروع میکردم اعتراض کردن یا سر همون ماجرایی که چند ماه پیش تو تاپیک پرسپولیس اتفاق افتاد خیلی راحت میتونستم جوی رو علیه مدیریت راه بندازم حتی شده یه عکسی رو گذاشتم پاک شده اما خود مدیر بعد چند ساعت که همه خبرگزاریا هم عکسو گذاشتن همون عکسو از یه زاویه دیگه دوباره گذاشت هیچ جا هم حرفی نزدیم موارد دیگه ای هم بوده که دوست ندارم فلشبک بزنم البته مطمئنم واسه خیلی از دوستان دیگه هم اتفاق افتاده که اونا هم دندون رو جیگر گذاشتن
حتی چند ماه پیش یه سری انتقادات داشتم خواستم برم تو وقایع بگم تنها دلیلی که نرفتم گفتم شاید فکر کنید دارم مدیریت شما و سایر دوستان رو زیر سوال می برم و یادم میاد چند تا کاربر هم بن شده بودن احتمال دادم بعضیا بیان از آب گل آلود ماهی بگیرن ترجیح دادم نرم پس اطمینان داشته باشید تا جایی که تونستیم تلاش کردیم انتظارات مدیریت رو براورده سازیم همچنین خیلی از دوستان هم به همین صورت
تنها دلیلی که باعث شد امروز این چیزها رو بگم پستی که از من پاک شد یک درصد هم احتمالش رو نمیدادم پاک بشه البته باز نظر شما محترم هست و اگه جسارتی هم کردیم دوباره معذرت میخوام
موفق باشید...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود
ابتدا از بچه های گل کلوب استقلال و دوستان خوبم تو کادر نظارت معذرت میخوام که چند وقتی به دلیل مشکلاتی که جای گفتنش نیست نتونستم زیاد در خدمت باشم

در مورد بحث پیش اومده راستش واقعا جاییه که نمیشه کسی رو مقصر دونست یا اینکه بگیم حق با یک طرف نیست
راستش من زمانی که هنوز همکار انجمن نبودم گاهی اوقات ناراحت میشدم که چرا پستی از من پاک شده و یا ... - شاید شاعبه هایی برام پیش میومد
ولی الان راستش میبینم واقعا اون موقع شاید شاید کمی از اینور داستان رو کامل نمیدیدم

راستش عرفان عزیز ( شما رو به عنوان یکی از دوستان خوبم تو انجمن صدا زدم شاید به نمایندگی از کلیه دوستان حاضر تو بخش)
گاهی اوقات میبینی حجم ریپورتها به حدی بالاست - و از طرف دیگه حجم نوشته ها به همین نحو که واقعا نمیشه واکاوی کرد که آقا اگر آقای ایکس این متن رو نوشته در اصل در پاسخ به آقا ایگرگ بوده - ولی چیزی که دوستان ناظر میبینن اینه که 20 تا ریپورت اومده فقط برای پست آقا ایکس و پست آقای ایگرگ 10 صفحه قبل مونده و ریپورتی هم براش نیومده
و داستانهایی از این دست
و حتی گاهی اوقات شاید لازم باشه برای جلوگیری از مشکلات آتی یک پست حذف بشه - به دلیل تعداد ریپورتها و نوع پست و پاسخهای به اون پست
ولی چیزی که بنده دیدم دی این مدت مطابق با ریپورتها هر دو سه همکار بنده در این بخش بدون هیچگونه تعصب با پستها برخورد کردن - حتی برخی اوقات میشده پستی رو حذف نکرد و گذاشت و در ادامه طرف رو بن کرد ولیتا جایی که شده دوستان سعی کردن که با ملایمت رفتار کنن و بدون تعصب
متاسفانه بنده هم نتونستم این چند وقت کمک موثری داشته باشم به دلیل تعویض خونه و ... و برای مثال تو تاپیک مجیدی به وضوح دیدم که دوستان شاید بالای 100 پست رو تو عرض چند ساعت پاک کردن حالا شما فکر کن همین مسائل برای طرف مقابل هم هست که چرا پست من پاک شده و ...

حرفی که میزنم با شحص حاصی نیست و در اصل با همه دوستان هست - شاید بهتر باشه فرهنگ بد ریپورت رو در خودمون جا بندازیم - یعنی هر پستی نیاز به پاسخ نداره - هر پستی رو هم نباید ریپورت داد

دوستان استقلالی این روزها وضعیت تیم خوب نیست - و اعصاب هممون خورده از این بابت و شاید مسائلی رو مطرح کنیم که در حالت عادی مطرح نمیشه ولی میگذره دوستان
از امیر تعجب میکنم که تو این وضعیت افتاده ولی خوبیش اینه اگر این تیم با امیر نتیجه بگیره دیگه خیلی از آقایون که میگفتن امیر جایی میره که پول باشه و تیم توپ بسته بشه نمیتونن اینطور ادعایی داشته باشن
انصافا شرایط این روزای تیم حداقل تو 15 سال اخیر بی سابقست
ولی ته دلم بد روشنه
به قول هیچکس یه روز خوب میاد... که جامو بالا میریم بالا ;)

Last edited:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
من نمی دونم جمع کردن یک سری مهره سوخته به چه درد میخوره..؟ حالا بدبختی اینجاست همشون هم استقلالی نیستن
مثلا نیکبخت که اصلا دو سه فصل هست گمه و نمی دونم چه طوری سر از استقلال در اورد یا نوری تو این سن و سال بعد بیچاره رو گزاران دفاع چپ..؟ یا قاضی که کلا دو بازی هم برای پیروزی نکرد و حتی مبعلی..اولادی هم که بماند
حاتمی هم یک بازیکن درجه دو هست و بدرد استقلال نمی خوره الان بهترین خرید افشین بود یا مسلمان و حتی نوروزی (نفت) ولی آخه اولادی با این همه فیس و افاده چرا آخه..؟

همه اینها به خاطر مدیریت غلط هست که قبلا هم اشاره کردم فتح الله زاد با شخصی کردن مسائل و کنار گذاشتن جباری هم قهرمانی آسیا رو از استقلال گرفت هم لیگ امسال رو جباری هم نابود کرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شایعه شده میخوان قاضی رو با مسلمان معاوضه کنن!

اینم در پیجی منتسب به مسلمان زده شده:

البته من چشمم آب نمیخوره...احتمالا اینم مثل صفحه انصاری فرد و افشین فیک هست.

dcceaace4d1fc2651.jpg

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
من فکر میکنم تو شرایط فعلی جذب جاسم کرار بهترین کار ممکن خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا